Pe ce canal este meciul de azi cu Real Madrd?
Salut, vreau sa imi dai sfaturi pentru un supliment de crestere in masa musculara, am facut sala anul acesta pana prin iulie dupa am luat pauza pe timpul vacanței de vara, iar acum de 2 saptamani m...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Ab Generator, e ceva de capu' lui sau e o pierdere de timp si o risipa de bani?
Buna TPU. Mereu cand alerg la ora de educatie fizica ma doare in partea dreapta, chiar sub torace. De ce? Si cum pot scapa de acele dureri? Funda.
Vreau sa imi iau un skate cu 320 lei sau mai mult, profesional.Un prieten si- a luat de 75 de lei, dar e naspa rau deoarece a trebuit sa stranga ceva la el doar dupa ce s- a dat normal.Ma rog.Al...? (mai mult)
Am 17 ani si vreau sa practic judo. Imi puteti spune va rog cam cat costa un abonament lunar? Si daca il pot practica la aceasta varsta. Va multumesc anticipat!
Problema mea e ca am fundul mic, nu am celulita...nu sunt slaba sau grasa. Sunt bine si as dori niste exercitii pentru un posterior mai bombat si mai mare.Doresc sa ma apuc de sala, dar mi-...? (mai mult)
Cand se vor deschide inscrierile pentru OMV Petron Half Marathon 2017? Atasati si un link daca este posibil
Cat dureaza o sedinta la sala cu instructor personal? O ora sau doua?
Fac sala si as vrea sa stiu cum se cantaresc alimentele. Inainte sau dupa preparare? Cum ar fii pieptul de pui la grill. Pierde apa deci o sa cantareasca mai puțin.
Am o minge de football si pe ea sunt trecute conditiile de joc si este un simbol cu un cerc gol pe dinauntru cu un punct in centru.As vrea sa stiu rapid ce inseamna.Va rog spunetimi!
Ce salariu lunar o sa câștige Denis Alibec la Steaua București?
Pentru ce grupa(sau grupe) sunt indreptarile? (ridici haltera mai sus de genunchi, dupa care o lasi jos pe sol, si iar o ridici) este un exercitiu eficient? ar trebui sa- l introduc si eu in...? (mai mult)
Sunt voleibalist, dar de ceva timp, nu stiu de ce imi zagvnesc mainile si simt furnicaturi in palme si talpi.Cand stau in picioare parca capul imi zagvneste si noaptea urinez de vreo 2 ori.Anul...? (mai mult)
Salut.Am 16 ani si 55 kg si as vrea sa iau proteine, ce mi-ati recomanda?
Salutare! Am 17 ani, ideea e ca m- am apucat tarziu de sport! Ce sport as putea sa fac acum, sa ajung sa fac de performanta? Iar la sporturile de contact(judo, box, etc.), de care as putea sa incep acum,...? (mai mult)
Ce ar trebui sa stiu inainte de a merge pentru prima oara la sala?
Cum pot face pentru a-mi creste viteza cand inot?
Caut un snowboard, de unde îl pot lua, ceva cool să fie?
De curand m-am apucat de K1 pentru ca mereu m-a pasionat acest sport dar exista o problema: Eu sunt mai gras si as vrea sa stiu daca la K1 se poate slabi usor si bine. Multumesc anticipat.
Buna TPU. Ati auzit ca in meciul cu Kazahstan, Dragos Grigoare a avut comotie cerebrala, Chipciu a avut ruptura musculara si Sapunaru a avut 5 dinti rupti? Ce parere aveti despre stafful medical?
Este adevărat că majoritatea elevilor care fac box şi kickbox o fac din şmecherie şi nu din pasiune?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o comparatie intre firma de suplimente BSN si firma de suplimente BulkPowders? Eu am cautat ceva dar nu prea am gasit cam ce calitate are proteina de la BSN. ...? (mai mult)
Eu sunt portar la fotbal, la o echipa foarte slaba spun eu nu are rost sa ii dau nume. Eu sunt un portar capabil sa apar suturi care pot pune mari probleme, am reflexii foarte bune, am 1,...? (mai mult)
A sarit cineva cu parasuta la Clubul TNT brothers lângă București? Eu vreau să-mi iau licența la vara si as vrea sa stiu care a fost experiența voastră in general.
La ce sala din Cluj- Napoca as putea gasi cea mai avantajoasa oferta la antrenament cu instructor personal? Am 55 kg si as vrea sa adaug in greutate si sa imi maresc masa musculara, ce mi- ati recomanda? ...? (mai mult)
Cat se termina romania-kazakstan? Eu zic 3-1 pentru romania.Voi ce ziceti?
Este cineva care a lucrat/lucreaza ca Model? M-am inscris ca model si vreau sa aflu cateva detalii!
Cand eram mica am fost 4 ani la gimnastica dar am renuntat. As vrea sa fiu din nou asa flexibila. Imi puteti da niste exercitii pt flexibilitate si mobilitate?
Bai TPU, eu fac sala, mă masturbez si sufăr de osteoporoză, adică oase fragile, dacă ma înțelegeți, dar întrebarea este: o să îmi crească mușchii mai greu nu? Să știți ca ma masturbez...? (mai mult)
Ce inseamna anduranta in fitness si ce implica aceasta, care sunt avantajele?
Ce skateboard trebuie să îmi cumpar? Am 11 ani. As vrea mai multe detalii despre piese si mărime. Mulțumesc anticipat.
In cat timp poti parcurge un teren de fotbal in mersul piticului?
In ziua de picioare la sala, mai la sfarsitul antrenamentului imi vine asa o senzatie de greata. nu e de la alimentatia dinainte de sala sigur. In timpul antrenamentului transpir extrem de ...? (mai mult)
Sunt băiat, am 16 ani, 1.74m si 58 de kg. Daca fac antrenament full body si dupa aceea fac HIIT timp de 15 minute intru in stare catabolica(mi se vor arde muschii in locul grasimii)? Mentionez...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie un gainer bun buget max 200 lei, am incercat gfx dar nu a dat rezultate.
Salut, TPU am si eu o intrebare, stie cineva ce arte martiale se ai practica in Romania? In afara de Karate si Judo. Arte martiale la care folosesti arme. Arte martiale cum ar fi Ken-...? (mai mult)
Fac workout si sunt ectomorf, e mult 9.000 carbohidrați pe zii din alimentație+ sucuri si dulciuri, e imposibil pentru un om să consume atât?
Salut, am 1, 75 - 60kg 17 ani si vreau sa ma apuc de ridicat greutati. Am o bara z si 2 gantere. Este recomandat pentru varsta mea? Daca da vreau cateva sfaturi si cateva exemple de exercitii. Ar...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu un program pentru a dezvolta masa musculara și pentru a face renumitele patratele? vreau un fel de dieta, sa știu ce ar trebui sa mananc, și ce și câte exerciții sa fac...? (mai mult)
Am un Scott trekking si are 30 de viteze. Am un grup mare de ciclisti si cand mergem la drum lung ei dau viteza mare si nu pot sa ma tin dupa ei... La viteza folosesc foaia 3 cu pinionul 7- 8. Si...? (mai mult)
Sunt băiat, am 16 ani, 1.74 m si 58 de kg. Daca fac antrenament full body si dupa aceea fac HIIT timp de 15 minute intru in stare catabolica(mi se vor arde muschii in locul grăsimii)?
Cine îmi spune măcar un jucător cu numărul 25 primește funda!
Am aparat dentar si as vrea sa fac lupte, dar nu știu unde pot sa găsesc o proteza dentară care sa vina peste aparat. Ma puteți ajuta?
Pronostic la Armenia cu Romania?
Salut.Vreau sa stiu cum pot face sa am mai multa forta.Am 14 ani si sa nu aud ca esti prea mic, ca nu mai cresti etc pentru ca am un prieten de 15 ani de 1, 80 si are niste muschi de ti- e frica de ...? (mai mult)
Daca am 15 ani, si fac fotbal in Romania, m.as putea duce in alta tara la o echipa buna?
Azi e a 5 zi de când am intrat la regim şi simt că o iau razna, parcă au trecut 5 ani, şi am poftă să mănanc tot ce este interzis (fast food dulciuri) urăsc fructele deci nu- mi pot stăpâni...? (mai mult)
Buna TPU Fac sala de forta si am o intrebare.Sala opreste cresterea in inaltime?
Salut am nevoie de ajutor, daca alergi 20 de minute timp de 4-5 ori pe saptamana, imi sculptez muschii de la picioare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.