Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Martie 2025 sunt:
ma numesc Sebastian si am varsta de 16 ani. Curand o sa ma apuc de inot, am fizicul mediu, cum il au majoritatea adolescentilor la aceasta varsta, mai slabuti si cu ceva masa musculara. ...? (mai mult)
Cu acest supliment CELL-FX poti sa slabesti? deoarece contine carnitina taurina cofeina creatina Si as vrea sa bag banda zilnic si de la carnitina slabesti nu?
In cat timp se fac patratelele? Nu am grasime corporala. Funda
Draga TPU, Doi colegi de serviciu sunt intr- o disputa in legatura cu BAC- ul la sport. Unul zice ca la viteza 50m, un timp bun era de 7.4, altul zice ca scoti 6.8 foarte usor. Care era baremul pentru...? (mai mult)
peste vreo lună merg într- o excursie cu școala undeva la niște băi termale. Eu sunt destul de slab dar în sensul bun, nu mi de cad oasele deci e totul bine. Am și pătrățele nu așa super...? (mai mult)
Fac volei, dar nu mananc bine! Mananc foarte putin si nu prea am pofta de mancare.Nu stiu ce sa fac ca sa pot sa mananc cat trebuie, avand in vedere ca sunt foarte mic pentru volei, la 17 ani ...? (mai mult)
Salutare, sunt baiat 1.63, 17 ani si as vrea si eu sa stiu daca o sa ma apuc de sala corect(adica sa fac toate portiunile ale corpului, nu doar o grupa, atunci nu mai e sala) nu o sa mai cresc.Am auzit...? (mai mult)
Deci, sa spunem ca doua persoane se bat, iar una din ele ii aplica celeilalte o lovitura zdravana in fata ( sau in alt loc ), iar aceasta lesina! Ce e de facut pentru a fii sigur ca ...? (mai mult)
Cine credeti ca ia Champions League? Chiar daca PSG a batut- o cu 4- 0 pe Barca, Barcelona mai are sanse de calificare, joaca pe Camp Nou, si rar sa piarda acasa. Eu as miza pe Bayern Munchen...? (mai mult)
Aș vrea brațe mai subțiri. Ce exerciții știți pentru asta?
Unde pot găsi adidaşi de sală Mercurial cu sosetă?
Care este diferenta intre o banda de alergat magnetica sau una electrica? Vreau sa imi cumpar una, dar nu gasesc diferentele intre cele 2 tipuri. Doar texte de genul e o maaaare diferenta dar nimeni...? (mai mult)
Rapid, va rog. Azi am sarit la ora de sport pe trambulina aia mica din lemn, apoi trebuia sa sarim peste capra, dar nu, noi am folosit banca de gimnastica. Am facut sarituri cu picioarele printre...? (mai mult)
m- am hotarat ca de maine sa fac o schimbare in viata mea si vreau sa fie cat de cat permanenta. Vine vara si vreau sa am un corp frumos sa pot iesi linsitita imbracata in rochie si in pantaloni...? (mai mult)
Hei! A ținut cineva dieta cu târâte de ovăz si iaurt? Este buna? Chiar slăbești?
Salut, iau de ceva timp creatina cu suc prigat, cappy ce apuc sucuri naturale după antrenament e bine? Sau mai trebuie sa iau ceva am aproape 1 an de când fac sala un mod de utilizare bun va rog dau...? (mai mult)
As vrea sa ma bag la pariuri sportive, cam toti joaca si vad ca fac ceva banuti. Ceea ce nu inteleg sunt pronisticurile alea, gen 1/1 1/x 1 2 1D F2 Etc. As vrea sa mi le explicati! Dau...? (mai mult)
Hey, TPU! Am 17 ani si fac de 7 luni sala. Are ceva daca inainte de sala iau o portie de Gigant Pro Mass ( 90 g ) si 5 g de Creatine FX, iar dupa sala iau 50 de g de Impact Whey protein (zer). Exagerez?...? (mai mult)
Cum pot face sa am un fund bombat in 3 luni? Daca fac exercitii si slabesc, fundul meu nu o sa para mai mic? ce exercitii trebuie sa fac?
Cum scap de pe grasimea de pe abdomen? am 1 87 93 kg si am inceput sa iau de la un timp acest supliment CELL- FX aveam 90 kg acum am 93 dar am pus putin muschi...sa mai dau jos din kg? sa nu mai iau acest...? (mai mult)
Caut si eu o sala de MMA/ Kick box in Brasov, nu vreau date de contact, doresc un link / Facebook ceva pentru a vedea niste imagini, detalii etc
Vara aceasta am primit niste haltere + greutati de 5 si 2 kg, Daca fac exercitii cu ele, ( am 13, aproape 14 ani ) imi poate afecta cresterea in inaltime? Deocamdata am 1 70 si vreau sa stiu...? (mai mult)
Salut, as vrea sa iau ceva pentru dezvoltarea masei muschulare antrun timp mai scurt, nu fac sala doar lucrez, dau fundā la care ami recomandā cele mai bune rezultate
Vreau sa stiu daca merita sa-mi iau un Fitmaxx 5 pentru slabit. Am 1.68 si 64 de kg si am aproape 14 ani( fac in mai ). Am auzi ca este forte bun, dar nu stiu daca sa-l cumpar.
Salutare, TPU. Am si eu o intrebare. Am aproape 17 ani si 1, 75+ in inaltime, as vrea sa ma apuc de un sport, ce sport ar fi potrivit pentru varsta mea? Mentionez ca fac sala de aproximativ un an,...? (mai mult)
Newcastle e ca si promovata in Pl credeti ca in sezonul viitor va avea sanse sa se bata la titlu?
Pot avea six pack fara dieta ( sunt ectomorf si nu am avut niciodata probleme cu kilogramele).Pot avea doar prin exercitii. Funda?
Pescuuitul se poate relua din pronhibitie in luna Iunie? Iar aprilie si mai este interzis nu?
Cate minute faci din Giurgiu până în Căciulata-Calimanesti? Așa cu aproximatie
Ce tip de paleta de pinpong e mai buna de exterior sau de interior. Cu paleta de exterior pot juca si inauntru.
Am 16 ani, 1, 71 inaltime si in jur de 57- 58 kg. Acum 4- 5 luni aveam abdomen plat, nu mai e plat, si cum nu ma lasa mama sa merg la sala ca- i frig afara si ma pot imbolnavi. cum pot da jos...? (mai mult)
Am fost vara trecută la Chiajna sa dau proba și n- am trecuto și eu as vrea sa mai incerc la alte echipe care fac performanță adică liga 1, 2 dar nu știu ce să fac sa mai incerc sau nu voi ce...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de fotbalul Romanesc, Poate o echipa romaneasca sa ajunga in Champions League si daca da, cum?
Ce părere aveți despre Karate? Fundă
Fac volei si as vrea sa-mi cresc detenta.O am de 60 de cm, dar as vrea sa o am mai mare. Daca stiti cateva exercitii nu ezitati! Multumesc!
stie careva de unde pot cumpara Animal Pak la bucuta in Timisoara? Multumesc!
Stiti ce exercitii trebuie sa fac petru a lucra abdomenul.
am un lemn de paletata de pinpong, ce as putea folosi drept inlocuitor de fete de paleta? Adica paleta are vreo 7 ani si fetele si deteriorat destul de tare asa ca le-am scos.
Am 14 ani, 1, 67 m si 46 kg.Credeti ca am strat adipos peste 10 % ( cred ca nu pentru ca sunt slabanog). Daca fac exercitii o sa am six packet?
Cum se numeste acea arta martiala care te invata sa lupti cu un fel de bat?
Hei,TPU! Sfoara practicata la 16-17 ani te poate ajuta să crești in inaltime? Cat mai multe opinii mi-ar fi de folos:)
Ce te pune sa faci la o probă de fotbal?
cum fac sa trag mai tare la fotbal adica sa fac mai multa forta la picior
Știe cineva daca se difuzează All star game 2017 pe ceva canal TV?
Am un program de 3 zile la sala, ce as putea face in restul de 2 zile ramase din saptamana? Programul: Luni - Partea de sus a corpului Împins la Piept la Înclinat - 3 serii de 5- 8 ...? (mai mult)
Mi- ar putea spune cineva niste sfaturi, metode si daca stiti o alimentatie pentru a avea o masa musculara putin mai mare? ~Precizez ca sunt adolescent!~/Pentru a pune ceva muschi pe mine? Nu vreau...? (mai mult)
Credeti ca un jucator de fotbal ar merita 100 de milioane de euro? Sau mai mult? Nu vorbesc de Messi, Ronaldo sau alte legende… Vorbesc de jucatori de genul Pogba, Bale… Jucatori tineri care...? (mai mult)
Buna seara TPU! Eu as vrea sa ma fac fotbalist, dar tata zice ca- s prea mare. Apropo, am 13 ani si vara trecuta am jucat la o echipa de juniori, va rog ajutati- ma, eu imi doresc foarte mult sa ajung...? (mai mult)
Cum pot sa fac pătrățele într-o luna? Și sa scap de șuncă?
Salut, am 18 ani 1`82 si cam 70- 75 kg si ma gandeam ca poate as putea sa urmez un program de antrenament acasa.Nu am timp acum sa merg la sala, si speram ca poate stie cineva un program cu exercitii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!