Cei mai activi useri din categoria Sport pe 4 Martie 2025 sunt:
vreau sa stiu si eu daca merita sa imi cumpar bologneza energofish blade bolo de 5m sau mai bine imi iau energofish rubin bolo de 6m?
Daca ati auzit de accidentul cu Chapecoense, stiti daca se desfiinteaza echipa sau nu? Ca mai traiesc doar vreo trei jucatori :)))). Si ce se va intampla cu campionatul? Adica ramane in 19 echipe sau ...? (mai mult)
Am o problema legata de picioarele mele! Am 15 ani, 1.75 si 52 kg :( Am picioarele foarte subtiri si vreau sa le fac mai groase. Problema e ca eu mananc tot felul de prostii care ar trebui ...? (mai mult)
Baietilor, ziceti- mi, sala de fitness va mentine bine la corp/fata? Are vreun efect daca faceti sala? Eu sunt slab la corp, nu am muschi, ceva grasime. La fata sunt mai ok. Dar nu prea am...? (mai mult)
Care sunt diferentele intre schiurile Fischer F15 si Fischer RC4, sau alte schiuri Fischer? Care din ele ar fi cele mai bune pentru mine, tinand cont ca schiez la nivel avansat?
Imi puneti spune niste exercitii care ajuta sa dau jos colaceii? Si pentru grasimea din interiorul piciorului. Sa le fac la sala. Mersi :D
Vreau sa dau la liceul militar, dar problema e ca sunt putin plinut, am 70 kg la 1.72 si 13 ani.Intrebare e cam cat costa un bilet la sala pentru o zi si cat costa un abonament, vreau pretul si...? (mai mult)
vreau sa bag sala și nu știu ce suplimente sa bag menționez (am 16 ani și 60 și ceva de kg)vreau sa pun masa musculara Multă și sa mă ingras puțin, întrebarea mea e : ce îmi recomandați...? (mai mult)
Stie cineva de unde se cumpara de obicei bilete online pentru meciuri pe Arena Nationala?
Obisnuiesc sa imi prepar sucuri acasa, fresh de portocale, kiwi etc si adaug si 1 lingura jumate de miere.Este ceva rau in asta? ingrasa acest obicei? am zis sa inlocuiesc zaharul cu mierea fiind...? (mai mult)
În septembrie am cumpărat un bmx din Freestyle Sport.Am observat ca sunetul de la butucul din spate nu se aude așa tare..Se aude încet. Ce pot sa fac ca sa se audă mai tare?
Un club de box in Bucuresti, sector 3? Gen box nu vreau mma sau muay thai, doar pumni. (la polivalenta s- a facut un mega si nu mai stiu alt loc bun) Sau si club de kick boxing daca de box nu stiti. ...? (mai mult)
Nume canal Youtube in care voi posta rezumate din meciurile de fotbal?
Buna TPU la tae bo se fac lupte si meciuri sau ceva gen fitness
Ce parere aveti despre acest program de antrenament? http://www.steroizi.ro/programe-de-antrenament/5-antrenamente-pe-saptamana-pentru-masa-musculara/
Buna TPU la boxing circuit se fac numai antrenamente sau se fac si meciuri?
De doua zile mi- am cumparat o bicicleta eliptica si am inceput sa fac pe ea, de exemplu am facut vineri 15 minute (ma durea foarte tare cand pedalam de la genunchi in sus si de aceea pedalam 1...? (mai mult)
Eu acum ma apuc de longboarding si as vrea sa stiu care dintre urmatoarele doua longboarduri e mai bun, desi stiu ca nu sunt stralucite niciunul : Longboard, Spartan Urban Surfer 38 inch Ax...? (mai mult)
Salut ca-să poți fi instructor de fitness ce trebuie sa faci? este vre un curs sau trebuie facultate?
A incercat careva ON Serious Mass?
Daca alerg, pot slabi la fata?
Cum se joaca aiatem la pariuri? De ex daca pun 9/16 cu miza 5 lei cam cum e castigul?
Fac antrenament acasa dar nu foarte intens pentru ca folosesc doar gantere de 5kg, de cata pauza au nevoie muschi pentru a se reface pentru urmatorul antrenament? Daca fac antrenament in fiecare zi pentru...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau la liceul militar la anul, problema e ca sunt putin cam plinut, am 70 de kg la 13 ani si 1.73 inaltime.As cam vrea sa slabest si sa imi fac putina musculatura, nu pot sa ma duc la...? (mai mult)
Ce spuneti de pronosticurile de mai jos: Poli Timisoara vs Astra 2 FC Steaua Bucuresti vs FC Botosani 1 Arsenal vs Bournemouth 1 Manchester United vs West Ham 1 Angers vs St Etienne...? (mai mult)
Poli Timisoara vs Astra 2 FC Steaua Bucuresti vs FC Botosani 1 Arsenal vs Bournemouth 1 Manchester United vs West Ham 1 Angers vs St Etienne 1, 2 Nice vs Bastia 1 Lyon vs Paris SG 1, 2 Real ...? (mai mult)
De unde pot cumpara niste greutati pentru corp. Din acelea fixate pe glezne, brate, etc. Credeti ca daca le voi purta in permanenta voi arde grasimea si voi creste putina masa musculara?
Ce pot sa mănânc înainte și după antrenamentele de la sala? Nu am ținut niciodată regim și nici nu vreau, am mâncat la Orice ore orice am vrut. Merg la sala pentru tonifiere si poate sa dau...? (mai mult)
am 1, 65 si 77 kg si ma duc la sala zilnic dar nu slabesc. Nu stiu nici ce dieta sa folosesc ca sunt la liceu si imi este greu sa mananc. Cine ma poate ajuta cu o dieta ce a folosit- o si ...? (mai mult)
Vreau sa intru in pedagogic, sunt a 8- a si mi- e frica de proba de sport. Daca se intampla ca o persoana sa fie mai "pufoasa" si sa nu poata sa faca lumanarea, sa se rostogoleasca, etc ce...? (mai mult)
Știţi ceva exercițiile pentru brațe, dar care să-mi scadă grăsimea, și nu să-mi creasca masa musculară? Mulţam
Am cumparat recent o pereche de ghete de fotbal de pe un site de anunturi și îmi sunt cam fixe ....chiar ma strang putin in lateral ( eu am piciorul destul de lat si lungimea de vreo...? (mai mult)
Cate calorii contine o omleta din 4 oua cu ceapa?
Sunt în balul bobocilor și am ales sa ma joc cu mingea de baschet, ce scheme pot sa fac, ajutor?
Ce ziceti de antrenamentul meu pentru masa musculara biceps & triceps? E bun sau nu? Joi – antrenament pentru brate(triceps si biceps): Execitiu 1(triceps): Impins cu bara la piept...? (mai mult)
Salut, dacă pui la pariuri sportive la fotbal primul gol marcat e șut și primul e autogol din șut, e câștigător sau nu? Pentru că la șut scrie in paranteză nu din lovitura libera, dar nu spune...? (mai mult)
De 3 luni fac volei. Tata are 1.78, iar mama 1.55.Eu am 1.70 la 17 ani.Antrenorul mi- a zis ca pot sa ajung la 1.80- 1.85 dar eu nu cred.Nu am crescut nici macar un cm.Credeti ca voi ajunge la ...? (mai mult)
Am 15 ani si as vrea sa ma apuc "de facut muschi". Sunt destul de slabut, am cam 55 de kilograme si as vrea sa imi cresc masa musculara. Timp de sala nu am si as vrea sa o iau usor, acasa.Imi...? (mai mult)
As vrea sa merg la xbody.Am vazut ca o sedinta e cam scumpa. Cate sedinte ar trebui sau ar fi bine sa fac pe saptamana?,
Cum fac sa castig mai des la pariuri sportive?, aveti vreo o idee dau funa.
Salut tpu.Cineva care cunoaste mai bine urmatoarele echipe de fotbal imi poate spune cine va castiga din meciurile:1.FC Steaua B. - Osmanlispor 2.CD Real Sociedad - Real CD Espana 3. Olympiacos -...? (mai mult)
Salut,ce parere aveti despre GFX-8 am 78kg si 1.78h. Sunt bune pentru mine?
Vreau ceva "tehnici" de slabit eficiente si rapide, am 13 ani, 60-70 kg.
Salut, daca fac in fiecare seara exercitii pentru brate cu gantere de 5 kilograme cate 20 de minute pot face progrese sau nu. Exista riscul de supra antrenament cumva.Nu iau niciun fel de proteine.Ma...? (mai mult)
In ce clasa se invata saritul peste capra?
E bine sa dai urechi la fotbal? De ce? FUNDA
Salut ca sa cresc in masa musculara e ok daca manabc mai intai proteinele si dupa carbohidratii ca sa nu le amestec? Exemplu piept de pui cu orez si dupa 10 minute cartofi sau ceva cu carbohidrati?
Pe ce canal se joacă celtic cu barcelona
Salut, am 14 ani si sunt cam plinut, as vrea sa ma apuc de sala, e bine sau rau sa incepi de la varsta asta? ( am 1.80 si in jur de 80 kg ), daca da imi puteti spune si un program?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!