Salut, ma gândeam sa îmi cumpăr creatina praf gen și vreau sa știu care sunt câteva benefici și dezavantaje va rog, am 16 ani și fac sala.Dau fundita (nu faceți misto, mai bine nu mai scrieți...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva niste coșuri de baschet din Buzău la care as putea sa mă joc?
Unde as putea gasi in Iasi patine cu rotile cu roti din silicon sau cauciuc, in asa fel incat sa alunece bine pe strada, sa nu fie din plastic? Caut de mult timp dar toate sunt la fel. Sau cel putin ...? (mai mult)
Dintre DigiSport și AntenaSport la ce post de sport de televiziune vă uitați cel mai des?
As dori sa ma înscriu la o echipa de fotbal din Iași, dau proba și altele am 20 ani, ma poate ajuta cineva cu o echipa sau un nr de tel de la un antrenor
Salut, dacă ridic 90 kilograme la piept sunt destul de puternic?
Bună! As vrea sa îmi iau un motocross de 125cc dirt bine. Oare cât de mare ar fi?
Daca imi iau o gantera de 5kg si fac cu ea sunt sanse sa mi se puna muschi?
In ultimele doua zile n-am reusit sa-mi ating proteinele si caloriile, o sa mi se lase masa musculara?
Am inceput de ieri sa fac plank pentru că am auzit că e un exercițiu foarte bun pentru tonifierea abdomenului pe lângă alte beneficii. Nu știu mai exact câte calorii arzi, am auzit că depinde...? (mai mult)
Cum as putea sa pun muschi pe mine fara sala?
Ce pot face pentru a creste în inaltime?
Am avut un bilet aseară și unul din meciuri l- am avut pe M City să caștige ambele reprize, la pauza scorul a fost 3- 0 și final 3- 1 casa mi l- a dat ca necastigator și am pierdut tot biletul, ...? (mai mult)
Salut, Câte repetări trebuiesc făcute cu flexorul? Cât timp pauza și câte seri? Sunt cam la început cu așa ceva. Mulțumesc!
Messi sau Ronaldo? Care este cel mai bun jucător de fotbal din toate timpurile
Salut! Cum imi pot largii crampoanele?
Buna TPU! Am 15 ani și din vară vreau să mă apuc de sala, sa pun masă. Sunt fata apropo. Imi puteți da câteva informații? Cât ar costa un antrenor și abonamentul. ce echipament ar trebui? dacă...? (mai mult)
Am aproape 16 ani sunt băiat și sunt din Ploiesti, vreau să mă apuc de un sport dar nu știu de ce să mă apuc, aș vrea niste sugestii (am făcut volei de mic dar nu găsesc cluburi în oraș, la...? (mai mult)
Dintre Simona Țăranu și Camelia Bălțoi care ar fi prezentatoarea voastră favorită sau preferată? Eu prefer Simona Țăranu! Voi?
As vrea sa imi iau patine cu rotile, dar nu stiu de unde si de ce calitate sunt patinele cu rotile din locul respectiv, acel loc fiind Decathlon. Stiti cumva cat de bune sunt? Ce fel de roti mi- ar trebui...? (mai mult)
Cum sa fac deficit caloric dar să consum in același timp 60 grame proteine? Pot bea doua shakeuri proteice?
Este ok sa consum la 16 ani, 1.79 si 55kg gainer, proteine si glutamina, 1 data pe zi fiecare?
De ce atunci cand fac impins la piept simt mai mult umerii?
Hwarang Sibiu sau puma?
Sfaturi pro sau contra despre cariera in MMA?
Cat ar costa in general sa te antrenezi boxing pe luna Intr-o sala?
Cum slăbesc fara sa îmi pierd masa musculară?
Buna TPU! Intrebare pentru copilul din mine: Vreau sa achizitionez un model de bicicleta/moped electric de la Sur Ron. Nu stiu ce tot zic baietii astia de pe orice sursa de internet. Intrebarea este, ...? (mai mult)
Ce înseamnă deficit caloric și câte calorii pe zi ar însemna? Un coleg a slăbit in doua luni vreo 15 kg cu 600 calorii pe zi
Am 21 de ani, sunt programator si datorita faptului ca am reusit sa ma integrez in acest domeniu, natura face sa fiu putin dezamagit de faptul ca asta mi- a "afectat" putin dezvoltarea fizica (practic...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc si eu de muay thai. Imi puteti spune de ce echipamente am nevoie? Si daca ati practicat sau practica cineva muay thai imi puteti da ceva sfaturi? Multumesc
M-am apucat de sală de o lună, mai precis calisthenics și chiar nu știu ce să mănânc pentru că vreau să mă bag pe cut, am 64 kg și 1, 70.
Salut! Când fac genuflexiuni mă doare spatele de la fund puțin mai sus.Este vreo problemă? Și când fac genuflexiunile mă dau cu fundul in jos spre podea dar am văzut că ar trebui să- l cobori...? (mai mult)
Bună TPU, va scriu pentru ca presupun ca mai sunt alții în situația mea, sunt la ochiul de baschet de vreo 3 ani, a fost greu la început dar am reușit sa întru intr- un final în echipa, dar...? (mai mult)
Salut! Am varsta de 16 ani (aproape 17), am inaltimea de 1.82, 80 de kilograme si fac baschet si sala de aproape doua luni. Ce suplimente ar fi ideal sa iau?
Poate vreți să vedeți un meci în care au strălucit stele ca Beckham, Ronaldo Nazario, Zidane, Raul, Robinho, Roberto Carlos... Cum vă explicați că o astfel de echipă a putut pierde, și...? (mai mult)
Buna TPU! Cum as putea sa cresc in inaltime? Ce exercitii m-ar ajuta? Multumesc!
Voi pe ce pozitie jucați la fotbal?
Care e echipa voastră preferata? Dar jucătorul? Eu țin cu Juventus și jucătorul favorit e Zidane
Salut! Am varsta de 16 ani si inaltimea de 1.82. Fac sport (baschet si sala), dar mancam destul de mult si am ceva grasime pe abdomen. Recent am inceput sa nu mai mananc dulciuri si fast food sau sa ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani si m- am apucat de lasa de câteva luni. La fiecare exercițiu pe care îl fac piept spate etc incepe sa ma doara picioarele tare. Si cand ajung acasa ma dor picioarele tare. Stie cineva...? (mai mult)
Salut, Dacă fac antrenamente doar la biceps acasă e în regulă? Nu simt nevoia de pătrățele etc. Am 18 ani
Daca am depus bani pe Betano de pe un card paysafe, trrbuie scosi tot cu paysafe? Daca da este vreo modalitate de a scoate pe card banii de pe paysafe?
Salutare! Am 1, 80 m și 68 kg si as vrea cumva sa cresc putin masa musculara și sa iau în greutate maxim 5 kg! Ce proteine, mi- ati recomanda care sa fie vegana și curata, nu contează prețul ...? (mai mult)
Salut, fac de un an și ceva fotbal și încă nu mi- am găsit o poziție las auci calitățile mele și vă rog să mă ajutați: 1.75 înălțime Șut bun Pase bune Defensivă medie Viteză medie...? (mai mult)
Eu am următoarea situație: Sunt bun la dribling și excelent la șut, dar sunt și foarte bun în defensiva. Nu știu ce post sa aleg... Mie îmi place ceva mai defensiv, adorand senzația de după...? (mai mult)
Hei tu! Ce trebuie sa faci că să îți scoți copilul de la sport? De ce ai nevoie?
As vrea sa-mi fac o bicla electrica cu un motor de stergator auto.Este o idee buna? Sau daca nu ce pot face cu astfel de motor ca am unul nefolosit.
Salut, eu fac exerciții acasă de ceva timp și aș vrea sa îmi cumpăr o bara pentru împins la piept și sunt curios cat de lunga ar trebui sa fie, am vorbit cu niste colegi și mi- au spus că trebuie...? (mai mult)
Salut. Vreau sa aud o părere a persoanelor care fac sala de ceva timp, nu de 2 3 luni. E bine sa mănânci alune, semințe, in special fructe în coaja lemnoasa în fiecare zi, sau măcar odată la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!