Cum sa fac muschi? Ce exercitii fizice ar trebui sa fac?
Cum pot inscrie la o echipa de fotbal la echipe mari? Se dau si probe?
Sunt fata, am 18 ani di caut o alta fata care vrea sa faca workout. In special pentru fese si gambe dar evident ca si pentru abdomen si restul'. De una singura chiar e naspa, imi piere cheful de fiecare...? (mai mult)
Salut tuturor, am o întrebare legata de creatina! Creatina după ce te la oprești a o consuma, masa musculara scade? Și de la 100 de capsule se vede rezultata?
Care credeți ca e mai bun dintre Denis Alibec și Claudiu Keseru? Eu merg pe Keseru voi?
Clubul de box al CFR este frecventat de derbedei?
Am 17 ani mai am vreo sansa ma apuc de mma sau ufc?
Deci maine trebuie sa facem saritura si dupa rostogolire pe lada la sport, dar eu nu prea ma pricep, imi puteti da niste sfaturi va rog?
Care antrenament pentru sala este mai bun si dati o explicatie de ce. 1. Luni: Piept + Biceps Miercuri: Spate + Triceps Vineri: Picioare + Umeri + Abdomen 2. Luni: Piept + Spate ...? (mai mult)
Am 14 ani, vreo 62 de kile si cam 1, 75 m sau chiar, 76, 77. Sunt înalt arat bine, ma refer la corp dar se vede că nu sunt lucrat, cum as putea sa ma antrenez cât de cât în max o lună?...? (mai mult)
Dupa varsta de 15 ani mai crești in inaltime?
Eu, dau tare cu pumnul, dar de fiecare data nu dau in nimeni, mai mult fac tehnici gen ii apuc de picior, strangulare. Cum sa imi fac curaj sa dau cu pumnul?
BUna! Puteti sa-mi recomandati ceva exercitii pentru maini si pentru sani?
Poate este cineva mai priceput in sport pe aici si de aceea vreau sa intreb ceva.M- am gandit sa fac asa un regim de sport:de 3 ori pe saptamana cardio si restul simple exercitii.Ar fii bine si ...? (mai mult)
Este mult dacă fac la sală într-o zi Spate+Umeri+Trapez? Este bine sau nu?
Impact Whey Protein + Universal Strong (Creatina) + Animal Pak 342g (Pudra) O parere pentru sala? (3 zile pe saptamana)
Salut, ma ajutati sa fiu bun fundas si nu stiu cum procedez cu mingea si nu pot concentra sa joc bine.cum pot sa fac?
Am si eu o intrebare. Vreau sa fac balet, am auzit ca se poate practica aproape la orice varsta, dar am vreo 60 kg si ceva (nu stiu numarul fix) si vreau sa slabesc ca sa pot practica acest...? (mai mult)
Salut, Am 14 ani si fac sala de 4 luni si am auzit de la foarte multi ca daca fac sala nu mai cresc... dar in 4 luni de cand fac am crescut 3- 4 cm. am 1.75 de la 1.72. Si vreau sa stiu daca are vreo ...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu un regim alimentar bun, ce să mănânc? cât să mănânc? la ce ore? etc...etc, chiar nu știu, m- am alimentat toată viața ca toată lumea, acum vreau să slăbesc...? (mai mult)
TPU, niște metode sa măresc rezistența la pumn? Sa nu simt așa mare durere când dau. sa intaresc monturile mai exact
Buna ziua TPU. Am decis sa incep un ciclu de Turanabol timp de 2 luni, este primul meu ciclu de steroizi. Am avut de ales dintre Testosteron injectabil + Danabol sau Turanabol, iar eu ma decis impreuna...? (mai mult)
Cum trebuie luat casilan 90? Raspunsuri rapide vă rog!
Salut am si eu o mica intrebare cu un supliment de la weider. Am achizitionat o cutie de Pure Creatine (100 caps). Vreau sa stiu exact cum se administreaza ele, acolo scrie in felul urmator ( un baiat...? (mai mult)
Ce program as putea face pentru sala pentru zilele : marti, sambata, duminica?
cine stie preturile pentru a inchiria ski sau snowboard la vatra dornei, pentru partia Dealul negru si daca sunt aceleasi si pentru partia parc 1?
Cand joc fotbal parca sunt putin criapat... vreau sa scap de minge cat mai repede... desi dacă ma concentrez fac bine. ce e de facut?
Salut baieti, am si eu o mica intrebare cu un GFX 8 de 1500 GR el se administreaza in felul urmator. MOD DE UTILIZARE Se amestecă 2 măsuri (85g) din produsul GFX 8 în 300ml apă, suc sau lapte. ...? (mai mult)
Credeti ca este posibil sa mai avansez la baschet? Adica vreau sa spun ca mereu am fost pasionat de baschet, dar doar am jucat in curtea scolii si in curtea mea, niciodata la o echipa, m- a tentat sa...? (mai mult)
imi puteti cum as putea improviza ceva aparate de facut sport pentru ca sunt destul de scumpe si traiesc foarte departe de un oras in care sa fie sala de sport! merci
Salut.Am 70 Kg la 1.73m si 13 ani.La anul vreau sa dau la Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.Treaba e ca trebuie sa slabesc, sunt putin cam plinut...as vrea sa slabesc cam 5- 10 ...? (mai mult)
O bicicleta buna noua pana in 500 lei?
Ce parere aveti de o combinatie Animal Pak Orange 342g + creatine fx?
Un pronostic laManchester United vs Liverpool?
Cum sa devin mai bun la handball? Si ce pozitie sa aleg? Vreau sa ma duc la antrenamente, dar imi e frica ca toti cei de acolo stiu sa joace si eu nu. Sa ii spun profesorului sa ma invete?
Daca masa musculara creste cand manci carne de ce romanii nu sunt toti foarte musculosi? mai ales cei care manca mult fast food
Unde pot gasi in Moldova uniforme pentru volei, la comanda?
Bună! O întrebare pentru cei din Arad. Stie cineva vreun club pentru lupte? Insa, pentru fete. Inafara de Kyokushin...
Ce parere aveti dintre conflictul Steaua si CSA? Parerea mea: Pai, echipa e a armatei, normal, si a fost preluata de Becali, armata poate sa faca ce vrea, e echipa lor, normal ca te faci ...? (mai mult)
Cu ce greutate incepi prima oară? Vreau să îmi cumpăr niște gantere dar nu stiu de cate kg
Ce stiti despre Tribulus Pro 90 caps de la myprotein? de la ce varsta e recomandat sa ei si chiar au efect? ajuta la cresterea masei musculare si la cresterea in inaltime?
Ce ar fi mai bine să fac de două ori pe săptămână la sală Piept sau Brațe? Fundă!
Imi puteti spune ceva site-uri unde pot sa vizionez NFL(fotbal american) live? Multumes! Dau funda
Am 14 ani, 1.62, 50 kg si fac fotbal, sunt cam slab si as vrea sa imi spuneti si mie niste exercitii(acasa) pentru musculatura, si de cate ori pe saptamana sa fac
Ce praf se folosește la skandenberg ca să nu îți alunece mana?
Ce este recomandat sa mananci pentru a creste in masa musculara?
Eu fac box de aproape 1 an si mi se pare ca nu am explozia aia cand lovesc mai deloc. Ce exercitii ar trebui sa fac sa-mi dezvolt explozia in lovituri?
Pentru cei care fac sala. Care sunt diferentele dintre tractiunile pentru biceps cu priza in supinatie si cele spate(lombari) cu priza in supinatie?
am dat acum câteva săptămâni proba aia in care sari de pe loc, și am luat 3 sau 4, eu un știu daca mai există șanse, și dacă se trece nota
Sunt baiat, am 16 ani si vreau sa merg la sala, cam de vreo 3 ori pe saptamana. Mentionez ca nu am mai facut asa ceva, am undeva la 63 de kg si nu sunt sigur daca e ok sa ma apuc la varsta asta....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!