Salutare. Am 17 ani, aproape 18 si fac sala de o luna. Ar trebui sa iau creatina de pe acum? Precisez am 84 kg si nu neaparat vreau sa slabesc dar vreau sa- mi formez masa musculara cat mai repede. Dau...? (mai mult)
Heii Vreau si eu un complex de exercitii fizice timp de 5 min Dau funda
Buna,pot incepe sa fac balet la 13 ani sau e prea tarziu? Dau funda
Sunt nedumerit... vreau sa cumpar o bicicleta care "imi sade bine" dar nu are schimbator de viteza..se poate pune? si daca da..cat ar costa? si de unde as putea face rost de ea? http://www.dhsbike.ro/produs/urban/fixie-...? (mai mult)
Ce antrenament trebuie să fac ca să am 6 pack? Acord fundă!
Poate sa-mi recomande cineva un program de sport (acasa) de slabit 1kg/saptamana?
Cat cresti in medie intre itervalele de ani: 14- 16 si 16- 20? Am 14 ani si 1, 62 de la 10 ani pana acum am crescut 6- 8 cm pe am si as vrea sa stiu cam ce inaltime voi avea pe la 20 de ani, multumesc...? (mai mult)
Backflip îl poți face de prima dată și pe iarbă? Sau neaparat pe saltea?
Prietena mea a fost operata la inima cand era mica, dupa asta a inceput sa puna cateva kg pe ea, vrea sa slabeasca dar ii este frica sa nu se inample ceva cu operatia. Ce exercitii fizice poate sa faca...? (mai mult)
Daca am 13 ani, 80 kg, si-mi cumpar o placa de skate de 250-350 lei ma va tine? Si daca da, de cat sa-mi iau? 8.0, 7.75 sau ce model? Pt street.
De ce sunt atatia sexosi la sala?
Stie cineva care locuieste in Iasi vreun club de fotbal unde pot face antrenament? Sunt din Iasi, am am 14 ani si m-ar interesa sa fac antrenament la fotbal.
kendama mea este murdara, :( știe cineva cum pot sa o curaț? Va rog
vreau sa imi achizitionez o bicicleta. Aceasta ar fi de la B'twin, RockRider 340. Ce parere aveti, e ok? Pls raspunsuri serioase, de la cei care au achizitionat- o. 2.Cat poate prinde aceasta...? (mai mult)
sunt o fata cu probleme in greutate si merg la sala cu inca 2 prietene Antrenorul ne da uneori antrenamente cardio si nu sunt in stare sa le termin complet, in timp ce prietenele mele da Eu vin...? (mai mult)
Cum pot scapa rapid de intindere musculara? Cand ies pe afara nu ma doare asa tare dar cum merg la fotbal si joc oleaca incepe sa ma doara tare. Daca puteti sa imi dati niste sfaturi.
Statul în măini poate afecta creșterea în înălțime?
Cam în căt timp pot învăța backflip și cum? Precizez că pot sta în măini foarte mult timp. Acord fundă!
vreau sa-mi spuneți câteva nume pentru Instagram! Mulțumesc!
De curând am achiziționat o bicicleta la care, cand sar se aude un zgomot din furcă (ca si cum s- ar ciocni 2 metale) cand trag de ea in sus/incerc sa sar peste ceva se aude acel zgomot din ...? (mai mult)
Joc fotbal in Romania si as vrea sa ma transfer in Anglia la o echipa..cum iau legatura cu o anumita echipa? Imi trebuie impresar?
am 17 ani aproape 18 si am inaltimea de 1.58, ce ar trebui sa fac sa ma inalt, oare alergatul ajuta, sa nu spuneti despre basket(ca n-am unde) si inot(pot doar in vara).
Sall TPU, vreau sa raspunda cineva care se pricepe.Merg la alergat luni,miercuri, vineri si duminica + sa mananc sanatos si putine grasimi.Cam in cat timp dau jos 3 kg?
Stie cineva aplicati pentru roleri sa fie aplicati Android mersi
In urma cu un an si ceva aproape doi m- am apucat de sala. Totul a mers si merge bine, am dezvoltat multe parti ale corpului meu in special bratele ( 39 in biceps ) insa de ceva timp am ...? (mai mult)
Vreau sa merg la sala dar simt ca mergand la sala imit alti oameni transpirati care la randul lor imita persoane sportive de la TV si nu imi place.Toti ca niste roboti care ridica fiare si prea putina ...? (mai mult)
Ce parere aveti de proteinele Impact Whey?
Salut.Am 15 ani si 1.81 si as vrea sa mai cresc.Ce sporturi imi recomandati?
Vreau sa stiu siteuri de ciclism, nu bulls sport addict si decathlon si sa aiba si casti si echipament. Dau funda daca stiti mai multe.
am o intrebare legata de fitness. Am 60 de kg si 1.78. Si am inceput sa merg la sala. De 3 ori pe saptamana. Mai iau si proteine Gfx- 8 de la pro nutrition. Dar is pe terminate si m ar interesa...? (mai mult)
Cum fac o minge sparta? Am cumparat o minge acum 1 an nexo dar s-a spart, cum sa o fac? Am jucat prea mult cu ea si m-a tinut mult nu as vrea sa renunt la ea metoda cu petic cum o fac?
As vrea si eu sa stiu daca aceste trei modele de biciclete sunt de calitate buna: 1) https://www.olx.ro/oferta/bicicleta- mecanica- fitness- w2152- ID3Y8Gv.html#06a35872a6 2)https://www.olx.ro/oferta/vand-...? (mai mult)
Hei TPU.Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi un club de fotbal feminin in Ploiesti.Multumesc anticipat!
Hei. Stie cineva ce exercitii sa fac pentru fund si picioare? Sunt fata. Nu vreau sa slabesc, sunt deja slaba. Si ce ar trebui sa manac sau sa fac sa nu slabesc de la exercitii? Fundaa
Sunt fata si tocmai m- am inscris la o sala. Si nu prea stiu cum sa incep incalzirea si ce exercitii sa fac, vreau sa am abdomenul plat si sa scap de grasimea care o am la brate (sper ca intelegeti)....? (mai mult)
Am iceput sa fac un pic de sport,dar simt cum lucreaza mushii,insa nu transpir, nu slabesc! AmFacut febra musculara!
Salut,cum sta treaba cu biletele pentru meciuri Print@Home? Cat de sigure sunt ele...si cum se procedeaza pentru tiparirea lor?
Salut TPU,am o mica intrebare,mie imi place foarte mult fotbalul si cred ca m-am apucat foarte tarziu de el, la varsta de 17 ani e tarziu?
Am luat o data proteina pudra herbalife. (O cutie) E posibil sa ma afecteze mai târziu? Am 16 ani (2 luni de culturism) Am auzit ca nu sunt sănătoase
Intrebare pentru cei din Suceava: Unde se poate juca tenis de camp în oras? Daca ar fi si ceva gratis ar fi si mai bine :)) Stiti daca si închiriază pe undeva rachete? As vrea sa ma apuc...? (mai mult)
De ce e Steaua pe primul loc? Am tot auzit in ultimele partide ca la final daca Steaua si Viitorul au acelasi numar de puncte, Viitorul ia titlul datorita rezultatelor directe(ceea ce mi se pare corect),...? (mai mult)
Salut, care poate sa- mi dea cateva poze din galeria FCSB de la meciul FCSB - Dinamo de astazi ( 1 mai 2017 ) link prin imgur.com sau alta metoda, dau funda!:) Nu am nevoie din afara galeriei, ...? (mai mult)
Ce parere aveti de creatina monohidrata de la myprotein? Merita cumparata?
Salut stiti unde as putea face antrenamente la box in Bucuresti (sec.5)?
Link pentru cele mai bune penny borduri
Caut o sala de Box in Brasov. Ceva unde antreneaza si +20 ani. O sala buna cu sanse de performanta.
Salut, am 16 ani si 1.71m si 78 kg, ideea e ca la mine e masa musculara (am facut ceva sport, dar bine nu e numai masa, m- am cam si ingrasat) si as vrea sa ma apuc de sala.(nu prea am mai facut ) As...? (mai mult)
Marti meci de champions league, AS Monaco - Juventus cine castiga? Eu merg pe AS Monaco astept raspunsuri.
Salut, am 16 ani și fac sala de aproximativ 7 luni doar ca de 2 luni iau și proteine din zer și creatina. As vrea sa știu dacă creatina poate fi consumata zilnic, și după cât timp trebuie sa ...? (mai mult)
Stiti vreun site bun in care sa-mi dea un program bun de exercitii de facut in casa pentru slabit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!