Cei mai activi useri din categoria Sport pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Bate CSU Craiova diseară la fotbal?
Bate Juve diseară pe Napoli?
Buna TPU, cam cat costa un bilet la pariuri sportive?
Bate Dinamo diseară la fotbal?
Credeți că Dan Șucu va pleca de la Rapid?
Ce rețete de bulking cunoașteți? (Aici nu mă refer la acele rețete clasice de tip pui cu orez, vită cu broccoli sau ovăz. Mă refer la ceva diferit ce ați descoperit pe parcurs care v- a ajutat...? (mai mult)
Vreau sa gasesc un joc de fotbal de care am uitat. Am o descriere pe care am gasit- o pe TPU. Un joc frumos ar fi sechiate laughing nu stiu daca asa se scrie da in fine... Este nevoie de o poarta ...? (mai mult)
Cum debanezi un cont de pubg?
Care este echipa voastră favorită la fotbal din Europa?
Salut, o piscina/bazin deschisa si noaptea in Bucuresti? Multumesc!
Bate Juventus pe PSV în seara aceasta la fotbal în UCL?
Cât timp sa mă antrenez pe zi la bicicleta spinning de acasă pentru a slăbi și pentru a face mișcare pentru sănătate?
Cum sa fac sport acasă pentru sănătate și pentru a slăbi? Vreau sa incep sa fac sport dar acasă că îmi este mai ok.
Care vi se par cele mai bune echipe de club de fotbal din Europa și de ce?
Salut, daca folosesc gainer, proteina si creatină, in ce ordine ar trebui sa le iau?
Ce săli bune de MMA sunt în Timișoara?
Îmi poate recomanda cineva o sală bună de MMA din Timișoara? (De ce echipamente aș avea nevoie că începător?)
Salut. Am o intrebare. La pudra proteica din zer, se fac pauze de la administrare? Eu iau zilnic de un an jumate. Ar trebuii să fac o pauză și dacă se face pauză cîtă pauză trebuie făcut?
Cat costa sa merg la fotbal?
Salut, stie cineva de o sala de kickbox/mma in cluj(in manastur daca se poate) pentru un incepator? Vreau sa ma apuc de acest sport, si caut o sala primitoare cu un antrenor experimentat si care sa ...? (mai mult)
Buna seara! O sala fitness in Băneasa- Otopeni? Am intrat la Academia de Politie si as dori sa merg la sala dupa finalizarea orelor de curs. Nu trebuie o sala scumpa, doar ca sa ma pot...? (mai mult)
Orice sport te ajuta sa cresti in inaltime? Am inteles ca sportul stimulează productivitatea de GH (grow hormon) ce ne ajuta sa crestem in inaltime
Salutare! As avea cateva intrebari pe partea aceasta de fitness. Am nevoie de sfaturile dvs insotite va rog de cateva argumente. Va multumesc inca de pe acum pentru rabdarea pe care ati avut-...? (mai mult)
Salut, am pus pe România - Lituania ambele marchează total goluri 2.5 Da/- și nu prea ma pricep
Ce post de televiziune transmite meciul României?
Salut,ce parere aveti de animal pak sunt bune? Se vad rezultate la sala? Multumesc
Salut! Cum se delimitează sistemul de punctare la handball? Câte puncte se primesc la o victorie și câte la un egal?
Ce televiziune va transmite NBA începând de anul acesta?
Bate luni România Lituania la fotbal?
Păreri Steve Austin?(Stone Cold)
Salut TPU! Pot practica tir sportiv dacă am ochelari de vedere? Văd că ei au niste ochelari speciali...am aproape -4 si vă dați seama ca nu vad foarte in ceață
Câștiga România diseară cu Kosovo la fotbal?
Salutare, știu că e o întrebare stupidă dar, pot folosii creatină chiar daca nu fac exerciții de sală? Vreau sa dau jos burta, și vreau să mi se vadă mai mult masa musculara.
Buna.Vreau sa fiu impresar sportiv, unde ma pot înscrie, la ce cursuri? Ca să fiu impresar exista în Satu Mare sau într-un oraș mai apropiat? Am 18 ani și vreau sa facă asta
Salut TPU! Stie cineva un club sportiv in Bucuresti unde pot practica tir sportiv (si de performanta)? Multumesc!
Salut TPU. Cunoaște cineva vreo sală de MMA din Buzău?
Messi sau Ronaldo? Care este cel mai bun fotbalist din lume din toate timpurile?
Salut, am o stare care nu îmi da pace merg la sala, ma antrenez corespunzător (intens) mănânc tot ce trebuie dar parca nu fac destul am ceva în interior care îmi zice ca nu fac suficient pot mai...? (mai mult)
Salut,știe cineva un loc în Craiova unde sa ma pot antrena cu mingea de fotbal?
Salut TPU! Știe cineva o sala de fitness prin zona militari residence/militari care sa fie mai micuța cu mai putini oameni?
Dupa cateva incercari de a face tractiuni duse pana la jumatate, am ajuns la un fel de invalidare a muschilor. Pot face flotari sau hammer curls, insa la tractiuni nu ma pot ridica nici un centimetru....? (mai mult)
Salutare,vin cu o întrebare sfântă ???? Creatina îngrașă sau nu? Ca am auzit multe păreri împărțite despre asta
Cât câștigă un instructor de pilates pe lună, cu aproximativ un an de experiență? Și toate nivelurile de calificare? Dacă omit anumite lucruri, corectați-ma
Câștigă Djokovic US Open anul acesta?
Dacă am un bilet câștigător la superbet trebuie sa îl scot neapărat de la agenția la care am pus biletul?
Poate FCSB sa bata joi pe Lask Linz? Se califica în Europa League? Ce spuneți? Ce prognostic vedeți la acest meci?
Cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2026?
Există o sală de box în Râmnicu Sărat pentru auto apărare?
Dacă faci box când ești copil trebuie să porți cască de protecție?
Salut! Merita downhill cu furca de 200mm pentru folosire zilnica si urban freeride, ca am auzit ca nu sunt eficiente pentru teren plat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?