Daca bag la pariuri un bilet si il pierd se duce tot biletu?
Am o problemă! Fac fotbal de performanta si urmeaza sa fiu pe nationale, iar anttenorul m- a luat, adica a zis ca ma ia si pe mine. Am 12 ani. Bun, deci cand dau cu suturile in minge, ...? (mai mult)
Sal, cum fac si eu niște șmecherii cu bmx- ul? Am un bmx five 5, de la decathlon, ce trebuie sa fac m- am uitat la diferite videoclipuri degeaba ca nu pot, mai degrabă vreau sa învăț sa mă...? (mai mult)
Ce alimente si ce exercitii trebuie sa fac sa mai cresc in inaltime? as vrea macar catva cm. Am facut atletism 5 ani de zile. Mentionez ca sunt baiat.
Am 24 ani, 1, 63 inaltime si 54 kg, sunt fata. Vreau sa imi cumpar greutati pentru picioare (saculeti cu nisip reglabili ce se pot folosi si la incheieturile mainilor), si nu stiu ce greutate sa...? (mai mult)
Hey, deci am mai pus intrebari pe acest forum legat de motociclete si inca sunt nehotarat. Am 2000 de euro pentru a imi achizitiona o motocicleta, plus banii de permis A1. Eu locuiesc la oras, mai ...? (mai mult)
Salut am auzit ca de la unele exercitii la sala "nu mai cresti in inaltime" este adevarat sau este doar un mit? Daca este adevarat imi puteti spune care sunt aceste exercitii?
Salut pentru inceput (la sala)ce proteine recomandati? Va rog un link de la suplimente
Daca am 23 ani si inaltimea de 1.70, atunci e bine sa am 70 kg cu tot cu muschi? Eu vreau pana in iulie sa am 70 kg, iar acum am 79 kg. Ce credeti, pot slabi 9 kg pana in iulie? Ce altceva...? (mai mult)
Buna! Ce suplimente imi recomandati pentru a creste masa musculara fara sa se depuna si grasimea? Am folosit iso whey de la pronutrition si as vrea sa stiu ce altceva m- ar mai ajuta? Am 70kg, 1.80m ...? (mai mult)
Salutare, m- am apucat de sala acasa, am doar o gantera de 5kg si doua de 2kg.Am un regim de 5 mese pe zi, in fiecare zii oua, banane sau alte produse cu proteine.Am inceput de acum 2 zile.Ma voi antrena...? (mai mult)
Cum poți să bați pe cineva sa-l doară pe loc sa nu mai aibă forța? Vreau explicație ff clară, cel mai bun răspuns primește funda.
stie cineva o terasa din Iasi unde se poate vedea meciul de box dintre Antony Joshua si Vladimir Kliciko la noapte. Multumesc mult!
Salutare..cum se numeste acea casca sau stativ (de pe cap) in care parkouristii isi pun camera sau telefonul ca sa filmeze?(stiti voi la ce ma refer)ofer funda, multumesc.
Salut am 15 ani 54.5 kg o inaltime de 1.63 si recent m- am apucat de sala dar nu stiu cum sa incep nu pot sa gasesc nici un program bun pentru varsta mea as dori sa cresc in masa musculara si sa ma inalt...? (mai mult)
Spuineti-mi va rog niste exercitii pentru partea aia a corpului de deasupra sainilor,acolo langa subrat care arata urat nu cred ca intelegeti, dar sper
Salut, am o problema la frana pe discuri mecanice la bicicicleta, mai exact la frana pe spate. O ajustez si totul merge bine. Pe parcursul zilei, pe masura ce o folosesc o tot simt ca se slabeste, ...? (mai mult)
Sunt in cautarea celei mai bune biciclete de munte(urcari/coborari) cat si de oras pana in pretul de 20.000 mii de lei(20 milioane). As fii foarte recunoscator daca m-ati ajuta.
Fac 10 rxerciti pentru fese, 10 abdomen si 5 bust, in fiecare zi. Voi vedea un rezultat?
Ce exercitii poti sa faci in ziua picioarelor la sala, daca ai fractura de stres la ambele picioare, la tibie?
Vreau să știu și eu cum se pot face pătrațele? Am tras de haltere acasă si nu prea s- au văzut schimbări. Am făcut pe bandă de alergat - 15 min ( nu știu dacă mă ajută cu ceva,...? (mai mult)
Salut, Am cumparat o punga de creatina monohidrata de pe site- ul omerco suplimente si azi a fost prima data cand am loat 5g si am pus 400ml de apa peste ia si am observat ca nu se dizolva 100%, Intrebare...? (mai mult)
Vreau sa imi calculez numarul de proteine pe care le iau intr- o zi si m- ar interesa urmatorul lucru: 100de grame de carne de pui are 25- 30 de grame de proteine, indiferent daca carnea este...? (mai mult)
Ce parere aveti despre biclele CUBE si Pegas? In general vorbind...
Daca faci streching devii mai flexibil? si daca Da, in cate luni se vad rezultatele?
De ce nu are voie Ath.Bilbao să transfere jucatori străini?
as dori sa imi cumpar o replica de airsoft, sunt incepator si nu stiu care ar fi o replica potrivita pentru mine specificatii: - as dori sa aiba o viteza pana in 115 m/s - sa aiba piesele...? (mai mult)
Stie cineva de la ce varsta am voie sa merg la sala? (Baiat 13 ani)? Ms.
Salut lume, stie cineva terenuri de volei in Bucuresti? Daca da, ce preturi si unde se afla? Multumesc anticipat.
Hei salut TPU am o minge adidas e inepătat la valva i-am pus un petic si tot se dezumfla ce sa fac
Helpp cum sa scap de grăsimea abdominală ținând cont că fac in fiecare zi abdomene vreo 2 videori de pe YouTube dar nu prea vad rezultate.Cum sa o ard cu ce alimente pentru că abdomenele văd că...? (mai mult)
Salut,are ceva daca administrez creatina doar in zilele de antrenament, respectiv 10 grame, mai isi face efectul?
BCAA+Glutamina in lapte cu vreo banana deja amestecate in blender. Ce ziceti? Eu aceste 2 supliemnte nu le pot lua cu apa ca mi se face greata, le-am luat fara aroma.
Parere BrutalAnadrol?
In ce consta proba fizica in liceul sportiv din sibiu Onosifor Ghibu? Multumesc
vreau sa va cer un sfat celor care va pricepeti in treburi ca astea.Am undeva la 1, 84m și 79- 80kg. Nu par de kilogramele astea, de aceea nici nu sunt foarte agitat. Însă cu toate astea...? (mai mult)
Hei! Am şi eu o întrebare... De curând mi- am cumpărat un penny board(de vreo 3- 4 zile) şi am observat că roțile se mişca cam greu... =( Ce aş putea să le fac? Nu prea mă pricep la chestii...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Nu de mult m- am apucat de ciclism. Am o bicicleta hardtrail dar momentan nu am buget ca sa imi cumpar echipament special. Ce as putea purta in cazul asta? Si niste sfaturi ...? (mai mult)
Eu am brațe groase, și nu fiindcă mănânc mult, nu sunt grasa.Asa sunt ele, mai groase.Din cauza asta colegii mei își bat joc de mine.Eu nu mă simt bine când îmi zic asta și vreau să știu...? (mai mult)
Dupa cat timp de sala se vad rezultate bune? Eu fac exercitii la maini, abdomen, spate, pectorali o zi (3 zile pe saptamana), si la alta fac picioarele (3 zile), o zi de repaus (va fi duminica) in...? (mai mult)
Nu am gasit o categorie potrivita pentru ce urmeaza sa intreb asa ca am postat- o la "sport" desi e putin impropriu. Cine din Galati mai da anul asta la Academia Fortelor Terestre din Sibiu? Stiti ...? (mai mult)
M-ar interesa un hoverboard pana in 2000 lei.Sugestii?
Salut, dacă fac sală și nu iau suplimente are vreo problemă?
De ceva timp tot vreau sa incep sa îmi lucrez abdomenul.Am facut ceva timp abdomene zilnic, dar nu știu dacă e destul.Mi- ati putea ajuta puțin? Ce ar trebui sa fac, cat timp, până să se vadă...? (mai mult)
Îmi puteți da si mie un program de sala, gen luni spate si triceps marti... Ms
Salutare! De unde pot achizitiona bilete la meciurile Stelei din deplasare? Mai exact la cel de pe 1 mai cu Dinamo. Stiu ca este o intrebare putin mai ciudata, dar. :)
... Salut fratilor. De curand am inceput sa observ ca imi este relativ greu sa ma " descurc " in viata de zi- cu- zi fiind. gras. Am 163cm si am aproximativ 65kg, in clasa nu sunt cel mai bun la ...? (mai mult)
Am creat acest canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfXLjgZBnbjLT6nRPLAhFYA (ce contine stirile din sport) pentru persoanele care adora sportul si nu au timp sa se uite la TV....? (mai mult)
Sunt slabă, dar în schimb am coapsele uriașe. :(( cum le pot subția? Ce exerciții știți?
Cum se fac exercitiile de izolare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?