Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salutari! Fac exercitii calistenice acasa si voiam sa stiu daca barele paralele pe care vreau sa mi le cumpar unt ok pentru exercitii. https://sport- mag.ro/bare- tractiuni- si- paralele/5436- bare-...? (mai mult)
Am 12 ani si nu pot face nici o flotate care este problema am 170 si 68 kg
CE inseamna 1 SOLIST?! 111
Am 12 ani si nu pot face nici o flotare, am 1.70 si 68 kg, ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Am o intrebare pentru toti jucatorii de Kendama. Ce Kendama imi recomandati, adica sa fie Sweets Prime, sau un Krom, dar sa fie pana in 120 de Ron. Ma joc cu kendama de aproape 4 luni, si am...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani, 1, 86m si 62 kg. Dupa cum deja v- ati dat seama greutatea este o problema la mine, iar in ultimul timp ma deranjeaza din ce in ce mai tare acest lucru. Am incercat cu un regim...? (mai mult)
Stie cineva care sunt taxele pentru a te legitima ca boxer amator si cat costa? Ma intereseaza cele platite de sportiv.
Hei! Vreau sa va intreb, cand ar fi mai bine sa fac exercitii de slabit, dimineata pe stomacul gol sau seara dupa ce am mancat?
Ce stiti despre concursul initiat de Snickers Romania - tratament cu pele? Ce fel de antrenament e asta?
Mi-am cumparat kangoo jumps. O gheata este ma putin elestica decat cealalta. Este vreo proplema? Cum se poate remedia?
Salut.de cateva zile m- am apucat de sport. De fuga mai axact, insa nu prea stiu cum sa ma imbrac. E bine sa transpir tare sau bu? Eu imbrac si o bluza de trening mai groasa la alergare usoara ca sa pot...? (mai mult)
Hey, la World Cup Qualifing pentru Rusia 2018. în America de Sud sînt toate țările într- o grupă a cîte 10 echipe, păi primele 5 intră mai departe? P.S.(Moldova are măcar cea mai mică șansă...? (mai mult)
Salut.Am 15ani fara doua luni si 1.81.Ce sporturi imi recomandati pentru crestere? Va rog sa imi spuneti unele care v-au ajutat si pe voi.
Salut, am 11 ani, 50kg (știu, e nașpa) acestea facandu- le stand pe calculator 10 ore pe zi. M- am uitat în oglindă și am zis sa mai las pc- ul și să mai slăbesc. E bine sa ridic niste gantere...? (mai mult)
Ce parere aveti despre MuscleTech nitrotech whey gold 2.72 kg are o formula de proteine pura care contine zer si izola produsul este aici http://www.culturism.net/concentrate- proteice/muscletech-...? (mai mult)
Vara asta, in iulie, o sa vreau sa ma apuc de sala. Am cam luat putin(mai mult) in greutate, si nu prea ma simt bine asa. Ce fel de exercitii sa fac pentru primele luni? Alte sfaturi?:)
Mi- am cumpărat acum câteva zile niste gantere, dar atunci când fac mușchii a doua zi ma trezesc ca s- au dezsumflat. Care e cauza? Îmi trebuie suplimente pentru intarirea muschilor sau? ...? (mai mult)
Ciocolata slim este buna pentru slabit sau sunt doar minciuni?
Salut, vreau raspunsuri sincere. Daca Usain Bolt a scos 9.58 pe 100m sprint, inseamna ca si eu pot, nu? Cu foarte mult antrenament si ambitie si eu as putea, nu? Am scos 13 secunde fara antrenament...? (mai mult)
mănânc inainte de sala cu 3 ore dar in timpul antrenamentului ma simt balonat, plin... nu tin dieta mentionez ca folosesc BCCA 2 cupe inainte de antrenament si 2 capsule de creatina....? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb daca e corect sa fac abdomene in fiecare zi? La fel si exerciții pentru mâini si picioare. Le fac acasa, dar am citit pe net ca nu e bine in fiecare zi. In care parte a...? (mai mult)
Buna! Vreau sa Mă Apuc De Sală. Am 19 ani Si un corp foarte ciudat. Nu am burta. Dar am grasime in zona burtii. Iar daca stau pe scaun mi se vad asa numitii "Colăcei". Deci ce Ar ...? (mai mult)
am si eu o nelamurire, am luat un timp XPLODE si acum nu au mai avut XPLODE, si mi- au dat in loc de XPLODE asa numitul DINAMYC SHOT. Nelamurirea mea este care este suplimentul mai bun? ...? (mai mult)
De ce unii sportivi isi rad parul de pe picioare?
Abdomenele te fac sa pierzi in calorii? La ce ajuta? Cate ar trebui sa facem pe zi?
Daca sunt plinut si fac abdomene ce se va intampla?
De ce unii baieti/barbati nu au deloc par pe picioare? Cum reusesc?
Eu vreau sa dau la armată si acolo trebuie să execut si sarituri in lungime de pe loc. Azi când m- am dus să vorbesc cu un profesor ca să fac puțină pregătire pentru armată, m- a pus să fac ...? (mai mult)
Salut, am cumparat si eu niste proteine so vitamine si am 17 ani fac in vara cea lalta 18 ani si am loat proteine "Gigant Pro Mass si Creatina Pro Mass, Cell Fx + 2 cutii de capsule cu Calcium Plus ...? (mai mult)
Am 18 ani, 1.81 m si ~82 kg. As vrea sa ma apuc de sala vara asta si sa slabesc. Problema este ca nu stiu daca sa ma apuc de cardio sau de forta. Din cate am auzit ca sa slabesti ar trebui...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea intrebare:Ce ar trebui sa fac ca sa pot sa alerg mai mult fara sa mi se duca energia? Pe mine nu ma dor picioarele sau altele, doar obosec.Dau...? (mai mult)
Recent am posibilitatea sa merg la un sport care m-ar ajuta in lupta de strada mai mult? judo sau karate? dau funda p.s vreau sa fie raspunsuri logice bine gandite nu (. karate logic.).
imi puteti spune niste cluburi de baschet din Arad?
de ceva timp mă doare după ceafă dacă ridic greutății, am tras şi azi de fiare și după al doilea set la biceps am simțit o pocnitură uşoară la ceafă! Faza că am 17 ani şi ...? (mai mult)
Doresc sa invat karate acasa.Cum invat? Va rog niste sfaturi.
vreau sa imi cumpar un longboard in bugetul de 400 lei. Nu ma intereseaza prea mult cum arata, vreau doar sa fie rezistent (am 90 de kilograme). Nu prea ma pricep la placi, astept propuneri...? (mai mult)
Cum sa pot sa nu mai raman fara aer asa repede daca fac efort?
Vreau niste sfaturi pentru a face masa musculara intr- o luna, practic un corp de plaja, mai precis 30 de zile. Ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa fac, ce ar trebui samananc, ce sa consum,...? (mai mult)
Buna am nevoie sa stiu unde sunt sali de box prin Sibiu dar nu de profesie.
Salut, as vrea si eu un regim alimentar bun, fac sala si nu prea stiu ce sa mananc, daca aveti vreo idee ce imi recomandati. Regim alimentar de slabit ma refer.
Vreau sa ma duc la sala cam 4 luni. Credeti ca o sa se vada ceva in astea 4 luni?
Pareri Amino X 30 http://goo.gl/iJ5X5n sau Amino X 70 http://goo.gl/gPk0Gi?
Hello omuleţilor, caţi dintre voi fac parkour si sunt dispusi sa iasă sa alergam putin? Sunt incepătoare in parkour dar vreau sa invăţ mai multe!
Exista o un minim necesar de kg ca sa poti sa participi in competitiile de strongman? As dori sa incep sa ma antrenez, dar nu stiu daca exista un prag sau ceva de genul. Eu am 21 de ani, 142 de kg, ...? (mai mult)
Salut.Recomandati- mi si mie va rog niste perechi de adidasi foarte buni de jucat pe asfalt(adica la scoala)- nu ma intereseaza neaparat firma, dar prefer PUMA.Ce ar trebui sa stiu despre acest fel de...? (mai mult)
sunt un băiat de aproximativ 1, 85m și 15 ani. Cântăresc undeva la 80kg și aș vrea să mă apuc vara aceasta de sală. După mine chiar nu par de kilogramele astea, datorită înălțimii...? (mai mult)
Cum sa joc în fifa 2016 cu o nationala în turneu?
Recomandare concentrate proteice 1 BSN Syntha 6 EDGE http://goo.gl/5adPbm sau 2 Kevin Levrone Whey Supreme http://goo.gl/fz2NoE? Ce ati alege 1 sau 2?
Bună seara, as dori sa îmi dați niște sfaturi în legătură cu pierderea în greutate. Ideea sta în felul următor. Sunt fata, am 16 ani, 1.82 și 76 kg.Nu am realizat ca am 76 kg pana alaltăieri,...? (mai mult)
Fani Dinamoooooo! Daca va place Dinamo scrieti, daca nu spuneti de ce nu va place.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!