Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Sa ma afecteze faptul ca sunt pe minus cu 14 lei la pariuri sportive sau sa pun de placere?
Salut ieseni!(voua ma adresez). Este prin orasul nosteru ceva asemanator cu un open gym, adica un loc cu saltele in care eu sa ma pot desfaura in voie cat doresc?
Există o aplicație "În formă in 30 de zile". Este bună de ceva? Adică te ajută să slăbeşti? Şi dacă da, dă rezultate mari sau de 2-3 kilograme?
Unde gasesc si eu rpes 2017 sau daca poate cineva sa mi-l dea? dau funda multumesc.
Unde se gasesc patine cu rotile in oradea?
am si eu o problema, vreau sa trec peste un blocaj mental si nu stiu cum, eu sunt gras si vreau sa ma apuc sa alerg, faza e ca nu vreau sa dau banii pe sala momentan, ci doar sa alerg in aer...? (mai mult)
În cât timp pot da jos 7 kg cu mult sport și o alimentație sănătoasă
În 5 săptămâni câte kilograme pot slăbi dacă alerg câte 2 ore pe zi și mai merg și cu rolele 30 de minute. - renunț la fast- food și mîncare prăjită - pâine (o felie pe zi sau deloc) ...? (mai mult)
Salut am 15 ani si as vrea sa ma inscriu la un club de fotbal din ce as pute face in privinta asta?
Vreau un răspuns de la cei ce se pricep (sau fac sport). Când e bine să mănânc, după alergat sau înainte?
Vreau sa imi cumpar o bicicleta, dar nu prea stiu care sunt bune si care nu. O voi folosi pentru plimbari prin oras, deci nu off- road, dar as vrea sa fie si cat de cat rezistenta (cu asta...? (mai mult)
Am 14 ani si 1.82 inaltime.Stiu ca la oasele se dezvolta in principiu pana la 21- 23 de ani.Dar ma gandesc oare daca pana la varsta asta am crescut asa de rapid, daca voi mai creste sau voi stagna o perioada.Stiu...? (mai mult)
Va rog ajutați- mă, cred ca am făcut febra musculara. Ma doare un mușchi de la piciorul drept și puțin de la stângul. E normal când apăs pe mușchi sa ma doară? (ma doare când merg, ...? (mai mult)
Dacă alerg o ora și ceva pe zi (45 de minute dimineata și 45 seara)...mai merg și cu bicicleta vreo 30 de minute pe zi, în cât timp o să se vadă niște schimbari? - o să încerc să renunt ...? (mai mult)
Am 16 ani, 59 kg, 1.77 m si aproape 3 luni de sala.As vrea sa iau creatina. Ceva sfaturi?(de la cunoscatori)Ma antrenez 5 zile pe saptamana.
Dau funda! Buna, sunt fata și forma corpului este de pară, adică grăsimea se pune în zona unde încep picioarele( la bazin). Ce exerciții aș putea face pentru a scăpa de grăsimea de acolo?
Intentionez sa ma plimb in fiecare seara cu bicicleta si as avea nevoie de o aplicatie pentru telefon (sistem de operare Android) cu care sa vad cate calorii ard. Cam atat ma interseaza, nu...? (mai mult)
Ce tip de pariu credeti ca are riscul cel mai mic la pariuri sportive?
...De cand ma stiu am fost slaba la sport.Nici n- am facut vreunul.Cea mai mare parte a timpului mi- o petrec in casa.Nu am reflexe si acum la 14 ani desi foarte slaba la sport vreau sa fac unul. ...? (mai mult)
Am pus un bilet la pariuri sportive: Serbia U21- Spania U21 X2 Macedonia U21- Portugalia U21 x2 Noua Zeelanda- Portugalia 2 Italia U21- Germania U21 x2 Germania- Camerun...? (mai mult)
Am un corp frumos, dar as vrea totusi sa arat si mai bine, ce exercitii sa fac pentru fese, bust si abdomen? Multumesc, funda!
Am 15 ani 48 de kg si nu ma pot ingrasa.Fac sport zilnic, mananc generos dar cantarul tinde sa arate maxim 48 de kile.Cum ma pot ingrasa? Dau funda
Am 15 ani 48 de kg si nu ma pot ingrasa.Fac sport zilnic, mananc generos dar cantarul tinde sa arate maxim 48 de kile.
De curand mi- am achizitionat o bicicleta. Problema este urmatoarea: Culoarea acesteia este negru matt si se vede foarte tare fiecare urma de praf, si avand in vedere ca stau la bloc nu o pot ...? (mai mult)
care este mai buna, o bicicleta full suspensi sau rigida (avantaje si dezavantaje)
Salut.Am 15ani si 1.82.Ce sporturi imi recomandati pentru crestere?
Stiti de unde pot achiziționa o minge spalding din Targoviste?
Https://youtu.be/JWN9XxgJJ5k va rog mult ajutati-ma am facut un cont cu fotbal sunt incepator puteti sa-mi dati niste ponturi sau sa distribuiti, videoclipul va rog
Bună, am 1.75 înălțime, 105 kilograme și 17 ani.Am o întrebare, am început de două zile să fac abdomene pentru a slăbi și când depășesc 30 fac foarte greu mai multe.Mă puteți ajuta cu...? (mai mult)
sunt baiat, 17 ani.Am 1 75 înălțime, 105 kg.Am început de doua zile sa fac zilnic abdomene si când trec de a treizecea cedez.Ce sfaturi mi-ați da în legătură cu aceasta problema?
Sunt baiat si am 12 ani pe 1 mai(anul acesta) m- am apucat de sala deoarece vreau sa slabesc.Si intrebarea mea este la varsta mea am voie sa iau L- CARNITIN si daca iau o sa fie efecte...? (mai mult)
Am aproximativ 1, 84m, vârsta de 15 ani, împlinesc într- o lună și cam 78- 80kg, greutatea variază destul de mult. Aș vrea sa mă apuc să alerg, dar nu știu în ce măsură și...? (mai mult)
Am o intrebare legată de sală. Sunt începător, merg pentru prima dată și nu știu ce va trebui să fac.În sensul că sunt multe lucruri pe- acolo și mi- e cam greu să "apuc taurul...? (mai mult)
Am voie sa consum proteine de la 14 ani? Nu ma refer la steroizi etc. Si ce inseamna BCAA?
Am o intrebare, vreau sa ma apuc de sala dar nu stiu exact ce exercitii sa fac. Imi poate explica cineva va rog? Si cu ce greutati sa incep? Mentionez ca am o masa musculara considerabila. Va...? (mai mult)
Spune-ti-mi de unde pot gasi "placute shimano B01S resin"la un pret egaul sau mai mic decat 20 de lei vreau sa iau peste 10 perechi! Dau funda, la cel care imi gaseste unde sunt mai ieftine!
Can executi un Parkour Roll, te duci in fata sau putin in lateral? Adica stiu ca mainile trebuie duse putin in afara corpului, dar tu ajungi tot in fata sau un pic in diagonala?
Pe ce data se trage la sorti tintarul ligii 1?
am o intrebare, am 15 ani, 55 kg si fac tractiuni cam de 1 an si putin, pot face si 20 de tractiuni dar corecte 10 15, pot face cam 4 5 muscle- up o data (relaxat ), abia mi se pune muschi...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr și eu un MTB pana în 900 lei m- am gândit la un - B Twim Rockrider 340 - https://m.emag.ro/bicicleta- mtb- good- bike- portland- 27- 5- black- 49cm- l- mtb- btr- 77209- black-...? (mai mult)
Vreau sa ma reapuc de sala peste o saptamana- doua. Vara trecuta, inainte sa ma las, mi- a recomandat cineva urmatorul antrenament (pentru crestere in masa musculara): Luni: piept+ biceps(brahial), ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc?
Am 16 ani si 1.53, mi-am cumparat niste greutati de 3 kg ce exercitii pot face ca sa nu mi se opreasca cresterea?
Stiti cumva de unde pot cumpara batoane proteice in Botosani?
Daca am bagat de 2 pariuri sportive la fotbal si sunt pe minus cu 9 lei se mai merita sa mai bag?
Un mouse bun pentru cs go pana in 70 de lei?
Salut,imi plac artele martiale si vreau sa stiu daca merg pe calea asta toata viata pot face o meserie din asta,[un om obisnuit cu salariu, carte de munca etc]
Exista exercitii Pentru Lungirea Gatului?
Salut,de ceva timp practic artele martiale si sunt nebun dupa ele,cum nu se invata in cateva zile ci intr o viata,vreau sa stiu daca pot sa fac o meserie din asta [carte de munca, salariu etc]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!