Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, am 18 ani 1`82 si cam 70- 75 kg si ma gandeam ca poate as putea sa urmez un program de antrenament acasa.Nu am timp acum sa merg la sala, si speram ca poate stie cineva un program cu exercitii...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva ce regim sa tin, si ce (si cate) exercitii trebuie sa fac pentru a slabi?
Buna revin cu o intrebare despre sport. eu sunt slabuta de fel, dar fiindca dupa 3 ani de munca, stres si mancat rar, am o pauza destul de lunga acasa unde doar stau, dorm, mananc, blabla, am observat...? (mai mult)
Cand se da proba sportiva la liceul militar Dimitrie Cantemir?
Recomadati-mi, va rog, vreo aplicatie cu care sa numar caloriile, mentionez sa fie pentru iOs si de dorit gratuita! Mersi.
Buna, TPU! De o vreme incoace ma macina ceva. Stiu sa fac sfoara de vreo 8 luni, am 16 ani si am invatat sa o fac chiar și la varsta asta. Problema e ca o fac o dată la două zile și mi- e teama ca...? (mai mult)
Salut TPU M- am apucat de sala de aproximativ 5 luni, si încet cu încet am crescut in forţă, doar ca m- am gândit sa achiziţionez produsul GFX- 8. De ce? = Cresc foarte încet in masa musculară. ...? (mai mult)
de cam o luna m- am apucat de sala pentru a slabi, am un program de cam 4 zile pe staptamana, din care una e de cardio si inca trei de forta ( la sfarsitul fiecarui antrenament de forta...? (mai mult)
Deci m- am saturat... parintii mei nu ma lasa sa practic niciun sport... Saptamana viitoare se organizeaza un concurs de Handball la care participa scoala mea. As vrea sa ma duc dar nu ma lasa....Niciodata...? (mai mult)
Esti importanta perioada de incarcare ( creatina ). As vrea sa iau 5g / zi... Am inteles ca la inceput unii iau 15-20 g / zi. Ce sa fac?
Sunt intr- o perioada de definire(slăbire). Regimul alimentar pe care- l respect eu nu prea îmi oferă prea multe fibre, de aceea îmi fac puțin griji sa nu intervină probleme cu digestia...? (mai mult)
Deci de o luna fac sala și au început să se vadă ceva rezultate dar cardio nu fac mai deloc. Acum in ultimul timp doresc să slăbesc dar am nevoie de un program alimentar. Îmi puteți oferi...? (mai mult)
Cum credeti ca va fi meciul de diseara (Astra-Genk)? Avem sanse?
Unde gasesc in Bucuresti o sala sau un teren acoperit pentru tenis de picior?
Cand si pe ce este extragerea la loto am inteles ca azi dar pe ce program
iubitori de pariuri sportive as vrea sa stiu pe ce meciuri de europa league pariati in seara asta. Eu am pus urmatoarele meciuri Astra - Genk 1 sau 2 Celta Vigo - Șahtior Donețk 1 sau X ...? (mai mult)
Pot lua creatina si proteine in același timp, si dacă da in termen de 6-7 saptamâni pot lua 6-7 km in greutate?
BUNĂ TPU. Cum calculez caloriile pe care le mananc intr- o zi desi nu stiu? Am calculat dar cred ca nu am calculat bine. Fac sport de cam 6 ori pe saptamana (squat) o zi pauza. Am 19 ani. Sunt fata. ...? (mai mult)
Dacă am folosit Turanabol 6- 7 săptămâni trebuie să fac un post- ciclu? Sau este ok și să fac o pauză de 3 luni, iar după să încep alt ciclu, aș vrea să încep unul de Testosteron cu...? (mai mult)
M- am apucat de sala saptamana asta, fiind incepator nu stiu prea multe despre acest domeniu. Am 1, 73 si 70 kg. Pe internet am gasit multe antrenamente, dar pentru mine sunt prea complicate....? (mai mult)
Bună ziua TPU. Vreau să știu și eu de unde pot cumpăra Testosteron Injectabil și Danabol (pastile) la cele mai mici prețuri, iar comanda să o plătesc când îmi vine coletul, nu pe site- ul...? (mai mult)
am 76 kg si 1.75h. fac sala de ceva timp, am masa dar se pare ca nu mai cresc si as dori sa incep sa iau proteine.ce sa iau atat pentru masa cat si pentru definire.Am inceput cu batoane redia...? (mai mult)
Creatine FX este creatina monohidrata?
Salut.Am 14 ani, 1.73m si 70 de kg.Ma gandesc sa incep ca in fiecare seara sa alerg cam 30 de minute.As vrea si un regim de mancare.Nu vreau raspunzi gen : "Cauta pe net"...
Ce suplimente nutritive si de refacere mi-ati recomanda pentru proba de 800m? Dau funda! Mersi!
E adevarat ca buletinul are o anumita suma de bani la pariuri? Gen pot paria doar cu buletinul?
Daca sunt mai gras decat inaltimea e problema? am 1 87 si 92 kg si nu par gras fac de cv timp sala si acum am inceput sa pun masa musculara
Cand va fi returul de la meciul de aseara Barcelona-PSG?
M-am gandit sa ma dau de acum unainte pe role cap cate kg as putea slabi daca ma dau pe role 2 -3 ore pe zi timp de doua lu i as putea slabi 10 kg?
in urma cu cativa ani am cazut pe scari in fund..partea nasoala este ca buca dreapta arata putin deformata, adica are un fel de galma, ca si cum muschiul s- ar fi rupt sau deplasat si se vede...? (mai mult)
Cate kg trebuie sa am daca am 1 87 si 92 kg in momentul de fata
Buna as vrea parerile voastre m- am apucat de dieta si sa fac sport de doua luni am avut grija ce manc n- am mancat dupa ora 6 si am facut sport o ora pe zi totusi mam asteptat sa slabesc macar 5 kg ...? (mai mult)
.as vrea sa ma ajutati Sunt clasa a 9 a pe profil sportiv dar as vrea sa ma mut de la anul tot pe profil sportiv..Stiti cumva niste licee din Bucuresti (in care sa se faca volei)in afara de Eliade...? (mai mult)
Salut, am 14 ani, 1.79 inaltime, 63 kg si m- am apucat recent de sala. Din cate am auzit exercitiile precum impinsul la presa, geno, ridicari cu greutati deasupra capului(im general exercitii care...? (mai mult)
Salut, am o problema, intr- un an am crescut doar 1 cm in inaltime.Anu trecut la 15 ani aveam 1, 70 acum la 16 ani am 1, 71, si vreau sa precizez ca in tot acest timp nu am tras de fiare. Daca ma...? (mai mult)
Care este cea mai buna echipa de fotbal din Romania la ora actuala?
Ce parere aveti de creatine FX? este buna de ceva? Ce creatina recomandati?
Am o intrebare.Am 16 ani si fac sala de 3 luni.Sunt slab de felul meu si ma gândeam sa iau proteine si ma gândeam la Pro MASS de la ProNutrition.Aceste proteine sau altele afectează potenta.Alte...? (mai mult)
Exista la biciclete suporturi de lumina pe fata pentru ghidoane groase? Daca da unde pot gasi?
Deci am inceput de 7 zile sa fac 3 serii de abdomene si in acele cele 3 serii sunt 30 de abdomene si cu pauze intre serii, fac de o saptamana. In cat timp o sa se formeze patratelele? Sau mai trebuie ...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa iau creatina sa nu ma afecteze? ( ma gandeam sa iau o luna dupa sa fac pauza o luna, dupa iar sa iau... si tot asa ) Cum imi recomandati sa fac? DAU FUNDA ( am 17 ani )
Recomandati-mi si mie va rog o camera de filmat sport, pana in 500 de lei care sa aiba si stabilizator video.
Ce pronosticuri aveti pentru derby-ul de azi?
Daca Voluntari a scos egal in deplasare la FCSB, echipa care a batut-o recent pe Astra, campioana tarii, inseamma ca Voluntari e cea mai tare din Romania? Eu zic ca da.
Buna as vrea sa va intreb a slabitcineva cuajutorul lui ab generator si daca da cat pentru ca vreau sami cumpatr si eu unul
Ce exercitii trebuie sa faci? ca sa poti face tractiuni la bara
TPU, ce exercitii pot face pentru a imi face un pumn ca lumea? Adica sa intaresc degetele, palmele si monturile si vreau o metoda ca sa se intareasca ca lumea intr-un an, doi. Am 16 ani jumate.
Puteti sa-mi spuneti parerea, am 16 ani, 174cm si 72 kg? Eu consider ca ar trebui sa mai slabesc.
Ce creatina imi recomandati? Sunt ectomorf.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?