Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Martie 2025 sunt:
(Dau funda) cum as putea sa invat ca sa inot, imi este usor frica de apa dar dintotdeauna mi-am dorit sa stiu inota? (nu am bani pentru a merge la un profesionist ca sa ma invete)
Cum sa am mai mult curaj la judo? Efectiv am senzatia ca mi-e frica sau ceva..nu pot sa fac nicio miscare in timpul luptei,efectiv nu-mi iese,cateodata imi e frica sa lupt, ce sa fac?
Atunci cand alerg, dupa o distanta mai lunga, incepe sa ma doara intr- o parte. Stiu ca e din cauza lipsei miscarii. Cam cat timp dureaza sa imi treaca aceste dureri? Macar un timp informativ. Multumesc...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga campionatul Ligii I sezonul acesta?
Deci sunt intr- o urgenta! Deci in aproximativ 1- 2 saptamani trebuie sa ma duc la Alba Iulia pentru a sustine probele fizice si examenul psihologic pentru admiterea la liceul militar de la...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu daca WWE e real si aia chiar se bat. Deci eu sunt fan John Cena si am vazut un meci cu el si brock lesnar si i- a dat una lesnar de i- a spart capu si era plin de sange....? (mai mult)
Eu nu sunt foarte rapid. Vă rog să îmi dați câteva sfaturi pentru a fi mai rapid. Trebuie să vă mai spun câteva lucruri pentru a înțelege cât de "rapid" sunt. 1 Sunt in clasa a V-...? (mai mult)
Aș dori să încep un antrenament de definire și nu prea am idei, sunt începător "într- ale culturismului", adică până acum am făcut înot, atletism și puțin thai box. Am 16 ani, ...? (mai mult)
Îmi da și mie cineva un cod de bilet la sigur pe săptămână viitoare la casa pariurilor?
Am 18 ani, sunt ectomorf, am 1.77m si 59 kg. M- am apucat recent de sala si mi- am facut un program de 5 zile. Luni- Piept Marti- Spate Miercuri- Picioare si Abdoment Joi- Brate Vineri-...? (mai mult)
Salutare, vreau sa ma apuc de sala si as dori sa ma ajutati cu niste exercitii eficiente in speical pentru spate si brate. Va multumesc!
Ce fel de supliment imi recomandati sa iau la varsta de 16 ani, merg la sala si m- am gandit sa iau si ceva proteine, tin sa precizez ca am aproape 70 kg si 1, 76 m, deci ce supiment sau proteina ...? (mai mult)
Ce probe se dau anul asta la liceul cu program sportiv Bacau vreau detaliat adica cate sec cate min si chestii din astea cate suturi
Sunt echipe oficiale de airsoft in Romania?
deci am facut febra musculara mai exact la picioare de la niste exercitii, in timpul asta trebuie sa le las sa se odihnească muschii picioarelor înainte ca sa pot face alte exercitii, nu ma ...? (mai mult)
Salut.Am 14ani si 1.85. Dupa ce o sa auziti asta o sa radeti de mine dar am nevoie de sfaturi.Eu am avut o crestere rapida acum 2 ani.De aproape un an m- am latit in fund si imi sta foarte urat deoarece...? (mai mult)
Buna ziua am si o intrebare. Daca pun fplus12 trebuie sa-mi iasa doar meciul pe care pun sau toate meciurile multumesc pentru rabdare astept raspunsul.
Trebuie sa-mi iasa doar meciul pe care am pus fplus12 sau toate meciurile va rog frumos sa-mi spuneti si mie va rog
Recent am achizitionat o pereche de patine de gheata dar sunt prea ascutite si vreau sa stiu daca exista o modalitate de a le toci in afara de a patina. Multumesc anticipat :)
Salut, as vrea sa construiesc o sala de forta/fitness de ce aparate as avea nevoie? si unde as putea sa gasesc pe net? nu am gasit cine stie ce pe net. Va rog sa ma ajutati putin cine se pricepe la...? (mai mult)
Mi-am descarcat o aplicatie cu fitness si chestii de genu, insa aplicatia nu are si un fel de "regim". Ce ar trebui sa mananc? Ce ar trebui sa nu mananc? De ce?
Sunt magazine sport NIKE in Iasi? Daca da, unde?
Cand eram la box ma antrenam cu sacul, l-am lovit aiurea si acum ma doare palma. Stiti ce ar trebui sa fac sa imi vindec durerea cat mai repede?
Stiti vreun site online de pariuri sportive unde nu va cere copie dupa un act de identitate ca sa poti sa iti scoti banii?
Poti sa castigi bani din airsoft? Gen daca joci.
Pentru a incepe ca un sniper in airsoft, e buna arma asta? http://www.airsoft.ro/PUSCA-URBAN-SNIPER_3131
La noi in Romania este teren de airsoft special amenajat cu pereti colorati si gazon sau sunt case si chestii ca in video-urile lui NOVRITSCH? Nu ma refer la milsomuri, ci la terenurile normale.
Ce exercitii fizice (de facut acasa) imi recoamndati sa slabesc la fese. Sunt baiat si nu arat bine de loc in partea aceea si ma simt jenat.
TPU, am inceput sa dau ci pumni in pereți ca sa am oasele alea mai rezistente la durere. întrebarea mea este in cat timp o sa se vada rezultate calumea? P.S: daca incep sa fac si flotari in pumni ...? (mai mult)
Salut am o problema.De curand m- am apucat de sala(cam o saptamana si am mai facut acum un an).La inceput puteam ridica la biceps 7 kg acum fac cu 9 dar insa am o problema. Dupa ce fac 4 serii sau mai ...? (mai mult)
Salut, fac 13 ani in 5 zile. Tatal meu a fost fotbalist in liga a 3- a. De mic am vrut, sa ma dea la fotbal, dar mereu mi- a zis ca nu am talent si ca nu sunt bun... Asta ma descurajează puțin, ...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce se intampla daca iau creatina 2 luni apoi nu mai iau ( dar continui antrenamentul ). O sa revin la forma dinainte de a lua creatina? Dau funda
Ce exercitii pentru fese mi-ati recomanda sa fac la sala?
Este vreun loc unde se fac antrenamente pentru paintball in jud Hunedoara? Preferabil Deva,daca nu e in deva, undeva in jud hunedoara.
Salut, am 16 ani, 104 kilograme, 1.80 m. M- am apucat de culturism la 13 ani acum 3 ani si am practicat timp de 9 luni. Ma umflasem, aveam brandu calumea, numai fibra si dupa m- am lasat dintr- o ...? (mai mult)
Daca porti ochelari de vedere,si vrei sa joci paintball, poti sa-ti pui ochelari de protectie de la paintball si sa porti si ochelarii de vedere in acelasi timp?
recent mi- am cumparat proteine(Impact whey)problema e ca nu stiu cum se iau. M- am tot uitat pe net si spune ca poti lua intre 1, 8g si 2, 8g per kilogram, eu momentan am 80 de KG ( daca...? (mai mult)
Salut, imi poate recomanda careva un site de pariuri online bun care pot face depunerea prin paysafecard?
Ajutor! Unde pot vedea meciul Genk-Astra live online?
Cum sa cresc mai repede masa musculara la 15 ani? Nu vreau sa folosesc proteine! Am acasa gantere cu discuri ( 8 discuri de 1 kg si 4 de 0.75 ) Trebuie sa ridic cat mai greu sau cat mai usor si sa fac ...? (mai mult)
Difera dimensiunea terenului in functie de stadion si echipa?
Nu prea ma pricep la sport, cum se numeste acel stil de lupta pe care il vad mereu in filme in care se folosesc toate partile corpului intr- o lupta si punandu- ti jos inamicul utilizand nu stiu ce schema....? (mai mult)
spuneți-mi niște site-uri de role second hand care sa aibă 2 roti in fața si 2 roti in spate pentru fete. Mulțumesc.
Salut, imi poate spune si mie cineva ce proteine sa iau la sala sa cresc in masa musculara? Mulţumesc
Ce ziceți ca e mai puternic pistol airsoft pe co 2 sau pe spring?
Stie cineva ce e cu problema de la BMX ( o mai are cineva? ) cand merg cu bike-ul se aude un pocanit si parca se rupe dar nu se rupe si pentru 1 secunda dau in gol! :(
Stie cinvea care este problema la BMX cand merg sare lantul de pe foaie dar nu cade nu stiu se aude POC tare si da sa se rupa ce are?
Salut băieți! Fac și eu un apel la băieții care fac sala și au experiență în asa ceva. As vrea sa îmi spuneți și mie dacă creatina este bună și dacă este mai buna decât proteinele! ...? (mai mult)
Credeți ca se califica Astra în optimile UEL în seara asta?
De unde pot lua free video cu fotball, adică fără a încălca drepturile de autor pe YouTube.My channel WeeF00TBALL!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!