Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
din sezonul viitor Barcelona va juca iar in grupele ligii campionilor, oare isi va reveni Barcelona si sa castige din nou liga campionilor? ce credeti.
Am și eu o întrebare legată de proteine. Aș vrea să mă reapuc de sală, și să mă țin de ea. Vreau să știu dacă proteinele sunt bune pentru oricine indiferent de aspectul corpului?...? (mai mult)
Există posibilitatea reală ca Messi să ajungă la închisoare? sau sunt doar abureli?
De maine voi incepe sa postez pe pagina Cota sigura 10+ pe Facebook este o pagina nou creata, am mai fost activ pe alte pagini ca tipster pentru pariuri sportive specializat pe fotbal daca puteti sa ...? (mai mult)
am 14 ani, 1.55m inaltime si 60.5 kg, ce as putea face sa slabesc?
Ce parere aveti de Impact Whey Protein + Creatine Monohydrate + BCAA?
Am 18 ani, circa 74 de kg si 1, 83 m. Fac exercitii fizice zilnic acasa, cu greutatea corpului. Desi sunt subtire am un strat destul de gros de grasime depus mai ales in zona abdomenului,...? (mai mult)
Știe cineva dacă Daniel Răzvan, analistul sportiv de pe Facebook este de încredere?
Stie cineva baremul de arbitraj la fotbal, de la ligile 1, 2, 3?
Am 12 ani si vreau sa stiu la cati ani poti avea patratele pe abdomen si ce exercitii sunt bune pentru a scapa de grasimi Si ce pot face ca sa am o forta mai mare la brate
ce mi se poate intampla daca am luat o supradoza de suplimente(la sala)?
Sunt bune aceste ghete de fotbal http://m.decathlon.ro/p/8379085_ghete- fotbal- bomba- x- tf- negru- copii.html#/44- 274- 36 ? Sau altele de pana in 150 de preferat din decathlon. Am cautat si ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a avea picioare ferme? Ce exercitii?
Ce este in box un lineal heavyweight champion?
Un site bun unde ma pot uita la UFC live?
Am doi pui de Amstaff(frați). Unul dintre ei este mai mare/dezvoltat. Eu ma gandesc ca poate a supt mai mult de la mama lui. Este posibil ca mai tarziu tot acel caine sa fie mai bine dezvoltat ...? (mai mult)
Prafu' sa se aleaga de iuventus.
Stiti unde pot vedea Dolce Sport pe internet gratuit?
Am si eu o nelamurire vreau sa iau creatina insa nu stiu cata sa iau la inceput! Am gasit la eMAG niste capsule sub forma de creatina, insa am citit pe internet ca o doza pe zi de creatina este...? (mai mult)
Credeți ca o poate învinge Barcelona pe Juventus în seara asta și sa se califice în semifinalele UCL?
Peste doua saptamani plec la mare si pe abdomen si picioare mi sa acumulat grasime pentru ca un am mai facut sport. Ce as putea sa fac ca sa mi se vada corpul cat de cat ok?
Vreau sa intru in armata mai exact soldat gradat profesionist si am o nelamurire in legatura cu proba sportiva Tot traseul ala aplicativ este de 1000m pe langa asta trebuie sa mai alerg in plus inca 1000...? (mai mult)
As dori sa cumpar o bicicleta rockrider 520 de la dechatlon si as vrea sa stiu daca merita 1200 de lei si daca face repede pana.Multumesc anticipat!
Salutare TPU, aceasta intrebare va fi doar pentru cei care sunt din Republica Moldova. Inca de mic ma ocup cu fotbalul, si acum ca am ajuns clasa 9- a vreau sa merg mai departe pe un profil sportiv....? (mai mult)
Am vazut la un coleg de clasa o bicicleta care arata super.L- am intrebat de unde si- a luat- o si a zis ca a primit- o. Era alba si am vazut ca scrie pe ea "First Bike, Mountain Bike" si ca...? (mai mult)
Salut.Ce cluburi de handball sunt in Pitesti?
Salut, stie cineva unde pot urmari in direct o gala UFC?
Ce inseamna simbolurile: CF,CM,LB,CB,GK, RB in fotbal?
Care sa aleg dintre un motocross sau scoala de vanatoare
Hei.Stie cineva daca/unde se va difuza Juventus-Barcelona la 21:45?
Salut am 15 ani si vreau sa ma inscriu intr-un club de handbal.Ce probe trebuie sa dau?
De unde as putea sa imi cumpar un bmx? Stau in Brasov.
Poate sa-m irecomande cineva un prgran de abdomene, pentru ca vreau sa slabesc. Gen, cate sa fac dimineata, dupamiaza s iseara. Multumesc anticipat.
Crede-ti ca se va califica Real Madrid cu Bayern Munchen.PS.Doar fanii Realului.
Aceasta kendama este buna?: http://www.kendamagames.ro/kendama/kendama- karo- full- marvel.html Merg toate schemele pe ea? Lemnul este lăcuit? Cum se simte la mâna? Este buna? Dau...? (mai mult)
Ce ghete de fotbal imi recomandati si de unde sa le cumpar? (Am 13 ani) Pana in 150 de lei. Mulțumesc anticipat!
Am un aparat multifunctional fitness acasa Cat timp trebuie sa fac si are un rezultat bun? Vreau sa slabesc putin si sa imi formez tot corpul. De cate ori trebuie sa fac la aparat? :d Hristos a...? (mai mult)
De ce tenisul de câmp este atât de scump? Să zicem că tu ai potențial. De ce ai interzis la acest sport, în cazul în care nu îți permiți financiar? Care e faza?
Salut, cei pasionati de box, vreau sa imi explicati si mie o chestie. Eu urmaresc MMA- ul si sistemul e clar, precum e si in wrestling, sunt mai multe promotii, promotia de varf e UFC si acolo sunt...? (mai mult)
Imi puteti sugera o dieta fara peste si ciuperci? Am 17 ani, 1. 92cm si 105 kg. Sunt gras si nu imi mai suport burta. Fac miscare, dar fara o dieta nu rezolv nimic...
Salut. In seara asta m- am apucat de genoflexiuni, eventual flotari, deoarece vreau sa ma pun serios pe slabit (am 14 ani, 52kg si 1.51 la inaltime). Si ma consider cam grasut... Cu flotarile nu prea...? (mai mult)
Cum mă pot înălța? Am 165 la 14 ani... (fata)
Am o problema cu alergarea! La distante mici, cum ar fi, , Alergarea de 60 de metri, , sunt praf. Insa sunt foarte bun la alergarea de rezistenta.Care ar fi cauza ca distantele mici nu le parcurg rapid?...? (mai mult)
Un site bun pentru ciclism, as prefera un MTB, ceva pana la 10 milioane?
Se poate de consumat apa gazoasa dupa ce alergi?
Cum scapi de grasimile de pe burta pentru a avea patratele?
Sunt proteine ce ard grasimile? Si daca da, care sunt?
Imi puteti spune cine cu cine a jucat ieri fotbal si cine a castigat?
Am o intrebare pentru voi legata de pariuri...Am pariat ieri pe meciul dintre Bastia si Lyon si dupa cum stiti a fost abandonat...Intrebarea mea este daca voi primi cota 1 pe meciul respectiv...? (mai mult)
Salut, cine ma poate ajuta cu o parare, un sfat:de cateva luni am inceput sa ma antrenez acasa cu gantere de 5 kg, de ceva timp mi- am cumparat unele reglabile de 10 kg, adica am marit greutatea.Ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!