Vreau să-mi iau niște rachete de batminton și nu știu ce ar fi mai de calitate. Ceva recomandări? (Dau fundă)
Care este tenismenul vostru favorit?
Câștigă Djokovic toate Grand Slamurile?
Se califică naționala de fotbal a României la Campionatul Mondial din anul 2026?
Câștigă Irina Begu turneul de tenis de la Madrid?
Cum pot recupera contul super bet cu CNP?
Salutare.Am plasat si eu ieri un bilet online pe suberbet dar am vrut sa aleg doar ce echipa va castiga.Problema este ca nu am gasit in lista de optiuni sa aleg ce echipa va castiga adica CM prescurtat.Ma...? (mai mult)
Care este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile?
Va reveni Messi la Barcelona în vară sau ia calea aerului în Arabia Saudită?
Am o gaură mică sub genunchi! Ce ar putea să fie?
Ia Messi anul acesta al optulea balon de Aur?
Am o intrebare. Daca joc la o echiapa de juniori u19 si sunt legitimat acolo (echipa mare este in liga 4). Mi s- a propus sa joc in liga 5 sa ajut echipa satului de unde sunt bunicii mei. Intrebarea mea...? (mai mult)
Salut! Ghetele de sintetic cu talpa din material sintetic sunt bune pentru terenul de la scoala? Adica se rod sau nu?
Salut! Joc fotbal la scoala si vreau sa imi cumpar o pereche de ghete de sintetic. Am mai avut o pereche dar in scurt timp s- a ros toata talpa si are gauri. Daca scrie ca are talpa din, , Material sintetic"...? (mai mult)
Salut,cum pot forma o echipă de baschet pentru adolescenți de la 0 în orașul meu? Ce imi trebuie? Ce trebuie să fac?
Ronaldo e slab și are niște sprâncene urâte, când dă bicicleta îi sare lanțul =)) În comparație cu Messi care e peste ronaldo la orice, Messi e un fotbalist adevărat nu bagă pastile ca și...? (mai mult)
Salut! Am si eu niste probleme la o bicicleta nouă, când sunt pe viteza 4 în sus pe pinioanele din spate, lanțu începe să pocnească si are o milisecunda de pedalare în gol, de la ce ar putea...? (mai mult)
Pot sa ma înscriu la un liceu sportiv la fotbal dacă nu am făcut fotbal pana acum la vreun club și am jucat doar cu prietenii, m- am antrenat singur?(sunt destul de bun) Dar fundă! Mulțumesc...? (mai mult)
Salut.cand fac flotari nu ma doare incheietura mainilor dar cand fac tractiuni in momentul in care imi ridic capul peste bara incep sa ma doara rau incheieturile de la maini(cred ca si antebratul) si cand...? (mai mult)
Te ajuta Exercițiile de tabata sa crești in masa musculara?
Am o întrebare, știe cineva? am pus în Franța un bilet la pariuri la un tabac, acolo se dau și bilete la loto și poți să pui și bilete sportive.biletul a ieșit, vreo 600 euro, merge sa- l...? (mai mult)
Castiga City anul asta Premier League, după ce a umilit pe Arsenal?
Care credeți că este cel mai bun fotbalist român în activitate?
Turinabol sau winstrol pentru masa? Mi se pare că au mai puține efecte secundare decât restul
Bună TPU. Am 15 ani aproape 16, recent m- am apucat de sala(fitness) și aș vrea sa iau proteine(suplimente)pentru a pune masa musculara mai repede. Eu nu prea mănânc foarte mult în timpul zilei...? (mai mult)
Trece City anul acesta de Real Madrid în UCL la fotbal?
Vedem anul acesta finala de Conferințe dintre Los Angeles Lakers și Boston Celtics? Vedem în anul 2026 finala Campionatului Mondial de fotbal dintre Brazilia și Italia? În ambele cazuri eu zic...? (mai mult)
Ce inseamna GG in oricare repriza, de ex. Milan Napoli in prima repriza e1-0 si in adoua e 2-1.E castigator biletul?
Vreau și eu niște rime pentru o galerie de fotbal
Ce sportivi admirati cel mai mult? Din toate timpurile.
Se mai difuzează wwe in România?
Bună TPU! La vârsta de 16 ani care este maximul de calorii de care ai nevoie sa nu te ingrasi deloc?
Cresc in rezistenta la alergat daca alerg de 2 ori pe zi 2 km dimineata si 2 km seara?
Cate cupe de proteine trebuie sa iau pe zi daca am 70kg?
Css Sibiu se fac antrenamente sambata si duminica?
Salut, la un antrenament de push piept umeri triceps 9 exerciții este mult? Trei exerciții pentru piept trei pentru umeri și trei la triceps cu volum ceva mai redus dar cu intensitate crescuta bineînțeles,...? (mai mult)
Cate cupe de proteina whey sa iau pe zi daca am 14ani aproximativ 1.76 70kg
Cum îmi dau seama dacă o paleta de tenis de masa are fețe schimbabile?
Buna! Eu sunt majoreta si o sa am un concurs in curand si nu am gasit o melodie perfecta. Imi puteti da cateva idei de muzici? Mersi
Am voie sa pescuiesc cu lanseta pe râul Buzău sau pe Dunăre în acest moment cu prohibiția? Daca nu, in ce perioada pot merge la pescuit?
Ati facut vreodata yoga cu un intructor? Cum a fost?
Salut! Am 12 ani și mă întrebam dacă pot să mă apuc de atletism și să fac performanță.
Salut,winstrol ul creste și masa musculara? Daca nu, care e cel mai safe steroid oral( pe lângă anavar și turinabol) pentru creșterea masei musculare?
E normal ca bicepsul stang sa fie mai dezvoltat decat de ce-l drept?
Salut,ciclu steroizi 6 săptămâni+post ciclu 3 săptămâni, imediat după terminarea terapiei post ciclu se reia ciclul de la capăt sau iei pauza?
Care tip de fotbal vă place mai mult - deci nu care fotbalist, ci tip de fotbal: cel al lui Ronaldinho sau cel al lui Haaland?
Salut.fac sala acasa si de 7 zile am inceput sa fac si cate 100 de flotari pe zi inainte sa ma bag in pat noaptea. A inceput sa ma doara antebratul la ambele maini, un pic mai in sus de incheietura. Iar...? (mai mult)
Bună Ziua as avea o întrebare TPU care este secretul unui corp format în mușchi care este alimentația tipul de antrenament cam tot ce ține de corp?
Buna! Stie cineva unde pot învăța box de calitate oriunde in Județul Constanța?
Ce parere aveti despre FCSB (Steaua)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?