Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Va rog frumos spuneti-mi cum pot sa fac roata intr-o zi
am si eu o intrebare. Zilele trecute am dat comanda de niste suplimente de pe myprotein, dupa ce ca siteul lor nu m- a lasat sa dau comanda in lei cica din diferite erori au spus ei, am dat...? (mai mult)
Stiti un magazin din Iasi unde pot vedea/cumpara un bmx? Caut de ceva timp si nu gasesc...
Daca pun la pariuri 1 si de exemplu joaca steaua-dinamo si eu am pus 1 pe steaua dar da gol in cele doua reprize extra si castiga se mai pune sau am pierdut biletul?
Vreau sa- mi explicati ceva. Cum sta treaba cu seturile de antrenament? Spre exemplu ai o rutina de antrenament care consta din mai multe exercitii. Cum faci? Incepi cu primul exercitiu, dupa...? (mai mult)
Am luat de curand o creatina monohidrata de la Pro Nutrition (CREATINE PRO MASS). E recomandat sa iei 2 doze pe zi, iar o doza sa contina 90 g. Eu unul cred ca 90 g la o portie mi se pare destul...? (mai mult)
Salutate TPU. A încercat cineva Testosteron + Danabol? Ciclu de 3 luni? Dacă da : ce efecte ați avut pozitie/negative, câte kg ați luat, ce v-a plăcut cel mai mult la acest ciclu.
Hei! exista persoane interesate sa iasa la alergat? eu sunt din Bucuresti si alerg in parc (Cuza). caut pe cineva care s-a plictisit sa alerge singur/a. :)
Salut, m- am reapucat de sala acum 2 zile, biceps- piept ziua 1, si ieri picioare. Greutăți decente spre mari. In fiecare ședința m- am gândit sa adaug si 15- 20 minute de abdomen pentru a- l...? (mai mult)
Ce poti face ca sa slabesti repede si simplu.
Salut, eu de când mă ştiu nu am avut un fizic bun dar de vreo 2 ani am început să mă antrenez şi să arat mai bine şi să mă simt mai bine în pielea mea însă acum 1 an am avut un accident şi...? (mai mult)
Daca mergi la sala si faci masa musculara, după ce te lasi mușchii isi micșorează volumul?
Vreau sa stiu si eu cum depun bani la superbet prin Paysafecard, dar nu cu cardul, cu acel PIN de pe acea foaie
Daca am facut pana la bicicleta, roata din fata, din cauza unui ciob ar trebui sa schimb si cauciucul sau ajunge sa schimb doar camera?
Vreau sa dau pentru admiterea la liceul militar. Dar am o nedumerire referitoare la proba militara. Ce timp ar trebui sa scot pentru proba de 1000 m si pentru traseul aplicativ?
Are cineva idee cat costa un BMW 320d 2012 nou?
de unde pot cumpara sac de box la 100 lei? Dau funda
e bine sa ma apuc de sala la 16 ani, impliniti acum o luna? Am 1.85 si 80 kg. Daca nu/da, de ce?
Ce exerciții ar trebui să fac ca să pot face tracțiuni mai ușor? Sau să continui să fac tracțiuni până fac din ce in ce mai multe? Țin să precizez ca fac flotări ( 2 serii a cate 20 fiecare...? (mai mult)
Campionatul European sau Campionatul Mondial?
..care sunt cele mai rezistente ghete de fotbal?
De ce sport nu e tarziu sa ma apuc la 15 ani? In afara de inot, handball, fotbal si atletism
Am nevoie de raspunsuri. Suplimentele pentru arderea grasimilor dauneaza grav sau dauneaza dar e redus
Bună am 14 ani, 176 de cm și 68 de kg cate kg trebuie sa am ca sa mi se vadă abdomenul definit?
Spuneți-mi si mie, va rog frumos, cum pot sa ma abțin de la mâncare.
Am 16ani si fac sala de cam 2 luni. As dori sa iau ceva proteine/suplimente ca sa pot avea mai multa energie ca sa pot trandpira mai mult. Problema e ca, cu dietele nu merge.
La ce ajuta abdomenele? Pierzi calorii cu ele? Te slabesc?
Daca la un bilet de pariuri nu mai am codul de bare nu pot sa-mi iau castigurile daca imi iese biletul?
am 15 ani și as vrea sa pun masa musculară. Eu fac sală/activitate fizica de vreo 5 luni și nu am văzut îmbunătățiri și m- am gândit să consum proteine. Întrebare: vor apărea probleme...? (mai mult)
Cum pot repara o galca la minge adica iese camera prin invelisul acela de burete?
Ceva exercitii care sa te ajute sa slabesti si sa te antrenezi la fotbal in acelasi timp? Sa poti sa le faci in casa.Mersi!:)
La ce liga de fotbal va uitati, va place : Serie A, La Liga, Premier League, Liga I etc? Cu ce echipa tineti?
Salutare, care credeti ca este cea mai frumoasa revenire din istoria cupelor europene la fotbal, eu zic Barcelona - PSG 6-1 dupa ce in tur Barcelona a fost invinsa cu 4-0.
Voi ce ati alege Ghete Puma evoPOWER 4 FG sau Puma EVO SPEED https://www.olx.ro/oferta/ghete-de-fotbal-profesionale-puma-evo-speed-ID87TX3.html?
Sunt incepatoare la sala si nu stiu ce exercitii sa fac. Am 1.63 si aprox. 65 kg. Vreau in primul rand sa slabesc si din cate stiu sa fac doar alergat/bicicleta+ abdomen nu e suficient. Puteti sa-...? (mai mult)
Vreau sa incep prin a spune ca nu sunt o persoana foarte activa.Adica singura mea forma de miscare e mersul de la scoala pana acasa (vreo 20 de minute de mers pe jos) si cam atat.Iar mie nu...? (mai mult)
Bicicletele de la DHS, comandate online, când ajung la cumpărător sunt asamblate complet?
A mai fost cineva la un meci al Romaniei in Family Zone? Stiti daca chiar se verifica la sange daca vii cu un copil sau nu, pentru ca cel cu care trebuia sa merg nu a mai putut veni si vreau sa iau un...? (mai mult)
Salut Fac sala de 4 luni, si dupa fiecare antrenament fac febra la grupa respectiva de muschi, e normal?
Salut baieti. As adresa aceasta intrebari baietilor care fac sala de ceva vreme si au rezultate. Am aproape 18 ani, 1.82 si 59- 60 kg. Nu sunt mai deloc multumit de fizicul meu asa ca m- am hotarat sa...? (mai mult)
am o problema, in ultima vreme nu mai am rezistenta la alergare. daca as incepe sa alerg in fiecare zi 1-2 km credeti ca as reusi sa imi revin? multumesc!
Pe ce post este astazi meciul Romanian Danemarca!
La ce ora va incepe meciul Romania-Danemarca si pe ce program?
Cu ce ar trebui sa de incalte un copil la o zi aniversară a unui prieten de aluminiu? Dau funda
Ieri iubita mea mi- a spus ca ar vrea sa se inscrie la sala in care ma antrenez si eu (de kickbox). Eu nu am fost de acord cu decizia ei de a se inscrie. I- am propus alte arte martiale mai putin...? (mai mult)
Pronostic la România Danemarca?
Din aprilie ma apuc de sala ca sa slabesc. ce alimentatie va trebui sa am? (aprox 16 ani, fata)
Dacă am un skateboard cu roti mici(de skateboard) le pot schimba cu unele mai mari de pennyboard ori de de longboard?
Vreau sa stiu daca Rapid Mass este un supliment bun ca m.am tot gandit sa iau unul de 2 kg dar unii zic ca el te ajuta sa te ingrasi dar eu vreau sa cresc in masa musculara.
Scandări pentru galerie, echipa: AS Bradu Roznov! Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!