Hey, deci am auzit de pastilele astea visislim pentru slabit și vreau să le încerc și eu. Țin să menționez că fac sală și în fiecare zi de sală fac și cardio.Sunt gras..Am 86 de kg și cică...? (mai mult)
Buna seara TPU, vin cu o intrebare pentru cunoscatorii ai sportului. Fac sala de 10 luni si in urma antrenamentului(la cald) bratele mele masoara aprox. 36 cm, iar la rece scad foarte mult, undeva la...? (mai mult)
Am 16 ani si jumatate si sunt fata. De cand eram mica am vrut ca parintii mei sa ma inscrie la arte martiale si acum ei au acceptat. Eu sunt din Dambovita si vreau sa incep sa fac un tip de arte ...? (mai mult)
TPU, daca fac 50 de flotari cu mainile departate, 35- 40 cu mainile apropriate, 25- 30 in pumni ce tip de flotari mai grele sa incerc sa fac? Vreau cateva mai eficiente sa- mi dea rezultate bune la ...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu niste cluburi din Botosani de arte martiale...si cum as putea sa contactez personalul acestora! Multumesc anticipat!
Pronostic pentru CFR- Steaua?
Ce parere aveti deslre ZMA? Se poate lua la varsta de 15 ani?
Ce exercitii sa fac ca sa am un fund mai bombat, mai mare?
Am aproape 16 ani, 182 si aprox. 70 de kilograme. Am facut sala 5 luni de zile, si se vad rezultatele.Dar sunt nemultumit din cauza cutiei mele toratice. In clasele primare, inloc sa tin ghiozdanul...? (mai mult)
De 6 luni fac volei. Tata are 1.78 si mama are 1.64.Eu la 17 ani am 1.71.Am reusit sa cresc doar un cm.In timpul liber mai alerg, fac flotari si abdomene.Credeti ca as putea sa ajung la o inaltime...? (mai mult)
Ce exercitii cunoasteti pentru marirea cutiei toracice?
Îmi puteți recomanda ce sa lucrez acasă? Am 14 ani, 1, 75 și 60 de kg, am pătrățele dar as vrea sa mi fac corpul mai frumos cât și mușchii la mâna. Am citit pe net ca abdomenele nu sunt ...? (mai mult)
am si eu o neclaritate..in competitia europeana de fotbal Champiohns League de ce participa si echipa din tari din alt continentn spre exemplu din Turcia, Kazakstan. Istrael Geiogia etc?
As vrea si eu sa fac miscare, dar nu reusesc sa gasesc un "program" bun. Puteti sa imi spuneti si mie ce exercitii sa fac pe zile? Ex: Luni- 16 Genoflexiuni, 18 min la bicicleta etc. A, ...? (mai mult)
Mi-ati putea recomanda un program de sala? Mentionez ca sunt incepator, nu am mai fost niciodata la sala, am 1.90m si 90kg.
Știe cineva de niște cluburi de minifotbal din Iași, care ("recrutează")? Dacă da lăsați-mi un contact sau ceva. Mulțumesc
Salutare! Cineva care se pricepe la biciclete :) Eu am o cursiera cu schimbătoare ergopowere. Când schimb pe cel mai mic pinion, lanțul îmi atinge în schimbătorul de pinioane, și nici nu prea...? (mai mult)
am o intrebare: bicicleta medicinala sau cea fitness ajuta la slabit? Daca da, cate kg as da jos daca as face o ora pe zi? Multumesc
Hei TPU...m- am apucat de karate shito ryu acum o saptamana.Stiu ca poate suna prostesc, dar cam in cat timp se pot invata toate loviturile si combinatiile? Intr- o lupta pe strada cu unul sau mai multi...? (mai mult)
Unde credeti ca se va integra mai repede A.Sanchez,La Chelsea sau la Psg?
Tvr-ul Va transimte Cupa Confederatiilor?
Daca vreau sa dau la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, conteaza ce note la purtare am avut pe perioada liceeului?
Buna TPU am 14 si 1.60, si as vrea ca pe la 18 ani sa am 1, 75 - 1, 80 inaltime. Ceva exercitii, dar de facut acasa ca nu pot sa merg la baschet sau voley si nu pot nici inot ca nu am bazin de ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Ma numesc George, am aproape 20 de ani si in ultima vreme m- am gandit bine si as dori sa practic un stil de arte martiale, dar nu m- am decis inca ce fel de stil si as dori sa- mi ...? (mai mult)
Nu de mult mea rasarit mie o idee sa imi cumpar o bicicleta am ales cam ce imi place dar am o nelamurire legata de MTB Rockrider 340 http://www.decathlon.ro/p/8351519_bicicleta- mtb- rockrider-...? (mai mult)
Cum sa dau burta jos? Cum sa fac abdomen cât mai rapid?
În general Sportivii arata bine din punct de vedere fizic, însa Exista si Solisti din diferite genuri Muzicale care au un Corp de invidiat. de ex: 50 Cent sau the game! Ei Cum Reusesc sa- si memtina...? (mai mult)
Heii! Vreau si eu niște versuri legate de o echipa de handbal. Ca un fel de imn al echipei. Mulțumesc dau funda❤
Salut este vreun videoclip(tradus) in care sa zica chestii de genu ca culturisti sunt considerati ciudati,disperati dupa muschi, criticati etc
Hey, deci m- am apucat recent de sala și am auzit că poți pune masa musculara in timp ce dai jos ( am 1.82 înălțime și 86 de kg ) Problema este ca trebuie să iau proteine și creatina? Sau îmi...? (mai mult)
știe cineva niște sporturi care pot sa te lungească?
Cum aș putea să dau burta jos? Nu pot sa spun ca sunt grasa chiar deloc, doar ca in ultimele luni "am pus putina burta". Încerc sa nu mai mânanc toate prostiile și sa nu mai beau sucuri ...? (mai mult)
Cei care fac sport si/sau stiu cate ceva despre procesul slabirii, am o mica nelamurire cu care va rog sa ma ajutati Pentru inceput, sunt o fata grasuta de 100 kg la inaltimea de 1.75m M- am informat...? (mai mult)
De unde pot sa i au numarul de la CSM pitesti pentru baschet sau handbal? (vreau sa ma reapuc si imi place la CSM chiar daca sunt incepator :D)
E adevărat ca, daca nu faci sex timp de o saptamana inainte de un concurs esti mult mai puternic si mai in forma?
Ce benificii are echipa ca are talie? (handbal) Eu am talie dubla dar nu stiu cu ce ajuta echipa ca ai talie.
Imi puteți spune un program cu care pot face pătrățele intr-un timp scurt, dar care sa si meargă?
am 14 ani și 60 de kg, mi se văd și mie puțin pătrățelele, cel puțin așa zic alții, mie nu mi se pare, se vede ceva dar și burta e cam lăsată, cum as putea sa fac cât de cât ...? (mai mult)
Cand fac flotari nu pot sa stau drept puteti sa-mi spuneti o metoda ca sa pot sa stau drept
17 ani 67 kg am inceput sala acum 4 luni si am luat in greutate de la 62kg la 67kg. Fara nici un supliment, am incercat sa mananc curat dar nu m- am putut abtine de la cartofi prajiti si fast fooduri....? (mai mult)
Suplimentele de proteina pot cumva sa- mi provoace balonare si sa- mi impedice digestia? Ma scuzati, de cate ori trebuie sa faci scaun (caca)? Cine stie si ma poate ajuta la acest subiect, ...? (mai mult)
Salut.Am 14 ani, 1.73m si 70 de kg. Vreau sa slabesc in cam 2- 3 luni cat de mult se poate... Vreau o cura de slabire care sa o tin o cat de mult pot, si un set de exercitii cardio, am inceput sa practic...? (mai mult)
Cei care practicati parkour, unde si cum ati invatat sa faceti front flip, prin ce metoda? Nu vreau videoclipuri de pe Youtube ca am vazut destule, pur si simplu nu ma prind de miscare....? (mai mult)
Hemoroizi pot să-mi afecteze sportul?(fitness cu greutăți) Mulțumesc.
Care este diferenta dintre handicapul european si cel asiatic?
Cat castiga fotbalistii de la CSU Craiova sezonul asta(2016-2017?)? Daca se poate, faceti un top! Multumesc!
voi credeti ca merita sa iti faci o sala la tine, acasa, adica conceptul de "home gym" cu un power rack, o banca buna, si un set de greutati. M- am gandit ca avantajele ar fi urmatoarele: ...? (mai mult)
Vreau să-mi deschid cont la una dintre următoarele case de pariuri online: Betfair, Betano, SportingBet sau NetBet. Care dintre acestea e cea mai bună, niște argumente?
M am apucat de o săptămână de exerciții fizice acasă folosind doar 2 gantere și un program. Mă puteți ajuta puțin cu alimentația? Nu vreau sa consum suplimente. Și as avea nevoie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!