Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU, https://www.youtube.com/watch?v=waUB9o0jjfQ cine e omul si cum se numeste melodia?
Am o creatina de la scitec si nu vad unde scrie data de expirare. Cum aflu data expirarii?
Am o întrebare, dacă mă dau pe hoverboard îmi obosesc picioarele?(întreb pentru că vreau să îmi iau şi vreau să ştiu dacă se merită)
Buna Vreau o metoda de a slabi, am incercat cu sport, mancare sănătoasa, fara dulce, prăjit, carbohidrați etc Parca merge prea încet Luna viitoare am botezul fetei si nu vreau sa ma duc...? (mai mult)
Am o bicicleta cu 6 pinioane pe spate si vreau sa il schimb cu unul de 7 pinioane este combatibil cu schimbatoru de viteze?
stiti un site unde as putea sa ma uit si eu la UFC pe Youtube nu gasesc meciuri complete, vreau sa vad meciurile lui Conor McGregor
Salut TU, vreau sa stiu unde se face la comanda spălare cortul? Daca găsesc un sediu sfătuit
La ce sectiune gasesc GG? Ma refer La pariuri sportive la fotbal, adica 1 x sau 2 găsesti la "meci", asta unde?
La o agenție de pariuri cum e prescurtat faptul ca ambele marcheaza ma refer la fotbal
La Iasi-voluntari la pariuri pe cine sa pun? E bine 1x?
Cand joaca Romania urmatorul meci in preliminarii si cu cine?
Salut.As vrea sa slabesc 5 kilograme intr- o luna sau doua.Am 15 ani, 1, 68 si 57kg. Vreau niste sfaturi sau exercitii care sa functioneze (in afara de alergat sau inot fiindca nu am pe unde).Am incercat...? (mai mult)
Ieri mi- am luat o bicicleta mtb cu 1. 000lei, noua. Problema e că ieri m- am dat pe ia și a mers bine. Azi am incercat sa mai merg pe ia și ia sărit pedala! Nu doar chestia aia pe care pui...? (mai mult)
Stie cineva un Sport Lounge unde pot vedea meciul din finala CL (3 iunie) in Mamaia sau Constanta?
Vreau niste "citate" pentru galerie la fotbal. Bălacena (scoala noastra) joaca cu Ilisesti. Vreau niste citate, poezii, incurajari pentru baietii nostri sa castige. Ma poate ajuta cineva?
Daca pun 10 lei la un meci de fotbal cat imi iese?
La finala UCL pe cine sa pariez? Juventus sau real?
Ce probleme se intalnesc cel mai des la bicicleta UMF slope 1?
Este bun acest program de sala? luni: piept, biceps, umeri, putin cardio, miercuri: picioare, abdomen, cardio, vineri: spate, triceps, cardio, sambata sau...? (mai mult)
Ce exercitii afecteaza cresterea in inaltime?
Dau funda pentru cine poate sa imi spuna care este diferenta dintre o bicicleta magnetica si o bicicleta normala pe roti?
Chiar nici un post de sport nu îi instare sa transmita WWE, că m-am cam saturat de burleanu cel incapabil și de ciobanu de Becali?
Dau funda pentru cine imi poate spune care este diferenta dintre o bicicleta magnetica si o bicicleta normala pe roti?
imi poate spune cineva cum se cheama piesa aia de la bmx care invarti coarnele la 360°
La pariuri sportive online cum platesc si unde imi vin banii? Eh chiar nu inteleg
La pariuri sportive ce tip de pariu ziceti sa bag?
Ce probleme apar cel mai frecvent cu bicicleta UMF slope 1?
Daca am pierdut o data la pariuri se mai merita sa mai bag? Ma refer la fotbal bag pe 10 lei
Salut, am 18 ani, 182 cm inaltime si 76 kg. Sunt incepator, am 2 luni de sala si as vrea sa imi recomandati niste proteine / gainere pentru inceput. Vreau sa imi maresc masa musculara mai repede. ...? (mai mult)
Salutare A fost cineva pana acum programat pentru probele de selectie in MApN? indiferent ca vorbim de MM, subofiteri sau ofiteri. Dar la CZSO Constanta a fost cineva? Cum e acolo? Stiu ca ala...? (mai mult)
Ati incercat produse de pe myprotein.ro? Sunt de calitate, sunt ceea ce ar trebui sa fie? Am vazut ca sunt foarte ieftine si sunt tentanta sa imi cumpar CLA si Thermogenic. Aveti idee daca sunt...? (mai mult)
Am nevoie de parerile voastre. Ati auzit de Caliathletics? Cum vi se pare? Merita sa il cumpar?
De ce o parte din noi daca ne lasam de sport, de sala...incepem sa slabim, pe cand altii din contra incep sa se ingrase daca nu fac miscare si efort...pare ilogic chestia asta! Este oare vorba de...? (mai mult)
Imi puteti da niste informatii despre baschet?(cine a creat sportul acesta, cine la practicat pentru prima data etc.)? Cat de repede va rog!
Pe site-ul Vitabolic, cand vreau sa comand ceva imi cere CNP-ul.E ok sa il scriu?
Despre sport, vreau sa imi raspunda cineva care stie sau cel putin a simtit pe pielea lui si stie. Vreau sa ma apuc de sport, dar nu ma duc la sala *(din cauza ca termin scoala si plec in Italia), acasa...? (mai mult)
Hello! Merita achizitia unui AB Generator? Mersi!
Am o nelămurire: Daca eu am pus la voluntari astra ca castiga astra si ea va castiga de ex in 120 min adicĂ nu in 90 min iau pariul? Dau funda
Cum sa imi fac un orar de mese pe zi sa slabesc si sa am si proteine pentru ca trag si de fiare am 17 ani.Dau funda pentru un raspuns bun.
Salut, am 17 ani sunt cam grasut iar pana acum am 1 an si ceva de culturism cu mici pauze, se vede dar nu de ajuns. Am 1, 83m; 95 kg iar structura corpului e mai pufoasa. Intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Pana acum o lună nu făceam sport si nu aveam corpul tonifiat.Am greutatea normală, putin plinuta, dar acei cativa cm de grasime ma deranjau.Am inceput sa fac sport si acum am muschi in ...? (mai mult)
Ce agentie de pariuri sportive ziceti ca merita sa bag?
Bmx sau mounten bike? Vreau o bicicleta nouă, buget 1. 200lei. Însă nu știu care dintre cele 2 ar fi mai bună. Îmi puteți face o lista cu pro și contra?
LA CE CASA DE PARIURI SE CASTIGA CEL MAI MULT PE UN BILET?(ma intereseaza netbet si unibet in special)!
Care e treaba cu Qualification SI Group stage in Champions League?
Astra sau Voluntari?
La front flip aterizez in picioare dar cu mainile in spate pe pamant cum fac sa aterizez in picioare fara sa mai pun mainile in spate?
Cum sa fac sa nu mi se opreasca respiratia atat de repede la proba de rezistenta?
Exista o un minim necesar ca sa poti sa participi in competitiile de strongman? As dori sa incep sa ma antrenez, dar nu stiu daca exista un prag sau ceva de genul. Eu am 21 de ani, 142 de kg, iar la...? (mai mult)
300 de abdomene si 300 de genoflexiuni pe zi sunt destule pentru a-mi tonifia corpul? Vreau sa stiu daca DOAR asta ma va ajuta. Fara chestii gen"Trebuie sa faci mai multe tipuri de exercitii".
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!