Cei mai activi useri din categoria Sport pe 5 Martie 2025 sunt:
Salut la fotbal de vro 4 ani si de vro luna nu mai fac antrenamete din 2 in 2 zile fac mai rar de vro 2 ori pe saptama si am inceput sa obosec mai repede. Ce sa fac? Dau funda
Fac K-1 si am vanatai la şoldul din partea dreapta si cel din partea stanga de la middle-kickuri de la antrenament. E normal? Ar trebui sa nu ma mai lovesc acolo? :D
Salut.Am cumparat o coarda statica de alpinism in urma cu un an de pe internet.Eu abia acum am inceput sa o folosesc.Din cate stiu corzile trebuie inlocuite cam la 5 ani. Cum trebuie sa calculez? Din momentul...? (mai mult)
Buna, am o profesoara de sport care este in varsta de 61 de ani si este aniversarea ei ce cadou credeti ca ii pot lua tinand cont ca sa nu fie ceva extraordinar ceva simbolic pentru ai arata respectul ...? (mai mult)
m-am apucat de sala, am 1, 75; 17 ani si 90 de kg. Vreau sa slabesc si sa pun si masa musculara. Stiti vreun provram bun?
Buna am 50 kg si 1.64m inaltime, credeti ca e bine sa mananc orice, fara sa tin regim?, pentru ca merg la sala si as vrea sa pun masa musculara, si nu as vrea sa tin regim pentru ca sunt slab.E bine daca...? (mai mult)
Cand este mai indicat sa iau proteinele inainte sau dupa antrenament?
:) ce tip de kendama imi puteti recomanda? sunt incepatoare, adica nici nu stiu sa fac nimic cu ea, dar vreau sa invat.conteaza firma sau lungimea firului de la ea? cam cat ar costa? dau funda,...? (mai mult)
Hei am si eu o curiozitate, am 14 ani si vreau sa merge la sala, pot? Adică nu stiu am auzit ca e voie de la o anumită vârstă si mna.Si daca ma voi duce la sala, va sta cineva cu mine? Adică vreun...? (mai mult)
De unde stiu daca o minge de fotbal este nike si originala? Aceasta minge este nike si originala? http://www.decathlon.ro/p/8365764_minge-fotbal-strike-cu pa-franei-roz-galben.html
Hey. Am 16 ani. 1, 78 m si 60 de kg. Fac sala de 3 luni, iar cand m- am apucat am avut 57 de kg. Este putin 3 kg in 3 luni? (daca nu mancam cat trebuia sau nu faceam exercitiile corecte la sala se ...? (mai mult)
Cine stie un site cu pronosticuri sportive bun?
Salut, fac sala de un an jumatate, de la 50kg am ajuns la 68kg de la un timp simt ca numai fac febra musculara la triceps, biceps sau gambe si simt ca si cum am stacnat. Parca numai pun masa musculara...? (mai mult)
Am o întrebare (rog fara răspunsuri credule) am 21 de ani și sunt foarte pasionat de sport fac sala de cv timp, sunt mulțumit momentan de fizicul meu (da mna. ca în orice sport mereu vrei ...? (mai mult)
De unde stiu daca o minge este nike si originala? Aceasta minge este nike si originala? http://www.decathlon.ro/p/8365764_minge-fotbal-strike-cupa-franei-roz-galben.html
Eu ma numesc Eduard... E vreau sa dau la Liceul Cu Program Sportiv Iasi As vrea sa aflu ce probe sunt sic u ce medie sa intra acolo? Va rog ajutati-ma cat mai repede! :( :( FUNDA! :)
Creatina trebuie luata si in zilele de pauza?
Am 16 ani. 1, 86 m Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii unde ma pot inscrie la o echipa de baschet din prahova!
Am 15 ani si 90 kg :( si vreu sa ma apuc de un sport de contact sau de un tip de arta martiala in care nu ai nevoie sa fii slab etc. Si care nu este costisitoare (maxim 100lei lunar) PS:fara...? (mai mult)
Firma genius nutrition este buna.Din cate stiu nu e prea cunoscuta si ce parere aveti care dintre cele 2? http://www.geniusnutrition.ro/produse- - pr68.html sau https://www.amazon.com/Universal- Nutrition-...? (mai mult)
Pot consuma gfx8 pe toata perioada de bulk adica inca 5 luni?. Mi a spus un om ca gfx din cauza ca, contine creatina dupa 10 saptamani sa fac o pauza de la el, am mai auzit asta despre creatina...? (mai mult)
Shake din Instant Oats(faina de ovaz) si Creatina Monohidrata ce spuneti despre aceasta combinatie?
Stie cineva de ce cand merg repede ma dor tibiile ca si cum as avea febra musculara pe moment, sau cand fac alergare usoara? Am 16 ani, 1.70-1.72 si 64-65kg
Salutare. Problema se pune in felul urmator: Detin doua gantere si o bara Z iar cu acestea doresc sa pun masa musculara. Sunt cat de nou se poate in domeniu si nu stiu: - ce dieta sa tin - cate kg...? (mai mult)
Http://m.emag.ro/aparat- tonifiere- techfit- ab- 1500- generator- pliabil- 4- functii- afisate- 6- trepte- intensitate- ab1500/pd/D0DJ32BBM/ Am văzut multe reclame despre aparatul ăsta... E bun de ceva...? (mai mult)
De 3 luni stiu sa fac sfoara, în 2 saptamani am învățat să o fac deși am 16 ani, iar sora mea știe să o facă de mică și o face odata la nu stiu cate luni si nici macar nu o doare. Eu o fac...? (mai mult)
Cu ce te ajuta fotbalul?
Am 16 ani și fac sfoara de 3 luni, în 2 saptamani am putut să o fac dar încă ma doare cand o fac si asta e în fiecare seara pentru ca mi- e frica sa ma trezesc nemaiputand- o face. Sora mea știe...? (mai mult)
Care este cel mai bun club de fotbal din fiecare tara din Europa? Vreau raspunsuri strict legate de palmares, nu opinii personale!
Cum aș putea să scap de tensiune în timpul fotbalului? Dați-mi cîteva sfaturi utile.
Salut când Barcelona are meci la real Madrid De deplasează cu avionu sau cu autocarul
Am de ales la facultate ce sport sa fac. Ce se face mai exact la aerobic si la dfg? Care e diferenta intre ele? Ca pe net nu găsesc. Voiam la aerobic din cauza ca sunt obișnuit cu gimnastică, ca mai...? (mai mult)
De curând am început sa fac sala și as dori și eu un program complet în ceea ce privește nutriția. As dori mai multe explicații, ce este indicat și ce nu este indicat. Etc. ...? (mai mult)
Cosmin este bn sa fac cardio de 3 ori pe saptamana dupa fiecare antrenament cate 30 min? Lunea am circuit de 3 ori pentru picioare: genoflexiuni cu gantere sau cu sora- mea de 25 kg in spate- 8rep, sarituri...? (mai mult)
Vreau sa devin portar dar mi-e frica de minge.Ce pot face sa nu-mi mai fie? Dau funda, va rog.
Cine stie care ii faza cu bonusul de la Fortuna online?
De ce Aguero ratează penalty-uri? În sezonul asta are 5 Penalty-uri ratate.
Care ii faza cu bonusul de la Fortuna? Care ma poate ajuta sa imi zica...Dau funda si toate cele!
E normal sa ai patratele ( corp tonifiat ) la 12 ani, ma refer la o fata din clasa paralela, colegii se tot cearta si vorbesc despre fata aceea.
Daca mancam mai putine calorii decat am avea nevoie, corpul incepe sa consume grasimea sau masa musculara?
Bună, vreau câteva păreri a încercat cineva squat challenge? vreau sa stiu daca a dat rezultate vizibile si mai am o intrebare pentru cele care au incercat si au slabit, ce ati mancat in aceste...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste exercitii pentru latirea corupului... (Umeri/Spate. stiti voi, V-ul ala frumos :)) ) si cam ce ar trebui sa mananc cat timp merg la sala.
Unde as putea face in Bucuresti exercitii de hidrokinetoterapie fara instructor? Adica sa practic exercitii de una singura, la fel cum inoata altii de placere fara trainer, si sa inchiriez un bazin de...? (mai mult)
Vreau si eu un pronostic, pentru meciul PSG - BASEL
Ce parere aveti despre Ab Generator e ceva de capu' lui sau e o pierdere de timp si o risipa de bani?
As vrea sa imi spuna cineva ce inseamna fiecare nutrient de pe eticheta unui produs de manca t de exemplu ce inseamna kcal, kj, lipidele in cadrul unei incercari de bulking? Si cate g din absolut fiecare...? (mai mult)
fac sport si trebuie sa slabesc vreo 3 kg pentru categorie. Ce pot face sa slabesc mai usor?
Am o intrebare in legatura cu proteinele. Am 16 ani, 58- 60kg, 1.73m. Am facut sala 4- 5 luni dupa care am facut o pauza de 3 luni pe timp de vara. Vreau sa cumpar niste proteine dar nu stiu ...? (mai mult)
Pentru cei ce fac sala, cum a fost prima zi la sala?
Pe ce canal este meciul de azi cu Real Madrd?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!