Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU. Daca faci mult cardio pierzi si din masa musculara? Cam cat ar fi indicat sa fac cardio. Pot face aerobic si cardio in același zi? Sau dac lucrez picioarele pot alerga si pe banda. Si...? (mai mult)
m-am gandit ca la Cupa Confederatiilor la pariuri sportive sa pun ca Germania va bate Mexic, sa pun pe 5 lei, sau sa ma risc pe un 10 lei?
Stima si respect! :)) Am o intrebare simpa: Cati dintre voi folositi sau aveti vreo parere despre proteinele Aptonia din Decathlon? Sunt bune de ceva? As vrea doar whey.
Salut, as vrea sa imi cumpar o bicicleta. M- am uitat pe site- ul celor de la decathlon si sunt o groaza de tipuri de biciclete. Eu vreau una cu care sa ma plimb cu prietenii. Ce tip de bicicleta ar fi...? (mai mult)
Imi puteti da un antrenament eficient pentru masa musculara? De preferat cu gantere. Multumesc!
Știe cineva ce cluburi sportive sunt la Liceele Iorga și Neculce din București, dau funda:)
Unde pot face BJJ in Braila dar nu de performanta, ci doar asa intr-o sala. Exceptand PowerGym.
- Chestie legata de proteine. Nestiutorii sa se abtina de la comentarii- Multumesc. Salutare, am 16 ani si acum 2 zile m- am apucat de sala(de forta, nu de mese...) si vreau cam in 3- 6 luni sa imi...? (mai mult)
Bun TPU cine imi spune cate trofee a castigat Lionel Messi si Cristiano Ronaldo pana in prezent cu echipa de club si nationala? DAU FUNDA.
Am 12 ani, Sunt baiat si am 12 ani Am vreo 1, 45 m si as vrea sa va intreb ce exercitii stiti ca sa ma inalt Inotul ajuta?
Buna TPU cine poate sa imi spuna cate recorduri, goluri si trofee cu echipa de club si cea nationala si individuale (numele trofeelor) au Lionel Messi si Cristiano Ronaldo vreau statisticile din prezent...? (mai mult)
Cum imi pot subtia picioarele? Sunt groase si uratee.Nu am bicicleta, bani de sala si unde ma aflu nu pot alerga(zona unde ma aflu e foarte aglomerata si imi ia ceva pana gasesc un loc potrivit unde sa-...? (mai mult)
Cat e bine este sa iei proteine(prafuri) cand faci sala la 16-17 ani? Adica gen e ok sau ar trebui sa nu iau de pe acum?
Am 40 kg, 1.63. Fac intre 300- 400 genoflexiuni pe zi pentru a creste in masa musculara. Este cineva care ma poate ajuta cu ceva exercitii pentru a lua in greutate/masa musculara? Mentionez ...? (mai mult)
Salutare TPU, Vreau sa va spun sa ma ajutati cu ceva.As vrea sa fac sport dar nu stiu ce fel de sport.Eu vreau sa cresc in masa musculara dar nu pot am facut vreo 3 luni de sport si nu se observa nimic....? (mai mult)
Vreau sa-mi iau o arma airsoft manuala, mai exact un sniper. Este destul de puternica si ma intrebam daca nu cumva imi trebuie permis sau macar sa o declar la politie ceva. Am 17 ani.
Cate zile a deținut CM PUNK centura WWE?
Unde pot sa gasesc digi sport online live? Mentionez ca vreau si sa o vad pe Simona Halep care a jucat azi...Nu vreau sa platesc.Dau fundita.
Am pus un pariu ca: Portugalia-Chile P0.5 Germania-Mexic,ca va castiga Germania Oare imi iese?
As dori sa ma apuc de un program de exercitii pentru intarirea spatelui, bratelor si pieptului. Mentionez ca am 16 ani, 60- 63 kg si 1.80m. Daca ma poate sfatui si indruma cineva in vederea...? (mai mult)
Buna TPU cine poate sa imi spuna cate recorduri, goluri si trofee cu echipa si individuale (numele trofeelor) au Lionel Messi si Cristiano Ronaldo vreau statisticile din prezent de la inceputul carierei...? (mai mult)
Câte kilograme pot slăbi în 5 săptămâni dacă nu mănânc prăjeli, fast food și dulciuri ( doar de poftă)? Păine (o felie-două pe zi) Și alerg 5 kilometri pe zi
Hei! Știe cineva ce tip de dans dansează Maddie Ziegler? (Exemplu: piesa "SIA-Chandelier)
Ce exercitii pot sa fac pentru a creste in inaltime? P.S am 14 ani si 1, 67 inaltime, o duc bine cu sportul, adica fac zilnic, insa nu stiu ce exercitii, am inteles ca flotarile si abdomenele iti...? (mai mult)
Ghidonul unei biciclete se poate ridica?
Dacă alerg 5 kilometri dimineata și 5 seara am sanse să slăbesc în 4 săptămâni, 5 kilograme? *O să încerc să alerg din ce în ce mai mult. (6-7-10 kilometri)
Sunt baiat si am 12 ani. As vrea sa va intreb cum sa cresc in inaltime mai repede, sau cum sa imi fac corpul sa se maturizeze mai repede(o fac pentru o fata, don't judge me) Eu sunt putin ...? (mai mult)
De cateva saptamani m- am apucat de alergat.Si alerg in fiecare zi 4- 5 km.Si problema este ca ma dor picioarele.(de la genunchi in jos ).Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa fac pauza? Nu as ...? (mai mult)
La 14 ani ca fata ar trebui sa stiu sa fac un sport sau sa am reflexe ..sa fiu flexibilă?
Cam in cat timp poti deveni un culturist adevarat, ce trebuie sa mananci si ce proteine trebuie sa iei pentru a pune multa masa musculara pe tine?
Badmintonul ma poate ajuta sa-mi dezvolt niste reflexe (am 14 ani)?
Buna TPU vreau și eu un antrenant complet de calisthenics Am 17 ani Și încă o întrebare proteinele m- ar ajuta sa cresc in masa dacă da ce recomandați? Cel mai bun și complex raspuns primește...? (mai mult)
Ce bicicleta buna imi recomandati pana in 850 lei (mtb)?
ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru sala, program plus nutritie?
Exista vreo casa de pariuri, nu in mediul online ci fizic unde sa se poata paria si biletele sa fie platite cu cardul? Multumesc
Din experienta voastra persoanala cum ati crescut in masa musculara la brate?
In ce an a castigat Steaua Bucuresti Liga campionilor?
Hei buna TPU! Eu fac sarituri de pe marginea bazinului in apa insa doar in bazine in care ajung cu picioarele la fund. Cum as putea sa imi inving frica si sa pot sari in bazine mai adanci? Fiindca sincer...? (mai mult)
Am o mica nelămurire. Când este mai bine sa îți iei proteinele? (Shake proteic) înainte sau după sala de forță? Mulțumesc.
am 17 ani, 70 de kg si 1.77 inaltime si vreau sa ma apuc de sala, exercitii pentru incepatori as dori.. Am si putina burta si solduri, as vrea sa scap si de ele.
m- am apucat de sala si mi- am facut un plan alimentar pentru mentinere si crestere masa musculara.Ce parere aveti: Masa I: Fulgi de ovaz 100 g: cacao 2 lingurite cupa proteica 300 ml ...? (mai mult)
Sall tpu.De cateva zile m- am apucat serios de facut exercitii si o sa merg si la alergat cu o fata care a facut atletism.Am 1, 65 m si vreo 60 kg si nu sunt deloc multumita de mine. Daca fac exerctitii...? (mai mult)
Imi puteti da niste ponturi va rog frumos pentru Cupa Confederatiilor si EURO U21, dau funda?
Pe ce data începe noul sezon din lume liga 1?
Optiunea ambele echipe marcheaza e convenabilă la pariuri sportive?
Salut prieteni! am si eu o intrebare pentru cei care sustin ca asa zisa echipa de fotbal Fcsb nu-i Steaua ce v-a determinat sa spunetii asta?
am aproape 13 ani, am 1.70, ridic gantere de 7kg, poate sa imi afecteze inaltimea, adica sa nu mai cresc? Chestia e ca ridic o gantera, cu ambele brate si fac cate 10, maxim 20. Nu ...? (mai mult)
Oare e mai bine sa alergi cu 20 minute inainte de sala sau sa mergi la sala la 12 si sa mergi seara la alergat?
Sa ma afecteze faptul ca sunt pe minus cu 14 lei la pariuri sportive sau sa pun de placere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!