Cei mai activi useri din categoria Sport pe 24 Noiembrie 2024 sunt:
Cat ia pe luna un jucator de fotbal din Liga 1 România? Dar un antrenor?
Salut, in urma cu o săptămână mi- am luat niște lovituri la sparring (la kickbox), loviturile n- au fost direct în cap, au fost lovituri in garda mea (în mâinile mele sprijinite de cap), persoana...? (mai mult)
Salut, Va rog am nevoie de un raspuns cat mai bun. Eu nu am asa multi bani in momentul asta si pentru cei care știu doar care cunosc, unde este cel mai ieftin abonament de sală de fitness, dar care...? (mai mult)
Pe o scara de la 1 la 10 cat de usor sau dificil este acest program pentru un inceptor : Luni: Piept+ triceps* + gambe Marti: Spate+ biceps* + trapez Miercuri: Cvadriceps Joi: Pauza Vineri: Umeri+...? (mai mult)
Salut! Dacă mă înscriu la o competiție de box și nu mă prezint pot sa primesc amenda și suspendare de 5 ani?
Salut! Fac sala de 1 an jumatate. Am 18 ani m-am pus sa fac un bulk ( acumulare rapida de masa musculara ) momentan am 73kg 182 cm. As putea ajunge la 76 - 77 kg pana in Iunie - Iulie?
Salut,am si eu o mica intrebare sunt din Bucuresti (sector 5) si vreau sa fac lupte libere daca stie cineva pe aici prin zona un club sau prin sector 6 ar fi perfect, multumesc!
Salut TPU! Daci am 15 ani si vreau sa ajung fotbalist profesionist, dar momentan nu sunt la o echipa de fotbal dar vreau sa merg. Deci, daca singurul meu antrenament este asta, pe care il fac zilnic ...? (mai mult)
Trebuie sa facem gimnastica acasă dimineață, înainte de a pleca la școală? Adică e bine?
Salutare! Spuneti- mi si mie care este diferenta dintre categoriile A, A1/2, AM. Cei care detineti deja categoria, as vrea sa obtin permisul dar in special pentru motoarele gen chopper, cruiser...adica...? (mai mult)
Salut TPU. Deci eu am 14 ani, 94kg si 1, 74m. Si m- am documetat de vreo 4- 5 luni despre slabire si am ales deficitul caloric.Eu acum mananc 1500- 1700 kcal in fiecare zi, dar nu inteleg un lucru, ...? (mai mult)
Salut! Nu stie cineva un club bun de kickbox sau sambo in Suceava?
Bun! Vin cu următoarea întrebare/întrebări deoarece am ascultat o melodie plină de vibe și spirit. Și îmi doresc din nou să retrăiesc un succes. :) Te umple, nu alta, de dorință. Mișcarea...? (mai mult)
Mereu m-am intrebat, cum actualizeaza cei de la "FlashScore" sau in general alte platforme, informatiile in timp real, (cornere, faulturi, comentarii). Sunt atatea meciuri.
Voi faceti bulk? Sau doar cresteti in greutate foarte putin pe un timp indelungat? Cate kilograme luati la bulk si cate dati jos la cut?
Cine știe o aplicație in care poti sa calculezi câte grame de proteine trebuie sa consumi ca sa crești in masa musculară in funcție de kg și înălțimea pe care o ai?
Ce exercitii sa fac pentru slabire? Eu am doua gantere si o haltera reglabila
Cum pot urmări digi sport pe tableta?
Daca n-am 18 ani pot sa imi fac cont pe Superbet?
Salut, am 14 ani si am facut sala o luna, imi poate spune cineva daca o sa ma opresc din creștere daca am facut sala o luna?
Salut,am 14 ani, 1.71 cm înălțime si 70 de kg si de doua săptămâni merg la sala si toata lumea spune ca nu o sa mai cresc (nu o sa mai ma inalț) este adevărat ca sala afectează creșterea?
Salut. Unde gasesc sa comand spite de bicicleta de 185 mm?
Salut TPU. Fac sala de ceva timp si ridic cam 140- 150kg la presa pentru picioare dar problema e ca picioarele mele par tot slabe desi am forta in ele. Am 18 ani si 65kg ofer funda pentru cine ma lamureste...? (mai mult)
Am un xiaomi 4 pro scooter electric. Intrebarea mea e daca merg cu 15kmh sau 20 care dureaza mai mult ca km. El are in general 55km autonomie dar nu stiu la ce viteza
Salut! Stiti vreo sala buna prin Focsani? Poate mai aproape de centru daca se poate dar nu cred ca sunt. As vrea sa ma duc din vara si nu sunt sigur unde. As vrea mai mult sa ma duc pentru forta si nu ...? (mai mult)
La tractiuni fac un anumit numar de repetari cu forma corecta(folosesc si greutate si ajung undeva la 7- 8- 9 repetari), apoi imi stric forma si imi iau avant pentru ca simt ca inca nu mi- am epuizat ...? (mai mult)
Salut,cu ce grupa musculara se combina pieptul? Piept+ triceps, piept+biceps sau piept+umeri+triceps
Daca fac exercitii pentru biceps imi dispare grasimea de la sub brat?
Salut! A încercat cineva produse de la Pharma-Gen sau Diamond Pharma? Mulțumesc.
Salut, de la un timp mă chinui sa ridic greutăți deoarece simt un fel de oboseală/ durere in partea din interiorul cotului, știți cumva cum sa antrenez acea parte sau cum fac sa nu mai am probleme...? (mai mult)
Fac sala de cateva luni singur, fara antrenor personal. Si aproape de fiecare data dupa antrenament de picioare ma doare spatele, in special partea inferioara (lower back). Nu consider ca am fortat...? (mai mult)
De ce credeți că Octavian Popescu de la FCSB este atât de timid? Cum vedeți purtarea lui, atât în teren, cât și în afara lui? Întreb acest lucru, deoarece știu că fotbaliștii nu sunt așa...să...? (mai mult)
De ce atunci cand incerc sa antrenez fesierii la leg press, simt presiune pe genunghi sau pe cvadriceps? Picioarele le tin in punctul cel mai inalt al presei deoarece asa stiu ca se antreneaza...? (mai mult)
Pareri Premier League?
Salut. Îmi fac gantere din ciment și vreau sa le fac mânerele din lemn..are ceva? Se poate întâmpla ceva? Funda cel mai bun raspuns.
Salut, TPU! Am 18 ani 1, 78 si 71/72 kg Vreau sa ma apuc de sala si ma bag pe bulking. Ce sfaturi imi puteti da, sa pun mai repede in greutate pe mine? Si ce ar trebui sa mananc sa fiu mereu pe...? (mai mult)
Salut! De ceva vreme(de aprox 5- 6 ani) ma rog de parintii mei, in special de mama, sa ma duca la hochei. Nu, nu la un meci. La meciuri am fost de multe ori. Vreau sa practic si nici acum nu am primit...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare : sunt incepator in ale culturismului si as vrea sa cumpar suplimente si proteine de pe un site mai de buget dar bun, intr-un fel sau altul. Ma ajuta cineva cu un link?
Este in regulamentul de la baschet corect sa iti ia cineva mingea din mana? Ma pregateam sa dau pasa si imi trage una mingea din maini.
De ce este toxic HMS la mâna a doua?
Ce părere aveți de persoanele care își plătesc antrenor personal la sala? Cunosc persoane ce vin la sala de aproape un an își plătesc lunar antrenorul personal? Ma întreb care mai e rostul sa-...? (mai mult)
Salut! As vrea sa merg cu bicicleta pe traseul Focsani-Carligele prin Campeneanca gen pe drumul ala prim camp si am vazut ca sunt stane cu ciobanesti. Se poate sa ma atace?
Salut! Știți cumva pe ce post de televiziune se joacă marseille cu PSG?
Salut TPU! Stie careva o sala de fitness, in Bucuresti, in care se pot gasi saci de box sau o camera special amenajata pentru box/kickboxing?
Buna TPU! Am 15 ani si fac sala de vreo 5 luni. Am senzatia ca nu execut corect exercitiile si ca nu fac exercitii potrivite varstei mele, problema este ca un antrenor personal m- ar costa foarte mult.Ce...? (mai mult)
Salut! Am câteva luni de când alerg și de curând a inceput să mă doară osul când alerg și mă ustură, ințeapă nu știu exact cum să explic.Eu zic că nu e nimic grav dar după ce fac o pauză...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare, pentru sportivi, daca ziua merg la sala de dimineata, iar seara cand ajung acasa fac 150 de flotari este supraantrenent?
Bună TPU, știe cineva un antrenor sau un loc unde se predă lupte de autoapărare în Satu Mare? Aș vrea să mă apuc am 1.93 110 kg am mai fost 2- 3 antrenamente la karate și 1 la judo de preferabil...? (mai mult)
Hello TPU! Știe cineva in București unde se poate face antrenament pentru traseul de la MApN? Un Nr de telefon, o pagină de Facebook de la un antrenor
Buna! Știe cineva unde as putea lua lecții de volei (adult fiiind) in București?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Curiosul999 întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!