Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Noiembrie 2024 sunt:
Salut,ca o cupa de creatina sa aibă 5 grame trebuie luata rasa sau cu vârf?
Buna lume, as avea o mică întrebare și asta este, cum pot sa ma înalt? Merg la sala și iau in fiecare zi 5g de creatina și am 1, 66 înălțime. Ps: eu nu sunt o persoana feminină sunt mai ...? (mai mult)
Salut, stie cineva o aplicatie buna pentru sala cu diferite antrenamente care te forteaza sa ajungi la un anumit punct in anumite zile / luni, am 4 luni de cand fac sala si nu sunt multumit de rezultate,...? (mai mult)
Salut, legat de Fotbal, am vazut ca se joaca niste meciuri intre internationale gen Italia Anglia, pentru ce sunt aceste meciuri? Amicale sau? Si cand se va juca EURO 2024?
Buna. Ce varsta trebuie sa ai ca sa poți intra într-o peluza la un meci de fotbal singur?
Salut. Avand in vedere ca CSA Steaua nu are drept de promovare, ce se va intampla daca acestia iau locul 1? Va promova direct echipa de pe locul 3?
E creatina atât de importantă?
Bună, mă numesc Fabian, am 16 ani și mi-ar plăcea să încep să merg la sală, dar am 49 de kilograme și 1, 60 metri, este în regulă?
Bună ziua! Am și eu o întrebare, cam cât ar costa să înființezi o echipă (sat) și după aceasta cam cât ar costa să o întreții lunar? Vă mulțumesc!
Pot merge la sala la 13 ani?(Nu o să fac bodybuilfing ci exerciții de agilitate, viteza, etc)
De ce este oina sportul national al României, că nu prea îl joacă mai nimeni?
Care este perioada de admiterii pentru liceul sportiv LPS Buzau
Sporting are sanse sa castige Europa League dupa ce a eliminat Arsenal la penalty-uri?
Dc ma doare genunchiul în interior este meniscul fisurat sau?
Bună seara am și eu o problema cu genunchiul drept ma doare când ma ridic sau când ma pun jos, sau când urc scările Specific fac fotbal de 5 ani Dau funda, ma doare partea din interior a genunchiului...? (mai mult)
Buna sunt Alex, am 14-15 ani și vreau sa-mi fac ma antrenez. Vreau sa am pătrățele sau sa mi dezvolt mușchii. Care sunt cele mai bune exercitii pentru pătrățele, biceps, triceps?
Salut. Eu la piept fac. 4x12 bechpress cu 20kg si 4x12 dumbbell press 10kg/10kg. Dar nu fac deloc febra musculara la piept. Inseamna ca nu mai creste piepttul?
Salut! Am 14 ani si vreau sa ma antrenez sa fac mai multe double(Fotbal) Daca ma antrenez in pauzele de la scoala are rost? Adica ma antrenez si acasa dar la scoala are rost? Voi fi mai bun? Sau doar voi...? (mai mult)
Ce sporturi sunt si ce probe se dau la LPS Slatina?
Sfaturi la săritură în lungime cu elan?
Salut TPU. Practic sala de 1 an de zile si am facut cat de cat patratele in partea de sus dar de la buric un jos e tot burta si se vede urat. Stie cineva cum pot pune masa musculara si acolo? Ofer...? (mai mult)
Salut, tot m- am întrebat zilele acestea, visul meu este sa joc la cupa mondială. Eu m- am născut în Italia și am stat acolo până la 5 ani, dar ceilalti membrii ai familiei mele sunt români,...? (mai mult)
Bună! Am proba la sport mâine și aș vrea să știu care e cea mai bună metodă la un sprint de 50m. Mă antrenez de 2 săptămâni iar cel mai puțin am reușit 10 secunde. Timpul care aș vrea să...? (mai mult)
La 50 g proteina cati ml de apa, lapte pot adăuga?
Salut! Este important să fac incălzirea inainte de alergare? Pentru că o evit și inainte de alergare fac un mers ușor de 200- 300m și apoi incep alergarea.Doar că de la un timp in timp ce alerg ...? (mai mult)
Salut TPU. Cam in cat timp se vad rezultatele daca folosesti gantere? Pentru muschi.
Dacă scriu cu stânga mănânc cu stânga dar arunc mai bine cu mâna dreapta și joc fotbal mai bine cu piciorul drept sunt stângaci sau dreptaci? Și ce garda trebuie sa țin la box de stângaci sau...? (mai mult)
Am proba sportiva la liceu militar. Mai am la dispoziție 2 sapt jumate. Trebuie alergat 1000 m in 4.15 secunde, am deja 3 4 antrenamente la început n- am putut alerga un km acum pot cu încălzire și...? (mai mult)
Se practică sportul "muay thai" sau aceste tactici, în general, în sporturile de luptă din România?
Salut, TPU! Ce alimente imi recomandați pentru surplus caloric? Imi este foarte greu sa imi iau caloriile, pentru ca la mine in casă se gatesc supe si d- astea! Noroc de shake ca imi iau 800/1000...? (mai mult)
Salutare! Vreau să organizez mai multe turnee de fotbal și nu știu exact care sunt pașii de urmat pentru ca totul sa fie OK din punct de vedere fiscal. Îmi trebuie ceva PFA sau SRL? Țin să menționez...? (mai mult)
Când o echiă primește un gol, toți membrii ei sunt supărați, toți se oftică. Cei din ehipa care a marcat, dimpotrivă, râd, se bucură, se îmbrățișează. E corect, e moral, să te ...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau la Academia de Poliție așa că am inceput să alerg pentru proba sportivă. Problema e că recent in timp ce alerg mă dor picioarele, și nu, nu sunt mușchii este osul gambei pentru...? (mai mult)
Buna ziua, presa de la picioare lucrează și fesele?
Buna lume, as vrea sa ma apuc de sala pentru a slabi și sa am și o masa musculară mai mare pana la majorat(luna Septembrie anul acesta) și as vrea sa știu dacă creatina ma pot ajuta sa slăbesc,...? (mai mult)
Credeți că ziua de naștere a lui Messi ar trebui declarată Ziua Internațională a Fotbalului?
Am pus 10 evenimente la pariuri pe cornere. Am auzit ca am sanse sa castig! Cum pot sa castig pe cornere?
Daca nu am mai facut viza la fotbal de 6 luni de zile si am luat legitimatia de la club, poate sa-mi faca ceva daca declara ca am furat-o?
De ce bărbații când merg la sala de forta pun accent mai mult pe dezvoltarea pectoralior fata de date grupe?
Intr- o bataie, dupa ce am dat primul pumn, mi- e frica sa il dau pe al doilea, am o frica de cand eram mai mic sa nu iau vreun pumn in burta si sa vomit, deci dupa ce am dat primul pumn, imi e frica...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare. Am început sa fac exerciții pentru mărirea feselor și am observat ca doar la piciorul drept simt febra musculara si mușchii în tipul exercițiilor doar la piciorul drept...? (mai mult)
Am șanse să câștig biletul asta ce spuneți? Sporting - arsenal 2 solist Leverkusen- ferencvaros 1 solist Anderlecht - Villareal Psf2 Aek Larnaka- West Ham Psf2 Sevilla - fenerbahce 1 solist...? (mai mult)
Salut! Știe cineva care este mai bun, Weidner Mega MASS 4000 sau 2000?
Salut, stie cineva de unde pot cumpăra niste ghete de fier si bune pentru rugby in jur de 200 de lei? dau funda
Cine mai e suporter oțelar de pe aici(al echipei de fotbal Otelul Galați, fostă campioană în 2011)Eu numai cu Otelul țin din Romania.Din străinătate țin cu Arsenal. Credeți că Otelul va ...? (mai mult)
Buna TPU, ma tentează in ultima vreme sa ma apuc de judo. Problema este ca am probleme cu coloana respectiv am cifoză. Am voie sa fac sau nu?
Cum pot sa aflu la cate case de pariuri mi-am deschis conturi?
Salut.Am cumpărat o pereche de Jordan one take 4 mărimea 42 și ma strâng puțin, sunt din material sintetic, ce spuneți o sa se mai lase în timp dacă îi port sau da îi returnez?
Salut. M- am apucat recent de un exercitiu si anume sa stau atarnat la bara de tractiuni. M- a ajuta foarte mult la antebrate, spate si umeri. Insa problema este ca fac mereu bataturi in palma. Ma gandeam...? (mai mult)
Bună, as vrea si eu un exemplu de antrenament (vreau sa slabesc). Ziua 1, 2, 3,4,5 iar week o sa iau pauza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Curiosul999 întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!