Cei mai activi useri din categoria Sport pe 5 Martie 2025 sunt:
Care sunt echipele voastre de fotbal preferate?
Care sunt primii 10 sportivi ai lumii, in opinia voastra?
Fac volei de 4 luni. Tata are 1.78, iar mama 1.55.Eu am 1.70 la 17 ani.Antrenorul mi-a zis ca pot sa ajung la 1.80-1.85,dar eu nu prea cred.Credeti ca voi ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80?
Caut un glub de k1 din Galati unde sa fac performanta ......la 15 ani e tarziu?
Imi spuneti niste site-uri de unde pot sa imi iau bascheti?
Sunt handballist de ceva timp si as vrea sa stiu cum pot face muschi la brate. Precizez ca nu vreau sa fac sala, dar pot cumpara haltere etc. De exemplu, m- ar ajuta ceva gen asta: http://www.emag.ro/colier-...? (mai mult)
Există vreun site pe care pot vedea pe ce programe vor fi meciurile de fotbal(în special cele din Premier League)?
Cam de cate kg trebuie sa fie o gantera la 14 ani?
FUNDA am dat tesul de saritura in inaltime la sport si a trebuit sa sarim 1 m inaltime(clasa a vi- a) nu zic ca e neaparat greu...au fost copii care au reusit dar cum as putea sa sar si eu mai sus? Cv ...? (mai mult)
am facut un program de sala si as vrea sa imi spuneti daca ee ok sau trebuie schimbat ceva la el. Luni:piept Marti:spate Miercuri:umeri si trapez Joi:picioare Vineri:brate S/D=pauza ...? (mai mult)
Mi-am cumparat un yoyo factory velocity si nu stiu de ce se invarte putin. Am incercat si pe pro si pe easy, dar se invarte la fel de putin. Ce pot sa fac sa se invarta mai mult?
Am si eu o întrebare la liceu sportiv Poti sa înveți și științe sociale? Sau alte profile în afara de sport
Astazi la ora de sport profesorul ne- a dat nota la proba de 50 de metri. Aceasta proba a avut 3 ture. In prima tura am scos 6.94.In a doua tura am scos 6.56. Iar in a treia am scos cel mai bine 6.28 fiind...? (mai mult)
Salut, ce aparat de abdomene imi recomandați?
Salut, am 20 de ani si de curand m- am apucat sa fac exercitii acasa pentru cresterea in masa musculara, nu imi recomandati sa ma duc la sala ca nu dau bani pe asa ceva nici sa ma tai, intrebarea ar fi...? (mai mult)
Am 63 de kg, 180 de cm si am 18 ani. Fac sala de 3 luni.Problema mea este am un abdomen plat...sunt tipul skinny- fat..si faza e ca imi doresc mult sa am patratele. Tin sa mentionez ca am inceput...? (mai mult)
imi puteti trimite un video cum sa te dai pe pennyboard?
Salutare. As vrea sa stiu care arta martiala este cea mai eficienta in autoaparare cat si in atac.
Batoanele proteice sunt bune pentru incepatori?
Salut TPU, voiam sa va intreb, eu de felul meu la 12 ani sunt destul de slabanog si fara forta, ce sporturi as putea face ca sa am un corp mai frumos si sa fiu mai inalt? Si totusi pana pe la 20- 21 ...? (mai mult)
Adresez o întrebare în primul rând cunoscătorilor. Aș vrea să încep un ciclu cu steroizi, mai exact unul de 6 săptămâni cu: Testosteron cipionat, Deca- Durabolin și Danabol.Am 22 de...? (mai mult)
Buna Vreau sa ma apuc de sala. nu am mai facut inainte. si am 18 ani Vroiam sa folosesc ( http://ro.muscle- growth.me/rndr/MuscleG_RO/?utm_campaign=YULIA_&esub=- 3A25sMQKiBgKBBwTh9q1uAAEAAQACCgcCOAgCNwgBEwFcBPZq1nA&utm_term=5520501&utm_content=1648672&subacc=mgid_MuscleG_RO&utm_source=mgid.com&a
Ce inaltime trebuie sa am pentru baschet feminin? Stiti cluburi de baschet feminin in Bucuresti?
Salut,am 12 ani si 1.74m 70kg este bine sa ma apuc de sala?
am o intrebare pentru cei din Constanta. Ce club de baschet imi recomandati? CS Laguna sau BC Athletic
As vrea sa mai cresc in brate ce excerciti sunt mai bune!
Salut, fac ceva sală asa din când în când. Dece altii fac o zi pe săptămână si, si atunci se întăresc bine de tot, le cresc puterea. Ce exerciții sau ce sa fac? Am încercat izometrie Si...? (mai mult)
Eu merg la sala in fiecare zi si in weekend si fac la toate aparatele (picioare piept etc.)cam 1ora e bne sau nu? si daca nu dati-mi un program sa il urmez dau funda!
am 15 ani, vreau să mă apuc de sala, am 1, 71 înălțime, 61 KG, dar vreau să mai pun masă musculară, sunt la școală cu program sportiv (Handball), întrebarea mea este: Dacă...? (mai mult)
Ce exercitii pentru piept/pectorali stiti? Fara greutati (n-am pe-acasa)
Salut daca alerg 30 de minute, pot sa fac cateva pauze mici de cateva secunde? daca da atunci cate? multumesc
Salut, am 15 ani si fac sală. Dacă iau proteine mi se poate întâmpla ceva? Funda.
Puteti sa imi spuneti un Bmx la 16 mil cu cadru de 20.5 si roti de 20? Sa fie pe un site din Romania
Salut, am o dilema cam mare, fac sala de un an si ceva si gen de 3- 4 luni am inceput sa fac burtica si as vrea sa scap de ea dar chestia e ca nu prea stiu cum pentru ca nu sunt in perioda de definire,...? (mai mult)
Am varsta de 16 ani si am doar 1, 66 metri si 56 de kg. Cum as putea creste in masa musculara cat si in inaltime? Dau fundita :D.
Buna ziua TPU! Voiam sa va intreb daca am 15 ani jumatate si vreau sa ma apuc de fitness am voie sa-l practic fara prezenta unui parinte?
Buna am o luna decand fac sala si in primele 2 saptamani de antrenament ma simteam ok, aveam energie, dar celelate 2 saptamani am simtit ca nu am energie mai deloc cand intru in sala, dar inainte de ...? (mai mult)
Care este cel mai bun sport la care iti poti duce copilul la 5 ani?
Iubita mea incearca sa aiba un posterior mai mare, dar nu stie cum..ma puteti ajuta cu un sfat?
Imi poate recomandat cine o sala in Iasi cartier Nicolina care sa fie cat de cat ok sa nu fie foarte scumpa si nici extrem de aglomerata. Multumesc anticipat :D
Sall. Am auzit de un club de MMA in Pitesti, imi puteti spune si mie cat se plateste lunar?
Salut la toti, am 11 ani si 1.40 cm. Vreau sa ma cresc macar cu 5-10 cm. Va rog ajutati-ma.
sunt destul de "gras" in jur de 100 kg, am 14 ani si 1.75, c- am cat o sa mai cresc pana la varsta de 18 ani (fac si sala de 2 luni ) dar fac doar masa musculara si mai putin cardio. Cardio...? (mai mult)
Salut, atunci cand fac exercitiul pentru partea posterioara a gatului, nu simt o activare musculara asa mare ca la exercitiul care lucreaza partea interioara. Care este parerea voastra?
Ce parere aveti despre Otelul Galati? Credeti ca o sa ajunga din nou in prima liga?
as vrea sa cumpar un pennyboard de la Dechatlon stiti cate kilograme poate tine un pennyboard de acolo?
Cum fac atunci cand sutez sa ia mingea efect!?!?!?!?!(Fotbal)
Puteți sa îmi compuneți si mie un imn... Si in el sa fie versurile fortza Andreea! Si Fc AndTeea Bucuresti
Ce trebuie să faci și să nu faci în ziua în care ai un meci de fotbal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati