Cei mai activi useri din categoria Sport pe 3 Martie 2025 sunt:
Un gainer bun calitate/pret pentru ectomorfi?
Bun...deci m- am apucat de MMA la un nivel mai inalt si as vrea sa duc mai departe spre o cariera poate...ce as putea face, daca este posibil, sa mi intaresc rezistanta..adica sa nu intru in colaps dupa...? (mai mult)
Accesorii fitness, gantere, discuri, unde pot sa gasesc? vreau un site, am cautat toata ziua, dar nu gasesc niciunul bun, fara dechatlon!
M-am apucat de 6 luni de sala, si am ajuns de la 68kg la 74kg.E ok? E prea mult sau prea putin? Am doar 1, 73.
Aplicatia MyFitnessPal pentru iOs este cu plata?
Îmi explica cineva care e faza cu abdomenele adică slăbești in greutate sau in grăsime daca le faci sau îți întăresc masa musculara sau care sunt beneficiile lor ca nu prea înțeleg.dau funda...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste exercitii pentru front flip?
Fratele meu are 22 de ani, e putin robust, inalt 175, are 72 de kg, vrea sa faca sala. Sa depuna masa musculara, sala o sa il ajute sa isi lucreze tot corpul si fata? Sau doar corpul? Ce ar trebui...? (mai mult)
Uneori cand fac unele exercitii imi trosnesc oase ori sus la nivelul copasei ori al umarului, ce ar trebui sa fac? Sa continui exercitiul sau sa-l opresc repectiv sa-i diminuez dificultatea?
Cum as putea sa ma ingras? Am 15 ani, 1, 74 si vrei 65 kg. As vrea sa ma ingras la picioare mai mult. Funda
Buna fetelor. As vrea sa mi dati un raspuns, pentru ca vreau sa slăbesc si in orice mod as încerca nu reușesc. Am 64 de kilograme. Vreau sa ajung din nou la 53.
Salutare TPU, am și eu o problema cu măsurarea suplimentelor alimentare. De exemplu: Gfx - îmi recomanda sa amestec 35 de grame din acel produs cu 125ml apa. Problema e Cum masor acele 35 de grame,...? (mai mult)
Doresc sa ma apuc de judo, insa am o intrebare. Eu port ochelari, avand dioptriile -3, repsectiv -3.25. Ce as putea sa fac, tinand cont ca fara ochelari nu vad prea bine?!
Am 17 ani, 1, 78m si 68 kg. Ce exercitii as putea sa fac pentru a slabi ( mai exact sa dau jos din burta )? Am la dispozitie si o banca de abdomene. Funda
Stiti niste pastile sau ceva bun pentru efort? Fac sport in fiecare zii si abia mai rezist dar vine un concurs important.Va rog
La ce varsta e cel mai potrivit sa incep sa imi lucrez corpul?
Steaua sau Dinamo? Barcelona sau Real Madrid? Messi sau Ronaldo? Pep Guardiola sau Luis Enrique? Opinia mea: 1.Steaua 2.Barcelona 3.Messi 4.Guardiola
Am si eu o nelamurire. Am fost legitimat la clubul de fotbal Gloria Buzau. Iar dupa cum stiti acesta a fost desfiintat. Intrebarea mea este urmatoarea. Mai e valabila legitimatia sau pot sa imi ...? (mai mult)
Fac sală de cam un an și ceva (body- building pentru masă) dar e ceva ce mă deranjează. Am burtă. Adică doar o parte, partea aia de jos care începe de la buric în jos. E de la ciocolată...? (mai mult)
Am o problema cu aterizarea din săritura Lutz (patinaj artistic). Vreun sfat? Mereni cad sau mă dezechilibrez...
Cum ar trebui sa decurga o zi de cardio la sala? Eu de exemplu fac 10 min bicicleta, apoi abdomene, 10 min banda, iar abdomene si tot asa. Fac 4 tipuri de abdomene, niciodata la fel. Si ultimele 10-...? (mai mult)
Hei! vreau sa merg la aerobic sau ceva de genul asta. am 16 ani si vreau sa merg undeva unde sunt si tineri adica nu vreau sa fac cursuri doar cu seniori locuiesc pe langa spitalul de urgenta floreasca-...? (mai mult)
Buna TPU..Am o întrebare dacă am inceput patinajul artistic la 12 ani (acum un an) este prea târziu?
Am 12 ani, si sunt la baschet de aproximativ 1 an, iar aproape la fiecare antrenament, cand alerg, ma doare intr- o parte. (uneori chiar cand incep sa alerg, uneori cand obosesc mult). ...? (mai mult)
am o problema cu bicicleta am schimbator shimano revoshift dar arata ca sunt pe pinionul 1 dar de fapt sun pe al 3 am incercat sa il reglez dar nu am putut.Stie cineva ce sa fac?
Hey, deci am 86 de kg si este foarte mult pentru inaltimea mea (1.82).Sunt curios daca pot ajunge de la 86 de kg la 71 intr- o luna. Retele military diet sunt eficiente? Sau...macar imi puteti recomanda...? (mai mult)
Cum sa respir cand alerg, ca sa nu obosesc atat de repede, si ce ritm de alergare sau respiratie trebuie sa am? (ma refer pe distante mari/rezistenta nu la viteza mare)
Cand este mai ok sa faci cardio, pana la antrenamentul cu greutati sau dupa?
De unde ași putea cumpăra un cadru de dirt street? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ca sa lucrez la world class ce imi trebuie? macar la receptie.
Vreau sa am patratele, dar nu pot face abdomene. Ce alteva pot face? P.s am 12 ani
Rezistenta la bataie.M- am saturat de umilinte. Salut, salut! In ultima vreme se iau cam multi de mine fara motiv, doar pentru a se da "Smecheri"..nu stiu... Funda nu o va primi nimeni cu "Fugi...? (mai mult)
Am nevoie de ceva siteuri de unde sa iau un ghiozdan bun. Ceva recomadari?
Sunt bune cerialele de la Nestlé FITNESS intr-o dieta sportiva? (nu provoaca constiaptie?)
In tractiuni la bara mai exact alea muscle up care te ridici deasupra barii care sunt muschii care se lucreaza?
As vrea sa stiu daca merita sa practic Zumba si cum este. Eu impreuna cu o vecina am dori sa ne apucam, dar vrem niste pareri de la cei care practica deja. Ne-ar fi de folos! Multumim ^.^
Salutari am anceput sa fac sala de o saptamna si nu stiu ce sa iau ca sa cresc mai rapid an masa musculara puteti sa ma ajutati
Sunt in clasa a X a la profil de filo- engleza, iar de cand sunt mic imi doresc din tot sufletul sa devin politist, insa, in calea indeplinirii acestui vis imi stau tot felul de piedici, dar...? (mai mult)
Satpu TPU fac sala de o saptamna si nu stiu ce sa iau sa cresc rapind an masa musculara
Ok, am nevoie de niste sfaturi, vreau sa ma apuc de sala, mentionez ca nu am facut in viata mea sport si de aceea am decis sa schimb asta. Nu va cer sa imi dati un program complet si personalizat, ...? (mai mult)
Am concurs peste 2 saptamani.Stiti cumva cum as putea prinde forta? Si sa fac muschi? Dau funda :)
Am si eu o intrebare, daca eu alerg cu 7, 4 secunde pe o lungime de 50 de metri, imi puteti spune cu cati km/h alerg? stiu ca e cam greu dar daca ma- ti ajuta asi fi foarte bucuros!...? (mai mult)
Hey! Hobby- ul meu este voleiul, si joi cand am fost la antrenament, cineva mi- a aruncat mingea. Eu fiind mai scunda, am sarit sa o iau, dar nu am prins- o si mi- am dat degetul mare peste cap. ...? (mai mult)
Ce alte exercitii de facut la sala pentru marirea cutiei toracice inafata de "Pullover" stiti? Dau funda si vot!
TPU, vreau sa incep sa fac tractiuni din alea care te ridici deasupra barii, adica muscle up. dar mi-e frica. poate cade bara si ma rup tot. eu am strans-o bine dar cine stie. Voi ce ziceti?
Exista niste tipuri de flotari, sau niste exercitii care sa-mi mareasca rapiditatea la pumni? Ii dau cam incet si as dori sa ii dau mai rapid. P.S: Ceva ce pot face acasa daca e posibil.
Salut.Cat costa in genereal un abonament la sala cu antrenor personal?
Mă gândesc să cumpăr un arc recurve. Se pricepe cineva şi îmi poate oferi detalii?
Rocomandati suplimentele alimentare de fibre pentru a preveni constipatia? Sunt bune?
E ok daca antrenezi toate grupele musculare intr-o zi și apoi faci pauza, sau trebuie neaparat să antrenezi azi o grupa, mâine alta, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?