anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

30 g proteine din carne plus 150 carbo din cartofi.
Dupa 5 minute de cand le ai mancat bagi cargio 30 min.
Ce arzi? amandoua, carbo, proteinele?

5 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Dupa 5 minute de la masa, arzi ceea ce ai mancat la masa precedenta.
Stomacului ii ia intre 30 minute si 2 ore sa digere alimentele si sa furnizeze corpului energie. Principala sursa de energie o constituie carbohidratii, proteinele constituind baza energetica doar in lipsa primilor. Si mai sunt si grasimile, care pot furniza energie.

| anonim_4396 explică (pentru greyhound):

Aa.
Eu la ora 18:00 mananc o friptura de 200 grame, apoi la ora 20:00 mananc in jur la 100 g carbo si 30 g pro apoi ma duc la alergat, dupa 5 min.
Deci in timp de alerg ard friptura de 200g nu?
In concluzie ar trebuie ca la ora 18:00 sa mananc carbo iar apoi la 20 proteinele si sa merg la alergat, ca sa nu ard proteine.
Am inteles bine?

| greyhound a răspuns (pentru anonim_4396):

La 18:00 de ce nu mananci carbohidrati? La fiecare masa trebuie sa ai si proteine si carbohidrati si de preferabil si grasimi, asta ca sa nu duci lipsa de nutrienti pe intreg parcursul zilei. Corpul n-ar trebui sa astepte sa-i dai, ar trebui sa aiba la dispozitie.
Deci, iti recomand sa adaugi niste cartofi la friptura aia de la 6 (sau paine integrala) si sa mai reduci din portia de cartofi de la 8. Astfel, vei consuma carbohidrati in timpul alergarii, nu proteine.

| FitMonkey a răspuns:

Intai ar trebui sa digeri mancarea aia.

| anonim_4396 explică (pentru FitMonkey):

Imi poti da cateva sfaturi prin care sa nu ard proteinele cand ies la alergat?big grin
acum am intrat in perioada de definire si, din ce stiu, 30 g pro la fiecare masa pentru a nu pierde din masa., dar vreau sa situ mai multe.
Alerg in jura de 30-40 min seara si dimineata.