Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
as vrea sa- mi comand niste adidasi de pe net si as vrea cateva pareri despre acest site daca is ok si nu is fake- uri: http://airmax- store.ro/nike- air- max Ps: puteti sa- mi lasati si voi ...? (mai mult)
am 14 ani si sunt pasionata de are. Intrebarea este daca stiti un loc in Bucuresti unde pot practica cursuri de poligon de tir si taxe
Am 63kg, 1.75, 16 ani si am o problema, am bratul foarte slab (subtire) in zona incheieturii. Mai in sus totul e ok, arata musculos dar partea aia e foarte slaba si am observat ca atunci cand...? (mai mult)
In doua 2 luni jumate daca ma apuc de exercitii fizice + mancat corespunzator, se pot vedea diferente? In principiu vreau piept si maini mai mari, si sa nu mai par asa ingust ( asta nu cred...? (mai mult)
as avea nevoie de ceva idei in legatura cu pregatirea fizica. Sa zicem ca am 3 luni la dispozitie sa pun masa musculara si un abdomen de calitate, problema ar fi tipul de proteina pe care ...? (mai mult)
Pronostic la CFR FCSB (Steaua). Eu zic 2 solist voi?
Ai voie sa sutezia diri diri dacă portarul nu a atins-o?
Fac si eu ceva la sala doar daca iau creatina? Se cunoaste ceva in cateva luni?
Cand ma uit pe net la ceva de genu: Transformation 1 year Ceva de genu, astia care au burta(nu exagerat) pe lanaga culturism mai tin regim sau mănâncă nnormal? Am 2 luni de sala si nu prea se ...? (mai mult)
Este adevarat ca daca alerg dimineata pe stomacul gol ard mai bine grasimile? As dori ca cel putin acum cand e vacanta sa alerg dimineata, iar seara sa merg la sala? Cum ar trebui sa fie acest...? (mai mult)
Daca am grasime in 2-3 ani pot face abdomen? si de cate ori pe saptamana trebuie sa il lucrez si cate seri
Ce parere aveti despre acest bmx http://www.publi24.ro/anunturi/timp- liber- sport/biciclete/bmx/anunt/bmx- nou- 20- inchi/7b00617e7b6a6655.html? Sau imi puteti recomana voi unu sau un site ...? (mai mult)
Vreau si eu cateva pagini de pariuri care dau bonus gratis sau au oferte bune in perioada aceasta. Ma poate ajuta cineva? Funda, multumesc anticipat!
Joc un joc pe nume liga ultras. Exista cineva pe aici care sa joace jocul? Exista cineva care si-ar da contul, am nevoie la echipa. As vrea un cont de 50+
Am 13 ani. Imi doresc mult sa ma apuc de box dar toata familia e contra mea. Aveti niste sfaturi, cum sa ii conving sau sa ma fac ceva incat ei sa se simta prost ca sa ma dea la box? Imi...? (mai mult)
exista pe aici urma de barcelonist care inca mai crede in calificarea impotriva Juventusului? Dar sa- mi raspunda sincer, , sa nu- mi dea exemplu meciul cu Qatar- SG pentru ca acolo...? (mai mult)
care imi recomandați http://www.pronutrition.ro/pro-gainer/ sau hard gainer extreme( mass gainer) de pe my protein?
Bună, vreau sa slăbesc acasă, nu sunt așa de grasa dar am pus ceva pe mine, așa că vreau sfaturi, ce să mănânc și ce nu, si ce exerciții sa fac, mulțumesc anticipat ❤
Vreau sa slabesc doar din sport stiu ce sa mananc si ce sa nu mananc. niste exercitii seara la amiaza si dimineata un program luni-duminica
Salut am 181 greutate 69 de kg, ce tip somatic sunt? Si ce ar trebui sa iau proteine sau un gainer pentru a creste in greutate?
Care este cel mai eficient sport de lupta si de ce? Multumesc.
Am 12 ani, 163 cm și 45 kg. Fac baschet o ora, trei zile pe săptămână. Vreau sa ajung la 40 kg fără medicamente. Ma puteți ajuta?
legata de acest produs, stiu ca nu este un steroid ci un prohormon, si am inceput sa citesc ceva despre ele, am.17 ani si 61kg, fac sala de aproape 10 luni, suplimente...? (mai mult)
Vreau sa- mi iau o bicicleta cu care sa ma duc cu ea la munca si ocazional plimbari de 10- 20 km, insa nu stiu apoape nimic in domeniul asta si as vrea sa apelez la un cunoscator care ma poate indruma...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai obosesc asa repede? De exemplu, daca fac ceva efort obosesc imediat insa daca iau o pauza de un minut, pot sa revin si sa continui activitatea respectiva dupa iar... si tot asa As...? (mai mult)
Am 12 ani si as dori sa faceti un program de slabit pentru mine. Am in jur de 46kg.Programul sa fie cu:Alimentatie,sport, odihna.Multumesc
Salutare, imi poate spune si mie cineva cum sa ma ingras sau sa mananc ceva cu multe calorii? vreau sa pun masa musculara, dar nu prea am ce, va rog ajutati- ma. Spuneti.mi ca exista vreun shake sau ...? (mai mult)
cum as putea să lovesc mingea mai bine cu piciorul stâng? Adică... Cu piciorul drept lovesc foarte bine, dar cu stângul mi se pare foarte ciudat. mersi.
Ce exerciții, abdomene... trebuie sa faci la sala pentru un abdomen plat și rotund la lateral, sa vina in forma " )( ". Ce trebuie sa faci sa ai forma asta la abdomen! Va rog cine știe sa...? (mai mult)
Am cateva echipamente de fotbal si trebuie sa le imprim numerele pe spate, stiti pe unde as putea face acest lucru in Craiova? Si cam cat ar costa
Daca am mancat 5 prajituri cu nuca si mere cat sport ar trebui sa fac pentru a arde caloriile consumate(nu ma simt satula, inca mi-e putin foame)?
Rubentus Torino este ciuma fotbalului?
Stie cineva toate greselile care impiedica cresterea musculara si cum sa am rezultate bune la sala
Real Morbid este ciuma fotbalului?
Ce parere aveti de ganterele astea? www.sportaddict.ro/set- gantere- bara- 22- kg- dayu- fitness Imi puteti spune va rog frumos daca pretul este pe bucata? Adica platesc 100 de lei pentru 2 gantere ...? (mai mult)
Are cineva Btwin Rockrider 520? Am 1200 lei si vreau sa-i investesc intr-o bicicleta, MTB mai exact. Apreciez un raspuns cat mai detaliat cu sugestii, daca e cazul.
Ce bicla imi recomandati dintre Cube, Scott si Focus? Si de ce?
Cum pot scăpa de febra musculara? Am început cu încălzire, am făcut aceleași exerciții pe care le fac in fiecare zi de antrenament de alergat si mușchi la picioare si am terminat cu exerciții...? (mai mult)
Cine imi da si mie un link unde pot vedea meciul de diseara bayern real? pe Youtube sau cr7 oriunde. plz
Am inceput de curand sa fac exercitii acasa cu gantere, ce suplimente ar trebui sa iau pentru a face masa musculara.
Ma doare degetul mare de la picior este indesat ce sa fac? Nu este vanat
Ma doare degetul mare de la picior in urma unui meci de fotbal (este indesat) nu este vanat si as vrea sa imi spuneti ce pot face.Va rog
La poker eu am in mana 4.3 si adversarul are 4. J si pe masa este 4 3 8 8 9, cine castiga?
Cine poate sa-ami spuna daca pot sa schimb scorul care l-am pus la un bilet la pariuri sportive si l-am pus gresit dar meciul inca nu s-a jucat poate sa mi-l schimbe oare
Am un bmx evol eu freau sa-i schimb cadru-l dar am doua intrebari 1.trebuie sa stiu vreo marime 2. daca da cum aflu marimea
Bună TPU, m- am forțat cu abdomenele la sală şi m- a luat o durere lombară. Credeam că dacă mai fac se ameliorează, dar chiar din contră, cum aş putea scăpa de durere cât mai repede? Ce ...? (mai mult)
Cum pot ajunge jucator de futsal?
Am o intrebare pentru fotbalisti (In special portari) Se poate sa faci antrenament specific daca nu esti la o echipa de fotbal?
Pe data de 20 aprilie am proba sportiva pentru Liceul Militar unde trebuie sa parcurg 1000 m in 4 minute si 25 secunde. Cum sa ma antrenez corespunzator?
am 12 ani practic sportul "StreetWorkout" tin sa mentionez ca sunt dezvoltat in masa musculara pentru varsta mea. cei care fac sportul asta raspundeti- mi; ) sportul consta in : flotari, tractiuni,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?