Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Salut, ce înseamna exerciții de izolare?
Ce exercitii sa fac pentru subtierea pectoralilor?
Salut,am 14 ani si as vrea sa imi recomandati un program.Am acasa 4 gantere 2 de 4 kg si 2 de 10 kg in special pentru biceps. Daca puteti va rog, sa imi dati niste sfaturi si pentru alimentatie etc.
Fac sala de ceva timp, de 2 ori pe saptamana lucrez picioarele iar in weekend mai fac genuflexiuni intr- un picior(15- 20 repetari).Iar cand le fac simt o anumita presiune pe genunchi dar nu ma doare,...? (mai mult)
am 21 de ani, 1, 85 înălțime si 88 de kg.Cand port doar tricou mi se vede unpic burta:))).Mie mi se pare mult 88 de kg la vârsta asta, asa ca de luni o sa imi fac abonament la sala.Ce...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un km h mecanic care atasej cablul la roata si functioneaza fara baterii, doar prin miscare.
Unde pot sa gasesc pe net (fie in tara sau strinatate) un site cu echipament sportiv foarte bun pentru tenis? Am nevoie de o sticla de apa, o coarda elastica care se intinde mult (pentru incalzirea mainilor...? (mai mult)
vă salut cu respect, am o mica întrebare, ce vitamine ar fi indicate pentru masa, me refer la sala, fac de ceva timp, și nu am luat decât ceva vitamine, parcă B - uri, ce ar fi...? (mai mult)
Imi puteti spune care sunt cele mai bune exercitii pentru fesieri? O sa-mi fac abonament la sala si m-ar interesa cele pentru masa musculara in zona aia
Uitati care este problema mea: Eu am 15 ani (fac 16 in vara) si as vrea sa ma apuc de arte- martiale, respectiv jiu- jitsu. Acum, eu sunt din judetul Tulcea, iar aici nu este decat un singur loc...? (mai mult)
Daca dau 2 goluri in deplasare si nu am dat nici un gol acasa, iar calalta echipa a inscris cate unul in deplasare si acasa, Care castiga?
as vrea sa urmez facultatea de educatie fizica si sport profilul balneofiziokinetoterapie si recuperare, va rog sa imi spuneti care sunt avantajele si dezavantajele si daca e buna facultatea. Dau...? (mai mult)
Hello! Niște sfaturi pentru slăbit?
Ieri mi- am comandat o kendama de pe kendama games! Am comandat- o pe la ora 10 dimineața! Am primit email cu, confirmarea dar pana ieri nu a sunat nimeni! Oare nu mi- au luat comanda fiindcă...? (mai mult)
Când va fi gata noul stadion al echipei CSU Craiova?
Salut, am hotarat sa merg la sala sa slabesc nu pentru forță, (banda rulanta, abdomene, box) si acolo la aparate scrie HR adica Heart Rate, mi- a scanat păna in 200 si nu stiu daca e bine...la o...? (mai mult)
De aproape un an fac volei.Cand m- am apucat aveam 1.68.Acum, la 17 ani am 1.71. Tata are 1.78, iar mama 1.64.Credeti ca in 2- 3 ani o sa mai pun cativa cm? As vrea sa ajung la o inaltime intre...? (mai mult)
Cine credeți ca va câștiga în această seară FCSB sau Viitorul?
Bmx-ul meu are 12.5 kg. Pot da orice trick pe el? Am unprieten care îmi spune că trebuie să am un bmx de 10 kg ca să pot da toate trickurile... Este adevărat? (Justificați, va rog)
Heii! Sunt fata si as vrea daca se poate sa- mi spuna cineva, care este cunoscator sau care a trecut prin asta, cum pot scapa de grasimea de pe brate fara sa pun masa musculara? As dori ca bratele mele...? (mai mult)
Știți cumva in București, săli de ninjutsu? Dacă ați putea sa îmi spuneți și câteva detalii.
E ok ca m-am apucat de calitehnics la varsta de 12 ani pot zice chiar 13 impliesc in 3 luni am ianltimea aproape de 1, 70 in principal as vrea sa stiu daca voi ramane mic? Dau funda
In cât timp poți face un abdomen foarte subțire? Mai ales la oblici? Și prin ce exerciții ( de dieta știu )? Ce fel de abdomene ajuta la oblici sa fie mici in forma de " )( "? Dau funda va rog cine...? (mai mult)
Ce creatina monohidrata imi recomandati? (am luat fx 2 luni, am facut o luna fara creatina si acum as vrea sa iau iar.)
spuneti. mi s i mie o sala de biliard din sectorul 2 cat se poate de aproape de zona pantelimon sau colentina
E posibil sa slabesc si sa pun masa musculara in acelasi timp? Voi ce recomandati sa fac in asa fel incat sa le fac pe ambele?
Cine credeți ca va câștiga în aceasta seara Real sau Barcelona?
As vrea sa mi iau o kendama dar nu sunt sigur de niste lucruri. Mie mi- a plăcut una dar mie frică ca in timp se va duce culoare sau va ramane urme pe minge! Se va întâmpla lucrurile astea? ...? (mai mult)
Dacă fac bicicleta sa slăbesc la picioare trebuie sa pun greutate sau sa fac fără? La sala zic? Și cât trebuie sa fac pe zi sa slăbesc și in cât timp? Cât mai repede? Mai ales la coapse, dar...? (mai mult)
V- ati gandit vreodata de exemplu un sportiv, sa zicem un boxer, sa puna toti banii pe care ii are, zeci de mii de euro la pariuri si sa spuna ca o sa fie facut ko in runda 1 si sa se lase facut ko ...? (mai mult)
Buna seara.stie cineva un site sau link unde pot viziona meciuri de box sau gale ufc?
Salut, vreau sa stiu daca, cineva cunoaste un program de alimentatie si de antrenament(cu greutatea corporala) cu adevarat bun. Am 17 ani si de 3 ani am inceput sa fac sport. Am trecut prin diete( nu...? (mai mult)
Ce inseamna Vaffanculo Juventus in italiana?
Dupa extragerile la sorti din champions league de ieri, cine credeti ca se va califica dintre. Real - Atletico si Monaco -Juve, eu zic ca Monaco va produce o surpriza si Atletico la fel.
Fac sala de 2 luni deja si nu am vazut schibari majore. Merg de 3 ori pe saptamana si urmez acest program: Luni- piept+ triceps Marti- spate+ biceps Miercuri- picioare+ umeri+ abdomen Am 1,...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spuna niste masuratori ale lui Marc Fitt? Macar la piept si brat as vrea sa stiu!
stie cineva sa-mi spuna cum sa joc la pariuri sportive? pun aproape zi de zi si nu castig, spuneti-mi va rog cum sa joc
Dacă bei ceai verde te ajuta mai mult sa arzi grăsimi? Dar dacă bei ceai verde care are Aroma de fructe de padure? Are ceva daca este cu aroma? ( + exerciții )
De ce in box nu vedem si meciuri gen middleweight vs heavyweight, sa vedem o diferenta de stil, unul de o categorie mica cu viteza si agilitate vs un tip mare cu forta si rezistenta sau chestii de genul..de...? (mai mult)
Vreau sa invat niste trickuri cu Bmx-ul, niste trickuri pentru incepatori, imi puteti recomanda cateva?
Cam fac culturism de 2 luni....Si am o întrebare. Vreau sa imi dau jos grasimea de pe abdomen si sa iau proteine... Stiu cu proteina pune masa musculară, dar întrebarea mea e : Cam degeaba incerc...? (mai mult)
am o intrebare despre fotbal, cum sa dau cu mai multa precizie la poarta? Forta am, dar nu am precizie! Ajutor
A fost cineva la o o sală Fit Club Herbalife sau la o sală de fitness Herbalife? Cum vi se pare în comparație cu o sală normală? Cum vi se par rezultatele?
Cine se pricepe la Fitness, ce exerciții sau ce sa fac pentru a slabi la coapse, la picioare dar mai ales in zona coapselor? Ce e bun pentru asta? Am grăsime și vreau sa am picioare slabe,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei ce practica parkour am inteles ca backflip- ul e mai usor ca frontflip, am reusit sa fac frontflip (intr- un fel) si nu imi mai este frica sa il fac dar imi e frica sa incerc...? (mai mult)
Este vreo problema(pentru ficat) daca consum creatina impreuna cu Supradyn?
Poti slabi cu flotari?
Am nevoie de parerea voastra. Vreau sa ma apuc de un sport nou. In trecut am practicat mai multe sporturi cum ar fi fotbal, rugby, tenis, hockey. Momentan nu mai practic nimic de 1 an si jumatate....? (mai mult)
TPU! Am de ales intre doua chestii. 1)Sa merg la concurs, dar daca vine un baiat eu o sa stau degeaba 2) Daca nuerg si vine baiatul ala, dirigu ma va certa ca de ce nu m.am dus daca el ...? (mai mult)
Salut as vrea sa îmi fac un cont online la pariuri.Nu am mai jucat pana acum si as vrea sa Stiu ce site este cel mai avantajos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!