Cei mai activi useri din categoria Sport pe 28 Februarie 2025 sunt:
Cate sanse sunt ca in anul urmator rubentus torino sa retrogradeze in serie B.
Ce bine ca nu a prins Arsenal anul asta loc de champions league :)
Dacă am pus la pariuri Prin sistem 15/20 Pe Cartonașe roșii Dacă are numai o echipa Cartonaș roșu din 20 Imi merge pariul
E adevarat ca eu avand 12 ani facand acelasi efort fizic cu o persoana de 30 de ani e posibil sa slabesc mai mult si sa pun mai multa masa mulculara decat cel de 30 de ani?
As vrea sa stiu care este diferenta intre manusile de box si manusile folosite la sac. Se pot folosii si cele de box la sac?
De ce abdomenele nu te slabesc? Sau o fac?
Sa ziceti ca aveți un 100 lei si trebuie sa alegeți dintr-un hoverboard sau pistoale cu bile
Am o bicicleta dhs chuper de 26 inch si vreau sa aflu cum sa masor furca pentru a da comada pe net fiindca vreau sa o schimb.
Unde pot gasi un tricou sau ceva cu Dinamo in Rm. Valcea?
Care e cel mai eficient exercitiu pentru a tonifia coapsele interioare? Vreau un singur exercitiu, nu un sport gen alergat, baschet, bicicleta etc.
Care e cel mai bun exercitiu pentru a face muschi/tonifia gambele?
As vrea sa stiu cat costa un penny board de calitate, un site si voua cat va luat sa invatati sa mergeti pe el?
Salut tuturor! Miine am o competite de alergat si as vrea sa-mi dati niste sfaturi despre cum sa nu obosesc atit de rapid alergind. ( Inafara de sfatul inspira pe nas si expira pe gura ).
Cum sunt placile de skateboard TRICKS?
Salut, mi-am cumpăr o bicicletă dar am o problemă cu ea, are frâne pe disc, odată ce le strâng numai pot mișca rota, o strânge, ce este de vină? Ce trebuie schimbat?
Salutare, as vrea sa stiu care sunt probele sportive pentru inscrierea in armata. Am 18 ani mai am un an si termin liceul iar dupa vreau sa ma inscriu in armata. Stiu ca sunt probe sportive si psihologice,...? (mai mult)
Acum vreo 2 saptamani am inceput sa fac genoflexiuni cu picioarele departate pana jos pentru un fund mai bombat.Am auzit ca functioneaza, dar de cand am inceput n- am vazut vreo diferenta. Problema...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar o bara de tractiuni care sa se prinda de o alta bara cum e in poza asta : http://imgur.com/a/uKi25
Fotbalul din America de sud o sa fie vreodată la acelaşi nivel cu cel din europa?
Sunt fata. Am 20 de ani. Am 1.62 inaltime. aproximativ 45 kg. ( nu stiu exact) m- am apucat de sport acum o sapt si ceva. Eu dansand inainte vreo 6 ani. Am muschii putin formati. In special ma axez...? (mai mult)
As vrea sa va intreb.ce proteine ar fi indicat pentru mine sa iau? Am 20 de ani. 1.62 inaltime. Aproximativ 45 kg( nu ma cantaresc niciodata). Am inceput sa fac sport mai exact lucrez picioarele ...? (mai mult)
Vreau de ceva vreme sa ma apuc de sport.Am 14 ani, vine vara, nu vreau sa stau inchisa in casa cu telefonul in mana tot timpul.Nu vreau volei sau handbal, nu imi plac.Mi- ar placea fotabl dar...? (mai mult)
Am 1.74 cm inaltime, 78.6 kg, grasime 16, 8%. Am inceput un regim alimentar de aproape 2 saptamani si am rezultate slabe, mi- am propus sa ajung la 12% grasime corporala. Am inceput...? (mai mult)
Îmi puteți spune care sunt probele de sport pentru înscrierea în armată? Mulțumesc! PS
am si eu o intrebare cate abdomene trebuie sa fac pe zi ca sa fac abdomen? Adica momentan am 100 de kg si 196 cm inaltime.
Am 65 de kg si aș vrea ca până la începutul lunii Iulie să ajung la greutatea de 55 de kg.Ce exercitii ar trebui să fac? Dau funda
Salutari! Vreau sa imi cumpar bare paralele din acelea care nu vin montate afara in ciment. Voiam sa stiu daca modelul acesta e destul de mare pentru mine, intreb pe cineva care are o oarecare experienta. ...? (mai mult)
Salutari dragi prieteni in urma unor probleme de sanatate de la 75 kg am slabit la 69. Acum ca mi- am revenit as vrea sa incep sa imi recuperez kg sau sa pun ceva mai mult..aici vin cu intrebarea daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest produs? http://www.emag.ro/pro-mass-whey-line-pro-nutrition-1600g-ciocolata-a26-60/pd/D354P3BBM/ E ok pentru cresterea masei musculare?
Dupa servici merg la sala de fitness, sunt destul de epuizata dupa ora 18, caut un preworkout sa imi dea un pic de energie, ce spuneti de https://www.culturism.net/preworkout- creatine/prosupps- cellucor-...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de Skateboard. Pe care dintre aceste 2 skate-uri sa mi-l aleg? https://:///...625-10836/ sau http://www.area52.ro/......_duo_-_775
de ceva timp mananc de la un fast food din zona si am pus ceva grasime pe mine, cei drept ca nu foarte mult, stiti vreun regim sanatos (adica ce sa mananc si cand sa mananc), exercitii fizice...? (mai mult)
Cum poti avea asa gambe? Ce trebuie sa faci? https://us.123rf.com/450wm/jalephoto/jalephoto1401/jalephoto140100787/25471848-gambe-sportivi-vitello.jpg?ver=6
In cat timp se vad rezultatele de la sala?
Pe care dintre aceste 2 skate- uri sa mi- l aleg? ( este primul meu skate ) https://www.bmxmagazin.ro/skate- complet/blind- athletic- skin- complete- plum- 7- 625- 10836/ sau http://www.area52.ro/skate-...? (mai mult)
La liceul cu program sportiv Ion Rotaru din Constanta are si fotbal?
La liceul cu program sportiv are si echipa de fotbal?
E cineva pe aici disponibil/a la un tenis in Turnu Severin? :)
Vreau sa dau probele sportive la Petrache Triscu din Craiova, și poate să mi spună cineva in ce consta aceste probe! Cum va fi la acest liceu?
As vrea sa dau la Liceul Național Emil Racoviță si as vrea sa stiu probele eliminatorii. Multumesc! Dau funda
Mi-as dori sa invat sa merg pe role. Dupa parerea voastra pe ce fel de role e mai usor sa inveti? Pe cele cu un rand de roti sau pe alea cu 4 roti(2 randuri)?
Echipa de fotbal Roben din Hateg fac inscrieri? Daca da, unde ma pot inscrie?
Am o problema la bicicleta: mereu mi se dessurubeaza piulita de la pedala stanga. Am fost cu ea la reparat, am schimbat pedala si piulita si i- am pus si un capacel dar tot imi iese. Cand ...? (mai mult)
Stiti unde pot sa ma duc la sala in Bucuresti,dar unde sa pot face si exercitii la maini si abdomen, caci am 14 ani si la worldclass nu ma lasa. Multumesc anticipat.
Buna TPU cum pot sa fac tractiuni la spate daca nu pot face nici una singura, gen ce pot sa fac sa pot face tractiuni? Ceva exercitii la bara sa ma dezvolt atâta cat sa pot face câteva măcar ca de ...? (mai mult)
Salut.Am 14 ani si 1.83 iar in iulie implinesc 15.Am un prieten care anul trecut (clasa 7) era la fel de inalt ca mine iar acum pe a 8- a are 1.88.Cred ca un motiv pentru care nu am crescut ar fi si faptul...? (mai mult)
B 23ani 70kg 174cm ..peste doua luni voi sustine probe sportive.50m, saritura de pe loc in pungi. Daca poate cineva sa ma ajute cu program bine stabilit pe zile pentru cresterea capacitatii...? (mai mult)
Aoleu cati sexosi vad pe strada, de unde atatia baieti sexy? In tricouri, in pantaloni scurti. Efectiv imi fura privirea, ma dor ochii, ma dor, ca in piesa aia. Se vad muschii, picioarele sexy, ...? (mai mult)
Buna TPU cum pot face tractiuni la bara fara sa ma doară palmele si fara sa îmi fac bataturi?
Punem cortina si peste sezonul 2016- 2017 in toate competitiile de fotbal, repede mai trece timpul asta si uite asa se apropie super finala dintre Juventus si Real in champions league, , oare Juventus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!