Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Martie 2025 sunt:
Cine credeti ca ar fi batut dintre Conor McGregor si Bruce Lee daca ar mai fi trait?
Cat costa un skateboard Rco in librarii?
Vreau să ştiu cum se face un pariu sportiv,ce este cota,dacă câştig pariul cum iau banii, şi altele despre pariuri sportive!
Cum scap de grasimea faciala? Nu sunt grasa,am greutatea normala, dar nu fac sport...deloc.Idei?
Salut Am si eu o bicicleta (MTB) cu suspensie fata spate, si as vrea sa ii schimb cadrul. Pastrez tot ce are pe ea da nu imi place cadrul. De unde din Bucuresti pot cumpara un cadru de mtb de calitate...? (mai mult)
Ce avantaje/dejavantaje are inotul(practicat de luni pana vineri, ca un sport)?
Salutare, , vreau sa îmi schimb programul la sala, cel vechi fiind așa ( piept cu triceps, umeri cu trapez, picioare cu abdomen și spate cu biceps și antebraț) faceți- mi și mie un...? (mai mult)
mi- am comandat creatina si am inteles ca este bine sa o iau cu carbohidrati(nu mi- am cumparat).Ce imi recomandati as mananc imediat dupa antrenament impreuna cu creatina? (Ex. mar, portocala,...? (mai mult)
Cum pot coborî un deal cu rolele daca nu am sustinere...please dau funda.P.S. : franele mele sunt tocite... daca aveti sfat pentru frane si acolo dau funda!
Daca nu mananc după sală..si beau doar apă. Există riscul ca Antrenamentul din Ziua Respectivă să fie Steril?
Parere despre https://www.sportaddict.ro, am comandat niste roti pentru penny board, sunt seriosi? PARERE
spuneti mi si mie cum castig si eu la pariuri dau funda care imi spune!
am niste frane hidraulice pe bicicleta Zoom hb850 si sunt multumit de ele,franeaza bine,dar maneta de fata are cursa foarte scurta, nici 1cm si e deranjant.ce sa fac?
Am 17 ani si 10 luni, 63kg, inaltime de 1.83 in jur nu stiu exact.Sunt inalt asa insa sunt cam slab in sensul ca coapsele mele sunt subtiri, bratele la fel si coastele sunt tot la fel subtiri....? (mai mult)
Baietilor/ fetelor cu ce va ajuta sala? Sala de fitness. Multi mergeti la sala.
Ce inseamna Play-off,la fotbal ma refer, adica explicati-mi si mie ce se intampla daca esti in play off sau daca esti in play out.
Stiti cumva daca kendama f3 faded crayon are grip? Pe bila, pe cupe, pe ken, pe ceva? Si daca nu, știți vreo kendama cu grip de la sweets? (Daca stiti si cu skin pe ken si dama)
Care sunt evenimentele cheie ale lui Wayne Mark Rooney, fotbalistul!
Am 16 ani, si am fost operat in 2016 in iunie de obsteoplateom. A trecut 10 luni de cand m- am operat si ma gandeam sa ma apuc de sala avand in vedere ca nu prea am forta si am inceput sa iau in...? (mai mult)
Știe cineva cum poate cineva sa scape de colăceii aceștia de pe burta ma refer la surplusul de piele si grăsime de pe abdomen
Ce părere aveți despre Tribulus afecteaza viața sexuala in mod negativ? raspunsuri de la cunoscatori!
As vrea si eu sa stiu de unde pot vedea reclamele cu meciurile de champions league de pe canalul sport.ro
Ce ati alege dintre un longboard, pennyboard si trotineta street pentru adulti? Puteti argumenta raspunsul?
Salut, nu stiu daca am ales categoria buna, in fine... As vrea si eu sa incept sa bag la pariuri sportive si nu stiu cum se face si as vrea sa ma familiarizez inainte. Va rog sa mi trimiteti o lista ...? (mai mult)
Ma puteți ajuta? Eu îmi doresc sa slăbesc 3-4 kg pe săptămână... Am 1.75 si 80 kg (14 ani)... Ma poate ajuta cineva va rog?
Unde se gasesc valuri mari de vreo 5-6 metri? ca la mare cat de tare nu ar bate vantul nu se fac asa valuri mari
Vreau sa cumpar o bicicleta noua la un pret de aprox 800 lei.Ce parere aveti de : https://www.sportaddict.ro/bicicleta-mtb-ultra-razor-2017-negru-verde-gri sau ce imi recomandati?
Ce se intampla daca beau testosteron in loc sa l injectez? are vreun efect?
Salut, eu în ultima vreme am cam realizat că sunt puțin mai mult grăsuț, si m- am enervat eu si nu am mâncat 3 zile decât la amiază și am zis că făcând asta nu e bine deloc, m- am documentat...? (mai mult)
Hei! Salut TPU! Mai am o intrebare la care as vrea sa primsc raspunsuri cat mai repede! Deci, am 12 ani si imi place foarte mult gimnastica, dar din pacate nu o practic.pot sa fac doar roata, sfoara,...? (mai mult)
Salut am 14 ani si 1.83.Eu am un prieten care are 15 ani si 1.93. El vara alerga, credeti ca si asta a fost un motiv pentru care a crescut a de mult.Eu as vrea sa ajung la 2m sau aproape 2 metri pana ...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest program este bun? Vreau sa ma axez pe brate si piept mai mult Luni: Piept abdomen Marti:Biceps triceps Miercuri: picioare umeri Joi:spate trapez Vineri: biceps ...? (mai mult)
Mai are rost sa ma apuc de atletism, am 17 ani 55 kg.
Imi puteti spune cum se numeste masca care o poarta si de ce o poarta? https://www.youtube.com/watch?v=KKd1b7UmgY4
Daca fac alergare pe loc in casa ma ajuta la slabit?
Cand ma apuc de exercitii si am o conditie fizica proasta, daca fac flotarile pe jumatate(mai mult nu pot) voi arde calorii?
As dori o lista cu niste academii cunoscute de voi din București unde ai cazare, masa, scoală, antrenament etc, nu contează prețul, dar menționati-l sa stiu cat voi plati.
Daca am greutatea normala si grasime pe abdomen e din cauza faptului ca nu fac sport? Daca voi incepe sa fac, abdomenul se va tonifia? Si daca da, in cat timp? Imi puteti recomanda niste exercitii care...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest program este bun? Vreau sa ma axez pe brate si piept mai mult Luni: Piept abdomen Marti:Biceps triceps Miercuri: picioare umeri Joi:spate trapez Vineri: biceps triceps
FC Botosani sau Poli Timisoara? Vreau sa fac un pariu dar nu sunt sigur.
Recent m- am reapucat de sala si dupa prima zi m- a luat o febra musculara, in bratul stang, nu il pot nici macar indrepta sau incorda. Deja este durere, nu febra musculara. Asta s- a intamplat acum...? (mai mult)
Ce parere aveti de 100% Gold Standard Whey Protein de la Optimum Nutrition?
Pot practica gimnastica de la 10 ani?
Salut, după 3 luni de sală cât poți slăbi?
M- am îngrășat, așa ca m- am hotărât sa slăbesc. Țin o dieta (sunt in a patra săptămâna din șapte, dar bineînțeles ca am mai avut câte o mică abatere) și fac sport. Sunt o persoana mai...? (mai mult)
Am o intrebare! cei de la Paris Saint-Germain sunt in doliu dupa ce au fost eliminati din UCL? :) :) :)
Am o trotineta oxelo luata de pe 7.03. 2017 si daca tin de ea cu piciorul mi se misca ghidonul fata spate oare are ceva probleme sau trebuie strans.Plz dau funda.
am o întrebare sunt începător la sala Si vreau sa iau proteine care credeti ca sunt mai bune TOTAL MASS sau TOTAL WHEY
Pot pune motor de Aprilia rs 125 pe o aprilia rs 50?
Salut caut o sală de box in Brașov mă poate ajuta cineva? Vreau să știu tariful adresa și dacă acceptă copii de 16 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?