Vreau să slăbesc, dar sa nu dau fundul jos, urgent, va rog. Dau funda
Salut, am avut un concurs si am avut un obstacol de sarit.Cand l- am sarit am calcat rau pe piciorul drept. Dupa ce am terminat a inceput sa ma doara muschiul coapsei. durerea dispare, dar atunci cand...? (mai mult)
Daca vrei sa intri in cartea recordurilor trebuie sa dai bani? Si primesti bani daca reusesti sa intri?
Daca beau aproape 3 litri de apa pe zi intr o luna cat pot sa slabesc?
Salut TPU/prieteni, am inceput de 1 an sa joc fotbal si joc la o echipa de fotbal de liga 5(seniori) care acum promoveaza...eu am 17 ani si as vrea sa intreb daca are rost sa mai continui?
Cati bani castiga John Cena la o competitie? De exemplu cati bani a castigat la wwe?
care produs credeti ca e cel mai bun? http://metadrol.ro http://probolan50.ro http://ghbalance.ro ps: As vrea raspunsuri dela cei care chiar le- au incercat sau macar sa documentat in...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc poze cu buffon de la juventus
Am 22 de ani si as vrea sa revin in fotbal ma poate ajuta cineva? aici in mangalia nu ma ajuta nimeni!
as vrea sa stiu daca masturbarea dauneaza rezistentei fizice. Fac k1 si chiar vreau sa stiu daca imi dauneaza intr-un fel. Multumesc.
Cum sa ma mentin pe degetele de la picioare cand fac flotari? Imi tot aluneca cand ma las in jos, am incercat si pe parchet si pe covor.
Salut, am 23 ani, 70 kg aprox, vreau sa ma apuc de sala, cineva mi-a recomandat sa iau animal pak, ca supliment, oare ii ok sa iau chiar de la inceput asa ceva?
Deci azi se fac 3 saptamani de cand merg la sala, dar parca obosesc din ce in ce mai repede, in loc sa progresez. De ce oare? Oare din cauza la ce mananc? Eu dimineata beau lapte cu fructe,...? (mai mult)
Cate ture de teren trebuie sa faci ca sa faci 1000 de metri?
Cum sa aflu cate calorii mananc pe zi?
Am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"... Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si niste muschi,...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma transfer la un liceu sportiv, iar pentru asta e nevoie sa scot la proba de 800 de m un timp sub 2:21, m- am cronometrat ieri si am scos doar 3:50, am la dispozitie 4 luni pentru ...? (mai mult)
Joaca cineva OSM(online soccer manager sau managerdefotbal.ro)? Daca da,spuneti-mi aici prin mesaj privat username-ul vostru din OSM, vreau sa fac o liga sa jucam impreuna.
am 18. termin liceul anul asta si as vrea sa vin la Bucuresti sa devin fotbalist profesionist si sa imi caut echipa, nu conteaza care sau in ce liga. ce ziceti? credeti ca am vreo sansa sa realizez...? (mai mult)
Ma gandeam sa ma apuc de skateboarding si am decis sa imi iau o placa completa pentru inceput, la un pret mai mic decat cele jart, element, blind, EM etc etc... As vrea sa cer parerea voastra pentru...? (mai mult)
Caut si eu un site de adidasi sau magazin (Brasov) unde pot gasi Nike Kyrie 3 sau Jordan Retro 6 de preferat site romanesc sau daca este international sa fie de incredere.
Am o problema ce ma macina de ceva vreme. Am 16 ani si imi doresc foarte mult sa mai cresc in inaltime. La inceput mi- am pus sperantele in practicarea unui sport, crezand ca daca ma voi inscrie...? (mai mult)
Hei guys, mi se pare că sunt foarte slabă și nu am niciun pic de forță așa că aș vrea să mă apuc de sport, să pun ceva masă musculară. Daaar, problema e personalitatea mea extrem de dificilă....? (mai mult)
Pe site.ul asta, sunt fumători?
Cine joaca OSM?(online soccer manager sau managerdefotbal.ro)? Daca jucati dati-mi userul vostru pe mesaj privat aici, ca vreau sa fac o liga sa jucam.
Salut, saptamana ce urmeaza vreau sa merg la sala si voiam sa stiu ce suplimente pot lua pentru inceput? Un prieten mi- a facut cadou o punga de 1kg de Whey Impact Protein de la My Protein. Am auzit ...? (mai mult)
Cand iei proteine pentru sala trebuie sa le iei doar in zilele cand mergi la sala sau in fiecare zi?
Cum pot sa imi dezvolt incheietura mainii daca n-am gantere.Pot folosii sticle de apa? Cum pot sa mi-o dezvolt?
Ce sa mănânc in fiecare zi ca sa am six pach bine definit și sa cresc in masa musculară si mai ales cât sa mănânc și ce sa nu mănânc țin sa Menționez ca am un 1.80 și 52 kilograme As vrea...? (mai mult)
Sunt bune proteinele HERA 80 de la FAST?
Imi pun norocu pe voi pe ce sa bag pe atl mad sau pe real mad?
Trebuie sa dau probele pentru liceul pedagogic, iar cea de sport implica si rostogolirile. Problema este ca imi este frica intr- un fel sa ma rostogolesc chiar daca cu o zi in urma le- am facut... Sunt...? (mai mult)
Buna! Cum e mai bine la sala:sa se faca antrenamentul aerobic si dupa fitness(greutati,bicicleta, stepper etc) sau fitness si dupa aerobic? Va rog sa mi spuneti si de ce. Multumesc!
Sunt băiat, am 17 ani și sunt grăsuț. Am grăsime pe burta fund și picioare. Cum pot scăpa rapid de ea. Ce exerciții și ce diete îmi recomandați? Mulțumesc
As vrea sa ma apuc de handbal. Nu vreau sa fac performanta. As vrea sa merg la un club sportiv. Mentionez ca am 20 de ani si nu sunt sigura daca o sa ma primeasca. Imi puteti reconamda un club...? (mai mult)
Ce gume sunt bune pentru pennybords din categoriile urmatoare lor duritati :duritate 85A; duritate 90A; duritate 95A si duritate 100A
Salut, îmi poate spune cineva câteva exerciţii asemănătoare cu podișorul din picioare, sfoara (pe astea deja le pot face). Ceva pentru elasticitate.
Daca merg pe banda cu pas mai rapid cu hanorac pe mine si transpir mai mult, e mai eficient pentru slabire? Stiu ca trebuie si un anumit regim, deja mananc mai putin.
Cum pot sa-mi dezvolt incheietura mainii fara sa ma duc la sala. eu am auzit ca trebuie sa faci flotari
As vrea sa imi cumpar niste labe de inot. Cum sa le aleg? Care sunt mai bune? Cela mai lungi si inguste, sau sa fie mai late? Sau cum ar trebui sa fie?
Daca am pus un bilet cu sistem 7/9 si imi ies 9/9 pierd biletul? (Bilet la pariuri meciuri de fotbal)
Vreau să îmi cumpăr mănuși portar cu priza buna buget 200 lei.Imi ziceți un site.
Vreau sa fac exercitii acasa ca nu prea mis genu cu sala si vreau sa stiu ce exercitii imi recomandati si ce alimente pot consuma sa iau in masa pentru ca am dor 62-63 kg.
Cine credeti ca va castiga: Vardar sau Gyori?
Am 15 ani si 1, 65. Daca ma apuc de sala, nu mai cresc sau cresc mai incet? De ce?
Ce exercitii pot face la sala sa-mi micsorez coapsele? Deja fac banda, bicicleta si stepper(azi) ca sa slabesc per ansamblu, dar care e cea mai buna metoda care da roade?
am 16 ani si vreau sa fac patratele( six pach) am 1.80 si 52 kg si vreau sa imi spuneti ce exercitii sa fac plus regim ce sa ma mananc in fie care zi pentru a avea un abdoment foarte bine definit ...? (mai mult)
Ce lungime trebuie sa aiba ata unei Kendame? A mea e de 40 cm, e ok? !
Putin ajutor va rog. Deci am practicat sport de performanta iar din cauza unei accidentari nu am mai putut continua, la acelasi nivel. Am stat degeaba 3 luni si am pus 8kg de grasime. Am un corp...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?