Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Pentru toti fanii Premier League, care e topul cel mare din sezonul urmator, pe cine vedeti campioana si pe cine vedeti 'dezamagirea sezonului'?
imi poate spune cineva niste metode prin care pot scapa de muschii de pe gambe? De mic copil iubesc bicicleta si sunt aproape 12 ani si acum imi pare rau ca am facut atata ciclism ca am gambele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre weider nos x10 908g? detalii produs aici http://www.culturism.net/preworkout-creatine/weider-nos-x-10-908-g.html
Are ceva daca fac flotari zi de zi? like intre 40 repetari -50 pe set?
Am o prietena cu care ma cert pe tema Real vs Barcelona(Ronaldo vs Messi), iar eu sunt fan Real Madrid. Vreau sa stiu ce replici sau lucruri sa ii zic despre cat de buna e Real sau Ronaldo
am 14 ani 1, 66 inaltime 54Kg si vreau sa fac patratele si masa musculara caut sfaturi bune! Dau funda! :* PS: sunt din Austria scuzati-ma ca nu stiu sa scriu.
Salut ..TPU am o mica intrebare am 16 ani 53 kg si 1.73 m si vreau sa iau creatina pentru masa musculara dar nu stiu daca dauneaza
Salut.Am nevoie de ajutor! Acum cateva zile m- am apucat de parkour.Sunt la inceputul inceputului.Prima mea intrebare ar fi daca structura mea fizica imi influenteaza activitatea in acest sport:am vreo...? (mai mult)
Voi ce marca de ghete mi-ati recomanda NIKE mercurial sau Adidas ACE?
Am 15 ani si joc fotbal de la 7 ani inca nu am fost legitimat la vreo echipa pana la varsta de 14 credeti ca daca am daruinta si mult talent pot sa ajung mai cel mai bun jucator de fotbal.
as vrea sămi construiesc un BMX de 150 200 lei, ce piese ieftine știți pe siteuri? Dau funda
Salut A auzit cineva de produsele astea care inlocuiesc steroizii? Le-a incercat cineva? http://www.steroizi.ro/alternative-la-steroizi/
Îmi puteți spune câte ceva despre Alexandru Răuță? Mă interesează doar în sezonul precedent cum a evoluat.
Ce părere aveți despre bicicleta cube aim pro 29 2017? E vreo diferenta intre cea de anul acesta și modelul de anul trecut (2016)?
Am o întrebare a slăbit cineva cu bicicleta staționară?
Stie cineva daca faci sport /sala poate influenta cresterea craniului? Nu radeti;)
ce exercitii as putea face pentru umeri adica in zona de sus la piept, spate, pe la gat.
Deci eu nu prea inteleg diferenta dintre Kcal si calorii Cat inseamna 100 de kcal in calorii?
Cum să găsesc un club de fotbal în Moldova pentru un băiat de 14-15 ani care măcar să mi achite transportul.
Bună ziua, am o întrebare pentru cei cu experienta, este ok acest program? Luni- Piept Marti- Spate Miercuri- picioare Joi- Umeri Vineri- Biceps/Triceps Sambata/Duminica- Pauza Zilnic abdomene...? (mai mult)
(dau FUNDA) hei TPU! Am o intrebare..tot am auzit de acest sport Wrestling, ati putea sa imi explicati si mie in ce consta, despre ce e vorba? Din pacate nu cunosc lb engleza si nu am inteles de pe...? (mai mult)
(dau FUNDA) hei tuturor! ma intereseaza sa stiu care sunt regulile (in mare) sar ce trebuie sa faci ( cum de exemplu la fotbal castigul il obtii prin introducerea mingii in poarta adversarilor/ impartirea...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de patinele cu rotile.Acestea aluneca la fel ca rolele, adica merg repede pe ele? Rotile se pot strica pe astfalt?
Cand este recomandat sa consumam shake-urile proteice?
as vrea sa ma reapuc de sala si vreau sa stiu daca facand antrenamentele in tricouri mulate pe corp impiedica dezvlotarea muschilor. Pare o prostie dar ma streseaza de ceva timp chestia asta....? (mai mult)
Salut, am 15 ani si as vrea sa fac patratele, am 61kg, un prieten mi- a zis ca mai intai sa ma ingras ca sa fac masa musculara si apoi sa ma apuc de exercitii, vreau sa stiu parerea voastra, ar trebui...? (mai mult)
Imi puteti spune ce inseamna expresia "pauza final 1 solist"?
Cu o dieta sanatoasa si alergat se poate slabi
Salut.Am 13 ani si practic fotbal de performanta la o echpa din oras la mine.Sunt talentat dar am o singura problema.Nu pot sa fac corect flotarile.Fac cateva bune si dupa nu mai pot sa fac.Ce sa fac? ...? (mai mult)
Cum se infiinteaza o echipa pe maodelul socios?
Ma ajutati cu un program de antrenament cu ganterele? am 14 ani. Vreau sa imi explicati mai detaliat, sa fac o data pe zi, o data la douo zile, la ce moment al zilei, ce fel de exercitii, etc.Cat...? (mai mult)
Mai da cineva anul acesta la Kinetoterapie UBB Cluj? Daca nu, imi poate spune va rog cineva care a dat anii trecuti cum sunt grilele de admitere? cate variante de raspuns sunt si numarul grilelor....? (mai mult)
Am auzit ca atunci când faci genoflexiuni cu haltera in spatele capului te opresti din crestere. Dar daca faci genoflexiuni cu gantera (5-10 kg) in fata te opresti din crestere?
Pret de cateva săptămâni am facut genoflexiuni (300/zi) si de cateva zile nu mai fac...in afara de asta nu fac niciun tip de miscare. De când m- am oprit simt ca ma apasa ceva pe coapse...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie cand apare filmul 3 metri deasupra cerului!
La 14 ani ce fel de gantere sunt mai bune, de cate kg?(sunt băiat)e prima data cand vreau folosesc gantere, dar de 4- 5 luni fac in fiecare zi 20 de flotari, genoflexiuni si abdomene, adica am cât ...? (mai mult)
Am inceput sa fac sala si pentru a creste mai repede in masa musculara am decis sa imi cumpar Gfx-8. Vreau sa stiu cate portii sa iau intr-o zi si cate cupe sa contina o portie?
Stie cineva un teren de tenis prin preajma orasului Iasi? Sa se poata inchiria si preferabil sa fie acoperit cu zgura.Merci.
Sal TPU, tenis ul la ce te ajuta? La mușchi la slăbire l ce? La scăderea kg te ajuta?
Hey miat putea zice parerea voastra am o prietena si e grasuta vrea sa mearga seara la alergat ce credeti e rusine pentru o fata grasa sa mearga la alergatda sau nu
Salut,m-am apucat recent de sala, am 15 ani.Imi puteti da si mie un plan alimentar pentru cresterea masei musculare? Daca sunteti in domeniu si stiti doar
Pow3rd 2.0 sau Hot Blood 3.0 care e mai bun pentru anduranta si rezistenta?
Vreau să folosesc creatină. Îmi puteţi spune cum să o folosesc? Când trebuie să o folosesc ( înainte de antrenament, după ), efecte adverse, când trebuie să fac pauză, vreau...? (mai mult)
Am o problema.Deci, visul meu este sa devin un fotbalist, ca fundas central, dar am 2 probleme : prima este ca am niste prieteni foarte aroganti care zic ca n- are rost sa incerc sa devin ...? (mai mult)
Am 15 ani, aproximativ 1.80 și 70kg.Daca mă apuc de sală sa iau proteine sau nu? Am auzit că nu sunt bune gen te umflă sau chestii de genul(nu mă pricep, dacă greșesc corectati- mă)....? (mai mult)
Salut m- am apucat recent de sala.Acolo mi s- a spus ca trebuie sa mananc ca sa fac masa musculara(eu fiind destul de slab).Stiu ca de la masa musculara voi face ceva burta. Daca as alerga in fiecare zi,...? (mai mult)
Am auzit că dăcă faci înot și ești în creștere te înalți cu 20 de cm pe an. Este adevărat? Am aproape 14 ani, 1, 50 m și 59 de kg. Mă pot înălța într-un an de înot măcar 10 cm?
Salutari! Fac exercitii calistenice acasa si voiam sa stiu daca barele paralele pe care vreau sa mi le cumpar unt ok pentru exercitii. https://sport- mag.ro/bare- tractiuni- si- paralele/5436- bare-...? (mai mult)
Am 12 ani si nu pot face nici o flotate care este problema am 170 si 68 kg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!