Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Noroc, am si eu doua intrebari. Ce ziceti, merita sa ajung fotbalist? Imi place mult acest sport, si asta mi as dori. Ce facultate trebuie sa fac sa devin antrenor fotbal?
Ce parere aveti de boldenon?
Am si eu o problema. Am înălțimea de 1 70 si am 55 de kg, deși am o greutate mica am talia mare(82 cm) Si implicit burta. Intrebarea mea este cum pot scapa de burta si eventual sa ma înalț? ...? (mai mult)
Stiti cumva cand se joaca barajul de promovare in liga 1, intre uta Arad si Timisoara?
Am 14 ani, am 1, 70 in inaltime dar vreau sa ma mai inalt. Practic handbal de 2 ani. Parintii mei sunt inalti. As vrea sa cresc 5/10 cm. Fac exercitii acasa de crestere dar nu vad niciun...? (mai mult)
Are Dinamo București șanse să ajungă în grupele Europa League?
Buna,am o intrebare: Daca vreau sa merg la box are trebui sa am o anumita stare fizica gen: muschi,sa fiu slab,sa nu fiu gras, etc? Varsata mea este de 17 ani
Salut am level 11 si echipa de 119, 5%,joc un 4-3-1-2,bonus de 8.8.8.8 si din pacate ma bat toti si cei cu 95% ce se antampla?
Știți unde pot urmări meciuri înregistrare din NBA? Mulțumesc!
Deci eu sunt slaba, am un fund cam mic. Daca fac exercitii pentru fund fara greutati, nu o sa slabesc si mai tare?(la fund)
Sacul de box ajuta la slabit?
am o întrebare care ma macină demult timp! In 3 luni daca ma antrenez la sacul de box si fac si sala+o dieta alimentara, pot face un abdomen cat de cat cu pătrățele! P.S:Am 16 ani!
Daca in timpul unui antrenament arzi 10 de calorii se pune ca 100 de grame?
Buna TPU fac sala de 6 luni am 16 ani 1.70 si 62 de kg si as dori sa stiu ce supliment ar trebui sa folosesc ca sa cresc in masa musculara am folosit pana acum gfx gold(folosesc doar de 2 luni) dar parca...? (mai mult)
Bună ziua/ seara! Aș dori să achiziționez o genunchieră care să fixeze foarte bine genunchiul, pe care să o pot purta în timpul meciului. Mă puteți ajuta cu niște recomandări? Bugetul nu este...? (mai mult)
Cat inseamna o tura de stadion in metri?
Salut, vreau sa stiu de ce bicicleta mea mai de mult pedala in gol pentru vreo 2 secunde, iar acum cand calc pe pedala pedaleaza brusc, cu un sunet de parca s- ar rupe ceva, are cineva idee care ...? (mai mult)
A semnat Dan Petrescu cu CFR CLUJ?
Cum sa fiu mai motivat la sală?
Juventus sau Real Madrid? Eu merg pe Juventus voi?
daca consum aproximativ 250- 300 de grame de proteine pe zi insa putine calorii undeva intre 1000- 1500 maxim pot creste in masa musculara desi sunt in deficit caloric? Am vreo 5 mese pe zi...? (mai mult)
Cit slabesc intr-o saptamana daca beau 3-4 l de apa pe zi? Maninc putin(fara mese dupa 6), fac sport.
Ce sport i s-ar potrivi unui om ca mine caruia ii place libertatea si ii place sa fie original?
Salut TPU Vreau sa va intreb ca dupa ce mi se va scoate splina(peste 2- 3 saptamani), Voi avea voie sa ma apuc de sala? Daca da, după cat timp de la operatie voi avea voie sa fac sală? Am...? (mai mult)
Salut,daca ma apuc de sala si sunt slabbb se pune masa musculara? Se pune masa musculara mai usor la cei mai plinuti(nu grasi) sau la cei slabi?
(Steroizi)Buna Ziua! Am si eu o intrebare...ce parere aveti de turanabol(turinabol)? A folosit cineva? Efecte benefice...secundare? Am 29 ani, 93 kg fac sala de 7 ani! Vreau parerile celor ce au folosit!...? (mai mult)
As vrea s-o invat pe prietena mea niste tehnici de autoaparare. Imi puteti descrie pe scurt cateva? Merci :)
am o problema cu bicicleta mea, e un DHS Adventure, toate piesele Shimano, in special schimbatoarele, de la un timp nu imi mai intra in viteza a 7- a (are 7 viteze) in rest schimbatorul...? (mai mult)
Vreau sa va cer un sfat, visul meu a fost si va ramane acela de a deveni un fotbalist, nu celebru neaparat. Am 12 ani, 1, 60, nu am mai fost la niciun club pana acum dar in fiecare zi ...? (mai mult)
Hello! Nu am acordat atentie inaltimii mele, am 1.55 si 18 ani, sunt fata, evident :)) asta pentru cine nu citeste numele. Recent, acum o luna mai exact, am inceput sa alerg, nu pentru a slabi, ...? (mai mult)
Salut, de curand (2- 3 saptamani) am inceput sa fac exercitii acasa gen flotari. abdomene etc..si cardio si au inceput sa mi se vada vene pe care nu le vedeam (probabil erau acolo) pe la abdomen..brate..piept...? (mai mult)
Sunt din Piatra-Neamt si imi place mult basketul. Aveti vreo idee unde as putea face antrenamente pentru acest sport in Piatra-Neamt? Va multumesc!
Am 14 ani si 1.72. Daca ma apuc de baschet sa ma tin cam 2 ani ce inaltime as punea sa ating.Am mai facut baschet inainte in clasa a 5- a doar un an si m- am inaltat cam 10cm.Nimeni dintre rudele...? (mai mult)
Ce agentie de pariuri sportive e mai buna?
Dacă o bicicletă nu are capac la roată, există șanse să „se dezumfle" roata, într-o oră, mai mult sau mai puțin? De ce?
Ce stil de arte marțiale practica Scott Adkins?
Sunt din Bucuresti si vreau sa fac box, nu de performanta.Stiti cumva niste cluburi unde pot sa ma duc? Va multumesc
Daca am depus in contul de Superbet bani prin paysafe, cum as putea sa ii scot? (Tot in paysafe nu merge). FUNDA
as vrea sa va întreb daca știe cineva un nutriționist sau un om care m- ar putea ajuta sa îmi fac o dietă, online gratuit Nu vreau o anumită dieta.Ex:dukan sau nu mai stiu eu ce Vreau...? (mai mult)
stie cineva unde in zona brasovului pot sa dau niste probe sau ceva sa joc fotbal,,sau cu cine sa iau legatura, dau funda,, mss
La ce sport as putea ajunge undeva departe avand in vedere ca as incepe de la 0 si ca am aproape 18 ani, si avand in vedere ca voi munci extrem de mult. Multumesc anticipat! Funda si vot!
Fino alla fine pentru finala de sambata seara! Ce pronosticuri aveti de dat?
Vreau sa stiu pentru fratele meu, care ma puteti ajuta cu o sugestie pentru proteine care ajuta la crestea masei musculare. E ectomorf, 1.85 si 65- 66 kg. Care imi puteti spune ce sa isi achizitioneze?...? (mai mult)
Salut TPU Este adevarat acest "mit" cum ca apa rece ajuta la arderea mai multor calorii?
Imi puteti recomanda un site legit de unde pot gasi gantere la un pret okay? Multumesc.
Salut.Am 15 ani fara 2 luni si 1.81. Ce sporturi imi recomandati pentru crestere? As dori sa imi recomandati unele care v-au ajutat si pe voi.
Cred ca meseria de antrenor personal e cea mai lejera. Antrenorii vin la sala, le spun clientilor ce sa faca, se mai uita pe Facebook, telefon, nu au niciun stres. Voi ce credeti?
Ieri am fost în parcul Tineretului și am închiriat biciclete cu niste prieteni. Nu mi- am dat seama că am depășit doua ore așa că a trebuie sa plătesc o "taxa". Nu aveam la mine bani...? (mai mult)
Ce parere aveti despre suplimentul 5xxl elite? Ati incercat?
Ce exercitii și ce trebuie sa mănânc ca sa am corp in forma de para? (Vreau sa meargă aceste exercitii ) dau orice vreți voi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!