Mi.am cumparat o placa de snowboard Burton de pe Olx dar nu stiu ce tip de placa este..nu are ambele capete rotunjite..capatul din spate este usor curbat si taiat..nu stiu cum sa explic exact.
SAlut TPU. Imi poate spune cineva daca este bun acest program pentru sala? daca se poate cineva care se pricepe in acest domeniu. " Luni: piept+ biceps Marti: pauza Miercuri: picioare joi: umeri+ ...? (mai mult)
Sunt fan Arsenal Londra, iar de cateva meciuri echipa castiga sau face egal in urma unor goluri marcate in minutele de final. In acele momente am o pofta nebuna de a ma satisface si incep sa iau...? (mai mult)
Buna,am o intrebare,cum pot scapa de grasimea de pe fata? Cine imi poate spune sau da un link cu exercitii care chiar sunt bune, dau funda.
Am 16 ani si am cateva intrebari. De curand (o luna de zile) am inceput sa fac sala. Am 78 de kg de grasime :)) Ce ar trebui sa fac? Mult cardio in paralel cu altceva? Ce proteine sa iau? Ma...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar echipament de fotbal pentru fete online? Link, va rog! Multumesc!
Am o intrebare putin cam ciudata sau iesita din comun, dar, cum pot fi mai lat in umeri?
Salutare. Am fifa 15 și am instalat și programul cu echipe românești, îmi merge perfect. Însă nu se salvează setările la control la tastatura și nici dacă fac transferuri nu se salvează. ...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa slabesc 8- 9 kg. Am 59 kg la 1, 61. Si nu. Nu mananc pizza si dulciuri. Nu pot manca dulciuri. Nu mananc prajeli si in general mananc supe fara grasimi, fac sport 45 de minute...? (mai mult)
Cum pot sa am forța mare sa ridic 60 kg, fara sa mă duc la sală? Pls fundă,
Bune, am 18 ani, sunt clasa a 12a si am un program foarte incarcat.Am 1, 60 si 52kg si mi am propus ca anul acesta sa mananc mai sanatos si sa fac exercitii pentru tonifiere.De sala nu am timp pentru...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si 60 de kilograme, ce as putea manca sa slabesc si ce antrenament pot sa fac?
Exista in Iasi vreun club la care ma pot inscrie pentru volei masculin?
Hei! Ma puteti ajuta cu un program, un plan de slabit? Vreau sa tin o dieta fiindca in ultima perioada m- am ingrasat destul de mult, dar de fiecare data cand am incercat mi- a fost foarte greu sa ma...? (mai mult)
Am 13 ani si vreau sa ma apuc de sala, vreau doar sa pun ceva muschi pe mine, nu vreau mai mult. Pot sa ma apuc?
Vreau sa ma reapuc de sala si as vrea sa iau un supliment nutritiv, de preferat un produs Whey (procent mare de proteina si mic de carbohidrat), sa care sa ma ajute sa cresc masa musculara. Prefer...? (mai mult)
Ce parere aveti despre 100% Beef Amino de la Universal? Care este diferenta dintre aminoacizi normali si aminoacizi din carne de vita? Care sunt mai buni?
Se poate să- mi recomande și mie cineva un program pentru la sala de forță? As avea la dispoziție 3- 4 zile și as vrea sa pun accent mai mult pe spate. Rog să răspundă cei care au experienta...? (mai mult)
In cat timp se vad cresteri ale masei musculare cu sala? Fara nici un fel de suplimente
Imi explica si mie cineva cum se joaca KICKBALL? Consider ca e un joc interesant si vreau sa invat sa il joc. Vreau sa stiu regulamentul, lucruri importante si mai tot ce se poate.
Cum fac sfoara pana jos in 4 zile, poate stiti o metoda ca mai am chiar un pic pana jos dar nu o fac(trebuie sa o fac pana pe 10 fac karate si am europenele , si ca sa fiu selectat imi trebuie sfoara)...? (mai mult)
Dintre astea doua goluri, care vi se pare mai frumos: https://www.youtube.com/watch?v=WkqecpHcIPw sau https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU ?
As vrea sa imi construiesc un ring de wrestling si nst ce materiale imi trebuie, si as vrea sa imi faceti o lista cu materialele pentru ring
Am si eu mai multe nedumeriri legate de pariurile sportive live, am de gand sa incerc si pe partea asta, nu excesiv, doar sa incerc sa vad daca prinde mai bine decat pariul de dinaintea meciului....? (mai mult)
Am si eu o problema...As vrea sa slabesc putin macar 5kg...Am 62 de kg la inaltimea de 1, 62m.Problema cea mai mare este ca am o problema de sanatate care nu- mi permite sa fac efort mai mare.Din...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez un longboard Spartan city surfer voi ce parere aveti? Sa il cumpar sau nu?
Imi ziceti si mie un site de dirtbike-uri ieftine si noi din Romania? Sau de bmx-uri.
Care e cea mai rapida metoda de a marii masa musculara?(natural)
Bună ziua TPU, an nou fericit și multă sănătate! Întrebarea mea este legată în special de suplimente. Am încercat multe suplimente, acum folosesc : BCAA PLUS, Impact Why Protein, AAKG,...? (mai mult)
Salut.Eu..sunt sportiv, am 100kg la 1.90 si mananc cam mult, si am un strat normal de grasime, am vene pe brate deci nu- s gras.Dar am stomacul foarte mare, mi se vede abdomenul cand incird dar cand ...? (mai mult)
Parere Animal Pump? Vreau sa ma apuc din nou de sala si am auzit ca e cel mai bun pentru o crestere semnificativa si rapida a masei musculare
As vrea sa ma apuc din nou de sala si as vrea sa iau proteine/aminoacizi/vitamine nu stiu. voi ce imi recomandati si cum sa le iau si ce proteine/amino/vitamine imi recomandati? Am mai facut sala acum ...? (mai mult)
Salut, am 19 ani 1, 84 cm si 77 kg, sunt ectomorf, As dori sa îmi dați un plan de dieta zilnic pe care ar trebui sa îl consum, adică sa îmi spuneți ce alimente sa consum la toate mesele din zi,...? (mai mult)
Am luat o pauza de la sală, iar de maine vreau sa ma reapuc, nu prea am timp doar seara si dimineața dar daca trebuie sa ma trezesc dimineața, cand ar fi mai bine, pe la 5- 6 dimineata sau...? (mai mult)
Cum ma pot ingrașa la picioare?
As avea nevoie de ajutor cu o dieta pentru crestere masa musculara ( bulking ). De mentionat ca sunt unul dintre acei ectomorfi care au dificultati in a se ingrasa. Am nevoie de sugestii de alimente...? (mai mult)
După câți ani de box mi se face un pumn calumea rău de tot? Ma înscriu săptămâna viitoare și fac luni, marți miercuri boxe iar marți și joi trag se fiare. Dar e ok dacă fac și acasă o ...? (mai mult)
Este ok daca m- as apuca de sala de la varsta de 16 ani? Am cateva(cam multe) kilograme in plus si as vrea sa scap de ele, pe urma poate sa pun si ceva masa musculara pe mine ( daca nu cumva e ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de box am 14 si nu prea m-am batut la viata mea dar iubesc acest sport si sunt constient ca o sa imi iau multla bataie dar vreau sa lupt si as dori niste parerii
Salut.Am 70 Kg la 1.73m si 13 ani.La anul vreau sa dau la Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.Treaba e ca trebuie sa slabesc, sunt putin cam plinut...as vrea sa slabesc cam 5- 10 ...? (mai mult)
Un pronostic diseară la Tottenham -Chelsea?
Deci vreau sa imi cumpar patine si nu gasesc un magazin online sau in localitatea mea (Pitesti) care sa aiba ce caut intr- un buget de max160 ron. La dechatlon am gasit ce caut dar nu sunt pe...? (mai mult)
Pentru arcurile pentru copii, trebuie aprobare la politie? Se pot folosi doar in prezenta unui adult? Sunt multe arcuri pe site- urilde arcuri care vând arcuri pentru copii destul de puternice...? (mai mult)
Ce stiti despre patinoarul din Otopeni? Fac cursuri de incepatori la patinaj artistic? Daca da, ce tarife? ( persoane peste 12 ani)
Care sunt cele mai potrivite exercitii pentru fund si picioare? Si cam in cate luni voi vedea rezultate. Eu in general fac 60 de genoflexiuni cu picioarele departate, 50 genoflexiuni normale, 80 de...? (mai mult)
Buna tpu..am si eu o intrebare. Vreau sa imi comand patine cu rotile de pe Skates.ro si am vazut ca majoritatea patinelor au roti de poliuretan. cum este poliuretanul? Este mai bun decat siliconul? Si...? (mai mult)
Ce este recomandat sa mananci inainte si dupa efort fizic?
Cam ce grupe de muschi am nevoie la fotbal? Stiu ca toti...dar in special...
Ceva antrenori de fitness sunt pe aici? :)) Sau persoane care merg la sala si fac serios :D As avea nevoie de un program pentru: 1. Picioare si fund, 2. Piept- spate, 3.Brate si eventual ce sa fac ...? (mai mult)
Cum fac să- l bat pe unu care a făcut box 3- 4 ani? Având in vedere ca eu nu am făcut nimic. și nu am cine știe ce reflexie. Vreau sa îl bat deoarece la școala mereu ma jignește și ma și atinge...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!