Am 16 ani si sunt pasio at de lupte. Ce imi recomandati intre box, arte matiale mixte si l.a.ba?
Cele mai bune exercitii pentru FUND si ABDOMEN? Daca se poate raspunde cu link-uri catre niste exemple in imagini/video. :)
Am am 16 ani 75 de kg. Am facut sala timp de 4 luni apoi m- am oprit. Am crescut in masa muscula vreo 2 kg dar tot nu prea am forta si nu pot sa fac flotari (doar 1- 2). O sa ma apuc iar de sala...? (mai mult)
Se trec notele in catalog la proba săriturii pe loc?
Cei care practicati parkour, imi puteti spune cum as putea sa invat sa fac front flip? de fiecare data cad pe spate, si un loc sigur de exersat, fundita :)
cum credeți ca se termina mâine meciul Mohun Bagan- Lajong? Dau fundița, mersi mult.
Crestere masa musculara Pot gasi ceva la farmacie pentru asta? Orice, in afar' de batoane proteice sau vitamine (iau deja) Ceva gen creatina, stiu ca la un momentdat am citit despre ceva gen steroizi,...? (mai mult)
suplimentele de creatina si vitamine ingrasa? Mentionez ca ma aflu intr- o perioada de slabire / definire, si as vrea sa- mi cumpar creatina pentru mai multa energie in sala de forta, dar ...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de pagina de Facebook "Pariem la sigur" care trebuie sa platesti 100 de lei pentru un pont sigur? Ati incercat?
Am văzut ca tot se face reclama cu acest produs, ce parere aveti despre el, cateva detalii dacă sa incep sa iau sau nu... http://ro.musclemax.eu Multumesc frumos.
Se transmite pe vreun post cupa Africii?
Cum pun o poza cu o Emblema de fotbal pe o alta poza fara sa imi apara patratul acela cu alb? plzz help?
Ma puteti ajuta sa fac un joc?
Fac sala de 1 saptamana (forta ) si m- am ingrasat 4 kg. Imi puteti spune de ce? As vrea sa slabesc am 16 ani si 1.70 m si 64kg din 60. Imi puteti recomanda ceva dieta care sa nu ma ingrasa dar...? (mai mult)
am nevoie ca sa scap de cateva kg(am 14 ani, aproape 15, 57-58 kg si1m si 68 cm).Va rog ajutati-ma as vrea sa slabesc cit mai repede
Cine o sa fie pe coperta jocului Fifa 2017? Stie cineva?
As dori sa devin antrenor de fotbal. Ce studii trebuie sa urmez? Daca pana acum nu am avut contact cu lumea fotbalului, , partial"(adica nu am jucat fotbal la o echipa), pot antrena? Daca urmezi alta...? (mai mult)
E o mizerie sa fii sustinator Arsenal, sa afirmi ca ai cea mai buna echipa, dar an de an sa te multumesti cu locul 4 si sa fii ciuca batailor prin UCL?
Cum pot să stau în măini pe loc? Eu pot să merg în măini foarte bine și foarte mult, am echilibru dar pe loc nu pot să stau, dacă stau cad pe spate. Ce pot face să pot sta pe loc ...? (mai mult)
Poti face masa musculara la piept si la brate doar din flotari?(100-200 pe zi)
Imi puteti spune daca este bun shake- ul pe care il iau dupa sala ( 2 oua crude+ lapte/iaurt + banana+ cacao pudra)- (il fac cam de 550- 600 ml)? Bineinteles ca am si 3- 4 mese pe zi. DECi...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. Aş vrea sa pot face foarte bine tractiuni de tot tipul. Problema e ca nu prea le pot face. Am vazut pe internet ca exista banda elastica care te poate ajuta cu tractiunile....? (mai mult)
Unde aș putea să merg să-mi măsor % de grăsime corporală? Sunt din Constanța. Poate știe cineva să mă îndrume....mersi!
Deci as vrea sa cer un sfat, eu vreau sa fac miscare si sa slabesc si am iesit dimineata sa alerg si sunt foarte multi oameni care se uita la tine ca la felul 4 si nu stiu ce sa fac pentru ca imi vine...? (mai mult)
Daca am 60 kg și 12 ani ce trebuie sa fac că să slăbesc? E bine la kg mele sa am o înălțime de 1m și 60-65? Va rog sa ma ajutați!
Ronaldo sau Messi? Argumentati!
Ma simt mic de inaltime.La 17 ani am doar 1.70. Tata are 1.78, iar mama 1.55.Fac volei, ma tin de bara, alerg, fac flotari si abdomene.Nu stiu ce sa mai fac ca sa cresc.Credeti ca pot ajunge ...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu cateva sfaturi. De obicei eu alerg seara, dar temperaturile au cam scazut, cum ar trebui sa ma imbrac ca sa nu transpir prea mult si sa ma inbolnavesc din cauza frigului?
Ce trebuie sa fac ca sa am un abdomen plat? In afara de mersul la sala! Adica as putea face si acasa, imi puteti recomanda ceva? Multumesc!♡
Daca lucrez zilnic acasa pe o banca impingeri in sus cu ganterele pentru piept se dezvolta toata grupa de muschi sau doar o parte? Ca am auzit ca pentru piept trebuie sa lucrezi din mai multe unghiuri
Fetelor, mergeti careva la sala? Ce exercitii faceti in ziua de picioare si fund?
Pot să merg pe schiuri fără clăpari? (Este periculos?) Adică schiuri cu legături ( puteți să căutați pe google ) Fundă
Imi poate spune cineva daca exista in Drobeta Turnu Severin ceva antrenamente de batai, gen : Box, kicbox, k1 ( nu stiu exact cum se scrie ) si pe unde se afla, dau FUNDA!
Cum descarc metin4drugs ca nu al gasesc
Cum poti scoate banii de pe Unibet de la pariuri sportive daca ai facut depunerea cu paysafe. Ofer funda! Multumesc!
Vreau sa devin handbalist.Am auzit de la un prieten ca nu este neaparata nevoie sa intru într- un liceu sportiv pentru a deveni handbalist, ci doar sa fiu într- un club sportiv. Este adevarat...? (mai mult)
Uite cum sta treaba eu am 17 ani si sunt portar, de curand sunt legitimat la un club din Pitesti, la seniori se numeste S.C.M Pitesti, apar bine, suntem 4 portari la echipa dintre care numai...? (mai mult)
Sall.Am primit cadou o placa snowboard,intrebarea mea este daca o pot folosi cu bocanci normali, are doar legaturile si momentan nu am bani sa cumpar si boots.
Alergatul pe loc, te ajuta la fel ca si cel normal?
Imi puteti spune cu ce sa umplu un sac de box ( ceva ce se poate gasi ), si din ce sa fac sacul ( " ambalajul " ). Va rog.
Cate kilograme este normal sa aibă o fata de 12 ani? ( am 165 cm )
Pentru o fata cate kilograme este normal sa aibă la 12 ani ( am 165 cm )
Care credeți ca e cel mai interesant episod din 1000 de întâmplări mortale?
Am 14 ani, sunt băiat și am 70kg, 1.67m înălțime. Acum 7 luni m- am lăsat de baschet. Nu s- a simțit nimic mai diferit pana acum 1 lună, când se vedea clar un strat in plus de grăsime...? (mai mult)
Am 1,72 la 17 ani ..sunt inalt? Si voi mai creste macar pana la 1, 80? Tatal meu are 1, 78. Acord funda!
Cum să slăbesc fără ca să pierd din mușchi sau din rezistență? Să fac cardio sau să ridic fier? Sau să le combin?
Cum pot să slăbesc repede? Sunt băiat, am 17 ani, inalțime 1, 72 și 70 de kg. Vreau să ajung la 60 și nu reușesc, nu mănănc aproape deloc măncare dar dulciuri mănănc foarte ...? (mai mult)
Ce exercitii fac fotbalistii pentru picioare, gambe?
Stiti de unde as putea sa iau programul t25 si de unde as putea sa gasesc video.
Daca ati avea o echipa de fotbal si ati avea posibilitatea de a lua 18 jucatori (titulari si rezerve) care ar fi aceea? Primul 11 al meu: Portar: Manuel Neuer Fundasi: Marcelo (fundas stanga); ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?