Cei mai activi useri din categoria Sport pe 2 Martie 2025 sunt:
Bag la pariuri si am de ales între două agenții ..Get's Bet si Casa pariurilor. unde sa bag si unde sunt cotele mai bune? ..sau pe care spuneți să merg sigur?
Mereu cand joc fotbal ma feresc de minge si joc ca portar. Ce as putea face pentru an nu-mi mai fi frica de minge?
Ce arme de agrement imi recomandati? Gen arc sau arbaleta, fara permis. Funda
Daca fac sport cu bicicleta de fitness e ca și una normala? Adică antrenează aceleași grupe de mușchi?
Daca fac exercitiul pullover si alerg pe banda 5 minute de 5 ori pe saptamana (luni- vineri) la sfarsitul fiecarui antrenament, ma afecteaza cu ceva? Fac aceasta combinatie pentru dezvoltarea cutiei toracica,...? (mai mult)
Salut e ceva rau sau e bine daca la sfarsitul fiecarui antrenament de masa musculară (4 zile săptămânal) fac si 10-20 minute cardio? Niste exercitii si putina bicicleta?
Ce parere aveti de CREATINE FX de la pronutrition? Este buna de ceva?
As dori sa-mi cumpar o bicicleta cu care sa merg in jur de 50-150 km in fiecare weekend, ce bicicleta mi-ati recomanda?
Salut as dori si eu un program de slabit la sala si un regim alimentar ceva bine pus la punct tine sa mentionez ca sunt baiat am 1, 82 si 110 kg multumesc pentru ajutor as dori lista cu ce sa mananc ...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o bicicleta noua, deoarece aceasta care o am acum este un Rich si este foarte proasta calitate. Nu stiu sigur ce bicicleta sa imi iau, dar aici intervine si o problema...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Mtb ROCKRIDER 520, impresii personale, merita upgrade de la 340 la -520 sau mai bine un 540?
In ultimul timp m-am ingrasat asa de tare incat au inceput sa-mi apara vergeturi de la grasime pe spatele si pe fata corpului, daca slabesc pana la o grautate normala vergeturile vor disparea?
Care este cel mai bun supliment pentru ectomorfi?
Daca am sau am avut hernie de disc, mai pot sa joc airsoft?
TPU, vreau sa va intreb si eu ceva. pentru a da tare rau cu pumnii ce trebuie sa fac? Ce pot face ca sa- mi intaresc pumnii? Inafara de sac de box. ca nu am. P.S: Nu vreau sa bat pe nimeni, stați liniștiti...? (mai mult)
TPU, daca incep si fac abdomene de fiecare tip zilnic in cat Inafara de sâmbătă si duminica in cat timp o sa am abdomene perfecte sau care o sa se vada bine rau? Am deja putine dar nu prea se vad
Salut,am 15 ani şi 1.65m 70 kg şi vreau să mă apuc de sală! Ce-mi recomandați? ofer fundă
Salut, daca vreau sa fac un bilet de pariuri la fotbal in care meciurile se joaca in aceasta seara, pana la ce ora pot paria?
eu joc fotbal în sală și pe teren mare la o echipa și sunt fundaș și prietenii mei îmi zic că mi-e frica sa intru la om sa ii iau minge cum pot fi un fundaș mai bun?
Ceau! O persoana mi- a spus ca am umerii prea in fata. Este o problema? Daca da, stiti cumva niste exercitii(la sala, acasa, oriunde) ca sa- i trag mai in spate? Doar daca e o problema. Cred ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre situatia, actuala valoare a Ligii I? Va mai uitati la Liga I? De cate ori am ocazia, imi aduc aminte cu nostalgie de, , ce vremuri erau odata..." nu stiu parca acum nu...? (mai mult)
Am 21 de ani si as vrea sa ma apuc de football.Nu am jucat niciodata decat cu prietenii si la scoala.Am vreo sansa sa excelez si sa ajung mare fotbalist?
Daca se joaca un meci in cupa, ma refer la al 2- lea meci, adică returul, si in ultimul meci se marchează doar un gol si per total se face scorul 2- 2, daca pun la pariuri + 1, 5 goluri se...? (mai mult)
Imi poate spune si mie ce inseamna eroare 5 la banda de alergat dhs?
As dori sa ma inscriu la handbal. Imi puteti da niste sfaturi? :) Mersii :D.
Am inteles ca un portar trebuie sa fie destul de inalt.Cam cat ar fi inaltimea medie si cam ce inaltime are cel mai mic portar si ce inaltime are cel mai mare portar?
Ce echipa de juniori imi recomandati din Bucuresti?
Salutare am Achizitionat recent Whey Gold Standard proteine din zer ieste pentru Definire? Am un metru 1.82 si 103 Kilograme Nu stiu daca daca te ingrasa Masa sau in Kilograme?
Salut, am o nelamurire in legatura cu suplimentele/proteinele nutritive. Am citit mai multe documentare in care se spunea ca acestea afecteaza ficatul, iar altel care spuneau ca nu au nici un efect negativ...? (mai mult)
Cand alerg obosesc foarte repede si as vrea cateva sfaturi despre cum sa am rezistenta mai mare. Multumesc!
TPU cum sa rezist mai mult cand alerg? cand alerg obosesc foarte repede
Salut.Am 14ani si 1.83.Eu am un prieten care are aproape 16 ani si 1.93-94.Imi puteti spune niste metode|sporturi care m-ar ajuta sa cresc pentru a ajunge la fel de inalt ca el sau poate la fel?
Stie cineva cum as putea sa-mi dezvolt masa musculara cat mai repede?(vreau ceva natural)
vreau sa ma apuc serios de o dieta stricta atat pentru masa musculara cat si pentru eliminarea tesutului adipos(adica sa- mi fac abdomen in V).As vrea sa- mi spuneti de Luni- Duminica cam ce ...? (mai mult)
Are ceva daca alerg pe banda si fac exercitiul pullover de 5 ori pe saptamana la sfarsitul fiecarui antrenament? Am inteles ca aceasta combinatie ajuta la dezvoltarea cutiei toracica.
Unde gasesc o dieta pentru masa musculara, sa cresc, dar fara a pune grasime, ci muschi? Peste tot pe internet, trebuie sa platesc pentru a-mi face o dieta.
Salut,recent am achizitionat whey protein isolate, consm zilnic aprox 90 gr.Ce parere aveti despre aceasta proteina?
Mi- am stabilit un plan alimentar si unul de antrenament pentru perioada de definire, dar am o dilema nu stiu exact cat cardio trebuie facut, ce tip (HIIT sau LISS) sau daca merge combinat in ...? (mai mult)
Ce parere aveti de aparatul de muschi abdominalii Ad Rocket? isi merita banii?
Salut. Aceasta este o intrebare cat se poate de serioasa si as vrea sa o luati in serios. Deci eu sunt portar la un club din orasul meu.Clubul are nevoie de portari deoarece are un singur portar bun ...? (mai mult)
ce ziceti de bicicleta Bicicleta X- Fact Twin FS? merita sa o iau de pe EMAG? PS:Sunt la tara deci drumuri mai putin bune! Cele mai bune raspunsuri funda! Link catre bicicleta: ...? (mai mult)
Ieri la antrenament am dat genunchi in genunchi cu unu'. Si ma doare rau nu pot sa- l indrept de tot. Ce sa fac sa-mi treaca?
Pana la urma care este programul ultimei etape din sezonul regulat al ligii1?
Lazio-Roma. Ce sa pun 1, x sau 2?
Am 15 ani(fac 16 in aprilie), am 1.73 si 63kg si sunt indecis, sa ma apuc de sala sau nu? Traiesc la tara si am cunoscut cativa baieti care au inceput sa ridice saci de 40- 50- 60kg si totusi ...? (mai mult)
îmi poare zice cineva cum stă treaba cu cluburile de fotbal? Adică la ce tip de club incepi și cum poti ajunge tot mai sus, sau transferat?
Salutare! Are cineva cont pe UNIBET, de mai mult timp? As dori sa aflu cateva informatii.
Salut TPU Am vârsta de 13 ani, şi m- am apucat de sală, deoarece eu mereu stăteam câte 11- 12 ore pe zi la calculator, aveam inmunitatea slabă, aveam probleme ba cu rinichii, ba făceam febră,...? (mai mult)
(Dau funda) cum as putea sa invat ca sa inot, imi este usor frica de apa dar dintotdeauna mi-am dorit sa stiu inota? (nu am bani pentru a merge la un profesionist ca sa ma invete)
Cum sa am mai mult curaj la judo? Efectiv am senzatia ca mi-e frica sau ceva..nu pot sa fac nicio miscare in timpul luptei,efectiv nu-mi iese,cateodata imi e frica sa lupt, ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!