Mă intrebam: cum au ajuns sportivii de performanță cum sunt cei din wrestling atât de înalți? Toți au peste 190 cm, dau funda celui mai bun răspuns :)
Hei TPU, ma tot gândesc sa imi iau un penny-board dar sunt mare in picior, voi putea sa merg pe el bine? Nu vreau respunsuri de genul: Ia-ti longboard sau cruiser sau hoverboard, Da sau Nu
O fata 14-15 ani careia ii place mult fotbalul?
Sall TPU, chiar daca e iarna as vrea sa- mi cumpar un skateboard. Nu as preferara penny- board pentru. ca port 42 la picior si......cred ca intelegeti. Totusi ceva pana in 150 lei cu roti ABEC5 daca se...? (mai mult)
Cum fac sa- mi intaresc pielea sau muschii? Sa nu simt durere cand cineva imi da un pumn in umar, ca am facut cu un prieten prostia asta sa vedem cine rezista mai mult, el imi da un pumn intre biceps,...? (mai mult)
Cum fac sfoara pana jos intr-o sapt? fac karate si am nevoie.
Salut.Am 70 Kg la 1.73m si 13 ani.La anul vreau sa dau la Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.Treaba e ca trebuie sa slabesc, sunt putin cam plinut...as vrea sa slabesc cam 5- 10 ...? (mai mult)
Cand vin de la sala este bine sa beau un shake cu suplimente proteice sau sa mananc mancare?
Buna ziua! Recent la bicicleta una dintre pedale (din plastic) s-a rupt vreau sa dau comanda de altele. Intrebarea este sunt sanse sa nu se potirveasca pedalele pe care vreau sa le comand cu axul?
1, 81 / 85 kg (ideea este că % de grăsime este ridicat, am burtă, sunt moale, etc..etc...) Cum să scad procentul de grăsime ca să nu slăbesc din mușchi? Mi- am propus să nu mai mănânc alimente...? (mai mult)
Stie cineva exact cum e treaba cu categoriile de greutate la lupte greco- romane? As vrea sa ma apuc, pana acum am mai facut sporturi gen rugby si judo. As vrea sa incerc si luptele, dar din ce citesc...? (mai mult)
Mi- am luat nişte patine noi pentru începători si încă nu am mers pe ele. Nu ştiu dacă trebuie ascutite pentru ca au lama mai... (mai pătrată greva de acest gen). Daca trebuie ascuțite...? (mai mult)
Mi-am luat niste patine noi pentru începători si încă nu am mers pe ele. Nu stiu daca trebuie ascutite pentru ca au lama mai pătrată. Daca trebuie ascuțite cu ce?
Vreau sa ma apuc de dans, am o prietena la dansuri si ea m- a chemat.Dar ea face dans de vreo 2 ani si danseaza chiar bine, eu mai dansez asa gen prosteala. Daca m- as duce si eu m- ar baga ...? (mai mult)
Mănuși de portar recomandate pentru 102 lei inclusiv transport trimiteți linkurile.
Eu sunt mai slabut ( cel din poza sunt eu acum 2 ani) nu am forta deloc, stau la sat deci nu e sala. Ce imi recomandati sa fac pentru cresterea fortei?
Am si eu o gantera de doua kilograme si as vrea daca se poate sa- mi recomandati ceva exercitii pentru brate mai eficiente pe care le- as putea face.Nu ma astept la rezultate si chestii nebune, ...? (mai mult)
Buna TPU si Sarbatori fericite.Ma tot gandesc de la o vreme...as vrea sa ma apuc de dans.Am o prietena care face cursuri de dans si merge la evenimente, preda si face dans de aproape 2 ani si mi- a zis...? (mai mult)
Merita sa iau aceste proteine? ( raport calitate / pret ) fac sala de 5 luni si vreau sa cresc in masa musculara. https://www.megaproteine.ro/Proteine/MyProtein- Impact- Whey- Protein- 2- 5- kg/?gclid=CO6curbyj9ECFUQ6GwodvAsJCQ...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa- mi iau un penny board, dar chiar nu stiu ce sa aleg...Ce rulmenti sunt recomandati la penny? Abec 5 sau abec 7? Si ce marime ar trebui sa aiba rotile pentru viteza? Deoarece eu ...? (mai mult)
Salut oameni, vreau sa- mi pun pe skateboard "skid plate" pentru boardslide și nu am reușit sa găsesc decât prin SUA dar cu niște costuri de livrare imense, știți de unde as putea cumpăra mai...? (mai mult)
Buna ziua TPU, vreau sa stiu daca exista cluburi unde as putea invata Jujutsu in Galati.
Ce parere aveti de aceste proteine pentru cresterea in masa musculara? http://m.myprotein.ro/sports- nutrition/impact- whey- protein/10530943.html?_ga=1.158528826.1017235020.1481920363. ( din zer ) ...? (mai mult)
Ce proteine imi recomandati? Sunt slab, fac sala de 5 luni si vreau sa cresc in masa musculara. Dau funda ( astea :http://m.myprotein.ro/sports- nutrition/impact- whey- protein/10530943.html?_ga=1.158528826.1017235020.1481920363....? (mai mult)
Am și eu o întrebare legat de sportivi care practica mma. am 16 sunt sportiv și practic mma as avea o întrebare dc sunt atacat pe strada și eu aștept ca cel care ma ataca sa lovească...? (mai mult)
Stie cineva un site unde as putea sa vad meciuri live? Multumesc anticipat! Ofer funda!
m- am ingrasat putin de anul trecut :)), am pus botu la mancare ..asta e, acum sa trecem la slabit, m- ati putea ajuta cu un progam mai strict (puternic)? Sa slabesc rapid? Nu caut pe net...? (mai mult)
Exista o metoda pentru a Întări acele oase a pumnului? Inafara de sac de box
O fata de 16 ani care nu este prea flexibila va reusi sa faca spagatul vreodata daca se antreneaza? Si daca da, de cate ori pe saptamana sau mai exact cate ore pe zi trebuie sa se antreneze ca sa...? (mai mult)
Sunt fata si vreau sa-mi fac abdomen cu patratele, ce exercitii sa fac? La moment fac abdomeni si pushup.Astept sfaturi
Cum e cu liga campionilor ce jocurii tari sunt de jucat?
Are ceva dacă fac flotari și tracțiuni la bara zilnic? Ca dacă fac zilnic îmi rămâne motivația. dacă ma opresc câteva zile nu mai am. Sau faceți- mi voi un program cu flotari, tracțiuni, ...? (mai mult)
Salut,TPU.Deci vreau sa va dau o intrebare, daca detin gradul de 8q la karate shotoka detin centura galbena sau e tot alba?
Azi am cumparat whey gold standard protein. Cati ml de apa trebuie sa pun pentru o cupa? ( este de ajuns o cupa, dupa ce vin de la sala? )
Stie cineva da exista vreun site pentru preluarea anumitor "emisiuni" intregi, de exemplu vreau sa vad un episod din x factor de acum 2 luni intreg, unde il pot gasi. Ceea ce vreau sa fac ...? (mai mult)
Cum pot sa pun masa musculara pe mine si sa imi maresc musculatura? Cu alte cuvinte vreau sa arat mai bine decat acum.Am aproape 2 luni de cand ma antrenez.Si nu fac sala.Ma antrenez intr- un parc din ...? (mai mult)
Salut, am inceput sala de putin timp si vreau sa incep o perioada de slabire/definire. Vreau sa folosesc ca suplimente L- Carnitina, CLA, Creatina si Proteine. Vreau si eu niste pareri despre aceasta...? (mai mult)
Cate puncte valoreaza o victorie la baschet sau egal sau infrangere daca este cazul?
Pot sa-mi formez acea curbura in talie daca am silueta dreptunghiulara? Asta pentru ca sunt dreapta în zona soldului, desi am talia mică.
Am nevoie de ajutor care bate steaua sau dinamo pentru bilet?
Am auzit ca vor juca doua echipe steaua impotriva lui dinamo e adevarat? pana la urma care e faza cu cele doua echipe steaua? voi stelistilor cu care tineti?
Este interzis sa mergi pe skateboard fara echipament de protectie(casca, cotiere, jenunchere)? Mie, unul, chiar nu-mi trebuie, insa sper sa nu ma opreasca omul legii, si sa-mi dea amenda.
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa iau 6- 7 kg de grasime intr- o luna? Sunt ectomorf, am 1.83 si 62 de kg.As dori un program de alimentatie cat mai explicit si sa nu fie foarte pompos pentru ca nu pot...? (mai mult)
..ce pot face ca sa ma ingras, chiar daca alerg in fiecare seara timp de o ora? Eu sunt deja slab si mi- e sa nu slabesc si mai mult.( alerg pentru a ma pregati pentru un examen, deci nu ma...? (mai mult)
Salut sunt clasa a8 a si as vrea sa intru la un liceu sportiv din craiova.Asi vrea sa stiu ce imi trebuie pentru a da probele sportive (sunt portar foarte bun)cum ar fi echipamentul corespunzator, medile...? (mai mult)
Aveti idee cam cat costa un antrenor personal la sala?(pentru barbati)
Help! - dau funda! ma poate ajuta cineva cu un grafic de bare despre kangoo jumps? am un proiect la engeza si nu gasesc un grafic potrivit. Am gasit acest grafi: http://allinonefitness.yolasite.com/resources/Nevada%20Graph%20white%20background%20jpg.jpg.opt454x302o0%2C0s454x302.jpg,...? (mai mult)
Cunoasteti vreo sala de fitness pe valea Prahovei? LA comarnic,Sinaia,Busteni, Azuga? MA refer la sala de fitness indeividuala nu in cadrul unui hotel.
Sunt băiat am 16 ani și înalțime 1, 72. Tatăl meu are 1, 78 înalțime iar mama mea 1, 50.Cam căt voi mai crește?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...