Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Am 15 ani și vreau să mă apuc de sală. Nu vreau să slăbesc pentru că sunt slab, Daia vreau să mă duc la sala. adică dacă nu cresc in greutate măcar să cresc în masă musculară. Aveți...? (mai mult)
Am 15 ani jumate, si fac sala de aproape 4 luni, si as vrea sa incep sa iau proteina si creatina, este ok? (in cantitati mici)
Dati mi un laser pentru un pistol airsoft colt m1911 http://i.imgur.com/0qodYs9.jpg http://i.imgur.com/OjBpUaX.jpg
Cum as putea sa imi lucrez musculatura doar la un picior?
Am 18 ani, 1.70m si am un pic de burta. Ce exercitii trebuie sa fac ca sa mai scada?
Dacă nu mănânc 2- 3- 4 săptămâni (dulciuri, pâine și prăjeli) și fac sport iar apoi încep să le introduc din nou treptat, adică : încep să mănânc pâine doar dimineata, dulciuri 1- ...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie care vor fii meciurile la The Great of Balls(wrestling)
Karate sau judo Karate stil Shotokan- Fudokan Si judo... Deci am am auzit multe pareri unele ca, karatele sunt praf altele ca judo nu este bun in lupta de strada vreau ceva adevarat. Adica explicati-...? (mai mult)
Chiar credeţi că o bandă de alergat poate spune corect câte calorii ai ars?
Merg la sala, intrebarea mea e, slabesc mai mult cand fac efort mai mare, gen ma fortez sa ridic o anumita greutate sau cand transpir mai mult?
Imi puteti spune cum ati scapat de celulita? Care sunt cele mai eficiente exercitii in combaterea celulitei pe care mi le recomandati?
Imi puteti spune cum ati scapat de celulita de pe picioare? Care sunt cele mai eficiente exercitii?
Hei! Vreau ca la finalul lunii sa am un corp (cat de cat) lucrat pentru ca voi pleca la mare, si voiam sa va intreb ce sfaturi imi puteti recomanda, daca aveti programe de antrenament sau daca merita...? (mai mult)
Imi recomandaţi un sport care sa-mi puna toti muschii in miscare? Ţin sa menţionez ca am 1.90
Ati folosit vreun supliment care sa ajute la anduranta/alergare? Am vazut tot felul de bauturi, geluri mai ales de la isostar. Sunt bune de ceva? Imi e teama ca, cafeina va creste ritmul cardiac, implicit...? (mai mult)
Ce crema sau gel recomandati pentru contractii musculare in timpul alergarii? Am dureri la bicepsul femural si imi e frica de o intindere. Pe stadion am primit ceva gel mentolat iar pe piciorul pe care...? (mai mult)
As vrea sa iau niste lectii de inot la Bazinul Olimpic Pitesti.Cat costa o sedinta? Se poate face si abonament?
Ce ofera un voucher WORLD Class categ Gold si ce ofera cel prost?
Am 14 ani, trec a 9 a, 170- 171 cm si 59- 60 kg. Vreau sa ma duc la sala, ce exercitii trebuie sa fac? Este ok daca merg la sala de la varsta asta tinand cont ca am o inaltime normala pentru ...? (mai mult)
Salutare, deci eu am 1, 85 şi 66 kg (foarte slab). Dacã mã apuc de alergat câte o orã pe zi dimineaţa îmi dezvolt şi eu puţin mişchii sau slãbesc şi mai tare?
Am o intrebare, legat de pariuri sportive la fotbal: Chile-Germania, bate Germania Portugalia-Mexic, bate Portugalia Se merita sa pun acest pariu? Daca da, pe cat? 5 lei sau 10 lei
Dați-mi exemple de alimente cu multă valoare energetică.
La meciul Portugalia-Mexic de la cupa confederatiilor ce tip de pariu as putea sa pun la acest meci?
Cu ce minge se vor juca meciurile din liga 1 în sezonul 2017-2018?
Ce salariu lunar are Dan Petrescu la CFR CLUJ?
Unde imi pot gasi un set de roti de bicieta fata-spate(Janta, camera si cauciuc) pana in 150lei dar sa fie si Calitate?
Care echipă din liga1 credeți ca își permite să plătească cele mai mari salarii Steaua sau CFR?
Ce echipă din liga 1 credeți ca o sa câștige campionatul în sezonul 2017-2018?
Cum este bine cand ridici gantera sa o ridici rapid si sa o lasi lent jos sau invers? doar cine are habar de culturism as vrea sa imi raspunda
Cum as putea sa ma tin de sala? Cred ca am inceput sa lucrez la sala de cel putin 10 ori pana acum insa mai mult de cateva saptamani nu am reusit sa ma tin de ea.Intrebarea mea este cum as putea gasi motivatia...? (mai mult)
Are ceva daca fac 5-6 zile pe saptamana la sala aceleasi exercitii (cate 2 ore) trebuie neaparat pe zile, o zi piept si umeri, a doua zi brate si piept... nu mai cresc muschii la fel sau ce?
Salut, din nou. Am pus ieri seara o intrebare despre cum as putea sa cresc masa musculara mai rapid, referindu ma la alimentatie... Meniul meu(schimbat) Cartofi la cuptor cu piept de pui, cel putin...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un stimulant pentru arderea grasimilor bun, poate sa ma ajute cineva, va rog eu frumos?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva dieta/regim de slabire deoarece in vara asta am dat 14 kg jos, si acum fosta dieta nu mai merge deoarece am stagnat.Mentionez ca am nevoie cam de unul de...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care a fost grasut si apoi s- a apucat de sala ce program de antrenament avea la 5 zile?(De genul:Luni=piept; Marti:picioare etc. )Cat a ridicat la inceput la fiecare categorie ...? (mai mult)
Bună, TPU. Cam cât costă o bicicletă performamtă? Aș dori un preț de MAXIM 10 milioane (1000 lei). Logic, fără roți ajutătoare, culori aprinse și de fete. Pa, pa.
Salut tuturor... vreau sa va spun un lucru: Deci, de ceva timp vreau sa ma apuc de exercitii fizice cu greutatea corpului(flotari, abdomene, genoflexiuni, etc) Si mai intai am cautat ceva informatii...? (mai mult)
Am o intrebare legata de rotile tubeless la bicicleta.Se merita? Sunt cu adevarat mai bune decat cele normale? In cazul in care fac pana pot sa trec in momentul respectiv din tubeless in normal(sa...? (mai mult)
- Am observat ca pot sa slabesc foarte repede. Daca nu mananc paine sau dulciuri, Facand sport. Iar La sfarsitul zilei observ ca sunt mai Uşor. Poate fi o problemă? Avand in vedere ca- ...? (mai mult)
Recent am comandat o pereche de tibiere pentru fotbal si mi- e teama ca am gresit marimea. Am luat marimea S de la seniori avand in vedere inaltimea mea de 1.62 m si lungimea tibiei de 27 cm. E ...? (mai mult)
Daca ma duc acum la sala raman mic? Am trecut clasa a 7-a si nu sunt foarte mare sunt in prima banca dar daca merg la sala raman mic?
Cum pot da din kg in plus jos? vreau sa scada burta :)). Prin ce exercitii pot face burta sa scada?
Ce as putea face ca sanii mei sa nu mai fie lasati? Mentionez ca sunt destul de dezvoltata la cei 17 ani ai mei?
De cateva zile m- am apucat de sala si voiam sa va întreb daca meniul meu este unul bun pentru creșterea masei musculare 2 salate pe zi (cu rosii si castraveți) aprox 200g branza, de obicei...? (mai mult)
De aproximativ un an fac volei. Tata are 1.78, iar mama are 1.64.Eu la aproape 18 ani am 1.73.Cand am inceput sa fac volei aveam 1.68.Credeti ca pot sa ajung la o inaltime intre 1.75- 1.80? Cateva...? (mai mult)
Am alergat azi pe banda 2 km la viteza de 11 km/h. Ce vreau eu sa stiu este cat e normal e sa iti bata inima la datele mentionate mai sus. ( am ajuns si la 194 batai) (mentionez ca sunt...? (mai mult)
A slăbit cineva considerabil la picioare (coapse) prin alergat? Bine, poate ați renuntat și la alimente dar, eu sunt curioasă dacă după o lună de alergat zilnic o să văd diferente
Vreau sa va prezint ceva! Pe Instagram este o pagina dedicata motociclistilor din Romania. Baiatul posteaza zilnic cate o poza. Pagina a fost creata ieri deci nu sunt multi care o urmaresc....? (mai mult)
ce fel de diete ati tinut si cat de mult ati slabit? As dori ceva cu care sa dau jos 4-5 kg pe luna.
Sunt ectomorf.Am 16 ani si 52 kg si 1.82 m inaltime. Sunt superrr slab si m- am apucat de sala vara trecuta si ma m tinut de sala vreo 5 luni dupa care pe perioda iernii nu am facut. Acum m- am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!