Salut, vreau sa imi fac un steag sa pot merge pe stadion cu el, si nu stiu cum, Marimea sa fie 2×2m. Idei?
Salut! Sunt din Buzău și îmi place sa joc baschet. Știe cineva niste cluburi și cât ar costa antrenamentele?
Salut,ce tamburi se potrivivesc la okuma axeon axb 565 bf, pentru ca originalele lor nu se mai gasesc pe piata?
Bună! E normal la 10 ani să am 70 de kg am înălțimea 163-165(no hate pentru greutate va rog)
Ce părere aveți de Charalambous?
Credeti ca FC Barcelona va deveni campioana anul asta? Acum are 15 puncte avans fata de Real Madrid, eu zic ca Barcelona e campioana 90%.
De la cati ani pot incepe sala? Am 13 ani, sunt fata si as vrea sa pun ceva pe mine.
Acum cateva zile am implinit 16 ani. Eu am facut fotbal in clasa intai si a doua iar acum sunt bunicel, sa zicem. Oare ar mai merita sa continui la varsta asta sau sa ma dau batut? Sunt din Cluj si nu...? (mai mult)
De ce ma doare capul cand am antrenament? Uneori durerea ma tine si doua zile, si revine in urmatoarea zi la urmatorul antrenament. Mentionez ca fac sala de doua luni si sunt in deficit caloric high...? (mai mult)
Știe cineva o sala sub 150 lei pe lună în București?
Ce scop are csa steaua?
Buna TPU! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa inteleg daca suplimentele proteice fac si rau? Exceptand situatiile cand se consuma in exces. Si cei care ati consumat, ati vazut ceva diferente?
Salut. Nu prea vad diferenta la corp, maini dupa ce fac antrenamentul. Adica dupa ce fac biceps (biceps day) ma uit in oglinda si arat cam la fel ca inainte. E normal? O sa se vada pe parcurs...? (mai mult)
Cam câți kilometri înseamnă 10.000 pași? Daca e sa ne plimbăm
Ce beneficii are citrulina?
Salut! Sunt din Buzău și imi place sa joc baschet, știe cineva un club și cat ar costa?
Am pus un bilet cu 10 evenimente si vreau sa castig din nou! Cum fac?
Salut, fac handball și după antrenament trebuie sa facem dus comun, mie îmi este rușine să fac asta pentru ca nu știu cum ar decurge. Nu as vrea sa se trezească soldățelul când sunt la dus. ...? (mai mult)
Fac sala de 7 luni și am pus 4 kg de mușchi consumând 1.5 kg proteină per corp iar legat de calorii mănânc la fel precum înainte. La sala am auzit că trebuie să consum măcar 2500 calorii ceea...? (mai mult)
Pentru cei din Sibiu. Se poate merge vara la liceul de arte pentru sala de baschet si forta?
Buna ziua, fac sala si m- am gandit sa iau creatina monohidrata dar nu stiu ce sa fac, eu am probleme cu glanda tiroida. Doctorul mi- a dat un medicament pe care il iau 3 luni iar dupa merg la control...? (mai mult)
Bună TPU, aș putea să merg la balet dacă am 13 ani? Eu sunt destul de flexibilă, adica pot sa- mi ridic piciorul sus și să fac șpagatu, am mai facut gimnastica când eram micuță dar nu am...? (mai mult)
Salut! Fac sport acasa și as dori o părere, am cumpărat un aparat multifuncțional pentru fitness care lucrează aproape toate grupurile de mușchi și pe lângă asta am și benzi elastice tot pentru...? (mai mult)
Salut.Vreau sa cumpar Proteine de pe GymBeam. Imi ziceti cum sa o iau? Adica trebuie sa o iau zilnic? De cate ori pe zi? Cate grame?
Salut.Vreau sa cumpar creatina. Este buna? Si... Are rost sa cumpar acum iar peste 1 luna sa ma opresc din a lua?
Cum se administrează preworkout ul corect pentru a nu dezvolta toleranta la cafeina? Este ok 5 zile pe săptămână timp de 2 săptămâni, apoi pauza o săptămână?
De ce cursele MotoGP au cameră în spatele motocicletei, în spatele motociclistului? De ce numesc acest lucru ca "immersive view for the fans"? Îmi place să mă uit la astfel de curse, dar sunt...? (mai mult)
Salut! Am 1, 73 cm si in jur 56 kg.Ce trebuie sa fac ca sa pun masa musculara.Va spun de la inceput ca pun greu greutate dar sunt si foarte slab.E nasol ca am o constructie slaba.Am mai fost cineva asa?...? (mai mult)
Avem in Romania turnee de culturism cum e mr. olympia pentru tineri de 14 ani?
Sunt unul dintre cei mai buni din echipa mea de fotbal si m- a pus pe banca si nu ma baga in seama cand zic ceva si oamenii de pe teren lesina si tot nu ne baga. Ultimul meci au pierdut fara mine si am...? (mai mult)
Ce înseamnă pump -pompare la sală?
Buna ziua! Ce pastile sa iau sa cresc mai repede in masa musculara/greutate, m- am apucat de sala, am 22 de ani si 57 de kg si 1, 79 inaltime. M am bagat in sala deoarece nu reusesc sa ma ingras deloc,...? (mai mult)
Dacă fac câte 100 de abdomene zi de zi pot face pătrățele? Dacă da, în cât timp? Nu am burtă sau ceva, am 65 kg la 180 cm deci pot spune că am suficiente kilograme pentru înălțimea mea, ...? (mai mult)
Citrulina sau ornitina?
Salut, am un steag de galerie si cu bat, nu stiu cum sa il fac sa stea, ce sa ii pun?
Caută o echipă de fotbal care primește copii de 16 ani in sus, unde as putea sa mă înscriu?
Cate kilograme dati jos pe definire si cata forta pierdeti? Eu am observat ca pierd si anduranta, in loc de 5 seturi, fac 4, sau chiar 3... in schimb castig la cardio.
Un mod pentru a îmi bandaja degetele pentru volei?
Știe careva cum pot pune doua grame de D.a.a in apa? Având în vedere că nu am primit niciun capac gradat care sa- mi arate că am ajuns la cele două grame, că așa din ochi fara sa cunosc poate ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă fac sala și înlocuiesc pâinea și zahărul cu carbohidrați complecși?
Cum pot slabi făcând sala fara sa îmi pierd masa musculară? Fac sala, am pus masa musculara iar acum vreau sa scap de tesutul adipos. Mersi
Bună seara, acum m-a lasat genunchiul nu ma mai doare, care ar fi cauza?
Buna seara, am o întrebare, sunt bune paletele de tenis de masa de la slazenger?
Buna TPU! Am o întrebare. Vreau să îmi ocup timpul cu ce îmi place și cu lucruri noi. Eu practic volei și mă pasionează medicina/biología dar parca as mai dori sa practic încă un sport.Ma gândeam...? (mai mult)
Salut! As avea nevoie și eu de un sfat, de la cunoscătorii in domeniul Fitness dacă se poate. Eu am 1.90 și in jur de 90 kg. Am putina burtica și de o luna de zile m- am reapucat de sală in ideea...? (mai mult)
Salut, vreau o confirmare, am un program de antrenament, am 5 luni de când fac cu el: Luni: Spate, Biceps Marți: Piept, Umăr, Triceps Miercuri: Picioare Joi: Spate, Biceps Vineri: Piept,...? (mai mult)
Buna! Pot sa slabesc la burta, sa imi fac talie, in timp ce sunt in surplus caloric ca sa iau in masa musculara in special pentru picioare si fund.
Salut, am o întrebare. Am 17 ani 1 76 și 76 kg. Am inceput serios sa fac sala de prin septembrie de pe la 71 kg și am terminat bulk ul la 80, alaturi de un program classic cu 2 grupe pe zi, am ...? (mai mult)
In cat timp alearga un om normal 2 km? Dar unul antrenat?
Exista cursuri de pole dancing in Timisoara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!