Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut, nu imi mai tine frana de pe spate la bicicleta, am incercat sa le strang si am mai umblat eu pe acolo dar tot nu tin, ele sunt noi, nu sunt uzate, ce as putea sa le fac? Si bicicleta este ...? (mai mult)
Salut vreau sa ma apuc de exercitii acasa(tin sa mentiones ca arat deja destul de bine) cam cate calorii sa ard pe zi si ce sa mananc am 15 ani, 1.70 si 65 kg(nu sunt gras) mersi dau funda!
Vreau sa bag la pariuri, ce sa aleg? Voluntari sau astra in finala cupei romaniei si barca cu alaves?
Care este vârsta maximă pentru gimnastica?
Cine castiga cupa româniei? Astra sau voluntari? Dar cupa spaniei? Barcelona sau alaves?
Dacă ați fi in preajma unei personalitați culturale, sportive (prefer sportive) ce intrebări i-ati adresa?
Am pariat la pariuri sportive asa: Voluntari-Astra (finala cupei romaniei) castiga astra Barcelona-Alaves(finala cupei spaniei) castiga Barcelona Oare imi iese pariul?
Salut.Am 15 ani fara 3luni si 1.81.As vrea sa mai cresc.Eu am un prietrn care spunea ca a crescut 5 centri intr-o luna deoarece alerga mult si facea tractiuni.Ce sporturi imi recomandati?
Salut, imi poate spune cineva in ce consta probele de joc la steaua Bucuresti?
Practic karate kata. Instuctorul ne pregateste doar de concursuri. Acele miscari ma vor ajuta si in viata reala in caz ca voi fi atacat? Multumesc anticipat
Cum aflu numele de utilizator la casa pariurilor?
Am 16 ani si vreau sa fac inot de performanta, stiu sa inot destul de bine, stiti unde pot sa fac in Bucuresti? Si daca se poate si pretul
Am inceput sa fac exercitii de slabit. Am slabit un kg in 3 zile insa am vazut ca prin dieta pot slabi mai repede. Imi puteti spune ce ar trebui sa mananc sa slabesc? Mersi mult
Am pariat la finala cupei româniei ca astra bate voluntari sa imi para rau?
Legat de casele de pariuri. Care este cel mai mare castig potential de pe un bilet? cat poti lua maxim la unibet sau la netbet? stiu ca la superbet e de 150. 000lei, la celelalte e mai mare da nu stiu...? (mai mult)
Am o nelămurire: Daca eu am pus la voluntari astra ca castiga astra si ea va castiga de ex in 120 min adicĂ nu in 90 min iau pariul?
Hei! Ce parere aveti despre penny boardurile vandute pe eMAG sau stiti un site mai bun?
Vreau sa bag la pariuri sportive, dintre astra si voluntari ce sa aleg? Dar dintre juventus si real?
Dacă m- ar cumpara sau ma împrumută o echipa de fotbal din alt oraș de exemplu eu joc la o echipa din București și ma cumpăra o echipa din liga 2 sau 3 de exemplu din Cluj cum se procedează cu ...? (mai mult)
Ce site de pariuri sportive (fotbal) recomandați? EFortuna merita? Logic
Voi ce ati alege 3 luni de sala si distractie la bazin si cheltuieli multe sau 1 luna de sala sidistractie la bazin
Salutari! Eu fac exercitii acasa cu greutatea corpului. Ce exercitii pentru picioare, mai exact genoflexiuni, imi recomandati? Vreau ceva cu dificultatemai mare care sa lucreze intens muschii si cat ...? (mai mult)
Eu fac niste exerciții ca sa ma mențin sănătoasa si la un exercițiu scrie: , , Picioarele la latimea umerilor, Va rotiti spre spate incercand sa vedeti degetele de la picior.Cate 10 repetari...? (mai mult)
Cand incepe noul sezon al ligii 1 la fotbal?(2017-2018)
Pronostic Ajax - United?
CE INSEAMNA 2, 5 GOLURI (adica maxim 3 goluri in meci sau maxim 2 )?
de astăzi am început sa fac sala, când am intrat în sala am început la bicicleta 10 minute și după m- am băgat sa fac forța dar după 30 de minute de forța mi se punea cârcei la...? (mai mult)
Mâine dau probele pentru lps Buzau, fotbal. Ce inseamna "controlul balonului".
Salutare TPU, am nevoie de o aplicație care pentru Android care să- mi arate câți km am parcurs și câte calorii am ars și chestii din astea cu bicicleta. Vreo recomandare? Am încercat Runastic...? (mai mult)
Alergatul ajuta la cresterea in inaltime?
am 15 ani si nu imi permit sa merg la sala, asa ca mi- am facut un program acasa, cu gantere de cate 5 kg, flotari si abdomene(exercitiile acelea pe care le faci pentru patratele) altceva nu ...? (mai mult)
Cum sa nu faci febra musculara?
Cine din voi se pricepe in sport si o alimentatie corecta.Mai ales ca vreau sa ma reprofilez.Am 13 ani si sunt constienta ca trebuie sa am o alimentatie corecta daca vreau sa slabesc, nu cumva ...? (mai mult)
Cum pot prinde bara asta de tractiuni pe usa, n-am primit instructiuni.
Salut, ma antrenez trei zile pe saptamana (crossfit)in total cam 4 ore, imi poate recomanda cineva cate grame de creatina pudra sa iau pe zi(de cate ori, dupa masa inainte de masa sau doar in zilele in...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu nevoi de ajutorul vostru, sa imi explice si mie cineva ce inseamna toate categorile de variante pe care le poti pune pe un bilet la fotbal..de ex: S1.5, S2.5, S3.5 TG1- 3 si tot asa ...? (mai mult)
Salut, fac sala am 70 kg si vreau sa mai pun in greutate ce trebuie sa mananc ca sa ajung macar la 75... de 3 luni incerc si tot 70 am. FUNDA!
Hei! As vrea sa ma dau la un sport, pana acum nu mi- a placut mai nimic( am facut dansuri 4ani, dar m- am lasat)...am vazut pe net un sport, se numeste kango jumps si am vazut ca e bun si pentru slabit...? (mai mult)
De 2 luni merg la sala si iau si aceste suplimente date de antrenor: 1) Pro Mass Aspartame free, Food supliment Net Weight e 1600 g Chocolate Flavour; 2) 100% creatine monohydrate net wt: 300 g food ...? (mai mult)
Ce firme din Romania care se ocupa cu producerea si vanzarea produselor pentru cresterea masei musculare cunoasteti? Un exemplu ar fi Pro Nutrition
Hei! Voiam sa stiu pentru ce varsta este penny board-ul pentru ca o colega de a mea mi-a spus ca sunt pentru plozi.
Am nevoie de ajutorul vostru, am un coleg de judo care are de facut un atestat, tema aleasa de el e pregatirea fizica in judo.Dar nu stie concluzii si motivarea alegerii temei (a ales o tema...? (mai mult)
Pot sa consum batoane Fibrobar pentru slabit daca am o varsta de 14 ani? Si logic, nu doar sa le consim si sa astept sa slabesc, facand si miscare
Batoanele Fibrobar pentru slabit se consuma inainte de antrenament sau dupa antrenament?
Pot sa consum batoane Fibrobar pentru slabit daca am o varsta de 14 ani? Si logic,nu doar sa le consim si sa astept sa slabesc, facand si miscare :)
Pot sa fac in loc de exercitiile de incalzire, sarituri cu coarda? E ok?
Am ptimit cadou o pereche de ochelari de ciclism Limar S8 CH cu lentila interschimbabila. I- am fortat putin si s- a rupt rama cand am incercat sa schimb lentila, iar intrebarea mea e daca...? (mai mult)
Ce post-ciclu să fac după 3 luni de Testosteron E(injectabil)+ Danabol(pastile)? Vreau răspunsuri doar de la cei care se pricep.
Stie cineva cum as putea sa imi cresc forta muschilor.Stiu ca asta depinde foarte mult si de ceea ce mananci. Pentru triceps si spate.
ce parere aveti de programul aceesta de sala; Luni - Piept - Abdomen Marti- spate - biceps miercuri - umeri - trapez - triceps joi- piept - picioare vineri - spate- biceps...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.