Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Martie 2025 sunt:
Daca nu mananci ca lumea inainte de un antrenament de forta, e adevarat ca esti mai slab la forta fata de ziua in care mananci?
Am si eu o nelamurire legata de fotbal! Sau mai bine zis: De fotbalul englez. Deci, urmaresc premier league/Fotbalul englez de cativa ani..si nu stiu care este cel mai tare derby... Sunt cateva: Mu-...? (mai mult)
Buna seara, imi place foarte mult sa alerg, anul trecut in luna decembrie am alergat o data 29 de kilometri prin Strasbourg fara pauza iar anul acesta am alergat in luna mai semimarathonul din Strasbourg...? (mai mult)
Ca sa te angajezi la decathlon(ca lucrator comercial) iti cer studii superioare? Am auzit ca trebuie sa fi student...
Pot sa intru la o echipa de football din liga 1, chiar daca nu am junioratul? Dau funda pentru cel mai explicit raspuns!
Cu ce scor credeți ca se va termina Gaz Metan Dinamo?
Salutare, TPU! Eu si sora mea practicam inot- ul de 2 ani si recent Sora mea (Iemima) a avut un concurs de la Primarie si a luat locul 3 la probele la care a participat. Are talent ff mare dar nu are...? (mai mult)
Părere probolan 50? ( explicati-mi ca lumea), dau funda.
Ce exerciții trebuie să fac ca sa îmi vina mai usor sa fac tractiuni? Un răspuns detaliat ar fi foarte apreciat. Multumesc.
Salut, TPU! De curand mi- am cumparat niste gantere si am de gand sa ma folosesc de ele pentru a ma, , ingrasa". As avea nevoie de niste raspunsuri la urmatoarele intrebari : 1)E ok sa lucrezi aproape...? (mai mult)
Știți vreun club de fotbal în București care face recrutari pentru grupa 2004? Mulțumesc anticipat!
Are cineva idee cum se calculeaza marimile la Gi de bjj?
Cum as putea sa mi cladesc un corp frumos tinand cont ca nu am sala de fitness in "oras"... ceva exercitii ce se pot face si acasa?
Tehnica de sut se poate remedia la fotbal chiar daca am 21 de ani?
Buna TPU care dintre aceste suplimente sunt mai bune pentru o crestere in masa musculară cat mai rapidă? Dau funda... http://www.pronutrition.ro/creatine- pura- creapure/ http://www.pronutrition.ro/creatine-...? (mai mult)
Vreau sa pariez online folosind un card de la Banca Transilvania. Cum depun și cum retrag banii din cont? După câte zile pot retrage banii câștigați?
E adevărat ca dacă stai în picioare consumi calorii? am stat azi 8 ore incontinuu și de asta eram curioasa
Man City sau Chelsea? Barcelona sau Real? Viitorul sau Craiova?
Salut.Am 13 ani, 70kg si 1.73 metri.Stiu, sunt cam plinut, as vrea sa slabesc cat mai rapid, ca la anul sa dau la liceul militar.Treaba e ca vreau prima data sa slabesc, apoi sa pun putina musculatura. ...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti ce avantaje are un bmx cu foaia mica si cu foaia mare, ghidon drept sau arcuit?
Salut, Am 17 ani, 65 kg, inaltime in jur de 170 (+ /- 5cm, nu mai stiu exact). De 2 saptamani fac zilnic: - 100 flotari (serii de cate 10..pauza 1min, iar 10 tot asa) - 100 abdomene prima saptamana,...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si am o intrebare: Cum pot sa ma apar de cineva care sare la bataie? Ceva siteuri sau ceva.
Ar fi un antrenament de sala bun asta: Ziua 1:Pipet, tricpes Ziua 2:Spate,biceps, umeri Ziua 3:Picioare
Stiu ca probabil va dura cateva luni bune.dar e Decembrie. Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie, cam atunci se face asa mai cald. Deci in 5 luni cred ca pot obtine ceva rezultate
Cine credeti ca va castiga Premier League anul asta? Eu mizez pe Klopp ca va reusi sa aduca primul titlu pe Anfield. United e foarte slaba. City si Chelsea au antrenori noi iar Arsenal nu va...? (mai mult)
Va place cum joaca Moke de la Steaua? :D
Daca lucrez cateva luni la sala si se vede ca am pus ceva pe mine iar dupaceea fac pauza, muschii se retrag?
M- am ales cu niște dureri de genunchi. Sunt 3 instructori la sala unde eu merg, dar nu sunt de găsit niciodată când ai nevoie de ei! In momentele unice in care i- am văzut le- am cerut sfaturi...? (mai mult)
Cine câștiga El Classico? Barcelona vs Real. Sâmbătă 17:15. Si vreau răspunsuri mai mari adică motivul. Ex: Barcelona pentru că a castigat... Etc. Fundaaaaa!
Sunt fata si as vrea sa imi "intaresc" putin corpul. Cam ce exercitii imi recomandati avand in vedere ca am un spatiu mai mic in casa si nici nu am orice la indemana (ca de exemplu greutati)? In...? (mai mult)
Este ok daca fac la sala o zi picoare o zi piept timp de o luna?
Hei..am o problema.Am facut karate, iar in prezent fac lupte libere...cand merg in competitii sau la antrenamente n- am nicio problema, dar daca la scoala sau cineva de pe strada se ia de mine, incep...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau și eu un program de sala eficient ( nu conteaza daca e de 3- 4- 5- 6 zile pe săptămână) dar sa fie bun sa simt eu ca se pune masa pe mine, ca începe sa se formeze mușchii,...? (mai mult)
Pentru instructor de fitness ce facultate imi trebuie? Cea de Educatie Fizica si Sport sau este buna si cea de Kinetoterapie? Probele de admitere de la cele 2 difera?
Salut, TPU! De o vreme joc la pariuri sportive, vreau sa- mi spuneti ce este diferit in parierea pe meciurile din cupa fata de cele dintr- o anumita liga, am sesizat unele diferente. Dau funda, astept...? (mai mult)
Îmi puteți spune o urare frumoasă pentru o profesoara de sport... PS e o profesoara de nota 100 Va rog. Repede!
De 4 luni fac volei.Inainte sa fac aveam 1.70.Acum, la 17 ani am mai crescut 2cm. Tata are 1.78, iar mama 1.55.Credeti ca intr- un an jumatate sau 2 pot sa ajung la o inaltime intre 1.75- 1.80?...? (mai mult)
Bună seara, aș dori să-mi cumpăr o bicicletă, îmi puteți recomanda niște magazine online? m-am uitat pe eMAG si Decathlon dar vreau mai multe opțiuni, merci.
Salut am o intrebare care se adreseaza in general practicantiilor de arte martiale precum(bjj, mma, judo, box, etc) intrebarea incepe in urmatorul fel. Eu sunt practicant de bjj de 1 an si jumatate (am...? (mai mult)
Buna,stie cineva ce exercitii fizice trebuie sa folosesti ca sa te poti descurca mai bine intr-o lupta sau in autoaprare? De ex: daca faci genuflexiuni ajuta, sau alte tipuri de exercitii simple?
Pentru instructor de fitness ce facultate imi trebuie? Cea de Educatie Fizica si Sport sau e buna si cea de Kinetoterapie? Probele de admitere de la cele 2 difera?
Pentru instructor de fitness ce facultate imi trebuie? Cea de Educatie Fizica si Sport sau merge si cea de Kinetoterapie? Probele de admitere de la cele 2 difera?
Vreau sa imi fac o bicicleta sril motor am vazut o poza pe net si m-am gandit sa imi cumpar una dar nu stiu de unde vreau sa stiu cum se numeste.
Stiti vreun club de box/k1/kickbox/mma serios din Buzau? Am 17 ani
Cum poti sa ramai impotent daca faci sala?
Dupa cate luni de sala se poate observa abdomenul si pieptul?
Am 17 ani si vreau sa ma apuc de un sport.Eu as vrea ceva de autoaparare.Adica sa ma pot apara in caz de vreo bataie pe strada.Imi recomandati ceva! Eu sunt din Iasi si as vrea sa stiu unde sa...? (mai mult)
Am cap mare si ciudat. Aiurea. La corp sunt slab. Va rog sa nu radeti. Daca merg la sala, are vreun rezultat? Am 1.76, 70 kg.
Fac sala. Miercuri imi antrenez spatele iar vineri umeri si trapez. Chestia e ca la spate intra si trapez. Si daca il lucrez si vinerea exista posibilitatea sa supraantrenez. Cat au nevoie muschii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!