am 1, 81 17 ani și 66kg fac sală de 2 luni, cea mai mare dorință a mea este să ajung culturist, deci orice bani cât de puțini am eu îi investesc fară să suflu în acest sport,...? (mai mult)
ce parere aveti despre mingia asta? Se merita? http://www.emag.ro/minge-nike-pitch-unisex-multicolor-marime-5-2037221-5/pd/DW4RG2BBM/ Multumesc anticipat!
Vreau o parere despre aceste ghete de fotbal http://www.emag.ro/search- log/v15966291/p5- 1/sb14d40ceca73c1b023c5?url=/ghete- fotbal- barbati- adidas- f10- tf- verde- 42- b44235grn42/pd/DWFW42BBM/...? (mai mult)
La ce varsta ar trebui sa încep un sport de lupta, gen Muay thai, box, kickbox etc?
Hey TPU Exista in Constanta Pole Fitness?
Se face Muay Thai in Romania?
Hei! Un fotbalist din Liga1, Premier League sau La Liga castiga salariul pe luna sau pe sezon?
Care antenă e mai buna pentru fotbal? :Liga 1 Orange,Premier, ligue 1 laliga, UEFA LG UEFA EL Argument+Pret=Funda
Buna lume! Am o mare nedumerire in privinta antrenamentelor la sala de forta. Sunt un pasionat de sporturi iar sala este elementul ce nu lipseste din rutina mea si ador sa fiu intr- o continua cursa spre...? (mai mult)
Salutari baieti site-ul:http://www.bmxshop.ro/ e original? vreau sa imi achizitionez un bmx de acolo si nu vreau sa arunc bani pe fereastra
Doresc sa ma apuc de K1, la box nu am cum deoarece sunt cu scoala si decat sa risc sa fac absente si intr- un final sa ma las mai bine renunt.Acum problema la K1 este daca intaltimea ma dezavantajeaza...? (mai mult)
Salutari baieti, ce parere aveti de bmx-ul asta pentru incepatori http://www.bmxshop.ro/produse/biciclete-4/blank-ammo-mov-20.35-3607.html?
ieri la scoala am facut exercitii fizice la sport si ma doare tare picioarele abdomenul. Cum as putea sa scap de durere
Salut, e bun bmx-ul http://www.bmxshop.ro/produse/biciclete-4/blank-ammo-mov-20.35-3607.html?
Cum se administreaza Gold Standard Whey Protein de la ON? Cate portii pe zi? Cate grame de proteine la o servire?
Nu sunt gras sau slab, sunt mediu ( mă refer la fizic) si nu prea am mușchi. Așa că m- am apucat să fac niste exerciții. Flotări si abdomene. Fac numai seara. Flotări fac 15 si abdomene...? (mai mult)
Daca am pus un bilet la pariuri de sport de exemplu combinat 10/15 si se castiga mai multe meciuri de exemplu 11/15 mai primesc castigul maxim?
De curand mi- am luat un skateboard enuff floral blue. Am luat si rulmentii black. Cand imi strang rotile sa nu aibe joc, rulmentii nu se mai invart pe ax cum am vazut ca trebuie. Ce ...? (mai mult)
Hey, daca mananc de 4- 5ori pe saptamana o salata de 350 gr din pui cu legume (mazare, broccoli, orez, porumb, morcov, castraveti) ma ingras? ma gandesc ca orezul cu carnea nu sunt combinatia ok da oricum...? (mai mult)
Salutare cate sedinte cuprinde un abonament lunar la sala? Si sunt obligat sa ma duc la toate?
Am o problema la tractiuni, nu le pot face decat daca imi tine cineva picioarele, vineri ma tinea un prieten de picioare cand faceam, il intreb daca m- a ajutat mult, daca a impins sau ceva si mi- ...? (mai mult)
Cum pot creste in masa musculara? Am 1.75 inaltimea si vreo 48 kg :/ Varsta:14 ani Mananc o gramada dar tot nu ma ingras. multi spun ca am arderile bune si de asta :p. acu intrebarea e. cum fac ...? (mai mult)
daca fac sport pe o bicicleta eliptica consider ca alerg?
ce ajuta mai mult pentru slabit alergatul sau ciclismul?
Heiaa, cum as putea ține dietă? Adica cum imi recomandați dieta? :)))0
Cine imi poate dona 1$ paypal? Imi mai trebuie ceva bani sa imi iau airsoft si sunt minor, nu pot muncii.
Salut am o intrebare abonamentul la sala poate fi saptamanal?
Salut, TPU! Vreau sa imi iau si eu o bicicleta bmx buna pentru inceput si care sa nu aibe o greutate foarte mare, ce imi recomandati? Eu am gasit cateva care imi plac si zic eu ca sunt bune si arata ...? (mai mult)
Hei TPU,am o intrebare, cate kg ar fi normal sa ai la 12 ani?
Daca am 17 ani si fac sala, pot scadea in inaltime?
Pentru baietii care au experienta in domeniul culturismului, care e mai bun Probolan50 sau Metadrol? Nu stiu care sa-l aleg.
Este adevărat că nu poți face pătrate pe abdomen fără suplimente?
Stiti case de pariuri in orasul Milton Keynes, Anglia? Multumesc!
Salut, As dori sa achizitionez o bicicleta second hand downhill/freeride.Am cautat pe DirtBike si PinBike dar nu ma prea incanta optiuniile pe care le am.Mai exista si alte site- uri din Europa sau America...? (mai mult)
Este gresit sa impart necesarul proteic zilnic in mese se cate 30 g de proteina? Ma refer sa nu consum la o masa 50, 60 g etc. Stiu ca 30g asimileaza muschii pe servire
Peste o săptămână avem campionatul de fotbal al școlii și colegii vor să stau în poarta, iar eu m-am săturat. Cum îi conving să mă bage în teren?
As dori sa imi creez propriul antrenament pentru masa musculara, acasa. Ce exercitii trebuie sa fac pentru fiecare grupa musculara si cu ce sa incep? Dau funda pentru cel mai bun program de...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpăra gfx gold edition de pe un site din Germania?
Imi place fotbalul foarte mult doar ca nu prea am timp sa ma joc(doar 1- 2/saptamana) Ce exercitii as putea face ca sa ma mentin(in special pentru picioare) Am uneori senzatia ca nu ma asculta picioarele,...? (mai mult)
Am o saptamana de sala si când fac biceps ridic cu 2, 5kg(mi se pare cam putin). Pare normal ca la o saptamana de sala sa fac cu atat la biceps? Inainte fac spate, dar totusi cred ca e putin....? (mai mult)
Am o saptamana de sala si când fac biceps simt ca nu pot sa fac toate seriile si totusi fac 2, 5kg(putin). Pare normal ca la o saptamana de sala sa fac cu atat la biceps? Inainte fac spate,...? (mai mult)
Ce stiluri de lupta/ auto-aparare ati invatat?
Bună ziua, sunt un fost luptător de box dar nu mai ma antrenez de 2 ani m- ar interesa sa intru într- un circuit de lupte ca rxf nu vreau sa lupt pentru stat am făcut- o deja vreau sa știu cate meciuri...? (mai mult)
Care ghete sunt mai bune si de ce? https://www.olx.ro/oferta/ghete- fotbal- puma- evopower- 4- fg- originale- poze- 39- 43- 46- ID2PqIx.html sau https://www.olx.ro/oferta/nike- mercurial-...? (mai mult)
Ce post TV transmite mâine meciul dintre Rusia și România?
La pariuri sportive daca pariez in tip sistem de ex pun pe 8 meciuri si aleg 6/8, imi ramane si varianta 8/8 adica daca mi ies toate sa pot lua premiul intreg?
Acum 3 luni am căzut pe mâna stângă și cred ca mi- am sucit- o. Nu o pot întoarce ca pe cealaltă.Mă doare doar atunci când încerc sa o întorc și când mă pun în pat. Mă doare ...? (mai mult)
.imi poate spune cineva un program de exercitii care sa inlocuiasca sala de forta. Vreau sa fac exercitiile acasa cat este posibil.am gantere si banca abdomene
Am si eu o nelămurire. Trebuie să dau o probă sportivă. La proba de viteza pe 50m am scos 7, 8 secunde. Dacă în 50m ai 7, 8 secunde...în 1000m câte secunde voi avea? (Îmi poate...? (mai mult)
Sunt destul de gras si joc la juniori D la fotbal si am multa viteza si antrenorul ma lauda pentru efortul pe care il depun. Cum este posibil asa ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!