Care casă de pariuri online e cea mai bună, exceptând Unibet unde deja am cont. Vreau argumente, dau fundă!
Homoroizi pot fi tratați și fără operație? (doar cu medicamente) menționez că azi este prima zi când am observat biluţa aia mică de mărimea unei mazare pe săptămâna viitoare plănuiesc...? (mai mult)
Am o intrebare la un meci pe 8 ball pool am bagat bila neagra din prima cand am spart careul si mi-a aratat ca am castigat e adevarat sau nu.
Unde privesti in timpul unui meci de box?
Proteine sau Gainere? Care sunt mai ok? Am 18 ani, 61 KG si 1, 83
Cat de eficiente sunt flotarile pentru imbunatatirea pieptului si a umerilor?
Helloooo! Ce exercitii faceti pentru tonifierea feselor? P.s. sa nu te faca sa slabesti-doar sa iti modeleze corpul frumos. Nu vreau sa slabesc
Vreau sa rezolv cubul rubik sub apa. Este acesta rezistent? (poate nu are doar plastic)
știe cineva dacă se face karate la școala Gimnaziala Sf. Maria Nr. 7? Si in ce zile?(Timisoara)
Exista sporturi de care te poti apuca chiar daca esti mai mare decat 9-10 ani? Stiu ca sporturile trebuie practicate de cand esti mic, dar acum chiar imi doresc sa practic un sport, oricare.
Am 15 ani si jumatate si am înălțimea cam 1.76, oare cât o sa mai cresc? Mentionez ca practic înotul.:) mie mi-ar place peste 1.85...
Am 12 ani si vreau sa pun pe un baiat la skandenberg care are aceeasi varsta si aceeasi inaltime.(dar are forta mult mai mare). El ii pune pe cei de a VII- a, dar si eu ii pun.Totusi el ...? (mai mult)
Am mainile tatuate si vreau sa ma apuc de sala. E adevarat ca daca o sa cresc prea mult se vad urat tatuajele?
Ce parere aveti de Gigant Pro Mass de la pronutrition? Ar fi o alegere potrivita pentru a mai pune ceva pe mine? ce imi recomandati?
Sunt disperata! Chiar vreau sa invat sa inot. Am incercat de multe ori dar n-am putut. Dati-mi niste sfaturi, va rog!
vreau sa ma antrenez ca portar dar mingea pe care am avut-o s-a spart...cum pot sa ma antrenez ca portar fara minge? Cum pot sa ma antrenez la sarituri si altele?
Daca retrag bani online trebuie sa merg la ANAF sa platesc impozit!?
Daca retrag bani online trebuie sa merg la ANAF sa platesc impozit?
Spuneți-mi niște jocuri ca și kendama, yoyoul sau butterfly knife va rog.
Imi spune si mie cineva niste tactici pentru echipa de mini- fotbal(5 jucatori si 1 portar). Nu avem antrenor, dar avem un concurs la scoala si vreau sa rupem tot, numai eu cu un baiat din clasa...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum fac sa am si eu forta, sa fiu mai umflat etc? Mai pe scurt sa am putere. cand imping pe cineva, sau chestii asa nu reusesc sa- l misc mult, in schimb ei da. ce ma sfatuiti sa fac ...? (mai mult)
Merita banii aceasta bicicleta? https://www.sportaddict.ro/bicicleta-mtb-suspension-sprint-element-otel-negru-galben-26-inch
Salut am 15 ani și în septembrie fac 16 înălțimea de 1, 55m,pot să mă duc la sală, am auzit că o să mă dezvolt mai repede
Ce parere aveti despre amino x aminoacizi pentru supliment in crestere in masa musculara? Afecteaza intr-un fel sanatatea?
Ce suplimente, proteine recomandati pentru crestere in masa musculara la sala? Si sa nu afecteze sanatatea bineinteles!
Cam cate aruncări sunt la judo? Nu vreau listă, vreau numere.
Cine credeti ca o sa castige meciul Royal Rumble din acesta seara?
Cam cât durează sa iei ncentura galbena la judo?
Cum scap de burtă?
Hei TPU. Am o întrebare: De la BMX la ghidon, poți să-ți muți frâna de pe partea stânga pe partea dreapta?
Într-o perioadă de slăbire, caloriile trebuie să fie la nivel doar în zilele cu antrenament sau și în zilele libere?
As vrea sa stiu cat timp ar tine 3kg de Pro Gainer? Avand in vedere ca trebuie administrate 2 masuri de cate 90g pe zi, adica 180g eu am calculat 3000g impartit la 180g rezultand 16 zile.Este...? (mai mult)
Ce fel de proteina imi recomandati sa iau la varsta de 16 ani, merg la sala si m- am gandit sa iau si ceva proteine, tin sa precizez ca am aproape 70 kg, deci ce proteine ar fi bune pentru mine pentru...? (mai mult)
Buna Ziua vreau sa stiu cum se pregateste proteza dentara pentru karate!
nu sunt sigur dacă sa iau suplimente pentru masa musculara am auzit că îți atacă prima dată inima ce să fac să iau sau nu.
Am program de 3 zile la sala si vreau sa iau proteine, respectiv http://www.pronutrition.ro/wpi/. Sa le folosesc in fiecare zi sau doar in zilele in care fac sala? si cam cate cupe sa iau pe...? (mai mult)
Ce sa Mananc ca sa am putere?
Am 3 meciuri si pun asigurare bilet, adica daca nu mi iese unu din cele 3 imi dau miza inapoi si eu am pe bilet unul necastigator, unul castigat si unul nul, nu ar trebui sa primesc miza inapoi?
As vrea sa ma apuc de facut exercitii fizice, sunt incepator, si as vrea sa imi recomandati o serie de exercitii sa antrenez toate partile importante si sa dozvolt probabil mai repede muschii
Mi- am cumpărat de curând niște proteine din zer (Whey), în instrucțiuni și anume la modul de administrarie este scris că să iau pe zi 1- 2 porții, (1 porție = 30g) și pe zi ar veni cam 30-...? (mai mult)
Daca iau Ostarine la 19 ani are ceva? Chiar e atat de sigur precum se spune? Vreau să iau doar o lună si nu stiu dacă chiar nu are efecte negative.Cine nu se pricepe sa nu vorbească, ...? (mai mult)
Pentru kickbox trebuie un anumit tip de bandaje? Din bumbac? Exista un tip recomandat? Sau nu conteaza?
Cum pot sa am din nou o conditie fizica buna? Am jucat fotbal 7 ani dar m- am lasat din cauza unor probleme. Problema este ca de cand am lasat fotbalul incepusem sa fumez un pachet de tigari pe zi si ...? (mai mult)
Îmi puteți lăsa o lista cu toate aruncările de la judo?
Hei! Am nevoie de ajutorul vostru.Am nevoie de niste provocari.
Fac sala de 6 luni, am 17 ani 60 kg. Ce parere aveti de Gigant pro mass ( de la pronutrition )? Se merita sa iau? ( as vrea sa mai pun ceva kg pe mine si masa) Daca merita as vrea sa stiu de...? (mai mult)
Am 10 ani, sunt fata si vreau sa practic un sport.Ce sport imi recomandati?
Am 15 ani si 1, 61m si as vrea sa cresc putin in inaltime si putin mai mult in masa musculara (fara steroizi...). Imi puteti spune niste exercitii?
Aveti cunostinta de vreun gol mai frumos ca asta? https://www.youtube.com/watch?v=bOX2QpfMkq4
Salut.Am 14 ani, 1.73m si 70 de kg.Si nu prea pot sa fac nici o flotare sau tractiune.Niste exercitii care ma pot ajuta la asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!