.. cum pot face sa obosesc mai putin atunci cand alerg? Si daca as alerga in fiecare zi aproximativ o ora, in cat timp as putea deveni mai bun si mai rezistent?
Salut, o intrebare pentru cunoscatori. Exista posibilitatea sa ma supra antrenez si acesta sa fie motivul stagnarii in crestrea masei musculare? Adica e fac cam 5- 6 ex a cate 4 serii + incalzire, dar...? (mai mult)
Un site cu biciclete ok la preturi cat mai accesibile?
Voteaza cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League!
Ce națională are cele mai mari șanse să câștige Cupa confederațiilor, de anul viitor?
As dori sa ma inscriu la handbal! In orasul meu, Târgoviște, am aflat ca este un club sportiv (Club Sportiv Scolar Târgoviște ) cu mai multe ramuri ( fotbal, handbal, volei etc. ). Stiti...? (mai mult)
Votati cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League!
Imi poate spune si mie cineva ce echipe de handbal sunt in Târgoviște?
Azi am avut sportul si inainte de ora de sport am facut spagatul, fara incalzire. Am simtit in zona inghinala cum a pocnit ceva. Ideea e ca ma doare foarte tare zona inghinala, iar daca stau in sezut...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi recomande niste antrenamente care le-as putea practica singur pentru stilul de lupta BJJ (Brazilian Jiu Jitsu).
Cum aș putea sa confectionez o gantera acasa? (Fara comentarii gen : du-te la sala sau chestii din astea prostești)
http://m.decathlon.ro/p/1042451_set-gantere-10-kg.html Se poate sa fie atat de ieftin? Nu stiu ce sa cred... Ati mai cumparat ceva online de la Decathlon?
Salut Vreau sa devin luptator de MMA si imi este frica de accidentarii...mai ales in zona capului..Ma intrebam..Cum e posibil ca un lupatator de MMA/UFC/BOX etc. poate incasa atat de mult si inca continua..si...? (mai mult)
Voi cum slăbiți sau ați slăbit?
Eu am fundul mare de la grasime. Merg la sala si ma intrebam, dacă as începe sa fac muschi si sa ridic greutati/ sa fac genuflexiuni, muschii mi s-ar pune pe grasime sau cum?
am 14 ani 60 kg si 1.80m Cam cate kg ar rrebui sa am?
Salut am cumpărat o pereche de adidași și mă strâng foarte tare ce pot să fac să îi lărgesc puțin?
Cineva care e antrenor fitness sau care practica mersul la sala des? Am aproape 17 ani și merg de 1 an la sala dar se vede doar la mâini și picioare, , când încord la ambele. Ce regim alimentar aveți?...? (mai mult)
Care este greutatea mingilor oficiale Nike din Premier League?
Stiti cumva pe ce canal TV de la noi din Romania se transmite Campionatul Mondial al Cluburilor? Multumesc anticipat!
Salut, stie cineva cum sa pariez la betfair mai multe evenimente "over 0, 5" "peste 0, 5" (pentru necunoscatori)? Cand dau sa plasez al 2- lea meci imi dispare primul, daca nu se poate, stie cineva...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu ceva... Cum as putea sa invat sa ma bat, sa ma apar? Nu prea m- am batut pana acum dar nu poti evita mereu... si as vrea sa stiu cum sa invat sa ma apar, sa ma...? (mai mult)
Salutare tuturor! As dori daca se poate si daca stiti un site sau un canal de Youtube unde gasesc mai amanuntit cum sa pun frana cu patinele, nu sunt incepator, dar cu frana nu stiu decat pe cea clasica...? (mai mult)
Salut caut o kendama la pret rezonabil 60-80 de lei si sa fie buna de scheme si trickuri niste recomandari dau funda!
Ce credeti ca se va alege de Liga 1, peste 5-6 Ani?
Salut as dori sa caut un antrenor de dans sa ma invete dans stiu sa dansez dar nu asa bine as dori m-ai mult de cat pot eu daca se poate din salaj zalau - satu mare
Aș vrea să încep să practic un stil de lupte, dar nu pentru performanță, fiindcă am și 19 ani aproape și nici nu prea mă interesează asta. Aș vrea mai mult pentru autoapărare, dar...? (mai mult)
Care sunt cluburile din Liga 1 care nu pot juca sezonul urmator in cupele europene? Voluntariul poate? (Ma intereseaza doar daca are licenta de aia de europa). Si daca avanseaza in Cupa Romaniei mai poate...? (mai mult)
Credeti ca Balauru e cel mai bun portar din Romania? Dar nu raspundeti daca nu v-ati uitat la macar cateva meciuri de ale lui
Stie cineva unde as putea sa practic baschet in Cluj-Napoca?
Ma puteti ajuta sa aflu cum sa-mi calculez cate kcalorii,proteine,carbo si grasimi in functie de kg,inaltime, varsta pentru a pune masa musculara?
Salut prieteni, am o nelămurire, m- am apucat de sală de o lună si un pic si mulți prieteni mă indeamnă să iau proteine, suplimente etc. Nu stiu ce să fac mă tot bate gândul sa îmi cumpăr....? (mai mult)
Cum dau jos grasimea de pe coapse/fund?
Ce parere aveti despre calistehnics? A inceput sa- mi placa, dar stiu ca e foarte greu.Acum fac sala, dar ma gândeam ca as putea schimba pe calistehnics. Merita mai mult body build sau calisthenics?...? (mai mult)
Salut, Am o intrebare! - >> Am 15 ani impliniti recenti, Este o problema daca ma apuc de la varsta acceasta dee sala?>Eforturi fizice, gen, Abdomene, etc nu prea le am cu denumirile, mi- ati putea trimite...? (mai mult)
Salut,stie cineva un site de unde pot sa vad local kombat full, nu doar cateva meciuri de pe Youtube, toata gala
Pe ce data expira perioada de Mercato? Undeva prin Febluarie?
Salutare,TPU merg la sala mai exact kangoo kump de 2 săptămîni si nu simt ca am slabit, depinde de ce mănînc? cum sa dau in 2 saptamini burta jos?
Am si eu nevoie de cateva idei pentru cele mai populare marci/modele de suplimente proteice, ca de exemplu, clasicul Optimum Nutrition 100% Whey Gold. Ce luati voi/ ce stiti ca iau...? (mai mult)
Exercitiile fizice cum este mai bine sa le fac? Separat ( de exemplu: luni-abdomene, marti-cardio etc.) sau sa le fac pe toate intr-o zii( combinate)? Multumesc!
Ce exercitii sa fac pentru fund la sala? Si pentru interiorul coapselor?
De unde pot cumpara steroizi? Afectează cu ceva organismului? Cum se administrează?
Am revenit la sala dupa o pauza de 5 luni, am facut o luna de cand am reinceput antrenamentele(am 9 luni de antrenament) si mi am revenit la toate grupele mai putin la spate, nu mai pot ridica...? (mai mult)
am si eu o intrebare,am vazut la multe fete cat de dragut si bine arata o clavicula proeminenta, exista niste exercitii pentru asta? ...PS:
Cum pot îndepărta rugina de pe fier/metal fără a folosi chesti complicate de exemplu feruginol sauderuginol Mulțumesc. Ofer panglica!
Cum pot sa dau jos sau mai bine spus sa curat rugina de pe fier /metal... cu metode simple, adică fără feruginol ...sau așa ceva, Mulțumesc, ofer panglica!
Salut, sunt baiat si am si eu o intrebare.La varsta de 14 ani am avut 1, 72 inaltime, trecand un an de atunci acum la 15 ani am 1, 78.Credeti ca sunt ceva sanse sa ajung la 1, 85 sau cresterea...? (mai mult)
La ce ajuta izometria pentru muschi?
Salut prieteni, fac sală si chiar este necesar să iau proteine pentru creștere?
Daca nu mananci ca lumea inainte de un antrenament de forta, e adevarat ca esti mai slab la forta fata de ziua in care mananci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?