Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Frumoase dueluri in ucl, pronosticuri ceva pentru disputele din sferturi? Bayern- Real Barca- Juventus( aici e care pe care, furaciosii joaca intre ei) Atletico- Leicester, Grande Simeone vs ambitia...? (mai mult)
Pareri despre ZMA? De la ce varsta merge luat?
Cum calculeaza casele de pariuri cotele la pariuri (la soccer de exemplu )? Toate casele de pariuri au cam aceleasi cote (cote apropiate). Exista vreun site oficial cu cote si casele de pariuri le iau ...? (mai mult)
am 12 ani si vreau sa spun ceva. Cum pot sa devin mai puternic? Gen sa fac mai multe flotari, sa ridic obiecte mai grele? Apropo pot sa fac 25 de flotari pentru piept toate o data. Dau funda....? (mai mult)
Am auzit că în 2017 nu îți mai trebuie permis de pescuit pe râuri? E adevărat, am auzit la TV. Sunt începător in ale pescuitului pe ape mari, cine imi poate da niste amănunte despre Raul...? (mai mult)
De 6 luni nu am mai facut sport si m- am ingrasat in acest timp.Am pus ceva decat m- am lasat.Eu sunt portar la o echipa de fotbal si am revenit de 2 zile in echipa dupa aceasta pauza luga, ...? (mai mult)
Pana la cate goluri se pot da la handball ca sa se declare castigator?
Cate golori se pot da de o echipa la handball?
Ce inseamna GG +2 la pariuri? Funda!
Salut am 12 ani si vreau sa pun o intrebare. Vreau sa alerg mai repede? Ce trebuie sa fac? Colegii mei alearga mai repede si nu stiu cum. apropo nu sunt un obez din ala sa nu pot sa alerg deloc. Alerg ...? (mai mult)
Fac 12 ani pe 29 martie si vreau sa spun ceva. Sunt destul de "musculos", ca la 12 ani sa fac maxim 25 de flotari de odata? Daca nu. Vreau sa imi recomandati o aplicatie pe Android de flotari. ...? (mai mult)
eu cerd ca cel mai bun fotbalist este Cristiano Ronaldo Voi care credeti ca este cel ma bun fotbalist?
Salut prieteni ce inseamna la Pariuri 2/X Inseamna ca sa castige cumva echipa din deplasare, sau sa faca egal cu gol marcat?
Ca incepator => l-carnitina (pastile) + multi vitamin (pastile) + pudra proteica este ok? Doar astea 3
Mi- am procurat de curand l- carnitina, vreau sa slabesc, este sub forma de pastile de la Myprotein. Poate cineva sa ma ajute cum sa utilizez, am citit pe site- ul lora scrie ca se recomadna de baut...? (mai mult)
Cand vine un jucator spre tine (la fotbal ma refer), tu ca fundas pe ce parte trebuie sa stai cand te ataca, adica am auzit ca daca e stangaci stai pe dreapta ta, si cand e dreptacti stai...? (mai mult)
Eu joc fotbal si am facut antrenamente dar am renuntat la ele, deoarece era obositor si mi se luase cheful. Iar acum de pe locul 1 pe clasa am ajuns pe 6- 7. Ce as putea face? La antrenamente...? (mai mult)
Rezistenta aia pe care ti-o creiezi prin fuga/abdomene/flotari are vreo treaba cu aia cand primesti lovituri?
Imi poate zice cineva de unde pot sa cumpar o kendama buna si ieftina?
As vria sa ma -transfer-la calistehnics dar habar nu am de unde sa incep..cn practica deja imi puteti lasa fbu pentru cateva intrebari?
am nevoie sa slabesc 10 KG in 3 luni. Am 1, 72 M si 82 kg, ma duc la sala de 3 ori pe saptamana. Vreau sa imi spuneti ce ar trebui sa fac, dieta, sala, etc pentru a slabi 10 Kg in 3 luni...? (mai mult)
Salut, am o nelamurire astazi am facut antrenament pentru coapse si gambe cat ar trebui sa stau in perioada de recuperare?
Fac sport (kangoo aerobic trx cycling) faceam si sala dar bu stiam foarte bine ce si cum sa fac si bagam doar aparate dar in ultimele 2 luni mi am luat antrenor si bag sala in forta am 5 antr pe ...? (mai mult)
Street dance sau sala de fitness?
TPU e ok sa dau pumni in aer cu o gantera de 10kg sau e prea grea? Daca nu ce pot tine in mana ceva greu? Pentru a da mai rapid cu pumnii sau niste exercitii care pot face acasa
Fac 12 ani in 15 zile. Am in jur de 43 44 45 kg si vreau sa slabeac sa am in jur de 35 36. Ce pot face sa slabesc cat mai repede?
De curand am avut 130 de kg, am slabit in aproximativ 2 luni 30 de kg. Am ajuns la 100, este in regula daca mananc 5- 6 sute de calorii pe zi? Fiind obisnuit inainte sa consum aproximativ...? (mai mult)
Dintr-o grupa de fotbal, de exemplu la World Cup, cate echipe se califica?
vreau sa incep sa fac flotari pentru a imi lucra putin corpu, deocamdata pot face doar 5 pentru ca obosesc, ce imi recomandati sa fac pentru a face mai multe?
Ce parere aveti despre bicicleta Bicicleta MTB Ultra Razor? http://www.emag.ro/bicicleta-mtb-ultra-razor-26-black-yellow-52cm-l-ult17019-52/pd/DQ1KZ7BBM/
Salut, TPU! Daca detine cineva bicicleta "TERRANA 29" - DHS 2923" imi poate spune avantajele si dezavantajele ei si daca merita cumparata? Orice alte sugestii sunt binevenite. "Sunt bune" DHS- urile ...? (mai mult)
Salut. Pentru cei care se pricep la pariuri sportive. Ce părere aveți de acest bilet? http://m.imgur.com/B14NllR
Vreau sa- mi cumpar creatina, spuneti- mi va rog cate mg am nevoie intr- o zi? https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/l- carnitina/10530146.html?utm_source=ecrm- dispatch- confirmation&utm_medium=email&utm_campaign=ecrm-...? (mai mult)
Ca sa cresc muschi si sa am si putere ce fel de antrenament trebuie sa combin. vreau sa arat si bine dar sa am si forta
Buna Ziua, Am un prieten care a spus ca dai mai tare cu podul palmei decat cu pumnul si aproape o gramada spun ca cu podul palmei dai mai tare. e adevarat? Daca da argumentati va rog
Ma ajuta si pe mine cineva sa invat parkour? Sunt din oras/judet Galati si am 12 ani.....sunt elastic cat de cat, forta asa si asa si rezistenta nu stiu cum o am. Daca e cnv...ma ajutati? Plz... P.S....? (mai mult)
Vreau sa merg la sala da sincer imi e putin frica ca o sa obosesc si nu o sa reusesc sa termin antrenamentul gen o ora. Apropo se slabeste la sala? Si daca da in cat timp se vad rezultate?
Consuma cineva suplimente, proteine? Cred ca antrenorul m- a tras de sfoara, sunt incepator, mi- a zis ca daca vreau mai repede sa adaug masa musculara sa- mi cumpar si proteine, adica el sa comande....? (mai mult)
Mi-am facut comanda de proteine din zer, creatina sub forma de pastile si multi-vitamine la fel sub forma de pastile, pot sa le iau pe toate in acelasi timp? ma risc cu ceva? (rinichi, stomanc...)
Nu organizati tabärä fotbalisticä in vacanta de varä? Am un fiu de 13 ani care joacä fotbal de 6, 5 ani.Am fi intresati pentru o lunä.
M- am reapucat de sala acum 1 saptamana, mi- a trecut febra musculara teribila de acu' cateva zile.Dar acum am "o deficienta" la bratul stang, inainte ridicam gantere de 15kg pe ambele, iar acum abia...? (mai mult)
Hey, am 14 ani si vreau sa am fundul si sanii mai mari, dar fara sa pun grasime pe burta, şi daca as reusi, in cat timp aş avea rezultate?
Am 15 ani,inaltimea de 1, 65cm si 45 kg, ce as putea sa fac sa ma mai ingras si sa cresc in inaltime.Va rog ajutati-ma!
Am 18 ani, sunt ectomorf si am 3 luni de zile de cand fac sala.Am auzit ca, creatina este foarte eficienta si ajuta foarte mult la dezvoltarea musculara.Cineva mi- a recomandat sa iau Creatine...? (mai mult)
Hei TPU ectoform (persoana foarte slaba) și as vrea sa încerc sa iau steroizi, dar mă refer la ceva natural și puternic, nu steroizii cu care ai probleme la bătrânețe, etc... Dacă poate cineva...? (mai mult)
Cum pot vedea fotball live pe Iphone 4?
Heiii am si eu o intrebare Vinerea asta am proba de gimnastica la sport.Imi ies bine toate elementele dar la tumba pe fata ma duc intr o parte.Cum ar trebui sa fac sa mi iasa bine si sa ma duc drept pe...? (mai mult)
Salut, niste exercitii pentru un abdomen frumos si "patratele"
Care este numarul de abdomene executate corect, cu mâinile la ceafă, cu atingerea la coborârea pe spate cu capul solul si la ridicare cu coatele genunchii, într- o singură serie, cu care se poate...? (mai mult)
Intrebare in special pentru Cosmin86. Pentru a pune masa musculara trebuie sa consumi proteine, dar intrebarea mea este dc multa lume mananca carne, oua, lactate etc, cand ar putea sa consume soia, pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!