Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Salut, ce pronostic dati pentru meciul de diseara de pe pro tv?, eu zic ca castiga Barca la trei goluri diferenta, astept raspunsurile voastre.
Stie cineva o pagina de pariuri sportive cu predictii destule de bune? Dau funda
Salut, ce pronostic dati pentru meciul de aseara de pe pro tv? eu zic ca castiga Barca la trei goluri diferenta.
Daca fac exercitii acasa cu gantere,haltera etc dar alimentatia ramane aceiasi, adica nu cresc mesele pe zi(nu am timp) voi putea sa cresc in masa musculara? Si fara sa iau nici un fel de supliment
credeti ca Neymar va fi cel mai bun jucator din lume dupa ce se retrage Ronaldo si Messi? Credeti ca Neymar e mai folositor si mai eficient decat Ronaldo e in acest moment? Si inca o intrebare,...? (mai mult)
Daca am uitat codul de la un bilet dar am inca biletul cum pot sa il verific, in afara de a ma duce direct la casa de pariuri?
Am și eu o întrebare legată de vitezele unei biciclete!! Nu prea ma pricep cu vitezele la biciclete, așa ca vreau sa aflu care viteza este cea mai buna pentru a prinde multă viteza pe un drum ...? (mai mult)
Am o bicicletă DHS Instinkt, si numai vreau sa pedalez de foarte multe ori, la ce viteze trebuie să o pun!?
Vă rog frumos să mă ajutaţi,am o bicicletă DHS Instinkt,si numai vreau sa pedalez de foarte multe ori,cum fac, la ce viteze trebuie să o pun!?
Care vi se par cei mai buni jucatori din Premier League la ora actuala?
Am 18 ani, 1, 56 si 90 kg, imi doresc foarte mult sa slăbesc, nu ma pot duce la sala nu prea pot iesi din casa dupa şcoala, din motive familiale, va rog ajutati- ma! Cum aș putea slăbi...? (mai mult)
La cate cartonase galbene se sta acum in Play off/ Play out? Tot la 4 sau e diferit fata de sezonul regulat?
Imi poate spune cineva de unde pot cumpara banda ca in imaginea de mai jos!? banda care sustine aparatoarea. Multumesc. https://web.facebook.com/FCSBOfficial/photos/pb.159580957391272.-...? (mai mult)
Salut tuturor! Poate cineva sa îmi facă o dieta de 2500 calorii de shredding, cam atât am nevoie si chiar nu pot sa îmi dau seama cum ajung la caloriile alea fără mulți carbohidrati
Salut, Ce proteine imi recomandati pentru cresterea muschilor rapid..Adica am 65kg la 1, 85....Doresc ceva care sa se observe imd in muschi sau ingrasare. As dori sa ajung undeva la 75kg Dau...? (mai mult)
Daca faci sala natural fara sa bagi steroizi, creatina si te lasi de sala ti se lasa muschi?
Am 14 ani si jumatate si 1.69. M-am înălțat in ultimele 5-6 luni 3 centimetri. Credeti ca pana la 16 ani am sanse sa ating 1.75? Fac sport si o sa fac in continuare.
Salut,vreau sa cumpar proteine whey si nu stiu cate grame/cupe sa iau pe zi am 80kg 1.75 16 ani
As dori sa stiu daca este cineva care stie sa faca proiecte, pentru ca eu am anexele in care trebuie sa le completez si sa le depun dar nu stiu cum sa le fac. E vorba de sport, campionatul de bowling....? (mai mult)
am o întrebare legată de înălțime... Știu că acest lucru nu se poate spune sau ghici, însă doar cer păreri... Am aproape 15 ani și înălțime 1, 83- 1, 84.Ideea e că nu am ...? (mai mult)
Am vazut ca tot mai multa lume isi face cont pe Mozzart pentru a paria. Am un prieten care si- a facut mai multe conturi cu diferite adrese si din cate am inteles el primeste un bonus atunci...? (mai mult)
SALUT TPU! Deci am un fel de problema legata de skandemberg! Deci mana mea de baza este dreapta ( sunt dteptaci) dar cand vine vorba de skandemberg stanga este mai puternica. Dreapta la skandemberg este...? (mai mult)
Are ceva daca imi antrenez tot corpul in fiecare zi, adica voi putea face progrese, folosesc gantere de 10 kg?
Vreau forta si rezistenta, nu muschi. Ceva tips & tricks pentru sala?
Stie cineva daca exista locuri in Bucuresti unde se poate practica street workout?
Salut baieti, am si eu o rugaminte. In vara merg la mare cu mai multi prieteni, dar eu sunt slab, foarte slab, v- as ruga daca se poate sa imi dati si mie niste solutii, sfaturi cu ce sa fac sa mai...? (mai mult)
Am un bilet câștigător acasă însă din greșeală am dat o picătură de cola pe codul de bare si s-a șters puțin. Pot să îl mai scot?
Stiti vreun parc din Bucuresti unde gasesc aparate de exercitii (bara de tractiuni, dips si chestii de genul). Prin drumul taberei, de preferat, daca stiti. Multumesc!
Sunt slab am 14 ani 1, 60/45kg vreau sa cresc in masa musculara este bine daca fac exercitii pentru brate, piept, abdomen si picioare sau ar trebui sa ma ingraş? PS:nu vreau sa iau proteine...? (mai mult)
Cand schimb in viteze mici imi scapa lantul, de ce?
(*) Practicati vreun sport sau va place un sport anume? Eu practic tennis-ul de camp. Astept comentarii :)
cate board-uri exista? De exemplu, skateboard.
AM 14 ani si sunt destul de slab si vreau sa cresc in masa muculara am 1, 60 si aproximativ 45kg, intrebarea mea este trebuie sa ma ingraş daca vreau sa- mi creasca muschii si tot corpul...? (mai mult)
Am 1,52 m si 42 kg, am o masa corespunzatoare?
Pe ce post este meciul Real Madrid-Bayern?
Ceva cluburi de basket prin Bucuresti? (sec 3/4/6 )
Am 1,60 și 50 de kg. Credeți ca e bine?
Salut.Am 14ani si 1.81.Ce sporturi imi recomandati pentru crestere?
Ce exerciții trebuie sa fac pentru un fund mai mare, dar fără sa ma îngraș la picioare? La picioare sunt grăsimi și as vrea sa fie eliminate! Dau funda! Mulțumesc
Buna! Stie cineva cat costa un abonament lunar pentru studenti la World Class in Vivo din Cluj?
ce parere aveti despre PlayOff-ul Ligii 1 si cine are cele mai sanse sa castige campionatul? Eu zic pe CFR
Am auzit ca nu are niciun efect daca iei pana in 20 ani, suplimente ce pot creste testosteronul natural. Asa este? Daca da, de ce?
Bună seara! Mănușile pentru ciclism se pot folosi și la fitness? Sunt același lucru sau diferă? Și dacă da, prin ce?
Pe ce post este meciul Real Bayern?
Imi puteti spune si un service de biciclete ieftin si bun in Brasov? Multumesc!
Îmi puteți recomanda un shake cu proteine fără a adăuga suplimente? Ma gândeam sa pun 500g brânză de vacă și vreo 300ml iaurt de baut și aș avea vreo 90- 100g proteine. Aș mai putea adăuga...? (mai mult)
Salut stie cineva un club in Brasov de MMA, Box sau kickboxing? Multumesc.
Salutare, TPU! Am un heleșteu in care am 3 teni imensi.au in jur de 25- 30 kg.am și mulți teni mici, dar pe aceștia i- am băgat acum doi ani.pe cei mari ii vad deseori in jurul unei salcii, pe deasupra.as...? (mai mult)
Bună, vi se pare normal ca la 12 și 1.53 să am 49 de kg? c:
Cine credeti ca v-a castiga Bayern Sau Real.Eu Real.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?