Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Hei. Recent m- am apucat de sport, am 14 ani și vreau sa pun mușchi. Pana acum făceam cam 100 abdomene și 50 genuflexiuni pe zi, și cam 40- 60, , tentative, , de flotări( nu am forța necesară...? (mai mult)
Care e diferența intre o placa de skateboard pentru scheme si una cu care sa te dai pur si simplu? Daca am una de scheme pot sa ma dau cu ea prin parc?
Acum o saptamana am achizitionat un skate board iar acum, fara sa ii fac nimic, vireaza spre dreapta fara sa ii fac nimic. Ma puteti ajuta?
Cum pot pune 10 kg de masa musculara pe mine? Mentionez ca am o greutate in jur de 70-75 kg.
Salut, am si eu o intrebare. La alergat iti dezvolti si gambele?
Cine a dat proba la sport pentru liceul militar, poate să îmi spună despre ea? Pentru că vinerea asta am proba și vreau să știu mai multe despre ea. Mai ales vreau să știu despre acea săritură...? (mai mult)
Cam cate kg ar trebui sa am la 13 ani si 1 65 - 1 70 înălțime? Sunt baiat
Salata se mananca cu paine sau fara? Daca vrei sa slabesti
De ce fac febră cu vreo 2 zile după antrenament? Eu luni am fa un picioarele și nu am avut nimic când m- am trezit, nici o febră. Acum a început mai tare febra și mâine am și mai tare, asa mi...? (mai mult)
Hei, am 14 ani (aproape) si vreau sa fac mușchi. Am slăbit recent dar am mai rămas cu grăsime (am greutatea optima, dar mai am grasime pe burta, etc). Nu am timp/bani de sala, dar fac acasă. ...? (mai mult)
SUNT IN CLASA A6-A Am o intrebare! Stie cum sa inveti fotbal, ca sa devii cel mai buna din clasa?
Am 15 ani, 1.75m si 70 de kg. Daca merg la box as putea face patratele in 3 luni? Dar la sala? Multumesc si as vrea un raspuns argumentat.
Am 16 ani si 1, 85m inaltime, doar ca problema (consider eu) e cu greutatea... am undeva la 67- 70kg, si vreau sa ma apuc de sala. Ce sfaturi imi puteti da, sa cresc in greutate, iar ...? (mai mult)
Este adevarat ca mai poti creste in inaltime dupa 21 de ani? La baieti ma refer.
Salut.Am 14 ani si 1.82.Am prieteni mai inaltimi decat mine de aceeasi varsta cu vreo 3- 4 centrimetri si as vrea sa mai cresc.Nu am mai crescut de 1 an jumatate si cred ca un motiv ar fi si lipsa de miscare...? (mai mult)
Am 16 ani si 1, 85m inaltime, doar ca problema (consider eu) e cu greutatea... am undeva la 67- 70kg, si vreau sa ma apuc de sala. Ce sfaturi imi puteti da, sa cresc in greutate, iar apoi...? (mai mult)
Este recomandat, ca sport, alergatul, pentru personnele subponderale? As vrea sa ma apuc de alergat dar nu stiu sigur daca e ok avand in vedere ca sunt subponderal.
Salut, vreau sa ma apuc de basket intr-o luna maxim 2 si vreau si eu niste cluburi de basket de preferat in sectorul 4 si mai sunt interesat si in pret, cat trebuie sa dau pe luna si pe echipament?
Fac exercitii pentru dezvoltarea musculaturii si as dori sa iau proteine ar fi bine chiar daca nu merg la sala dar totusi fac exercitii?
Am 14 ani si am inceput sa sar coarda si de ceva vreme tot ma ia o durere de cap cand sar.De ce?
Salutare. Sunt la sala de 3 luni, odata cand m- am apucat eu s- a apucat si unn prieten acum intrebarea mea e inainte sa ne apucam il dadeam la skandenberg fara nici macar in chin acum abia daca mai pot...? (mai mult)
Pentru cei care circula cu biccleta in Bucuresti, mai ales pentru cei care se duc la munca pe bicicleta, cum este? Ce distanta parcurgeti zilnic si in cat timp? Ce bicicleta folositi? ...? (mai mult)
Salut, ma intereseaza care roti de waveboard sunt mai bune (rezista mai mult, sa nu se toceasca prea repede) dintre cele luminoase ( cu luminite in interior care se aprind in timp ce mergi), sau cele...? (mai mult)
Exercitiile de pe YouTube pentru lungirea picioarelor chiar ajuta? Am 15 ani... daca da, in cat timp vad rezultate si cati cm pot creste in acea zona(maxim)?
Vreau sa fac un bilet cu 1000 de lei. la pariuri urmatoarele meciuri si vreau o parere. Atletico M - Leicester - Total Goluri 2+ , Dortmund cu Monaco se califica Dortmund, Bayern M. cu Real ...? (mai mult)
Imi pot lungi picioarele la 15 ani prin exercitii? Daca da, rezultatele vor fi vizibile? Vreau cateva exercitii care m-ar putea ajuta.Idei?
Am o intrebare: Daca fac cate 150 de flotari zilnic timp de o luna se vor vedea rezultatele? (Biceps,triceps,abs, chest)
E sanatos sa consum oua crude pentru masa musculara?
Buna,am o intrebare pentru cei ce se uita la Wrestling WWE, ai o luna gratis sa te uiti si mai incolo daca nu platesti sa zic ce se intampla a incercat cineva?
Salit TPU! Stie careva daca SHOPMANIA ( http://m.shopmania.ro )e un site serios? Am gasit ceva bara de tractiuni la 189 de lei si spune ca livrarea e gratuita... O fi adevarat? Oare pozele si detaliile...? (mai mult)
Un live stream unde sa pot vedea WWE WM33 și sa se vadă cat de cat ok?
Cu ce scor credeti ca se va termina meciul din seara asta? (Fcsb-Dinamo)
Am nevoie de recuperare la genunchi (tendinita patelara si cvadricipitala) Stie cineva in Tg - Jiu o clinica sau doctori buni de recuperare medicala? Orice informatie e binevenita!...? (mai mult)
Aș vrea să aflu din experiența cuiva dacă antrenamentele cardio HIIT si o alimentație sănătoasă i- au ajutat să scape de grăsime mai ales în zona abdominală, și în cît timp. Dau ...? (mai mult)
La ce ora incepe Wrestlemania 33? Ora romaniei va rog. Multumesc anticipat
Vreau sa bag si eu la pariu dar nu am fost niciodata. Imi spuneti va rog cum sa procedez cu codurile acelea? ce trebuie sa fac?
SaluT! Care-s cele mai rapide si sanatoase metode de marire a masei musculare+cresterea in greutate?
Salut, m- am apucat recent sa fac abdomene, flotari si genoflectiuni. Vreau sa- mi fac patratele si muschii mai mari (la mâini in general). Fac in fiecare dimineata si in fiecare seara cate 20 flotari...? (mai mult)
Mi- am cumparat acum 2- 3 zile o bicicleta cu frane pe disc(pana acum avand doar v- brake- uri) si nu stiu prea multe chestii despre acest sistem de franare. La roata din fata se aude constant un...? (mai mult)
Hello, TPU! Am vazut recent la teleshopping un aparat fitness, Ab Generator. Merita sa il cumpar? Da rezultate? Multumesc anticipat!
Unii dintre voi ati optat pentru profilul Vocational - sportiv si ati trecut prin acele probe de aptitudini, imi puteti spune si mie va rog cateva informatii despre aceste probe vreau sa ma antreneze...? (mai mult)
Știți cumva pe ce site sau canal de YouTube as putea sa ma uit la Wrestlemania in direct in afara de wwe network? (Vreau sa Vizionez de pe telefon)
Am o bicicleta MTB de aproape un an, a costat 300 de euro, problema ar fi ca suspensile merg tot mai greu.Cand am cumparat- o mergeau perfect si usor acum merg foarte greu si trebuie sa ma...? (mai mult)
Vreau sa fac muschi acasa, am doua gantere acasa. Cam cate sa fac pe zi? + abdomene si flotari.
Practicarea unui sport de contact (eu am inceput sa practic kickbox) te cocoseaza? Adica pozitia in care se tine garda se sta cocosat, si am observat ca senseiul meu si alti colegi ce practica de mai ...? (mai mult)
Salut din nou. Voi ce ziceti de suplimentul MUSCLE MAX PLUS? Si ce ati alege intre muscle max plus si creatina monohidrat de la whey?
Lasa sala de forta, presa goala cat cantareste?
Cum Pot slabi 10kg? am 11 ani si 50kg, sunt destul de inalt
Acum cateva zile mi- am cumparat o creatina de la Pro Nutrition (CREATINE PRO MASS). Problema e ca nu stiu exact cand trebuie sa o iau.Stiu ca se ia de 2 ori pe zi, o portia avand 2 masuri ...? (mai mult)
Am si eu o intebare.....CFR cluj este in cupa romaniei sau nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!