Cum sa devin mai bun la dribling si sprint?
Bună, am facut un pariu ca in doua luni de astazi voi putea face 200 de flotari fara pauza. Imi puteti recomanda un program de antrenament sau ceva? Ps: in seara asta fara nici un pic de antrenament...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste sporturi care se practicau la jocurile olimpice antice.
Am 1.85 si 75kg (asta aveam acum cateva luni cand m- am cantarit ultima data, se poate sa ma fi ingrasat), ideea e ca am gus solduri si putina burta, credeti ca daca slabesc pana pe la 66-...? (mai mult)
Bai, nu stiu ce sa zic. Deci vreau sa ma ingras :)). Am 16 ani, mna. Si cred ca e destul de nasol sa ai 50 de kg si un 1, 68. Daca nu prea am ce sa fac cu inaltimea, macar sa modific...? (mai mult)
In ultimele luni ma "chinui" cu problema kg in plus, sunt baiat si dupa 4 ani care faceam spor de 4 ori pe satpamana cate 2 ore (lupte) m- am lasat brusc si m- a luat in greutate cam 20kg, ...? (mai mult)
Salut anul trecut pe vremea asta 6- 11, 2015 am avut meci de kickbox, nu m- am incalzit si mi am dislocat umarul sau luxatie cum ii se mai zice, umarul de atunci tot continua sa se luxeeze uneori, de...? (mai mult)
Fac fotbal de 7 ani iar recent am ajuns la un club cu un nivel mai inalt al intensitatii antrenamentelor. Am facut undeva la 2 saptamani antrenamente acolo, iar in timpul unui meci am simtit o durere ...? (mai mult)
Sunt din Constanta, si am o intrebare. Unde pot gasi o piscina de inot, deschisa atat vara, cat si iarna, si sa aiba peste 2M adancime. Dau funda. Multumesc anticipat!
Sal TPU. Am 14 ani jumate, 1.66-1.67 si 66 kg. Ce exercitii/diete imi recomandati pentru a putea slabi si sa lucrez si eu un abdomen?
Unde pot afla in ce an a fost infiintat o echipa de fotbal?
Stie sa imi spuna cineva daca L- carnitine are mai multe efecte pozitive sau negative...am auzit ca e posibil ca dupa ce nu mai iei carnitine nu mai ai pic de energie. Ma gandeam sa iau doar o luna...? (mai mult)
Recent mi-am cumparat o pereche de ghete de fotbal Nike si ma cam strang ce pot sa fac sa se mai largeasca?
am 17 ani, si azi la sport am aruncat cu bila de 7kg 9, 3m. am sanse sa devin ceva?
Cum sa devin un portar mai bun la fotbal?
A folosit careva Creatina PH-X de la BioTechUSA? Este buna? Care este diferenta dintre creatina metionata si alta monohidrata? :)
Bună seara! M-am apucat de sală de ceva timp și încă nu știu ce trebuie sa mănânc, cine imi poate da un regim sau o rețetă cu multe calorii (3000-5000).Funda
Salut. Am o problema care zic eu ca nu e prea ok. In primul rand, am 17 ani, 1.75m si 72kg. Fac sala de 1 an si 3 luni. Alimentatia mea consta in 4- 5 mese, insa problema mea este ca, cu toate acestea...? (mai mult)
Am 11 ani, 1.35-1.40 m si am 31.5 KG. Cate klcl ar trebui sa consum zilnic, stiind ca fac sport doar seara si uneori dimineata. Dau funda
Imi poate face cineva un program pentru sala? Exercitii pentru piept-spate, brate si picioare. Sau doar sa imi scrie mesaj si vorbim acolo, am nevoie de putin "ajutor"
Poate sa îmi explice și mie cineva la ce folosesc divizie în NBA? A început sa îmi placa basket-ul și vreau sa aflu! Cel mai bun răspuns primește funda, mersi!
Imi poate spune cineva cateva terenuri de minifotbal acoperite din Galati?
La pariuri P1.5 goluri trebuie sa se dea în meci cel puțin 1 gol sau 2?
Buna va rog sa imi dati un sfat bun, am 18 ani 170 inalt 50 de kg sunt foarte slabut pentru varsta mea am mainile si pieptul insuficient de dezvoltate tinand cont ca sunt major mai am sanse sa ma dezvolt...? (mai mult)
M-am apucat de sala acum o săptămâna si vreau sa stiu daca as putea sa iau proteine. Am 16 ani si 3luni si 1.72 m, am cam 59-60kg.
E adevarat daca stai agatat de o bara circa 15 minute pe zi te inalti? Eu sincer nu cred chestia asta.Voi ce credeti?
Care e diferența dintre creatina si proteină?
TPU, vreau sa fac exerciții pentru talie subțire si solduri, ce exerciții pot face sa scap de grăsime si ce sa mănânc sănătos? Va rog mult sa ma ajutați, stiu ca abdomene dar ce fel de abdomene...? (mai mult)
:) As vrea sa imi Spune- ți tot ce este sănătos de mâncare, pentru cineva care vrea sa meargă la sala, de ex salata, peste(dar ce peste ), si sa nu îngrașe, eu locuiesc in România,...? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu un program pt.sala (incepator) + ce alimentatie sa am?
Vreau sa imi spuneti si mie combinatii bune pentru blender(sa contina cat mai multe proteine si preferabil sa fie bun la gust ).Eu m- am gandit la urmatoarea combinatie : 2 oua, 2 lingurite ...? (mai mult)
Mingile Nike care se folosesc in Liga 1 sunt grele pentru un copil de 13 ani?
Salutare TPU cum se numește acela care se pune peste gură și nas să nu tragi aer rece.nu fular.
Salut, vreun parior de handbal si baschet la agentia Fortuna pe-aici?
Salut,știți vreun video (link) la cum se ia startul (cel de la sol, poziționarea) la alergare?
Cum pot sa slabesc prin exercitii fizice? Dati-mi exemple de exercitii fizice, am 12 ani si 50 kg si 1 metru 50. Ajutorrrrrr!
Am 14 ani si fac fotbal de 2 ani. Ideea e ca m- am cam plictisit de fotbal. Nu am gasit un alt sport care sa imi placa asa ca m- am hotarat sa ma apuc de ridicat haltere. Ce parere aveti, ce avantaje...? (mai mult)
Majoritatea boxerilor sunt într-adevăr nişte tipi duri şi violenți?
Eu am 1.88 inaltime, 16 ani si 85 kg. In decurs de un an am facut putina burta, nu se observa cand sunt imbracat, dar vreau sa o dau jos...de preferat dupa aia sa ma duc la sala sa pun si...? (mai mult)
Fac volei de 6 luni. Tata are 1.78 iar mama 1.55.Eu am 1.70m.Antrenorul mi- a zis ca pot sa ajung la 1.80 sau 1.85.De 6 luni nu am crescut nici macar un cm.La 17 ani credeti ca voi ajunge la o inaltime...? (mai mult)
Heii TPU am nevoie de ajutor! Am coapsele cam groase și nu știu cum sa scap de ele.Vă rog ziceti-mi ceva exerciții ceva.În scurt timp o sa ma duc la nunta... Urgenttt!
Stiti unde se face echitatie in Bucuresti? Nu foarte departe si la preturi rezonabile. Dau funda celui mai satisfacator raspuns!
Salut TPU, Imi puteti spune unde se pot face cursuri de parkour, free running, sali de gimnastica unde poti invata backflip,frontflip, etc In Timisoara,
În tabele de calcul al alimentelor sa menționează pulpele de pui. Asta inseamna pulpa de pui cu tot cu ciocănel sau fara? Cei care faceți sala cum procedați?
..am luat Creatina FIX timp de cateva zile si am tras din greu si rezultatele incep sa se vada dar au inceput sa ma doara muschi de la maini cand fac miscari bruste cu ele. oare sa fie datoritai...? (mai mult)
Salut, cum pot sa calculez de cate proteine, calorii, carbohidrati am nevoie pe zi? De exemplu daca un iaurt natural are 400g iar la calorii scrie60kcal si inmultesc cu 4 este bine? Mi se pare o bataie...? (mai mult)
E normal ca dupa 3 luni de sala sa ridic la haltera la piept 30-35 kg?
de ceva vreme m- am lasat de spot dupa aproximativ 4 ani de lupte, in cam 2 luni am pus 20 kg din cauza faptului ca timp de o luna am stat doar in casa si eram la dieta de cola so cartofi(cea...? (mai mult)
Stie cineva cat este timpul care trebuie scos la traseul de 1000m de la Admiterea la Colegiul Militar?
Care sunt echipele voastre de fotbal preferate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului