De cate ori trebuie sa fac pe saptamana cu bicicleta de fitness, avand in vedere ca fac 40 minute pe zi? Nu vreau sa arat prea musculoasa sau facuta, vreau sa fiu doar tonifiata si cu picioare subtiri,...? (mai mult)
Cum fac patratele? P.S Am 14 ani
Cine ar castiga lupta dintre un tip care face Judo si unul care face taicuando? Vreau raspunsuri cu argumente dupa modul in care lupta fiecare.
Acum este foarte frig, cum ar trebui sa ma imbrac mai bine? Adica cate haine ar trebui sa iau si cat de groase MUltumesc, ofer funda!
Cum să-mi aflu cel mai exact numărul necesar de calorii pe zi pentru menținere?
Am 18 ani, oare e cam prea tarziu sa ma apuc de box? Daca am ambitie si vreau cu adevarat sa practic acest sport pot reusi ceva sau nu din cauza ca nu m- am apucat de mic? Sau imi recomandati...? (mai mult)
eu am 1.80 si 58 de kg, ca si alcatuire nu arat slab, dar ce este important este ca vreau sa merg la sala, dar nu stiu ce sa fac. Imi recomandati sa ma mai ingras si dupa sa merg sau sa merg...? (mai mult)
Salut.Am 70 Kg la 1.73m si 13 ani. Vreau sa slabesc cel putin 5 kg pana la vara si sa pun ceva masa musculara pe mine.Problema e ca fac febra musculara foarte repede, daca fac de ex. 3- 4 seturi de genoflexuini...? (mai mult)
Am o întrebare foarte ciudată despre sport:dacă poți să alergi cu vreo 50 Km/h deşi recordul mondial este de vreo 30 Km/h deoarece aş vrea să devin cunoscut deşi am abia 14 ani dar mă...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr un BMX de pe,, BMX Shop" dar am o nelămurire: Cand îți vine BMX-ul prin curier vine dezasamblat? Va rog sa îmi răspundeți!
Salut, ma "macina" un lucru, am 14 ani fac sala de 4 luni, inainte sa incep aveam 1.72 acum am 1.75 as vrea sa am macar 1.85, dar din cate am auzit daca faci sala nu mai cresti sau daca faci sala ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre judo si taicuando? Care e mai popular si care sunt diferentele?
! Am aproape 1, 80, cca 77 kg si 17 ani. Vreau sa- mi comand proteine http://www.pronutrition.ro/wpi/#valori_nutritionale.Intreabarea mea e urmatoarea : daca i- au 2 cupe de proteina pe zi ...? (mai mult)
Caut pe cineva care imi poate da niste informati de echipe care cauta jucatori sau impresari care cauta jucarorii de fotbal. Multumesc!
Ce inseamna "recuperare sportiva"? Acest termen se refera in special la oamenii care ridica greutati.
Am nevoie de motivatie ca sa alerg dimineata si sa ma trezesc la 8. Va roog frumos, credeti ma ca am incercat absolut tot la ce m- am putut gandi si nu a functionat si eu chiar vreau sa alerg sa slabesc...? (mai mult)
Bună seara TPU, bine v- am regăsit, frumoşi şi energici ca de obicei! TPU, vreau să mă reapuc de sală din vară dupa ce termin cu examenele, am facut și înainte, luam gainerul gfx 8 şi ...? (mai mult)
Este adevarat ca faci degeaba abdomene ca nu scapi de grasimea de pe el si mai intai trebuie data prin diete si dupa aceea sa le faci? Eu fac exercitiile de pe you tube alea de 8 minute.Nu credeti ca e...? (mai mult)
Ce parere aveti despre slabirea prin electrostimulare?
E ok intr- o perioada de slabire sa folosesc cam in medie 2gr pe kg/corp de proteina, 0, 8- 1gr de grasime pe kg/corp si ce tine de carbohidranti deja completez caloriile care- mi mai trebuie acoperite,...? (mai mult)
Maine am proba la sport si nu pot sta in cap si sa fac podul de sus.Profesoara de sport a zis ca daca nu le facem luam 4. Nu sunt prea elastica.Am 56 de kg.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? ...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma ajutati cu ceva, sunt energica, imi place sportul, sunt si putin scunda pentru varsa mea, implinesc 10 ani pe 9 februarie si am 1, 33 cm. Ce sport as putea practica, dar...? (mai mult)
Hei, practic handball de ceva vreme.dar imi e foarte greu pentru ca avem un antrenor care nu se intereseaza de noi si nu e atent si nu i prea pasa. Mi as dori sa fac alt sport..sa ma axez pe altceva.ce...? (mai mult)
Buna cine știe volei! 1.Jocul centrului in linia 1 și a 2 pe faza de atac și apărare. 2.Regulamentul jocului de speranțe/cadete (amândouă) 3.Modelul de joc la speranțe. P.S am căutat pe net...? (mai mult)
Buna! Stiti in zona aceea mai sus de genunchi e cam groasa si cand sunt la scoala si stau pe scaun se vede mai tare...Cum as puutea sa le fac mai subtiri? Eu stau la sat si nu sunt sali si chestii. ...? (mai mult)
Buna TPU ce exerciții as putea face pentru subțierea picioarelor.Nu am picioarele subțiri dar nu sunt groase din alea cu grăsime pur și simplu cred ca sunt cu mușchi și sunt mai pline in zona de...? (mai mult)
Ce calitati/ defecte are talpa de spuma la adidasi?
am proba la gimnastica si nu ma pot ridica din pod, cum pot invata sa ma ridic din pod in cat mai scurt timp
Cum se folosesc batoanele proteice? Am intrebat prin mai multe locuri dar nimeni nu mi-a oferit un raspuns sigur.
Buna TPU.Am 15 ani, 190 cm si 97 de kg.Si as vrea sa ma apuc de sala, am mai facut sala acum un an dar dupa 2 luni m- am lăsat :(. Dar acum sunt determinat si am o buna motivatie si am nevoie de ajutorul...? (mai mult)
Mi- am luat o masa inclinata pentru abdomene. Executarea corecta a acestora consta in aplecarea la 20 de grade si revenirea la pozitia initiala? Imi puteti sugera si alte exercitii pe banca pentru...? (mai mult)
Buna,ce sport sa practic? Un sport pe care sa il pot practica si iarna si vara...Va rog sa imi lasati cateva idei
TPU, flotarile cu bataturi de maini, flotarile in pumni, tractiunile la bara facute repede, ajuta si la rapiditatea pumnilor cand ii dai? Abdomenele, genoflexiunile, ajuta la ceva sau? Astept parerea...? (mai mult)
Daca fac 100 de abdomene si 100 de genuflexiuni in fiecare seara imi pot face abdomenul plat pana in vara? Am inceput sa am burta si vreau ca pana in vara sa fiu plat.
Am 15 ani, 1.80(aproximativ) si 64kg.Vreau sa ma apuc de sala si o sa fie prima data, deci nu stiu atat de multe.Puteti sa- mi spuneti un program cu care ati inceput voi sau nu stiu, cate zile...? (mai mult)
De unde pot cumpara tricouri cu echipe din Liga 1?
am o bicicleta cu frane pe disc hidraulice si de un timp imi scartaie placutele cand pun frana, ce sa fac fara sa le schimb? Dau funda :)
Am 17 ani 61 de kg si fac sala de 6 luni. As vrea sa iau niste suplimente proteice ( sa cresc cat mai repede in greutate / masa musculara ). Ce-mi recomandati? Gainerele fac rau? Dau funda
Hey, TPU! Fac sala de 6 luni, peste 3 zile implinesc 17 ani si am 60- 61 kg ( am avut 57 cand m- am apucat ). As vrea sa iau niste proteine pentru a creste mai repede in masa musculara. Ce imi recomandati?...? (mai mult)
Salutare de curand m- am mutat in Munchen asa ca am acces la partii de 5 stele in Austria si in Germania. Mi- am cumparat niste ski- uri de pe ebay Head la un pret destul de bun 72 de euro insa cred ca...? (mai mult)
Ajutați-mă,vreau să slăbesc și nu am idee cum... îmi puteți spune cu cîte kg am nevoie să slăbesc dacă am 1, 60 înălțime și 66 kg
Mi- s- a blocat o roata de pe spate la longboard, credeti ca este din cauza vaselinei sau a rulmentilor? Ce e drept m- am dat cu el pe vreme de iarna si m- am bagat de cateva ori in zapada cu el si apoi...? (mai mult)
Este prea tarziu sa ma apuc de gimnastica la 12 ani?
De câte proteine, grăsime, și carbohidrați am eu nevoie pe zi pentru o perioadă de slăbire? De care macronutrient trebuie să duc cont cel mai mult? Care e cel mai important?
Hei! Am si eu o intrebare: La gimnastica sunt clase in functie de varsta sau cum se procedeaza? Ca eu as vrea sa ma apuc sa ma intrebam daca ma pune intr- o clasa cu fete de varsta mea sau se face altfel?...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un teren de fotbal acoperit din pitesti? As dori locatia exacta si preturile.(Nu cel din Strand)
HEy TPU ...deci recent m- am aucat de sala pentru ca vreau sa dau ceva kg jos ( am 1.80 m si 87 kg ceea ce este foarte mult la varsta mea de 16 ani ) si am vazut pe internet acele, , bofy transformation,...? (mai mult)
Cand se pun in vanzare biletele pentru meciul Romania -Danemarca?
Buna :X as vrea si eu sa stiu cam la cat timp se ascut patinele dupa prima utilizare? Mersi!
Vreau sa ma duc la kickbox dar mama nu ma lasa. spune ca e periculos pentru o fata si ca sa ma duc la karate. cum s o conving sa ma duca la kickbox?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.