Cei mai activi useri din categoria Sport pe 2 Martie 2025 sunt:
Pot pune motor de Aprilia rs 125 pe o aprilia rs 50?
Salut caut o sală de box in Brașov mă poate ajuta cineva? Vreau să știu tariful adresa și dacă acceptă copii de 16 ani
Vreau sa invat sa ma bat. Am incercat sa ma mai uit pe net, dar nimic. As vrea sa stiu stilul de lupta MMA, sa dau cu genunchiul, piciorul, si sa stiu "sa strang de gat". Cam atat.
Voi ce parere aveti deslre sportul numit inot, mie unul imi place are foarte multe beneficii dar eu spun doar cateva: - Lucreaza 99% din muschi corpului - Poti creste 2 cm/an (daca ai - 18 ani) - Intareste...? (mai mult)
Vreau si eu un antrenament pentru sala de 5 zile, dar vreau sa ma axez mai mult pe brate si piept. Funda
Imi poate spune cineva un site bun de vazut meciuri de fotbal live online si ce ar ma itrebui instalat pe langa sa mearga tipla. Mersi!
Bună am 13 ani şi aş vrea să mă apuc de balet.Aş avea şanse?
am 13 ani, iar intrebarea mea este daca: daca voi face sala de acum voi ramane la o inaltime mica (cum se spune) sau ma voi dezvolta norml?
am o lună de când iau proteine și mâine se face o săptămână de când am făcut pauză de suplimente și vreau mâine sa fac niste analize și vreau să știu dacă iasă la analize că ...? (mai mult)
Ce credeti Barcelona va reusi sa intoarca scorul din tur cu PSG? eu cred ca da.
Doresc sa imi spuneti cum aș putea să fac biceps acasă fără echipament. Vreau să îmi ziceți câte serii si câte repetari pe o serie.
Azi am făcut skandenberg cu un băiat de vreo 16- 17 ani si m- a pus...am ceva forță, brațul il am foarte bine dezvoltat, dar m- a pus... Am încercat sa- i fac top roll, abia am reușit sa- i misc...? (mai mult)
Crede cineva că Barcelona Poa' sa facă o minune?
Cand vreau sa vad ceva pe wwe network imi spune sa ma loghez si pot avea o luna gratis dar cand vreau sa ma loghez ma pune sa introduc date de plata si chiar sa platesc chiar daca am o luna gratis. De ...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu unde pot practica parkour in Ploiesti.Imi poate recomanda cineva nistre locatii bune?
Salut, am 16 ani si vreau sa dau probele la o echipa de fotbal. As dori sa- mi spuneti si mie niste echipe de prin zona voastra sau echipe pe care le stiti ca au nevoie de tineri jucatori. Pot juca ca...? (mai mult)
Salut, știe cineva ce înseamnă că un rucsac sa fie compatibil cu sisteme de hidratare? Am un rucsac Maramont Cc40 clasic care nu are orificiu pentru ieșirea furtunului, dar are buzunar atașat pe...? (mai mult)
Cand faci spagatul, si te lasi jos aproape peste limita ta... daca simti o "pocnitura" e de bine sau ti-ai facut praf picioarele. Intreb doar...
Cum se spune la șpagat in engleza? Sti itu, atunci cand stai cu picioarele intinse care formeaza un unghi de 90 d egarde cu trunchiul.
Vreau sa urc pe Everest in anul urmator. De ce antrenament am nevoie si cati bani ca sa platesc calatoria, serpasii etc?
Salut, cine poate sa imi ofere un program de antrenament pentru acasa? Dispun de 2 gantere reglabile. Ce ar trebui sa mananc, in ce zile sa ma antrenez, la ce ora... ( ma axez pe biceps, umeri, triceps,...? (mai mult)
De ceva vreme m- am apucat sa imi lucrez abdomenul! Adica vreau sa am patratele mai pe scurt! imi puteti recomanda o dieta pe care o pot urma pentru a avea patratele. Mentionez ca am 16 ani,...? (mai mult)
Ce sport de autoapărare mi-ați recomanda? Sunt băiat și am 12 ani.
As dori sa slabesc un pic, credeti ca ar ajuta exercitile de tip calisthenics?
Știți ce te pun sa faci la o probă de fotbal vreau să îmi spuneți șuturi nu știu ce
Care echipa credeți ca va câștiga titlul în liga 1 în acest sezon?
Ce sport de autoapărare imi recomandati? Sunt fata... si ma gândeam la jiu jitsu sau taekwondo.
Ce exercitii imi recomandati pentru a slabi? Ma refer la exercitii cat mai clasice precum abdomenele sau flotari si cate? Eu mi as dori sa slabesc cam 8 kg pana in vara, adica ceea ce ar insemna ca m...? (mai mult)
Cum ar trebui sa ma antrenez pentru a trece probele sportive la un liceu militar daca nu prea pot face mai mult de 2 tractiuni?
As dori sa-mi explice cineva,care aare habar, ce inseamna serii liniare, cand vine vorba de executarea unui anumit exercitiu la sala de forta?
De 7 luni m- am apucat de volei. Tata are 1.78, iar mama 1.64.Eu cand m- am apucat aveam 1.68, acum la 17 ani am 1.70.Nu stiu cum as putea sa mai cresc ca sa ajung la o inaltime intre 1.75- 1.80.Se...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de un sport, dar sunt cam nedumerită. Sfaturi?
Bate Bayern maine?
Deci vara aceasta fac 16 ani si vreau sa obtin carnteul pentru a1. Din ce am inteles pot conduce doar pana in 125 cc. Intrebarea mea este daca sunt motociclete chopper la 125 cc si cat de bune...? (mai mult)
Am o nelamurire. Mi- am achizitionat GFX- 8 5 kg. Pe eticheta scrie sa pun 2 cupe(85 g) in 300 ml apa. Dar cupa din interior e gradata pana la 70. Nu e mmult daca pun 2 cupe? ca depasesc acele...? (mai mult)
Eu sunt stangaci de fel dar in mana dreapta nu am pic de forță... De exemplu la skandenberg pe stânga imi pun toți colegii dar pe mana dreapta oricine ma pune... Bratele sunt aproape la fel de definite...? (mai mult)
Hey TPU... Am stat afara la sport(la 10 grade)o ora in tricou... Is sanse sa racesc?
Pe ce data incep meciurile din play off si play out din liga 1?
am sa fiu rapid. Este legal sa te dai cu longboard-ul pe drumurile din Romania? Daca nu, cat de mari sunt amenzile?
Hey salut TPU as vrea sa sa stiu si eu cate kg tine un skateboard? Eun am 73 de kg. Oare ma va tine sau se va rupe?
Am nevoie de păreri. Cat mai multe. GFX 8 sau Serious mass? Sunt o țipă de 21 de ani, am 1.60 și 48 de kg. Mersi :*
Stiti vreun club unde pot invata auto-aparare?
Vreau să ştiu cum se face un pariu sportiv(ex.fotbal),cum iau banii dacă am câştigat, ce am de făcut de la început şi până la sfârşit!
Cand faceti sport, transpirati si apoi dupa sport nnu mai aveti transpiratia aceea. Ce se intampla cu transpiratia? Adica mereu m- am gandit daca aceea transpiratie intra iar in corp etc.(stiu ca...? (mai mult)
Cum se face un pariu sportiv(de ex Steaua si Dinamo), va rog frumos sa-mi explicati de la inceput pana la sfarsit!
Cate flotari corecte poate face in medie un copil de 14 ani?
vreau să bag la păriuri pe Fortuna, dar am văzut că trebuie să mă înregistrez ..Nu e asta problema..ci faptul că îmi cere Cnp...alea alea..si nu am 18 ani.pot cumva sa evit să bag cnp.ul...? (mai mult)
Ce credeti ca o sa se intample in meciul de miercuri? Barcelona - psg... Ma cam bate gandu sa iau la pariuri ca trece mai departe Barcelona... Voi ce parere aveti?
Hallo! Cum pot sa fac sa mi se vada patratelele? Eu am patratele care mi se simt, dar as dori sa se observe! Ce exercitii abdominale imi recomandati?
Sal as dori sa imi iau un pennyboard este bun abec 7
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.