Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Dati- mi un sfat! Ce sa aleg intre : Dhs Royal 2013 si Rockrider 6.0 sunt foarte confuz. :( as vrea sa imi raspunda cineva la intrebarea care din ele are o greutate mai mare? Si care este ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala de forta. Tin sa mentionez ca nu vreau sa devin culturist sau sa iau steroizi....Am inteles ca poti sa iti opresti cresterea dar asta nu este o problema deoarece...? (mai mult)
Am 19 ani si sunt foarte slab mananc mult dar nu ma îngraș deloc. Vreau sa ma apuc de steroizi orali, ce sa imi iau pentru început doar steroizi orali. Nu vreau comentarii ca nu sunt bune...? (mai mult)
Vreau mai multe păreri. despre Burn fx + Carnitină amândouă combinate! Dacă e bine sau nu
A folosit cineva Mass Forte Cratin-R de la REDIS si ce parere aveti despre el.As ruga sa comenteze doar persoanele care au folosit acest supliment.
Cum pot sa gasesc valva mingii de fotbal da ea e dezumflata?
Salut vreau sa imi achizitionez o bicicleta B'Twin Rockrider 6.0! As vrea niste pareri despre ea, dezavantaje, avantaje si sa imi raspunda cei experimentati la intrebarea : O pot upgrada la frana pe ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune suplimente proteice pentru mărirea masei musculare?(am 1.85 și 70kg). Puteți sa va dați o părere dacă sa iau sau nu, ca unele persoane zic ca o sa se lase mușchii la bătrânețe,...? (mai mult)
Hello... am si eu intrebare. As vrea sa imi iau un BMX. Buget maxim 1250 lei. Daca imi da cineva cateva link-uri de la niste BMX-uri pe care pot face scheme, adica nu prea grele.
Am terminat un ciclu de Anapolon de la Balkan, 50 mg pe zi timp de 2 luni, am 21 de ani, 1.68 inaltimea. vreau sa va spun ca dupa ce am terminat de cam 2 saptamani, imi este foarte greata ...? (mai mult)
Bună TPU... Am mare nevoie de ajutorul vostru :(- aș vrea să vă întreb dacă, cunoașteți vreo metodă care să mă ajute să alerg 2 km în 10 min :(, alerg de 2 luni și obosesc foarte rău,...? (mai mult)
Dacă acum fac 10 serii a câte 10 flotari, reușesc într o luna sa fac o serie de 30 de flotari?
Salut, TPU! Am si eu niste intrebari si as dori un raspuns. 1) Pentru a da un pumn tare, sau mai bine zis tare cu pumnu; ce muschi trebuie sa lucrez? 2) Pentru a lucra muschi aceia sunt niste exercitii...? (mai mult)
Imi puteti spune, va rog, cateva cluburi de box din Bucuresti si pretul, o zi buna? :3
Vreau sa dau WallFlip, dar nu stiu cum e mai usor: Cu un singur pas, sau cu doi pasi... Ofer Funda!
Bun, nu stiu ce sa aleg dintre Gfx-8 si impact whey. Am luat acum ceva timp gfx si mi-au placut rezultatele. Acum nu stiu ce sa aleg dintre cele 2 produse.
ma gandeam sa ma apuc de airsoft, mai ales vara. Imi puteti da niste site-uri de unde imi pot cumpara arme, bile, custome si accesorii?
Pentru cele/cei care obisnuiti sa consumati shake-uri proteice, ce proteina din zer sa aleg daca vreau sa inlocuiesc cate o masa obisnuita cu un shake proteic? Multumesc!
Daca am gusa la 1.85 si 75 kg, cate kg trebuie sa dau jos sa dispara si gusa? Undeva la 65-67? Sunt foarte disperat si ma deprima teribil.
M- am gandit sa fac 3zile a cate 3 seri x 8 repetari cu 6kg iar dupa 3 zile fac cate 3x10 repetari iar dupa 3zile fac iar 3seri x8 repetari dar mai puun greutate + 2kg si fac asa in continu. adica maresc...? (mai mult)
Vreau să slăbesc până la vara 15 kg. Ştiți ceaiuri, pastile care dau roade? Nu vreau să ajung anorexică, vreau doar 15 kg sa dau jos
Vreau sa ma apuc de sala, sunt fata am 18 ani, vreau sa îmi fac abdomenul plat și oblici, cum sa ambomenul lateral" )( " rotund și vreau sa scap de grăsime, vreau și sa aleg pentru ...? (mai mult)
Cum as putea afla numărul de telefon a lui cr7
Heei,am.nevoie de niste exercitii pentru ingrosarea picioarelor, daca se poate care isi fac "efectul" intr-un timp cat mai scurt.
Vreau sa mi cumpar o bicicleta DHS ROYAL 2013 dar problema este ca nu gasesc nicaieri pe internet sa o cumpar noua! Ma ajutati va rog?
.. va rog sa imi raspundeti doar daca stiti si nu ca ati citit de pe internet, pentru ca si eu am citit si acele postari nu cred ca mai sunt valabile. Intrebarea mea este daca pe lacul...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cate Kg tine aceasta bicicleta MTB Rockrider 340 26" Negru? link: http://www.decathlon.ro/p/8351519_bicicleta- mtb- rockrider- 340.html#/790- 457- s_1m50_1m65, dar in marimea...? (mai mult)
Fac exercitii pentru fund de vreo 4 luni si pot sa zic ca nu am rezultate, am mai pus o intrebare ca aceasta si mi s- a spus sa maresc numarul de exercitii si am ajuns sa fac 100- 200 de repetari la fiecare...? (mai mult)
Bună ziua mă numesc Denisa şi aş vrea să vă întreb dacă am în Spania 9 crase, acum aş putea să vin să fac clasa a 9 în românia. Aş putea să vin pe progran sportiv sau pe spaniolă.
In zilele care nu faci sala tot la fel de multe proteine si carbohidranti mannci ca in zilele cu sala
A facut cineva exercitii pentru crestere in inaltime care au dat rezultate? Ce exercitii?
Daca am par pe picioare (cca 15mm) pot aplica banda kinesiologica?
Stie cineva pe ce site pot urmari WWE LIVE? Urmeaza Wrestlemania si nu vreau sa il ratez!
Poti sa faci dublu cu kendama?
Vă salut pe toți! :) Am și eu o întrebare... Am 16 ani si 1.72- 73 înălțime și vreau ca până la sfârșitul anului (sunt cam 9- 10 luni) să mai cresc cel puțin 5 cm in înălțime. Precizez...? (mai mult)
Spre rusinea mea nu pot face nici macar o flotare corect...nu am destula forta in brate.Stiu ca pentru flotari folosesti tricepsul.Imi puteti spune niste exercitii sa- mi intareasca si lucreze...? (mai mult)
As dori sa stiu daca pentru a creste masa musculara si a da jos grasimi este bine sa fac la sala o zi ridicat de greutati si o zi cardio. 3 zile greutat 2 zile cardio. Daca da, ce anume sa...? (mai mult)
Salut, ce suplimente pentru energie imi recomandati sa iau? Care sa dureze macar jumatate de zi, nu o ora doua. In special pentru alergat, alerg de doua luni aproape zi de zi, as dori sa incerc un...? (mai mult)
Buna seara, stie cineva cati metri are stadionul municipal din sibiu?
sunt din Moldova si acum sunt clasa 9- a, trebuie sa merg cu invatatura mai departe insa nu stiu un colegiu sau liceu de sport, pe domeniul fotbalului. Vreau sa merg pe un profil sportiv ...? (mai mult)
Deci sunt baiat si am 16 ani, sunt mai slabut de fel. Vreau sa fac sala acasa, dar as dori un program sa imi recomandati, cand sa fac exercitiile si program nutritiv. Dau funda celui mai bun ...? (mai mult)
Am rescris intrebarea pentru ca cineva mi- a raspuns la ea si minunatul TPU nu arata raspunsul la intrebare Salut TPU am 12 ani, 1.45m si 45 de kg si vreau sa intreb daca cineva poate sa- mi faca un ...? (mai mult)
am 12 ani, 1.45m si 45 de kg si vreau sa intreb daca cineva poate sa- mi faca un program de alimentatie si de sport(gen cand sa ies pe afara sa alerg...)pentru a ma dezvolta si a slabi in acelasi...? (mai mult)
Cine castiga liga anul asta? Eu cred ca: Barca, Bayern si Dortmund. (datorita stilului de joc ofensiv) A da si sa nu aud discutii despre meciul cu PSG ca vai doamne. Nu ma intereseaza.
Stiti daca CSM Targoviste are si volei masculin? Si daca da in ce Divizie sunt? Ce probe trebuie sa dau? Conteaza ca fac 15 in vara? De atunci vreau sa incep cu acest sport, ma pricep destul de...? (mai mult)
Am o intrebare...la romanii au talent a venit o doamna pe nume Chira Lepadatu si vreau si eu sa stiu numele melodiei de pe fundal..pls
Am 16 ani si 1.65 cm, as vrea sa stiu daca este bine sa ma apuc de acum de sala si daca ma apuc mi.au spun mai multe persoane ca nu mai cresc in inaltime. Si as mai vrea sa cresc macar 10 cm, ...? (mai mult)
Proteinele pun masa musculară si elimină caloriile? Si cu cretina cum trebuie sa o iau... Cu proteină, fara, dupa antrenament sau înainte?
Cine credeti voi ca va castiga meciul de azi dintre CFR Cluj - Afc Astra Giurgiu
Frumoase dueluri in ucl, pronosticuri ceva pentru disputele din sferturi? Bayern- Real Barca- Juventus( aici e care pe care, furaciosii joaca intre ei) Atletico- Leicester, Grande Simeone vs ambitia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!