Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Buna,ce exercitii sunt bune pentru a slabi de la solduri?
Cine e urâtul acela care antreneaza echipa romaniei? Cred ca e din germainia stiti ceva despre el? Eu sincer cred ca până si pițurcă era mai bun sunt dezamagit de meciul facut cu POLAND
Salut, cum pot sa imi definesc pieptul? am incercat diverse exercitii vazute pe internet dar nu prea am rezultate, mentionez ca am fost la sala si e mai mare dar nu definit si se vede urat iar acum din...? (mai mult)
Vreau să mă apuc (pentru prima oară) de sală și as vrea sa aflu cate ceva de la cei care știu.Am aproximativ 1.80, 70 de kg și 15 ani.Lasati- mi orice credeți că m- ar ajuta sau "programele"...? (mai mult)
As vrea ca vara aceasta sa mai dau jos cateva kg. Fara dieta, pentru ca nu m- as ține de ea si mi s- ar face rau. Asa ca sfatuiti- ma cat ar trebui sa manac si ce anume sa imi interzic din ...? (mai mult)
Ce parere aveti de finala pieduta de Simona Halep cu terminatoarea Ostapenko(dupa mine a meritat victoria letona, Simona a facut antijoc)?
As dori sa intreb, daca am 20 de ani, ma apuc de tenis de camp fara a avea foarte multi bani, si sa zicem ca peste 4- 5 ani ajung un jucator bun care castiga toate turneele de pe acest glob pamantesc...? (mai mult)
Https://sportbike.lv/en/bicycles/devron-bicycles/26-bicycle-riddle-h1-6-devron-27-speeds-white-2015.shop Merita banii? ( am gasit-o la dhs la 1750 lei )
Am un asa- zis prieten care se tot ia de mine. Eu nu sunt chiar un bub bătăuș. Am făcut un an de judo dar nu prea ma ajută. Atunci cand vreau sa dau cu pumnul sau sa il proiectez tine mâinile tari...? (mai mult)
Abdomenele te ajuta sa slabesti sau sa arzi calorii? La ce ajuta abdomenele? Cate abdomene ar trebui sa fac sa vad un oarecare rezultat?
Daca ridic greutati deasupra capului raman pitic? Eu am facut haltere 2 saptamani dupa care m-am lasat. Voi ce ziceti? O sa mai cresc in inaltime? ( Eu am 1.70m,15 ani si 65kg)
Salut.Am 15ani fara o luna, 1.81 si 69de kg.Ce sporturi imi recomandati? Vreau sa cresc deoarece in ultimul an nu prea am iesit sa fac miscare deoarece am E.N.dar dupa ce voi termina ma voi apuca.Ce sporturi...? (mai mult)
eu sunt foarte slab am 15 ani, 1- 83 si 60 kg vreau sa ma mai ingras, adica nu cu grasime sa pun masa musculara daca stiti ce alimente sa consum sa- mi faceti un program si cate kg as pune pe...? (mai mult)
Biciclete mea scârțăie! Mi exact pedala stânga, când merg pe ia scârțăie raude tot! Nu din braț și cine pedala, știți voi aia mic pe care pui piciorul. Ce fac? E nașpa rău să mergi prin...? (mai mult)
Ce post TV din România transmite finala în care joaca Simona Halep?
Pronostic la Polonia- România?
Fac volei de 9 ani(doar in cadrul scolii/liceului) si nu am niciun club sportiv de volei in oras. Am sanse sa intru in lot?
Salut, cum imi masor circumferinta bratului CORECT? Eu l- am masurat acasa cu un prieten si mi- a dat 30cm...si nu prea imi vine sa cred asta fiindca fac sala de 2 luni si cand am inceput aveam mana mai...? (mai mult)
Buna zziua! Imi spune si mie cineva cand o sa fie lupta din Conor mc gregor vs Maywather? Si pe ce program TV o sa fie difuzata in Romania.
Salut Stie cineva daca meciul de box dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor va mai avea loc? Am citit pe net ca va avea loc pe 10 iunie dar acum nu apare nimic despre ora meciului sau ceva...
Vreau sa cumpar o trotineta de adulti mai ieftina. Am vazut la un magazin chinezesc o trotineta cu 200 lei, ceva Professional Adult Scooter. Merita sa o cumpar sau astea chinezesti nu sunt bune? Am mai...? (mai mult)
Salut,myprotein nu are sediu in Romania? nu prea vreau sa astept 2 saptamani pentru o comanda.
Am 13 ani, si am vrut sa ma apuc de flotari pentru forta si masa musculara(nu ma astept la rezultate mari la masa). Inainte de a ma antrena, mananc ceva, si dupa incep sa ma antrenez. ...? (mai mult)
M- am apucat de sala si as vrea sa stiu ce trebuie sa manac, câte ore de somn trebuie sa am As vrea sa stiu tot ce trebuie sa fac pentru a creste in masa cat mai rapid A si ce credeți,...? (mai mult)
Acum o saptamana am folosit un ghiozdan cu greutati sa fac flotari. Avea in jur de 9 kg.Normal faceam 50 de flotari diamant si cu ghiozdanul 15- 25.Acum nu- l mai folosesc si ma simt mai usor cand...? (mai mult)
Vin si eu cu o intrebare legata de "sala". Eu sunt Ectomorf, am 17 ani si 61 de kg, vreau sa va intreb cam ce suplimente as putea lua ca ectomorf, adica care chiar sa ma ajute sa lucrez mai...? (mai mult)
Caut o bicicleta FS(full suspension) pana in 2000 euro(9000 lei). Bicicleta sa fie de down hill sau enduro deoarece la asta o s- o folosesc. Vreau cea mai buna si performanta bicicleta pana in 2000 euro. ...? (mai mult)
Hey! Am nevoie doar de o parere! Nu stiu daca am ales categoria buna dar infine. Trebuie neaparat sa imi cumpar un laptop de gaming si nu am bani. Si m- am gandit sa pun maine cu tata la pariuri sportive...? (mai mult)
Hei! Daca timp de 3 luni as renunta la paine, dulciuri si as alerga aproximativ o ora pe zi cam cat as slabi?
Ce meciuri vor fi sambata 10/06(iunie)/2017? Mi- a zis un prieten ca un meci va juca England cu (nu stiu cine exact) si un alt meci Romania voi stiti ceva despre acestea? Daca da va rog explicati-...? (mai mult)
Am varsta de 14 ani, am 1, 67 cm inaltimi (descult), am colegi care au 1, 75 inaltime si ma simt putin inferior fata de ei, acum ca vine vacanta de vara as vrea sa ma inalt, cel putin 1, 75 - ...? (mai mult)
Daca merg cu bicicleta pe sosea si incepe sa fulgere, sunt protejat de fulger? Adica atata timp cat tin mainile pe cauciuc, ar trebui sa fie vreun pericol?
Nu imi place sa fac fandari cu gantere in mana. In loc de asta, ce exercitiu sa fac?
Hei, vreau sa ma apuc de sala... In prima zi este un antrenor care ne prezinta aparatele? Sau el trebuie platit?
Salut, acum catea zile mi-am facut un cont pe max bet si am primit 50 lei bonus. Am deja 150 lei si as vrea sa ii scot. Cum pot face asta?
Am inaltimea de 1.86 si 60 de kg. Is slab. Vreau sa ma antrenez dar pentru asta trebuie sa ma ingras. Ce safac? Toti zic ca.i usor insa e nu ma pot ingrasa oricat as manca Cum sa ma ingras
Fac sala de 3 luni și am rezultate bune, am luat proteine și acum iau creatina. Ce ziceți sa continui cu creatina? Sau sa iau iar proteine? Care e mai buna? Sau as vrea spanac, am auzit ca ...? (mai mult)
(Steroizi)Pareri despre Deca- durabolin cineva ce a folosit, nu copy- paste de pe net ca am citit si eu despre el mersi! Sa raspunda doar persoanele ce au folosit daca se poate va rog in rest nu iau in...? (mai mult)
După un antrenament serios pentru spate, chiar in timpul exercițiilor, a început sa ma doară gatul in partea dreapta. Am crezut ca îmi trece, dar deja devine deranjant. Nu e durere insuportabila,...? (mai mult)
Vineri o sa am un concurs de alergat 40 km.Va rog puteti sa-mi dati sfaturi pentru a fi mai pregatit si mai bun.
Hey. Vreau să slăbesc vreo 10 kg până pe 10 septembrie dar să fie într-un mod sănătos. Cât aș putea slăbi până pe 10 iulie dacă renunț la dulciuri, sucuri și pâine?
Am inceput sa fac sala de la stadiul de subnutrit si am nevoie de un program de alimentatie in care sa iau in greutate cat de cat, am 17 ani, nu conteaza link sau facut de voi. Orice sfat ma...? (mai mult)
Imi place foarte mult fotbalul. Si cum se zice: in viata sa faci ceea ce iti place. Si atunci ce sa fac? Exista o facultate speciala pe care sa o pot urma in aceasta directie? Va rog sa ma ajutati foarte...? (mai mult)
Salut stie cineva ce dozaj de anavar trebuie luat? anavar bm india mai exact. cei ce ma pot ajuta va rog cu tarie. mi s-a recomandat 60mg/zi
Stiti ceva exercitii sau ceva trucuri sa scap de "colacei"? Arata foarte urat peste blugi si la haine stramte. Incerc sa mananc cat mai ok, desi zilele astea am mancat prea mult :)) Sport fac doar seara...? (mai mult)
Buna am o intrebare : Acum ceva timp un bataus m-a lovit in ochi si mi la invenetit era mai tare ca mine si intrebarea este ce are trebui sa fac in cazul asta? Box sau Sala?
Salut, am o luna de cand fac sala si vreau sa se cunoasca cat mai repede ca am pus ceva fibra pe mine...Eu sunt slab asa ca ce ar trebui sa fac / sa mănânc ca sa pun cât mai repede fibra pe mine? Puteti...? (mai mult)
Ma duc la sala de 3 ori pe saptamana, poate sa-mi faca cineva un program cu grupele pe care sa le lucrez?
Buna ma Numesc Dumitru si as dori sa pun o intrebare legata de box si kickbox: Ce credeti ca ar trebui sa practic Kick box sau Box? Care ma ajuta mai mult. Si de ce. Sunt unpic gras nu prea am...? (mai mult)
Noroc, am si eu doua intrebari. Ce ziceti, merita sa ajung fotbalist? Imi place mult acest sport, si asta mi as dori. Ce facultate trebuie sa fac sa devin antrenor fotbal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!